Sabredenler Kulübü 2012 :)

hoşbulduk canım.sanırım sen eskilerdenmişsin,bende burdaki en eskiler biziz sanıyordum,sen de tekrar hoşgeldin o zaman insan vücudunda kaba eti diye tabir edilen kısım, kısacası totosuna tabiki
Ben bayagı eskiyim canım şu bebek meselesini aklımdna cıkarmak için burdan dar attım kendimi işe de yaradı doğrusu unututm çocuk mocuk baksana yaptıgımız muhabbetlerdne belli değil mi :))
aynen dediğin gibi bu resmi havanın hiç bu kadar hoşuma gideceğini düşünemezdim :)))

vallahi bu konu kötü yerlere gidiyo ben sana söyliyim

oldu canım bide pozisyonlara gecelim tam olsunn

KIZLARRR KONU AÇIK Bİ KONU HERKES OKUYO :))) BİLİYORUM ÇOK HOŞLANDIK AMA FRENLESEK Mİ AZCIK :))

kuzum bu bizim en uysal en sakin vede gayet ciddi birşekil konuştuğumuz konulardan biri sen gelmeye gelmeye unutmuşsun yoksam abooooo daha nşler niler var bizde bir bilsen perde arkasından izlen herhalde

aslında burda her zaman daha kalıcı ossun diye hep fotolarla açıklama yaparım ki bunu bilirler kıslar ama şimdi belkim aramıza katılan misafirlerimiz için uygun olmayabiler

işte bunu doğru didin.... orada dur dediğin gibi görsel materyaller konuyu daha açıklayıcı hale getirse de bugünkü gündemimizde buna yer bermeyelim. yoksa seni bilmez miyiz, hemen en iyisinden birşeyler bulur paylaşırdın

eh bugünkü "ruhsal durumun cinsel yaşam üzerine etkileri" konulu panelimiz de burada son bulsun öyleyse. yarın yeni bir gündemle toplanalım

uleyynnn çişim geldi gidemiyoommmm bekleyin uleyn beniii bu arada ben bundan sonra böle ders çalışacam acayip çözüyom soruları tıkır tıkır

Bu konuyu ben actım teşekkürlerinizi kabul ediyorum :)) fakat üzerimde de bi sorumluluk hissettim . Aşırıya mı gittik diye.Sonra düşündüm amannn salın gitsin ya eğlenelim gülelim sansürsüz bi şekilde. Zaten bunalmışız iyice vallahi gülmekten karnım ağrıdı . Süpersinizz

iveett haklısın uygun diğil burda düşünce gücünden yararlanıyok yani bir nevi beyin egzersizi ytaptık
evet sdtivenin son konuşmasıyla bugünlük konumuzun sonuna gelmiş bulunuyoruz bizi dinlediğiniz için hepinze çok teşkkür ederiz katkılarından dolayı vahsihatun sdtive ve ahsenelkasasa teşekkürü bir borç bilirim saygılar

uleyynnn çişim geldi gidemiyoommmm bekleyin uleyn beniii bu arada ben bundan sonra böle ders çalışacam acayip çözüyom soruları tıkır tıkır

benim de geldi vallahi, ben bi gidip de geleyim bari :)

hiiiç de hissetme kuzum sen. gayet bilimsel şekilde durum değerlendirmesi yapıp, örneklerle açıkklıyoruz. "bayağı"lıktan uzak bir sohbet bizimkisi. seviyeli yani

allahtan konuyu kapattık misafirlermiz çoğaldı birden yok bee kuzuummm ileri gitmedik hatta gayet seviyeliydik öncekilere göre

hadi gelin şimdide akşama ne yemek yapcez ondan konuşalım
allahım bizdeki hıza bak çekirge gibi ordan oraya zıplıyoz valla süperiz süper

önce ben diyem o zaman bugün dürüm yapcem eğer ki dürüm seviyosanız taerifim süper oluyo kızlar dışardakini istemez olursunuz valla kendiniz patıktan sonra bakın diyem

tavuk göğsü haşlanır sonra didilir içine kimyon kekik bunlar kesin olmalı baharat olarak sonra karabiber pul biber kırmızı toz biber katılır yani tüm bharattan katın biraz yağda kavurun sonra ister fırından lavaş alın ister evde bazlama yapın ben evde yapıyorum yanınada salata malzemesi hazırlayın ama karıştırmayın tek tek olsun daha güzel oluyo marul domates hıyar kornişon turşu ve sevdiğiniz başka salata malzemesi sonrada sofranızda dürümünüzü yaparak yiyiverin valla çok güzel oluyo

kıss sdtive ömrün uzun olsun valla beni çok güldürdün manaakkk

kuzuum hepimizin sağlıklı ve uzun ömrü olur inşallah, eşlerle ve çocuklarla birlikte hatta
karşılıklı konuştuğumuz için böyle keyifli oluyor, ben de sana çok gülüyorum.
hem sizler olmasanız ben bir hiçim, beni sizler varettiniz

şimdi efendim, ben gece 10da evime geldim dün. buzdolabımda olan 2 küçük patlıcanın yanına iki de orta boy patitis ekledim. iki biber bir soğan bir kaç diş sarımsarığı da hazır edip, sıklıkla yaptığım ve çok sevdiğim etsiz sebze yemeğini yaptım. özetle akşama o var yanına salata ve yoğurt. genelde canım 2. çeşidi istemiyor haftaiçi. ama eşim isterse belki işten gider gitmez bir bulgur pilavı yaparım yanına

önce ben diyem o zaman bugün dürüm yapcem eğer ki dürüm seviyosanız taerifim süper oluyo kızlar dışardakini istemez olursunuz valla kendiniz patıktan sonra bakın diyem

tavuk göğsü haşlanır sonra didilir içine kimyon kekik bunlar kesin olmalı baharat olarak sonra karabiber pul biber kırmızı toz biber katılır yani tüm bharattan katın biraz yağda kavurun sonra ister fırından lavaş alın ister evde bazlama yapın ben evde yapıyorum yanınada salata malzemesi hazırlayın ama karıştırmayın tek tek olsun daha güzel oluyo marul domates hıyar kornişon turşu ve sevdiğiniz başka salata malzemesi sonrada sofranızda dürümünüzü yaparak yiyiverin valla çok güzel oluyo

ben bunu aynısını yapıyoruuuum eşim de çok sever, haşladıktan sonra hafif tereyağında soteliyorum tavukları. dediğin gibi bolca kimyon ve kekikle... ben hazır lavaşlardan alıyorum... dürümün içine illa ki soğan da koyarım ya da sarımsaklı mayonez ve turşuuuuu

Önceki konuları merak ettim bak şimdi kacıncı sayfada acep :)))

allahtan konuyu kapattık misafirlermiz çoğaldı birden yok bee kuzuummm ileri gitmedik hatta gayet seviyeliydik öncekilere göre
Seviyenizi yerim sizin :)
aklımı okudun ben de akşama ne yapsam diye düşünüyordum

Bu güzel tarif için teşkürler en kısa zamanda deniycez muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…