Sabredenler Kulübü 2012 :)

kayınvalidesine gittiği için bu kadar sevinen bi sen varsındır heralde allah muhabbetinizi arttırsın

bide ben varım o şimdi sevınıyor yemeğe gidiyor yemek derdim yok die bende sevınıyorum gidince 1 hafta ne temızlık ne yemek derdim oluyor bide üstüne eğlenceler hergun dışarda kebaplar ohhh bayramda gitmek istiyoruz iple cekıyorum oraya gitmeyı daha sosyal oluyorum valla uzak oluncada tatlı gidiyoz tatlı gelıyoz

kız senle ben geleceğin annesiyiz valla bak olmayan bebiişlerimizin işleri bile hazır helal ossun bizeee

aynen kuzum yemek derdim yok valla

evet uzakta olunca daha güzel oluyor bilirim şimdi de çok sık sık gitmiyorum zaten bakalım nasıl olacak

tabi canım uzak olunca öyle oluyor da,benim de kayınvalidemle bi sorunum yok çok şükür öyle çok karışmaz bana ama yine de oraya gidicem diye pek sevindirik olamıyom.aslında bu aralar eşimle pek tadımız yok belki de ondan ailesine gitmek de pek cazip gelmiyor
bu arada kızlar eşimle sürekli sorun yaşar olduk.bir gün barışıksak haftanın geri kalan günleri kavgalıyız böyle giderse çocuk fikrinden de iyice soğuycam sanırm biliyorsunuz ilaç kullanıyorum sürekli nerdeyse 4 aydır iğne yapıyorum kan pıhtılaşması için,korunmayı bıraktığımızdan beri de gün gün sayıyorum bugün yumurtlama günü filan diye,ama o hiç oralı olmuyor. benim dörtte birim kadar bi çaba sarfetmiyor,sinir oluyorum ben de bu duruma.sanırım ilaçlarımı da bırakıcam artık,ne gerek var çektiğim bunca eziyete.o uğraşmıyorsa benim tek başıma uğraşmam nafile hiç bir çaba kar etmiyor.
offf yine saçma sapan bişeyler yazdım sanırım,kusura bakmayın kızlar,çok doluyum aklımdan geçen herşeyi öylesine yazdım.umarım canınızı sıkmamışımdır

tatlım nedemek can sıkıntısı biz burda artık tek bebek değil her derdimizi paylaşır olduk bak bende paylaştım herkeste ayrı sorun işte ama cnm her evde kavga oluyor sorsaydın eşine caba göstermemesinin sebebini belkı mantıklı bir açıklaması vardır belkı onunda psikolojısı bozulmuştur birbirinize destak olarak atlatırsınız hemen pes etmek yok madem o kdr sıkıntı cektın tam zafere ulaşıcakken vazgecme baktın olmuyor 1 ay ceza ver yapmıcam falan de o dönsun bu sefer peşinde biraz taktik uygula

nöff eşim aradı şimdi tatlılarım geliyormuş da ben de hazırlanayım o vakit...

hepinizi öpüyorumm sinhusum hayırlı haberlerini bekliyorum kuzum

guzel edebiyatçımız ulaşıcakken die bir cumle olurmu ya

ahh sorma kuzum ben de dertliyim bu konuda hep yanlış yazılıyorr olacak denmiyor da olucak deniyor

doğrusu ulaşacakken dir... sadece -yor eki geldiğinde ünlüler daralmaya uğrar bir de istisnalarda...

mesela geleyorum diyemeyiz geliyorum oradaki -e, -i olarak daralır bunu yapan da -yor ekidir...

Son düzenleme:

sğl tatlım işte bazen burda kelimeleri yutuyoruz mesela örnek yazmak gerekır ama ben ornek elıme o an ne gelırse ı i o ö lere pek önem vermiyorum nasılsa anlaşılıyor dıe hadi tutmim senı öpüyorum kocaman kayınvalıdende güzel vakıt gecirmen dileğiyle

kısa bir türkçe dersi olmuş :)

estağfirullah tatlı arkadaşım benim kocaman öpüyorum seni.

Son düzenleme:

sanırım bu taktiği o bana uyguluyor bi aralar ben istemiyordum yeter yaff deyip sıkılıyordum bazen,şimdi o beni süründürüyor,artık isteyerk mi yoksa istemedn mi yapıyor onu bilemiyorum

sanırım bu taktiği o bana uyguluyor bi aralar ben istemiyordum yeter yaff deyip sıkılıyordum bazen,şimdi o beni süründürüyor,artık isteyerk mi yoksa istemedn mi yapıyor onu bilemiyorum

taktiktir cnm yoksa evli bir çift neden zamanı gelınce cocuk istemesin baştan istemezdi sende taktiğe taktikle cvp ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…