Sabredenler Kulübü 2012 :)

perihan kuzum ya hep sorucamunutuyorum aklıma gelmişken sorayım sen kürtaj olduğunda ilaç falan verdiler mi rahim açılsın diye :26:

yine bütün gün toplantıdaydım kızlar...gelemedim...sohbet dönmüş bugün maaşallah eski arkadaşlarım, hamile olduktan sonra gelmeyişlerine sitem etmişsiniz, sonuna kadar katılıyorum size...

herkes iyi okuduğum kadarıyla.. uzun uuzn yazmak isterdim ama çok yorgunum. kendinize iyi bakın, öptüm hepinizi

ohh missss.... misss gibi toprak kokuyorr özlemişim bu kokuyu :119: sabaha karşı çok güzel bir yağmur yağdı, sardunyalarımı da nasiplensin diye accık beklettim

güneş yok ama seviyorum sanki ben bu havaları...

evet kısa bir hava durumu raporundan sonraa güüünaayyydınnn mutlu bir gün, şöyle lezzetli bir kahvaltı diliyorum hepimize kurt gibi açım da :26: şöyle krepli, patatesli

kuzum friedmanım hemen sana da yazayım kürtajdan 1 hafta sonra malum kontorüne gittim, ki sende gitmişsindir parça varmı gibisinden temiz çıkmıştı. vajinal antibiyotik ve fitil kullandım o süreçte 10 gün onlar bitti. 2 adet döneminden sonra tekrar çağırmıştı doktorum malum geçen salı gitmiştim. smear testi tüm yapılması gerekenlere kandaki ultrasyondaki her şeye detaylıca baktı doktorum dün onların da sonucunu aldım normal çıkmış her şey yolunda dedi. çok güvendiğim biri oldu artık benim için doktorum herhalde bir şey olsa derdi diye düşünüyorum..

aklına rahim yapışıklığını getirme kuzum adet olmada sorun oluyormuş yapışıklıkta sanırım Allah vermesin. yani demem o ki çok ilgili biriydi ve onu gözardı etmezdi senin de için rahat olsun kuzum gebelik düşüncesi öncesi son kontrolümü yaptı işte ve ekimde düşünmeye başla dedi...
yazmıştım ya 5 günlük bir ilacım var her türlü bakteriyi vajinadaki temizleyen vücutla dost bir ürün dedi. istersen özelden yazayım sana adını. ve burada adını duymadığım yeni kullanılmaya başlanılan tavsiye edilen bir folik asitte verdi ona da başlayacağım bugün yarın istersen yazarım adını..

çok oldu hadiii kocamann öpüyorumm hepiinizi..

hoşş geldin kuzum, bugün evinde şöyle bir dinlenirsin inş

ayy canımsın sağol bebişim ben de sefiyom dualrın kabul oldu bacım bgn 22 derece vee güneşli nasıl mutluyum anlatamam çok teşekkür ederim sınavdan pek ümitli değilim çünkü çalışamadım ki sınav 9.30 da birazdan çıkarız okul yakın işyerine,bgn işyerindeyim,sınavdan gelince yazarım inş.size bgn bilgisayarın biri boş

ayy canım sorma yaa valla ben de özledim sizleri allah esilaya kolaylık versin hayırlısıyla bir avazda kucaklasın inşallah kızz izlediğin filmleri bizle de paylaş,ben çok severim film izlemeyi hadi öptüm canımcım

bacımm allah kolaylık versin işlerinde bgn dinlen iyice,kendine iyi bak,potansiyel anne

sınavında kolaylıklar diliyorum kuzum benim Rabbim yardımcın olsun inş. film konularımız şöyle vampir, kan dövüş, tarih konulu... sizlere uyarsa paylaşayım kocişle pek caniyiz de

dinlen kuzum bolca bizler iyiyiz sen hafta başında bomba gibi dön bize

günaydın yavru ceylanım

kuzum ya onu demek istememiştim ben valla hiiiç aklıma yapışıklık falan gelmemişti şükür adetim düzenli ve dolu dolu geçiyo demek istediğim kürtaj olacağın gün kürtajdan önce ilaç verdilermi mesela ben bugün kürtaj olucam ya kürtajdan 4 5 saat önce normal ağızdan üç vajinadan iki olmak üzere dört ilaç verdiler oda rahim açılıp kanama başlasın diye (tabi ağızdan almam gerekenlerin hepsini çıkarttığım için alttan verdilerdi ) o zaman bana sanırım suni sancı gibi birşeymi verdiler ne tam bilmiyorumda sanada öyle yaptılar mı diyorum kürtaj olanlara soruyorum bir çoğu yok hemen aldılar diyo bana neden öyle yaptılar anlamıyorum
hadi gözün aydın kıııııııssssssssssss iyice eğlen ben de istiyom film adıııııııııııııııı

demekki sorunu anlamadım alttan verdilerse bilmiyorum canım ayık halimde yapılmadı çünkü. ağızdan da ben bir şey almadım.

iyiyim canım uykumm var sadece :)
git uyu bak bugünlerin iyi günler sonra ufaklık seni uyutmazda haa

demekki sorunu anlamadım alttan verdilerse bilmiyorum canım ayık halimde yapılmadı çünkü. ağızdan da ben bir şey almadım.
ben 4 5 saat sancı çektikten sonra uyutuldum kuzum alınırken bilmedim demek ki sen de gittin uyudun alındı geldin sancı çekmedin neden bana öyle yaptılar hala anlamıyorum

hoşş geldin kuzum, bugün evinde şöyle bir dinlenirsin inş

canım dinlenmemem lazım ya, biraz temizlik yapıyım. bana düzenli gelicek teyze bakmaya bebek bulmuş galiba. öyle olunca gelmicek. bugün biraz koltuk silsem çook iyi olacak, neyle de silsem acaba loc mu kullansam sizce?

bacımm allah kolaylık versin işlerinde bgn dinlen iyice,kendine iyi bak,potansiyel anne

canım iş yapmam lazım, biraz temizlik yapıcam, sonra da annemle biber közlicez biraz inşallah

Günaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz

günaydın ofluuuu, çok şükür iyiyim ben, sen nasılsın? büyütmüşsün bebişi bayağa...

Günaydın kızlar....
nasılsınız,?*

günaydın, iş güç koşturuyorum ben tatlım sen nasılsın? bebek işini 1-2 ay erteledim ben. aralık da yeniden başlamayı düşünüyorum, kısmet bakalım

günaydın, iş güç koşturuyorum ben tatlım sen nasılsın? bebek işini 1-2 ay erteledim ben. aralık da yeniden başlamayı düşünüyorum, kısmet bakalım
ben de iyiyim canım,bizde de iş yoğunluğu fazla bu aralar.bebek işini ertelemen inşallah senin için hayırlısı olacaktır.İnşallah Aralıktaki ilk denemenizde düşer rahmine bebeğin.

loc tam bir kurtarıcı gerçekten canım ben onunla silmiştim geçenlerde... gerçi lazım gelen her yerde kullanıyorum halılarda da çok tesirli sende bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…