- Konu Sahibi minikgelin
- #28.981
Ben bayagı eskiyim canım şu bebek meselesini aklımdna cıkarmak için burdan dar attım kendimi işe de yaradı doğrusu unututm çocuk mocuk baksana yaptıgımız muhabbetlerdne belli değil mi :))hoşbulduk canım.sanırım sen eskilerdenmişsin,bende burdaki en eskiler biziz sanıyordum,sen de tekrar hoşgeldin o zamaninsan vücudunda kaba eti diye tabir edilen kısım, kısacası totosuna tabiki
![]()
![]()
aynen dediğin gibi bu resmi havanın hiç bu kadar hoşuma gideceğini düşünemezdim :)))çok haklısınız hamınefendiciğim...ve hatta türk toplumunun günlük hayatının yatak oasına yansıması olarak nitenlendirilebilecek "çimdirme-çimdikleme" hareketi de sanıyorum bu mazoşitlik konusu altında değerlendirilebilir
bu işin keyfi de böyle çıkıyor kuzum yaa... resmi yazışma üslubumla bu konuyu ele alınca böyle oluyor
![]()
vallahi bu konu kötü yerlere gidiyo ben sana söyliyimama konunun detayına girdikçe bakıyomda doğrumu niy
ivveettt aynen açıkladığınız gibi sayın sdtive vede duruş pozisyonlarıda göz önüne alınırsa ortaya farklı ısırma yerleri neden çıkıyor sorusununda cevabını vermiş oluruz
birde insan vücüdu uzun zaman sessiz kalabiliyor kadının şahsi durumlarından dolayı buda erkeğin ve kadının dinlenmiş olan hormonlarının biranda patlamasına sebep olup bu iş ileri boyutlara taşabiliyor şiddet artık karşılıklı bir eylem halinde allah ne verdiyse açılın uleeyyynnn dercesi bir saldırı gerçekleşebiliyor buda oan içerisinde görünmeyen fakat yıkandıktan sonra kabak gibi ortaya çıkan kızarıklıklar çizikler halinde gözle görülebilen darbeler ortaya çıkıyor fakat bu durum gayet normal karşılanıp hooppp mışıl mışıl uyuyoruz
![]()

gerçekten çok güzel noktalara parmak basıyorsunuz hanımefendi.yalnız bir istirhamım olacak sizden,biraz önce belirtmiş olduğunuz farklı duruş pozisyonları kısmını tam olarak idrak edebilmiş değilim,konuyu açmanız mümkün mü acaba![]()
oldu canım bide pozisyonlara gecelim tam olsunn
KIZLARRR KONU AÇIK Bİ KONU HERKES OKUYO :))) BİLİYORUM ÇOK HOŞLANDIK AMA FRENLESEK Mİ AZCIK :))