- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #28.641
hatunlar canlar ben bugun yokum gezmeye gidiyorum 11 de cıkmam gerek adam başımda hadi hazırlan dio ben size yazıyorum halama gidiyorum orda girmeye calışcam 60 gelsinim kızma tmm size yokum dıe haber vermeye geldım bıde baktım dua gunum Allahım herkesın dualarını kabul etsin sdtive duan için sğl cnm aceleyle yazıyorum dunde adam geldi hemen cıkmak zorunda kaldım bugunde öptüm sizleri
günaydn hanımlar
öğlene kadar yoğun bir programım var, pek buralarda takılamayacağım ne yazık ki...
sweet85 herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim
Bugün sinhusun dua günüymüş, Rabbim onu da çok bekletmeden akıl ve beden sağlığı yerinde evlatlarına kavuşturur inşallahHakkında hayırlısı olsun...
Görüşmek üzere
aminn canım, işlerinde de şimdiden kolaylıklar diliyorumm
görüşmek üzere
slm kızlar.. hayırlı cumalar olsun...
az önce sağlık ocakına gittim kan verdim ama sonuç p. tesi çıkacakmış yakınımzda tıp merkezi yoktunyse kısmetimde varsa p.tesi öğrenirim hala adet gelemedi arada kahve rengi leke oluyor ama oda öyle az ki sadece wc gittimde oluyo minik minik çamur şeklinde adete benzemiyor 26 ağustosda olmam lazımdı olmadım dünde sabah idrar testi yapıp çıktım evde teste tam bakamadım yaptım 3 dk sonra çıktık oda komodinin üzerinde kalmıştı akşam gittiğimde baktım 2, çizgi var koyu değil ama açıkta değil şaşırdım şimdi valla... görelim mevlam neyler.... neylerse en güzelini en hayırlısını eyler inş.... ama ben gene yarın sabah test yapacam bu akşam eve giderken eczane açık olursa test alacam neyse bu gün benimde işler yoğun pek giremem hadi öptüm hepinizi
hayırlı cumalar kızlar.dün gece çok hastalandım.aslında dün boğazımın altında bademciklerimin oluğu yerde bi beze farketmiştim de yutkunmam da problem yok diye önemsememiştim.gece ateşlendim sıtma tuttu.ağzımın içi hep yara.zor konuşuyorum.yemek yiyemiyorum.noldu birden böyle anlamadım.halsizliğim hala geçmedi.hep yatıyorum.size yazayım diye kalktım.kırmızılarda bugün 1-2 damla geldi devamı yok.hastalandığım için gecikti heralde.
kendimi biraz daha toparlayabilrsem uğrarım.kendinize iyi bakın
cumanız mübarek olsun kızlar...kimsecikler yok bugün...
betsel,canım çok geçmiş olsun dinlen bol bol dikkat et kendine...
sdtive,canım hakkında hayırlısı olsun inş...sıkma canını güzel bacım...
sinhusum,dua gününmüş...rabbim inş tez zamanda gönlünden geçen tüm güzellikler sana nasip etsin...
ve diğer arkadaşlarım umarım hepiniz iyisinizdir...
benim 2 gündür midem tekrar bulanmaya başladı...ayağa kalktıkça midem fena oluyor..nerdeyse içtiğim suyu çıkarıcam...pek kendimi iyi hissetmiyorum...arada uğrarım öptüm hepinizi
kızlar laboquick gebelik testi güvenilirmi bir defa daha kullanmıştım yine pozitifti ama adet olmuştum merak ettim de
Eki Görüntüle 505631 Eki Görüntüle 505631
slm kızlar.. hayırlı cumalar olsun...
az önce sağlık ocakına gittim kan verdim ama sonuç p. tesi çıkacakmış yakınımzda tıp merkezi yoktunyse kısmetimde varsa p.tesi öğrenirim hala adet gelemedi arada kahve rengi leke oluyor ama oda öyle az ki sadece wc gittimde oluyo minik minik çamur şeklinde adete benzemiyor 26 ağustosda olmam lazımdı olmadım dünde sabah idrar testi yapıp çıktım evde teste tam bakamadım yaptım 3 dk sonra çıktık oda komodinin üzerinde kalmıştı akşam gittiğimde baktım 2, çizgi var koyu değil ama açıkta değil şaşırdım şimdi valla... görelim mevlam neyler.... neylerse en güzelini en hayırlısını eyler inş.... ama ben gene yarın sabah test yapacam bu akşam eve giderken eczane açık olursa test alacam neyse bu gün benimde işler yoğun pek giremem hadi öptüm hepinizi
kızlar laboquick gebelik testi güvenilirmi bir defa daha kullanmıştım yine pozitifti ama adet olmuştum merak ettim de
teşekkürler...
hayırlı cumalar tatlım...özledik senin sohbetini, yoksun ne zamandır. işlerin yoğun...
bana hamilesin gibi geliyor ya hayırlısısabah ilk idrarla test ya, merakta bırakma bizi...
kızlar, benim moraller çok bozuk
beni göreve gönderiyorlar büyük ihtimalle. hem de yumurtlamamın oluğu hafta...dün gitmeyeceksin demişlerdi. bugün evrakları hazırla dediler. neden bana hep böyle oluyorkurban olduğum Allahım 10 ay oldu neredeyse, her ay yeni bir imtahan...yalvarıyorum güç ver
hayırlı cumalar kızlar.dün gece çok hastalandım.aslında dün boğazımın altında bademciklerimin oluğu yerde bi beze farketmiştim de yutkunmam da problem yok diye önemsememiştim.gece ateşlendim sıtma tuttu.ağzımın içi hep yara.zor konuşuyorum.yemek yiyemiyorum.noldu birden böyle anlamadım.halsizliğim hala geçmedi.hep yatıyorum.size yazayım diye kalktım.kırmızılarda bugün 1-2 damla geldi devamı yok.hastalandığım için gecikti heralde.
kendimi biraz daha toparlayabilrsem uğrarım.kendinize iyi bakın
cumanız mübarek olsun kızlar...kimsecikler yok bugün...
betsel,canım çok geçmiş olsun dinlen bol bol dikkat et kendine...
sdtive,canım hakkında hayırlısı olsun inş...sıkma canını güzel bacım...
sinhusum,dua gününmüş...rabbim inş tez zamanda gönlünden geçen tüm güzellikler sana nasip etsin...
ve diğer arkadaşlarım umarım hepiniz iyisinizdir...
benim 2 gündür midem tekrar bulanmaya başladı...ayağa kalktıkça midem fena oluyor..nerdeyse içtiğim suyu çıkarıcam...pek kendimi iyi hissetmiyorum...arada uğrarım öptüm hepinizi
mrb kızlarr,
belim koptum kopacam diyor,çok fenayım bugün. anlayacağınız benim beklenmeyen kırmızılar da geldi.yeni umutlar yeni bekleyişler gelecek aya kaldın.yeni beklenmeyen adet tarihim ; 3 ekim.
durmak yok, çalşımalara devam -tabi kısa bir aradan sonra-
bu arada keçe bebek şekerlerimi de yapmaya devam ediyorum,dün yine rengarenk malzemeler aldım.yeni şeyler yapıyom bitince size de gösteririm
hayırlısı olsun canım ekimde gelir inşallah bebişşekerlerini bekliyorum merakla,ilerde lazım olcak hepimize inşallah
cnm valla hemen başka bi test al bidaha yap ya da git kan ver ne bileyim burda bal gibi pozitif inşallahhh gerçektir :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?