- Konu Sahibi minikgelin
-
- #29.101
kııss yok boşalmasın hamile kalsın hepsi ama burda kassınlar yafolsun cnm canları sağolsun dediğin gibi kalan sağlar bizim ama sahada bir avuc insan kaldık söyle diyelim bari inşallah en yakın zamanda bizlerde hamiş kalırız bu topiği boşaltırız
allah iyiliğini versin emi çocukların geleceğiyle oynama kızım bırak kendileri ne istiyosa o ossunhiç sorma ya biz evı aldığımızda fayanscı bulamadık anası satayım eşıme dedim çoçuğumuz olunca birini temızlıkçi birini fayanscı yapcaz dedim: :
benımkı bana anlatıyor filancı cok pis her gittiğimde evi dağınık dedim ki filiz kadın senı kahve içmeye oturmaya cağırmıyo evi temız olsa zaten senı çağırmaz dedim galıba o zamandan beri benı sevmıo
bir önceki sayfada kalmış yazın yeni gördüm kuzum. Bacım öncelikle adet döneminde dikkat edersen bir sertlik ve ağrı oluyo ben de dediğini yaşadım daha önce yoksa birşeymi var diye eşime sordupumda yok dedi. sonra takip ettim ki (bu iki gögsümde de oluyodu) bastırdığım zaman sert birşey var ama adetten sonra geçiyo onunla alaklıdır kuzum hemen kötü düşünme birde benimmemişler güccük olduğu içün elime kemiğim bilem geliyoama kemik olmadığınıda biliyodum dediğim gibi takip ettim birşey yok sakın kafana takma istersen git doktora için rahatlasın ama bence hiçbirşey yoktur.
süpermiş ya çok iyi demişsin.bu temizlikçiler hakkaten karaborsa,demekki türkiyenin heryerinde aynıymış.ben de baktım temizlikçiler bana naz yapıyorlar yok şu gün doluyum yok bu hafta geleme falan.ben de istemiyom dedim,kendi temizliğimi kendim yaparım,allah allahh.
bi de dediğin gibi bi yere gittikleri zaman gittikleri başka birini anlatıyorlar yok şöyle kirli yok böyle dağınık diye.zaten kirli olmasa senin ne işin var orda dimi ama
süpermiş ya çok iyi demişsin.bu temizlikçiler hakkaten karaborsa,demekki türkiyenin heryerinde aynıymış.ben de baktım temizlikçiler bana naz yapıyorlar yok şu gün doluyum yok bu hafta geleme falan.ben de istemiyom dedim,kendi temizliğimi kendim yaparım,allah allahh.
bi de dediğin gibi bi yere gittikleri zaman gittikleri başka birini anlatıyorlar yok şöyle kirli yok böyle dağınık diye.zaten kirli olmasa senin ne işin var orda dimi ama
kuzum sen de doktora gidecektin hani için rahatlayacak gör bak.. inan bana
göğsünde de bie sorun yoktur inş kuzum telaş yapmayalım valla inş bebiştendir çooooook isterimm bunu
yanı sankı gittiği yer arkadaşı ne zaman gitsem pis dıo salak yabi kere eskı komşum vardı temızlığım oldu gun bana gelmişti altlı üstlüydük nescafe yaptım kadına da yaptım salona verdim biz mutfakta otruyoz kızda önemlı bişey anlatıo bana darılmış neden mi onu mutfağa davet etmedim die ya bende temızlığımı yapıyorum su cam olayını yapamıyorum zaten 6.kat sil sil bitmez karaborsa temızlıkçiside ustasıda
hoşbulduk bitanem hoşgeldin sende kuzum senınde evlılık yıldönumu ktlayamadım gecmiş evlilik yıldonumun kutlu olsun seneye bebişinle kutlarsın inşallah ya size özel bişey daha dicem bebiş değil çunku eşim hastaydı ben hastalandım cenaze oldu misafir vardı ve bu ay biz hiç şey etmedik eğer diyorum gögüsümde kötu bişey varsa hanı hep dua ettik ya hayırlı zamanda olsun dıe belkıde bu yuzden nasip olmdı hamile kalmak dedim
kııss yok boşalmasın hamile kalsın hepsi ama burda kassınlar yaf
allah iyiliğini versin emi çocukların geleceğiyle oynama kızım bırak kendileri ne istiyosa o ossunhem kadını küstür sonrada çağır olcek şeymi
hoşbulduk bitanem hoşgeldin sende kuzum senınde evlılık yıldönumu ktlayamadım gecmiş evlilik yıldonumun kutlu olsun seneye bebişinle kutlarsın inşallah ya size özel bişey daha dicem bebiş değil çunku eşim hastaydı ben hastalandım cenaze oldu misafir vardı ve bu ay biz hiç şey etmedik eğer diyorum gögüsümde kötu bişey varsa hanı hep dua ettik ya hayırlı zamanda olsun dıe belkıde bu yuzden nasip olmdı hamile kalmak dedim
kuzum bittim ben senin bu tezzeye yaaaişe değil de nazlanmaya geliyo hacı karar virdim temizlikçi olcem bu işte iyi para vardır haaa hem nazda yapıyon oooo ne güzel
teşekkür ederim düşünceli ve kibar arkadaşım
yokk öyle kötü şeyler aklına getirme lütfen bak üzülürüm sonra... tamam içimiz rahat etsin bir doktora görünürsün ama kötü düşünmek yok lütfen kuzum
kuzum birincisi inşallah yoktur ben olduğunu düşünmüyorum. ama şuda varki neyin bizim için hayırlı neyin hayırsız olduğunu bilmiyoruz ilerde nelerle karşılaşıcaz onuda bilmiyoruz yani bebeğimiz de olmuyosa vardır elbet bir hayır tabi seninkinin sebebi inşallah düşündüğün gibi değildir
kız bak bi temizlik işinde bi de dilencilikte iyi para var,demedi deme
aynen katılıyorum kuzuma hoş geldinnn tatliş sen de
akşama kayınvalidemdeyiz kızlar,
oyyyy kuzum ne demek üzülme bitanem herşey Allahtan ama ben bu gidişle bişey yoksada kötüyü düşünerek çağırcam galiba tövbe tövbe kendı kendıme telkın veriyorum yokkı bişey yokk bak takmıyorum üzülmeyorum yok bişey die ama yalan yaaa
kayınvalidesine gittiği için bu kadar sevinen bi sen varsındır heraldeallah muhabbetinizi arttırsın
kısss onlarda para var ben geleceği göruyorum cocuğu 2.5 yasında kreşe ver ingilizce öğret hadi olmadı bir beceri kursuna ver keman mesela sonra ilkokul ...... gelsin unıye kazansın okusun sonra işsiz kalsın hadi sonra kpsss yok ıvır zıvır 25 yasında olsun cocuk halen işsiz benımkı garantı arkadaş 25 dedın mı usta olur sırtı yere değmez
kuzum birincisi inşallah yoktur ben olduğunu düşünmüyorum. ama şuda varki neyin bizim için hayırlı neyin hayırsız olduğunu bilmiyoruz ilerde nelerle karşılaşıcaz onuda bilmiyoruz yani bebeğimiz de olmuyosa vardır elbet bir hayır tabi seninkinin sebebi inşallah düşündüğün gibi değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?