- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #29.601
ayy cnm çoook teşekkür ederim allah razı olsun,rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin innnşşaaaallllllaaaaaahhhhhtbkler cnm coookkkkkkk sevındımmmmmmmilk önce kese sonra pıtpıtlarını sonra buyumesi sağ salim kucağına alman dileğiyle cnmmm cok mutlu oldum
evet evet çok yakışmış
güü-nayy-dınn topikcanlarr
bugün gelemeyeceğim hanımlar haber vereyim tatlılarımakşam da annemlere yemeğe davetliyiz
bensiz çok kaynatmayıneve ne zaman girersem artık haberlerinizi alırım
hepinizi öpüyoruumm...
dün akşam şükür namazı kıldık eşimle yasin okudum sizlere de dua ettim canlarım
Allah kabul etsin canım. Rabbim inşallah kucağınıza aldığınızda da kılmayı nasip eder... Allah bin kere razı olsun, bizleri de düşünüp dua ettiğin için. Umarım kurban olduğum bizleri daha fazla bekletmez...
Ne düşündüm biliyor musunuz, topik müdavimlerinden hiç hamile kalamamış ben kaldım galiba. friedman kalmıştı, 60 gelsin de kaldı... acaba önümüzdeki ay rahim filmimi çektirsem acaba, nasılsa bebek düşünmüyorum
ahh cnm benim allah senden de razı olsun..herşeyin bi zmanı var senin de olcak inşallah..bence de çektir bi rahim filmi,hem belki filmden sonra gelir meleğin o şekilde hamile kalan çok var belki san da o vesile olur
Eki Görüntüle 518226
fotoğraf biraz silik çıktı,net çektim bi tane ama boyutu büyük olduğu için yüklenmedi,görebiliyı musunuz canlarımKan testi de yaptırdım saat 10 da alcam sonucu
selamlarr kızlar....
günaydın canım, yine gezmelerdesin bakıyorum...ailene uzak olduğun zamanların acısını çıkartıyorsunuz herhalde
vallahi ne kadar kaynatırız bilemiyorum bugün, formumuza bağlı
Allah kabul etsin canım. Rabbim inşallah kucağınıza aldığınızda da kılmayı nasip eder... Allah bin kere razı olsun, bizleri de düşünüp dua ettiğin için. Umarım kurban olduğum bizleri daha fazla bekletmez...
Ne düşündüm biliyor musunuz, topik müdavimlerinden hiç hamile kalamamış ben kaldım galiba. friedman kalmıştı, 60 gelsin de kaldı... acaba önümüzdeki ay rahim filmimi çektirsem acaba, nasılsa bebek düşünmüyorum
Hayırlı olsun canım cok sevindim :))) Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.dün akşam şükür namazı kıldık eşimle yasin okudum sizlere de dua ettim canlarım
Canım siz korunmayı bırakalı eğer 1 yıl olmuşsa genelde doktorlar gerekli tetkikleri ister (buna rahim filmi de dahil) sonuçlara göre aşılama denerler. Ben rahim filmi çektirdim daha önce evet birazcık ağrısı oluyor ama sadece birkaç saniye adet sancısı gibi.Dayanılmayacak bişey değil bence.Şahsen ben anesteziden korkan bi insanım bayılmak bana daha korkunç geliyor. Düz bir masaya yatıyorsun ,Doktor rahme katetral takıyor , sonra rahme basınclı sıvı veriyor böylelikle eğer tüpler acıksa o sıvı rahimden tüplere ordan da karın boşluğuna yayılıyor.İşte tam bu esnada bi basınc hissediyorsun sıkıştırıyor ama sadece birkaç saniyelik bi yanma. Basınçlı sıvı verdiği an filmi cekiyor. Bence büyütcek bişey yok.Ayrıca rahim filmi cekmeden aşılama denemek cok cok saçma.Biz aşılama da denedik bir sürü iğne vuruluyor eğer(Allah korusun) tüpler kapalıysa o kadar hormon ilacını boşuna mı yemiş olcaksındoktorumla bir konuşmam lazım... rahim filmi biraz ağrılı birşeymiş galiba, anestezili çektirenler var. Son teknoloji kullanılınca acıtmıyormuş ama bildiğim kadarıyla o da bir tek istanbulda var. Benim lina'da gittiğim bayan doktor bir süre olmazsa film çekeriz demişti. HŞ klinikte gittiğim doktor ise gerek yok dedi. Herhangi bir karın ameliyatı geçirmemişsin, yoğun enfeksiyon geçişin yok, biz böyle hastalarda yapışıklık beklemeyz dedi. Onlara kalsa rahim filmi çekmeden aşılama yapacaklar ama bana pek mantıklı gelmiyor
Eskilerden ben de varım bekleyen.Yazılarınızı okuyorum ama durumumda bi değişiklik olmadıgı için bişey yazamadan cıkıyorum.Hakkımızda hayırlısı ne zamansa inş Rabbim hayırlısıyla verir.
Hayırlı olsun canım cok sevindim :))) Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.
Canım siz korunmayı bırakalı eğer 1 yıl olmuşsa genelde doktorlar gerekli tetkikleri ister (buna rahim filmi de dahil) sonuçlara göre aşılama denerler. Ben rahim filmi çektirdim daha önce evet birazcık ağrısı oluyor ama sadece birkaç saniye adet sancısı gibi.Dayanılmayacak bişey değil bence.Şahsen ben anesteziden korkan bi insanım bayılmak bana daha korkunç geliyor. Düz bir masaya yatıyorsun ,Doktor rahme katetral takıyor , sonra rahme basınclı sıvı veriyor böylelikle eğer tüpler acıksa o sıvı rahimden tüplere ordan da karın boşluğuna yayılıyor.İşte tam bu esnada bi basınc hissediyorsun sıkıştırıyor ama sadece birkaç saniyelik bi yanma. Basınçlı sıvı verdiği an filmi cekiyor. Bence büyütcek bişey yok.Ayrıca rahim filmi cekmeden aşılama denemek cok cok saçma.Biz aşılama da denedik bir sürü iğne vuruluyor eğer(Allah korusun) tüpler kapalıysa o kadar hormon ilacını boşuna mı yemiş olcaksın
Hemen hemen 1 yıl olacak. 10 ay oldu şimdilik. Bana da rahim filmi çektirmeden aşılama saçma geliyor. Her ne kadar oradaki doktorlar öyle dese de dinlemeyeceğim onları. Diğer doktoruma gidip filmi çektiririm olmazsa. Artık doktor değiştirmek de istemiyorum. Sıkıldım sanki. Her doktorun farklı bir tedavi şekli var. Birine iyi ötekine kötü demek ne kadar doğru bilmiyorum. Birkaç ay herşeyi oluruna bıraksam ne kadar iyi olur
herkese hayırlı güzel günler!
bu hafta temizlik manyağı modundayım mecburen. yarın aylar sonra ayarladığım teyze gelecek ve ben adım gibi biliyorum hepsini yetiştiremeyecek. o yüzden bütün hafta azar azar iş yapmak zorunda kaldım. bugün de mutfakla meşgul oluyorum. şimdi köşe takımını bir güzel sildim. geçen teyzeye bırakmıştım beğenmemiştim mecbur oflaya puflaya yaptım.
kızlar sizden bir konuda fikir almak istiyorum. şimdi çamaşır suyuna koymam gereken sararmış kaşık bardak vs var. bunları tek tek uğraşmasam da makineye dizsem ve deterjan gözüne çam. suyu koyup yapsam olur değil mi? yine temizlenirler yani. valla bari ondan yırtayım diyorum :)
bu hafta böyle geçecek anlaşılan bel ağrısı ve temizlik işleri ile. ama haftaya iki tane misafirliğe gitmek istiyorum acısını çıkarayım. sonra d abebişin kıyafetlerini yıkamam lazım ki bavulu hazırlamaya başlayayım. az bir şey kaldı artık 37 den itibaren olab,lir dedi doktor ya en son gidişimden tırstım resmen. gerçi ben kasım ortasından önce sanmıyorum. hatta kasım 20 den önce gelmez diyorum ama hayırlısı tabii...
canım bulaşık makinesinin gözüne de koyabilirsin ama bunu her zaman yaparsan daha iyi sonuc alırsın bi kereden o kadar da etkili olmaz.Yani iyice sararmışlarsa bence önce çamaşır suyunda beklet sonrada durulamadan öylece koy makineye bide o yıkasın :) mis gibi olsunlar
nörüyonuzz gızzlaarrbenim keyfim yok yaff hemen konuya girmek istiyom yoksa kafayı yiyecem şimdiii ben üç aydır ayın dokuzunda adet oldum bu ay 12 sinde oldum sonraaa iki üç gün önce akıntımda kırmızı damar gibi kan geldi sanırım yumurtladım dedim ama dün akşamdan beri kasık ve karın bölgem acayip ağrıyo yapmam gereken dolu iş var yarın yemekli misafirim var ama ben ayakta duramıyorummki iş görem çabuk halsiz bırakıyo beni ağrı kesici de içmek istemiyorum içsem mi ki acep :26: şeeyy birde dün kocişle acaba ondan mıdır kine diyorum ayyy çok utanıyom söylemeye ama aklıma takılıyo kızlar demezsem içim içimi yiyecek şey yaa dün ben istekli olduğum haldee ben de birşey olmadı yanii şeyy rahatlayamadım kendimi çok kastım sonra üzüldüm onuna etkisi var mıdır yaa çok açık oldu biliyom özürdilerim ama ne yapimm bu bi gerçek sonra düşünmeye başladım acaba ben de bir sorun mu var diye
nörüyonuzz gızzlaarrbenim keyfim yok yaff hemen konuya girmek istiyom yoksa kafayı yiyecem şimdiii ben üç aydır ayın dokuzunda adet oldum bu ay 12 sinde oldum sonraaa iki üç gün önce akıntımda kırmızı damar gibi kan geldi sanırım yumurtladım dedim ama dün akşamdan beri kasık ve karın bölgem acayip ağrıyo yapmam gereken dolu iş var yarın yemekli misafirim var ama ben ayakta duramıyorummki iş görem çabuk halsiz bırakıyo beni ağrı kesici de içmek istemiyorum içsem mi ki acep :26: şeeyy birde dün kocişle acaba ondan mıdır kine diyorum ayyy çok utanıyom söylemeye ama aklıma takılıyo kızlar demezsem içim içimi yiyecek şey yaa dün ben istekli olduğum haldee ben de birşey olmadı yanii şeyy rahatlayamadım kendimi çok kastım sonra üzüldüm onuna etkisi var mıdır yaa çok açık oldu biliyom özürdilerim ama ne yapimm bu bi gerçek sonra düşünmeye başladım acaba ben de bir sorun mu var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?