Sabredenler Kulübü 2012 :)

efendim bana kalırsa, bu tümcede, vücudumuzda "kaba et" olarak tanımlanabilecek her yumuşak, etli ve ısırılmaya müsait alan nitelendirilmiştir :9::9::9:

hoşgeldin canım gel

şimdi bence burda çelişkiler doğabiliyor sevgili misafirler :1: kadının yada erkeğin ıssırma şekli olarak soru biraz daha açılmalı ki netlik kazınsın ve sonuca doğru ulaşılsın :9:

:1::1::1::1: terkedilenler terkedenleri asla unutmazlar :D :D yaf hiç terkedilmeye fırsatım kalmadı ki benim kocam hemen hayatıma girdi :9: nasıl bilcem ben bunu :1: ama şahsen saçma gibim geldi bana niyeunutulmasın ki seni aldattı gitti g... yesin hıyar herif birde unutmayıp yasmı tutam :9: ayy çokmu terbiyesisim niy :17:

Ahahhaa ben de yaşamadım Allah yaşatmasın terkedilmeyi ama sanırım bu dogru :)

şimdi bence burda çelişkiler doğabiliyor sevgili misafirler :1: kadının yada erkeğin ıssırma şekli olarak soru biraz daha açılmalı ki netlik kazınsın ve sonuca doğru ulaşılsın :9:

bu hususta sizinle hemfikirim hanımefendi, sonuçta bir kadın ve bir erkek arasındaki fizyolojik farklılıklar ısırma bölgeleri ve yerleri arasında farklılıklara sebep olur. keza bu durum "emme" olarak tabir edilen, insan vücudunun bir bölümünün dudaklar yardımıyla ağız içine doldurularak kuvvetle çekilmesi işlemi için de böyledir :52::52::52::9::9::9::9:

konuya bi de şu açıdan bakılmalı bence,orda ısırmak sadece örnek olarak verilmiş olup,ısırmanın yanı sıra vurmalar da mazoşistliğe girer.dayağı yiyen de,dayağı atan da bu durumdan zevk alır sonuçta:1: tabi bu durumda sanırım vurulabilecek sadece bir yer geliyor insanın aklına :1:

sezaide süpermiş yaaa :1:

kıss şimdi o zaman hepimizin iinde bir mazoşizm mi vaarrrr :26:

aci aslinda hazzin bir geçi$ noktasidir.
eger böyle olmasaydi sevi$irken zevk alan insanlar birbirlerine aci vermek için oralarini buralarini isrmazlardi.
yanli$sam yanli$ deyin ?

sankim burada bir duraklıyo insan :9::9::9::9::9::9:

Ahahhaa bakıyorum da ilgini çekti bu konu :)))

konu senin sevdiğin alanlara gelince bir duraksamış bir dikkat kesilmişsin kuzum :9::9::9:
"oraları buraları ısırmak"la bu paragrafta ne anlatılmak istenmiş, hadi bunu bir tartışalım :34::34:

Olurr tartışalım valla :)) benim bu soruya cevabım dudak :)) öpüşürken ısırmak gercekten güzel oluyor.

yaaa bak şimdi adım kötüye çıkacak heç alakası yok didiğin şeyin ben şurda ders çalışıyom yalnız kalmayın diye de sohbet ediyom yoksam hiiçç bana göre diil :9:
:9::9::9::9:

valla bu konuda çoookk şey düşünülebilir ama ben en masum ve en olabilecek bir durum diyem omuz ıssırılır :1:

hahahha masum kedi senii:) çıkar içindeki vahsiyi

oy oy oyyyy.derin konulara girilmiş bakıyom da :34: bol keyifli muhabbetler kızçeler,ben de geldummm :3:

hoşgeldin bacım :)

biraz daha açalım diyosun yani konuyu alemsiniz ya :)))

bu hususta sizinle hemfikirim hanımefendi, sonuçta bir kadın ve bir erkek arasındaki fizyolojik farklılıklar ısırma bölgeleri ve yerleri arasında farklılıklara sebep olur. keza bu durum "emme" olarak tabir edilen, insan vücudunun bir bölümünün dudaklar yardımıyla ağız içine doldurularak kuvvetle çekilmesi işlemi için de böyledir :52::52::52::9::9::9::9:

:52::52::52::52::52::52:

Konuşma tarzına bayıldım canım ya ciddiyete bak konuştugu konuya bak :)))süpersin

konuya bi de şu açıdan bakılmalı bence,orda ısırmak sadece örnek olarak verilmiş olup,ısırmanın yanı sıra vurmalar da mazoşistliğe girer.dayağı yiyen de,dayağı atan da bu durumdan zevk alır sonuçta:1: tabi bu durumda sanırım vurulabilecek sadece bir yer geliyor insanın aklına :1:

ay neresi çok merak ettim :)

Konuşma tarzına bayıldım canım ya ciddiyete bak konuştugu konuya bak :)))süpersin

hoşbulduk canım.sanırım sen eskilerdenmişsin,bende burdaki en eskiler biziz sanıyordum,sen de tekrar hoşgeldin o zaman :3: insan vücudunda kaba eti diye tabir edilen kısım, kısacası totosuna tabiki :34: :52::52:

çok haklısınız hamınefendiciğim...ve hatta türk toplumunun günlük hayatının yatak oasına yansıması olarak nitenlendirilebilecek "çimdirme-çimdikleme" hareketi de sanıyorum bu mazoşitlik konusu altında değerlendirilebilir :9::9::9:

:1::1: bu işin keyfi de böyle çıkıyor kuzum yaa... resmi yazışma üslubumla bu konuyu ele alınca böyle oluyor :21::21:

Ahahhaa ben de yaşamadım Allah yaşatmasın terkedilmeyi ama sanırım bu dogru :)
ama konunun detayına girdikçe bakıyomda doğrumu niy :1:

:60::60::60::60::60::60:
ivveettt aynen açıkladığınız gibi sayın sdtive vede duruş pozisyonlarıda göz önüne alınırsa ortaya farklı ısırma yerleri neden çıkıyor sorusununda cevabını vermiş oluruz :42:

birde insan vücüdu uzun zaman sessiz kalabiliyor kadının şahsi durumlarından dolayı buda erkeğin ve kadının dinlenmiş olan hormonlarının biranda patlamasına sebep olup bu iş ileri boyutlara taşabiliyor şiddet artık karşılıklı bir eylem halinde allah ne verdiyse açılın uleeyyynnn dercesi bir saldırı gerçekleşebiliyor buda oan içerisinde görünmeyen fakat yıkandıktan sonra kabak gibi ortaya çıkan kızarıklıklar çizikler halinde gözle görülebilen darbeler ortaya çıkıyor fakat bu durum gayet normal karşılanıp hooppp mışıl mışıl uyuyoruz

:9::9::9::9::9:

zaten gülmekten nasıl cevap vericemi bulamıyom ayol :9::9::9: kelimeleri bir güzel süslüyo ki kalıyom ortada verecek cup bulamıyom :1:

ama bu konuda engin bilgilere sahip olması bizim seminer için gerçekten çok ama çok aydınlatıcı oldu aramızda böylesi aydın kişilikleri görmek bizi çok mutlu ediyor :ssz:

ama konunun detayına girdikçe bakıyomda doğrumu niy :1:

:60::60::60::60::60::60:
ivveettt aynen açıkladığınız gibi sayın sdtive vede duruş pozisyonlarıda göz önüne alınırsa ortaya farklı ısırma yerleri neden çıkıyor sorusununda cevabını vermiş oluruz :42:

birde insan vücüdu uzun zaman sessiz kalabiliyor kadının şahsi durumlarından dolayı buda erkeğin ve kadının dinlenmiş olan hormonlarının biranda patlamasına sebep olup bu iş ileri boyutlara taşabiliyor şiddet artık karşılıklı bir eylem halinde allah ne verdiyse açılın uleeyyynnn dercesi bir saldırı gerçekleşebiliyor buda oan içerisinde görünmeyen fakat yıkandıktan sonra kabak gibi ortaya çıkan kızarıklıklar çizikler halinde gözle görülebilen darbeler ortaya çıkıyor fakat bu durum gayet normal karşılanıp hooppp mışıl mışıl uyuyoruz

:9::9::9::9::9:

gerçekten çok güzel noktalara parmak basıyorsunuz hanımefendi.yalnız bir istirhamım olacak sizden,biraz önce belirtmiş olduğunuz farklı duruş pozisyonları kısmını tam olarak idrak edebilmiş değilim,konuyu açmanız mümkün mü acaba :1::1::1:

zaten "severken öldürme" tabiri de tüm bu hormon patlamaları sonucu insanoğlunun kendine mukayet olamayarak partnerine gösterdiği kontrolsüz davranışlar sonucu oluşmaz mı? :34::34:

friedmenciğim, hepimizin içinde nasıl "manyak"lar olduğu aslında daha önceleri tescillenmişti. Ne var ki, bir süredir bu tip dğerlendirmelerden uzak kalmış idik. Bu vesile ile kendimizi tekrar bulma şansımız oldu. konuyu açmanız noktasında size müteşekkiriz :16::16::16:

zaten gülmekten nasıl cevap vericemi bulamıyom ayol :9::9::9: kelimeleri bir güzel süslüyo ki kalıyom ortada verecek cup bulamıyom :1:

ama bu konuda engin bilgilere sahip olması bizim seminer için gerçekten çok ama çok aydınlatıcı oldu aramızda böylesi aydın kişilikleri görmek bizi çok mutlu ediyor :ssz:

salon kadını çizgimden çıkıp bir "Allah iyiliğinizi versin" yolluyorum size :1::1::1:

gerçekten çok güzel noktalara parmak basıyorsunuz hanımefendi.yalnız bir istirhamım olacak sizden,biraz önce belirtmiş olduğunuz farklı duruş pozisyonları kısmını tam olarak idrak edebilmiş değilim,konuyu açmanız mümkün mü acaba :1::1::1:

evey evet, sayın el-kasas'a katılıyorum. bu duruş pozisyonları konusunu ele alsak?

Şimdi efenim bu konu+18 hatta +23 eee o zaman aramızda +23 ün altında kisme olmadığına göre ve seminerimizin konusu gereği bu konuda ufak aydınlatmalar yapılabilir (sankıca görülmemiştir ) efenim şimdi pozisyondan kastımız erkek yada kadının altta yada üstte olma durumu sağda yada solda olma durumuda göre değişebilir tabi bunu o anki mazoşizmin hangi safhasına erdiğinizide bağlarsak çeşitli fotoğraflarda göz önüne gelebilir varın gerisini siz düşünün :9:

Şimdi efenim bu konu+18 hatta +23 eee o zaman aramızda +23 ün altında kisme olmadığına göre ve seminerimizin konusu gereği bu konuda ufak aydınlatmalar yapılabilir (sankıca görülmemiştir ) efenim şimdi pozisyondan kastımız erkek yada kadının altta yada üstte olma durumu sağda yada solda olma durumuda göre değişebilir tabi bunu o anki mazoşizmin hangi safhasına erdiğinizide bağlarsak çeşitli fotoğraflarda göz önüne gelebilir varın gerisini siz düşünün :9:

ben de bi an fotoğraflarla açıklama yapacaksın sandım :52::52::52::52::52:

zaten "severken öldürme" tabiri de tüm bu hormon patlamaları sonucu insanoğlunun kendine mukayet olamayarak partnerine gösterdiği kontrolsüz davranışlar sonucu oluşmaz mı? :34::34:

friedmenciğim, hepimizin içinde nasıl "manyak"lar olduğu aslında daha önceleri tescillenmişti. Ne var ki, bir süredir bu tip dğerlendirmelerden uzak kalmış idik. Bu vesile ile kendimizi tekrar bulma şansımız oldu. konuyu açmanız noktasında size müteşekkiriz :16::16::16:
efendim aslında doğru söylüyorsunuz daha önce içimize bir yerlerde gizli kalmış manyakları çıkartmıştık ama yazın verdiği bir tembellik bir boşvermişlik bizi uysal çocuklara çevirmişti fakat ne kadar gizlesekde biz buyuz sanırım ve mart ayında ki kediler gibi mevsimimiz gelince kabuklarımızdan çıkıyoruz. Allahtan zararsızız zararımız yatak odalarımızdan dışarı çıkmıyor yoksa gerisini düşünemiyorum bile :ssz:

:9::9::9::9:
ya hakkaten bize böyle konular gerekiyormuş demek ki,bi an da açılıverdik:9: gülmek iyi geldi yaaa,siz çok yaşayın emi :9:

efenim çook eski konulaımıza bakıldığında aslında bu bizim ne ilkimiz nede sonuncumuz olcek sanırım heleki aramızda eloserce diye seçkin bir arkadaşımız varki friedmanla bir araya gelince sınırlar aşılıyor çıkmazlara giriliyor allah ikisni bir araya getirsin emi sizler içüünn :27:

Back
X