Sabredenler Kulübü 2012 :)

gitcem dedim gidemedim bak.deli misin kızım sen,bugün senin en mutlu günün bırak bilgisayar için üzülmeyi yaa,tadını çıkar bugünün.allah etmesin de sonra da mide bulantıların halsizliklerin başlarsa ararsın bak bu günleri,tadını çıkar,mutlu ollll :16::16:
haklısın cnm ama sizlerle olmak istiyorum sevincimi paylaşıyorum sizlerle işte..ay inşallah olmaz bulantı falan şuan acaip iştahlıyım bi kaç gündür:39:
tüh yaaa... hem bilgisayarının yapıldığına sevinmiştik, hem de burda olacağına ama hayal kırıklığı olmuş yine. sinirlenmekte de çok haklısın, garantisi devam ediyor anladığım kadarıyla, aldığın yere götür... hatta türkiyedeki temsilciliklerini falan ara, yaygara çıkart biraz, laf anlamıyor yoksa bu adamlar....

ama çok da üzülme, sık sık kendine şunu tekrarla "ben haamileyiiiiim" :21::21::21: :16::16::16:
eşim çıkarıyo şimdi yaygarayı garantiye gönderdiğimiz servisi aradık..bakıyım ne dicekler haftasonu giderim aldığım yere..evet evet evet ben hamileyiiiiimmmm:49::49::49::49:
amin canım yaa..hakikaten zor, insan başına gelmeyince tahmin edemiyor. eşimin abna karşı tavırları değişir mi bilmiyorum ama ben son uayrımı da yaptım...bundan sonra top onda

değişir değişir bak gör bilmezse ayıp sen el üstünde tutulması gereken,aklı başında kaliteli bi kadınsın:31:

slm bende yeni katıldım aranıza sohbetleriniz cok hoşuma gitti, cok sıcak samim. bende 2 bucuk yılı askındır evliyim bebiş düsünememiştik kist ameliyatı falan gecirdim kistim tekrarladı ben simdi artık bebek istiyorum[/QUOTE]

hoşgeldin cnm bende yeni katılanlardan sayılırım,, 3 buçuk yıldır evliyim kist ameliyatı oldum ve tekrarladı artık bende bebk istıyorum cok fazla ortak noktamız var

amanıınnn neler duyuyorumm egemmm hamişşş :49:
:66: :66:

bak akşam yazmıştık heyecanlanmıştım bile daha o zamandannn çok şükür Rabbime...

sağlıkla kucağına almak nasip olsun kuzummmm çoooook sevindimm :64:

günaydın herkese,EGEMN canım çoooooooookkkkkkk ama çokkkkkkkk sevindim hep içimden senin bu ay bu haberi vereceğin geçiyordu ne yalan söyliyim...Rabbim tamamına erdirsin bacımmmmmm......inş pıt pıtlarınıda duyarsın tatlım...inş sağlıkla ve hayırla kucağına almanı nasip etsin Rabbim ....:16::16::16::16::16::16::16::16:
raraavis, çok sağol canım...inş dediğin gibi güzel bi dr bulurum canım valla bu drlar insanı hepten stres yapıyolar...şu 3lü testim çıksın ogün başka dra gidicem artık....seninde çok az kalmış bu arada sanada geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine annesi...ne güzel temizlik yapacak birini bulmuşsun ben bulamadım hala,bayrama kadar temizliğimin bitmesini istiyorum ama bakalım....
fridman,canım valla ben daha 4.aydayım ama şimdiden çok yoruluyorum bi gün biraz dolaşim ertesi gün kendimi o kadar kötühissediyorumki ...halbuki bişey yaptığımda yok...:1::1::1::1:valla özlüyorum buraları...sevgili kaynanam geliyor bana o olunca giremiyorum,yada ben anneme gidiyorum akşam eşim gelip alıyor sonrada yoruluyorum gelemiyorum bu aralar o yüzden....
geçmiişi okudum ama aklımda hiçbişey kalmadı,çok unutkanım ben ya hepiniziyisinizdir umarım tatlılarım...şu 2 satırı bile yarım saate yazdım valla ya ayıp bana:37::37::37::37::37:
aeo canlarım,dualarımdasınız....:54::54::54::54::54:

hayalimduam da 10. ayında hamile kalmıştı sanki, öyle hatırladım...dediğin doğru sanırım

oooooh yaşasın :21::21::21: benim de işlerim hafif bugün, amirim de yok...daha rahatım, kaynatalım :21::21::21:

canım sıkıın ya bir süredir, dün eşimle konuştuk, mutlu olmadığımı söyledim, o da mutlu değilim dedi. hiçbirşeyden keyif almaz oldum dedi. ilk defa ağlamadan konuştum onunla. yaşadığımız bütün bu zor süreçlerde, ondan neler beklediğimi ve onun hiç yapmadığını anlattım. o da farkında zaten. dedim ki, beni el üstünde tutman gereken zamanlarda böyle davranmadın, ilerde de böyle olacaksa, ikimizin de mutsuz olmasının ne anlamı var? çok fazla tatminsizlik yaşıyorum ve bunlar benim çözebileceğim şeyler değil dedim. sen de belki çözemezsin dedim. Ama çok yıprandım çok üzüldüm, ilk evlilik yıllarım böyle geçmemeliydi dedim. O da biizm gibi birbirine çok aşık bir çiftin böyle sorunlarla boğuşmasına çok üzülüyorum dedi. Dedim ki, dönüp arkamı gitme cesaretim yok şimdilik, ama bu şekilde mutsuz sürdürmek de çok zor dedim. Onun da ne kadar üzüldüğüne ve çaresiz olduğunu görebiliyorum. Çok zor bir imtihanmış bu geçtiğimiz. Sonu nereye varacak inanın bilemiyorum.

Sonra o da çok üzgün olunca dayanamadım, yaklaştım biraz ve sonu nerde bitti dersiniz :17::17::17: böyle olmasını da sevmiyorum ama oraya gidiyor işte bir şekilde. Bebek fikrinden vazgeçtiğimi, bir süre istemediğimi söyledim. Bu sorunların arasında zamansız olacağını belirttim. Benimle aynı fikirde değildi sanırım, sadce sessizce kafa salladı...

Egemn kuzum, senin müjdeli haberinin üzerine sıkıcı şeyler yazdım ama paylaşabildiğim bir sizler varsınız...

canım benim nasılsın bak buradan çok iyi görüyorum seni ona göre :34: bence de çok yerinde bir konuşma yapmışsın ki zaten senin fikirlerini ben hep beğeniyorum :34:

bu bir süreç ve inş sonunda kucağınızda miniğinizle gülümseyeceksiniz... ben hissediyorum kuzum tüm kalbimle de dualarımdasınız :16:
tabi ki bizimle paylaşmandan yana oluruz ki biz mutluluğumuzda da hüznümüzde de yan yanayız :34:

günaydın herkese,EGEMN canım çoooooooookkkkkkk ama çokkkkkkkk sevindim hep içimden senin bu ay bu haberi vereceğin geçiyordu ne yalan söyliyim...Rabbim tamamına erdirsin bacımmmmmm......inş pıt pıtlarınıda duyarsın tatlım...inş sağlıkla ve hayırla kucağına almanı nasip etsin Rabbim ....:16::16::16::16::16::16::16::16:
raraavis, çok sağol canım...inş dediğin gibi güzel bi dr bulurum canım valla bu drlar insanı hepten stres yapıyolar...şu 3lü testim çıksın ogün başka dra gidicem artık....seninde çok az kalmış bu arada sanada geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine annesi...ne güzel temizlik yapacak birini bulmuşsun ben bulamadım hala,bayrama kadar temizliğimin bitmesini istiyorum ama bakalım....
fridman,canım valla ben daha 4.aydayım ama şimdiden çok yoruluyorum bi gün biraz dolaşim ertesi gün kendimi o kadar kötühissediyorumki ...halbuki bişey yaptığımda yok...:1::1::1::1:valla özlüyorum buraları...sevgili kaynanam geliyor bana o olunca giremiyorum,yada ben anneme gidiyorum akşam eşim gelip alıyor sonrada yoruluyorum gelemiyorum bu aralar o yüzden....
geçmiişi okudum ama aklımda hiçbişey kalmadı,çok unutkanım ben ya hepiniziyisinizdir umarım tatlılarım...şu 2 satırı bile yarım saate yazdım valla ya ayıp bana:37::37::37::37::37:
aeo canlarım,dualarımdasınız....:54::54::54::54::54:

canım benim inş tüm testlerin sonuçları yüzünü güldürür sağlıkla kucağına alırsın inş bebeğini, cinsiyetini öğrenince haber ver merak ederiz :16:
Rabbim isağlık versin kuzum :16:

haklısın cnm ama sizlerle olmak istiyorum sevincimi paylaşıyorum sizlerle işte..ay inşallah olmaz bulantı falan şuan acaip iştahlıyım bi kaç gündür:39:

eşim çıkarıyo şimdi yaygarayı garantiye gönderdiğimiz servisi aradık..bakıyım ne dicekler haftasonu giderim aldığım yere..evet evet evet ben hamileyiiiiimmmm:49::49::49::49:

değişir değişir bak gör bilmezse ayıp sen el üstünde tutulması gereken,aklı başında kaliteli bi kadınsın:31:

canım benim şımartıyorsun vallahi :16::16::16:

kalp atışını duyana kadar söylemeyeceğim kimseye demişsin, bence de en mantıklısı o... hatta daha yabancıları 3 aya kadar söyleme...
şimdi senin hakikaten göğüs uçlarında sızlama acıma vs hiç yok mu ya?

canım benim nasılsın bak buradan çok iyi görüyorum seni ona göre :34: bence de çok yerinde bir konuşma yapmışsın ki zaten senin fikirlerini ben hep beğeniyorum :34:

bu bir süreç ve inş sonunda kucağınızda miniğinizle gülümseyeceksiniz... ben hissediyorum kuzum tüm kalbimle de dualarımdasınız :16:
tabi ki bizimle paylaşmandan yana oluruz ki biz mutluluğumuzda da hüznümüzde de yan yanayız :34:

periciğim, iyi ki varsın :16::16::16: umarım bundan sonraki süreç hissettiğin gibi olur. iyi şeylerin olmasına çok ihtiyacımız var...

sende ne var ne yok?

Eki Görüntüle 518226

fotoğraf biraz silik çıktı,net çektim bi tane ama boyutu büyük olduğu için yüklenmedi,görebiliyı musunuz canlarım:52: Kan testi de yaptırdım saat 10 da alcam sonucu:52:

:52::52::52::52:kuzum yoksa hamile misin ayyyyy hade inşallh inşallahhh yüzümüz gülsün accık yaa çoktandır hamiş haberi alamıyoruk... inşallah inşallh.... :52:

annaaammm kızz bacım hamişsin sen yaa :46::46::46::46:çok sevindim:16::16:oleeeyyyyyyyy:21::21::21::21:
rabbim ne kadar büyük,bekletmeden gönderdi meleğini:16::16: fün akşamda yazmıştım sana belki de bekletmeden gelecek bebişin diye,topiği bi açtım bizim canım bacımız hamiş:46::46:

rabbim kalp atışlarını duymayı,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzum:16::16:

Eki Görüntüle 518226

fotoğraf biraz silik çıktı,net çektim bi tane ama boyutu büyük olduğu için yüklenmedi,görebiliyı musunuz canlarım:52: Kan testi de yaptırdım saat 10 da alcam sonucu:52:

:52::52::52::52:kuzum yoksa hamile misin ayyyyy hade inşallh inşallahhh yüzümüz gülsün accık yaa çoktandır hamiş haberi alamıyoruk... inşallah inşallh.... :52:

Ayyy ben o kadddem yazdım kismeye günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn dimedim günümüz aydın ossun kuzularıııımm şükür güne güzel haberle başladık Rabbim kalanlarımızında bizlere böyle sabah sattlerinde güzel haberler vermesini nasip etsin :16:

Allahım senin hazinen geniştir ol dersen olur herşey bizleri de lütfunla şereflendir sana layık olamasak da senden başka sığınağımız elimizi açıp yalvaracağımız kimse yok Resulün hatrına bizleri o cennet kokulu meleklerden mahrum etme Yarabbiiimmm yuvalarımızı lütfunla şenlendir Yarabbiiim amiiiiiiiinn amiiiiiiiiiiinnn.

aminnnnnnnnnn AMİNNNNNNNNNN....

canım allah razı olsun evett hamileyim kızlaaaaarr:52:

canım allah razı olsun sana da hayırlı doğumlar diliyorum az kalmışş:16:

canımm allh razı olsun çok teşekkür ederim:)))

evet canım hiç ama hiç gebelik belirtim yok..sadece adet olcakmış gibi ağrım var,akıntı bgn biraz başladı şeffaf,sarı renkte..göğüslerim aynı..bi de ishal olmuşum:17:

AYYYYY kuzum yeni geldim bankadan gördüm çoook mutlu oldum ben sana ne dedim kimyasaldan hemen sonra hamiş kalırsın vucut rahim alışıyormuş demedim mi daha 3 hafa önce muhabbet ettiğimizde kurban olduğum allahım bu kez bebeğini esirgesin sana kavuştursun ıohhh çok güzewl haber yaaaaa

:32::32::32::32::32::32::32::32::32:

tatlım çok yerinde bi konuşma yapmışsın,eşinin düşündüklerini bilmesi gerekiyordu inş bu konuşmanın faydası olacak.bu huzursuz günler geçecek.
rabbim yuvanıza tekrar eski sıcaklığı,mutluluğu versin inş:16::16:

periciğim, iyi ki varsın :16::16::16: umarım bundan sonraki süreç hissettiğin gibi olur. iyi şeylerin olmasına çok ihtiyacımız var...

sende ne var ne yok?

çok şükür diyorum bu halimize, hamiş haberlerini alınca bana da yavaş yavaş soldan soldan stres gelmeye başladı, bir haftaya kadar hasta olurum ve sonrasında çalışmalar başlayacak... :44:
ne bileyim bir garip haldeyim hem korku var hem heyecan ama korku daha fazla.. mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler diyelim rahatlayalım...
öğleden sonrası için evdeyim birazcık çamaşır, ütü uğraşırım diyorum... :50: :1:

garip ve yeni komşularım soruyor, bebek yok mu :47: artık alıştım bu soruya gerçi ama sinirimi bozmaya yetiyorlar... neyse hep olağan yaşantılar tatlım :34:

ama bu olağanlık içinde, yuvarlanıp gitmek niyetinde değilim :34:

doktorumu aradım pazartesi gel dedi,tebrik etti:)) ve kızlar bu ay 20.gün yumurtladım,ovu da pozitif gördüm ama 19.ve 21.gün ilişki oldu..ve 20.gün sadece ovu da pozitif gördüm her ay olan yumurtlama ağrısı olmadı,hemen dölledndi galiba..19.ve 21 gün ilişkiden sonra ayaklarımı 5 dakka dikip yattım..kür mür hiç bişey yapmadım biliyosunuz zaten..vee bu ayçok stres oldum hiç bu kadar stres olmamıştım bat gelmek bilmedi,çok heycan yaptım çünkü kimyasaldan sonra allak bullak oldum,deli gibi gün saydım..elle tutulur kesin hamileyim dediğim bi belirti olmadı..kirpiklerim çok uzun 1 haftadır bi alakası var mı bilmiyorum ama burda öle bişey okumuştum sanki:26: işte böyle canlarım ve bgn dua günümmüş,lütfen hepiniz bebeğimin sağlıklı ve hayırlı olması için dua eder misiniz:16: sizler her zaman bnm kalbimdesiniz zaten biliyosunuz:16:

etmezmiyiz kuzum senin kuzucuğun için dualar bütün hamişlerin bebişleri için dua ediyorum hep ben eminim topike takılan herkes efiyordur...

rabbim verecekse belirtisi falanı filanı hiiç önemli değil... artık kendine dikkat et ki daha sıkı tutunsun bebeğin...

Allahım senin hazinen geniştir ol dersen olur herşey bizleri de lütfunla şereflendir sana layık olamasak da senden başka sığınağımız elimizi açıp yalvaracağımız kimse yok Resulün hatrına bizleri o cennet kokulu meleklerden mahrum etme Yarabbiiimmm yuvalarımızı lütfunla şenlendir Yarabbiiim amiiiiiiiinn amiiiiiiiiiiinnn.

tatlım bu duana gönülden bi amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn diyorum :16::16:

hamile olan arkadasi cok tebrik ediyorum...9 ay boyunca yuzu hep gulsun:emir_bebek:
kizlar, ben sizin sessiz takipcinizim...su siralar tez yazdigim icin sohbetinize cok istememe ragmen katilamiyorum...hos, beni araniza kabul edeceksiniz diye de birsey yok ya...
lakin birsey danisacagim size..kasik agrisi siddetli oldugu zaman (hatta boyle pitpit attigini hissediyorum), iste bu oldugu zaman yumurta catlamismidir yoksa en kisa zamanda catlayacak midir? (catlayacagi varsa eger?:27:)

çok şükür diyorum bu halimize, hamiş haberlerini alınca bana da yavaş yavaş soldan soldan stres gelmeye başladı, bir haftaya kadar hasta olurum ve sonrasında çalışmalar başlayacak... :44:
ne bileyim bir garip haldeyim hem korku var hem heyecan ama korku daha fazla.. mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler diyelim rahatlayalım...
öğleden sonrası için evdeyim birazcık çamaşır, ütü uğraşırım diyorum... :50: :1:

garip ve yeni komşularım soruyor, bebek yok mu :47: artık alıştım bu soruya gerçi ama sinirimi bozmaya yetiyorlar... neyse hep olağan yaşantılar tatlım :34:

ama bu olağanlık içinde, yuvarlanıp gitmek niyetinde değilim :34:

inş senden de güzel haberler alırız cnm benim:16::16:
o bebek yok mu sorusuna gelince birini görücem de o soruyu soracaklar diye dışarı bile çıkmak istemiyorum.balkona dahi çıkmıyorum.bi ara acayip bunalıma girmiştim.kendimi eve kapatmıştım.her geldiğinde çocuk muhabbetini açan dengesiz bi komşum var zile basıldığında delikten bakıyodum oysa kapıyı bile açmıyodum.kınarsa kınasın napayım.o da ne konuştuğunun bilsin ama dimi.kaç kere kapatalım bu konuyu diye sinirimden ağladım yine de anlamadı.

Back
X