- Konu Sahibi minikgelin
- #29.501
haklısın cnm ama sizlerle olmak istiyorum sevincimi paylaşıyorum sizlerle işte..ay inşallah olmaz bulantı falan şuan acaip iştahlıyım bi kaç gündürgitcem dedim gidemedim bak.deli misin kızım sen,bugün senin en mutlu günün bırak bilgisayar için üzülmeyi yaa,tadını çıkar bugünün.allah etmesin de sonra da mide bulantıların halsizliklerin başlarsa ararsın bak bu günleri,tadını çıkar,mutlu ollll![]()

eşim çıkarıyo şimdi yaygarayı garantiye gönderdiğimiz servisi aradık..bakıyım ne dicekler haftasonu giderim aldığım yere..evet evet evet ben hamileyiiiiimmmmtüh yaaa... hem bilgisayarının yapıldığına sevinmiştik, hem de burda olacağına ama hayal kırıklığı olmuş yine. sinirlenmekte de çok haklısın, garantisi devam ediyor anladığım kadarıyla, aldığın yere götür... hatta türkiyedeki temsilciliklerini falan ara, yaygara çıkart biraz, laf anlamıyor yoksa bu adamlar....
ama çok da üzülme, sık sık kendine şunu tekrarla "ben haamileyiiiiim"![]()
![]()

amin canım yaa..hakikaten zor, insan başına gelmeyince tahmin edemiyor. eşimin abna karşı tavırları değişir mi bilmiyorum ama ben son uayrımı da yaptım...bundan sonra top onda
değişir değişir bak gör bilmezse ayıp sen el üstünde tutulması gereken,aklı başında kaliteli bi kadınsın