Sabredenler Kulübü 2012 :)

güü-nayy-dınn topikcanlarr

bugün gelemeyeceğim hanımlar haber vereyim tatlılarım akşam da annemlere yemeğe davetliyiz

bensiz çok kaynatmayın eve ne zaman girersem artık haberlerinizi alırım

hepinizi öpüyoruumm...

tbkler cnm coookkkkkkk sevındımmmmmmm ilk önce kese sonra pıtpıtlarını sonra buyumesi sağ salim kucağına alman dileğiyle cnmmm cok mutlu oldum
ayy cnm çoook teşekkür ederim allah razı olsun,rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin innnşşaaaallllllaaaaaahhhhh
evet evet çok yakışmış

çok teşekkür ederim

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]2 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]3 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu

[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]18 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]19 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]20 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]21 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]25 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]27 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]28 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]1 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün ciceklara (bilgi) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

günaydın canım, yine gezmelerdesin bakıyorum...ailene uzak olduğun zamanların acısını çıkartıyorsunuz herhalde

vallahi ne kadar kaynatırız bilemiyorum bugün, formumuza bağlı

dün akşam şükür namazı kıldık eşimle yasin okudum sizlere de dua ettim canlarım

Allah kabul etsin canım. Rabbim inşallah kucağınıza aldığınızda da kılmayı nasip eder... Allah bin kere razı olsun, bizleri de düşünüp dua ettiğin için. Umarım kurban olduğum bizleri daha fazla bekletmez...

Ne düşündüm biliyor musunuz, topik müdavimlerinden hiç hamile kalamamış ben kaldım galiba. friedman kalmıştı, 60 gelsin de kaldı... acaba önümüzdeki ay rahim filmimi çektirsem acaba, nasılsa bebek düşünmüyorum

ahh cnm benim allah senden de razı olsun..herşeyin bi zmanı var senin de olcak inşallah..bence de çektir bi rahim filmi,hem belki filmden sonra gelir meleğin o şekilde hamile kalan çok var belki san da o vesile olur

ahh cnm benim allah senden de razı olsun..herşeyin bi zmanı var senin de olcak inşallah..bence de çektir bi rahim filmi,hem belki filmden sonra gelir meleğin o şekilde hamile kalan çok var belki san da o vesile olur

doktorumla bir konuşmam lazım... rahim filmi biraz ağrılı birşeymiş galiba, anestezili çektirenler var. Son teknoloji kullanılınca acıtmıyormuş ama bildiğim kadarıyla o da bir tek istanbulda var. Benim lina'da gittiğim bayan doktor bir süre olmazsa film çekeriz demişti. HŞ klinikte gittiğim doktor ise gerek yok dedi. Herhangi bir karın ameliyatı geçirmemişsin, yoğun enfeksiyon geçişin yok, biz böyle hastalarda yapışıklık beklemeyz dedi. Onlara kalsa rahim filmi çekmeden aşılama yapacaklar ama bana pek mantıklı gelmiyor

Eki Görüntüle 518226

fotoğraf biraz silik çıktı,net çektim bi tane ama boyutu büyük olduğu için yüklenmedi,görebiliyı musunuz canlarım Kan testi de yaptırdım saat 10 da alcam sonucu

ayyyyy canıımm benim yaaaa tebrik ederimm çook ama çookk sevindim adına tüylerim diken diken oldu resmen rabbim sağlıkla sıhhatle ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok öpüyorum seni

Eskilerden ben de varım bekleyen.Yazılarınızı okuyorum ama durumumda bi değişiklik olmadıgı için bişey yazamadan cıkıyorum.Hakkımızda hayırlısı ne zamansa inş Rabbim hayırlısıyla verir.
dün akşam şükür namazı kıldık eşimle yasin okudum sizlere de dua ettim canlarım
Hayırlı olsun canım cok sevindim :))) Allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.
Canım siz korunmayı bırakalı eğer 1 yıl olmuşsa genelde doktorlar gerekli tetkikleri ister (buna rahim filmi de dahil) sonuçlara göre aşılama denerler. Ben rahim filmi çektirdim daha önce evet birazcık ağrısı oluyor ama sadece birkaç saniye adet sancısı gibi.Dayanılmayacak bişey değil bence.Şahsen ben anesteziden korkan bi insanım bayılmak bana daha korkunç geliyor. Düz bir masaya yatıyorsun ,Doktor rahme katetral takıyor , sonra rahme basınclı sıvı veriyor böylelikle eğer tüpler acıksa o sıvı rahimden tüplere ordan da karın boşluğuna yayılıyor.İşte tam bu esnada bi basınc hissediyorsun sıkıştırıyor ama sadece birkaç saniyelik bi yanma. Basınçlı sıvı verdiği an filmi cekiyor. Bence büyütcek bişey yok.Ayrıca rahim filmi cekmeden aşılama denemek cok cok saçma.Biz aşılama da denedik bir sürü iğne vuruluyor eğer(Allah korusun) tüpler kapalıysa o kadar hormon ilacını boşuna mı yemiş olcaksın

Hemen hemen 1 yıl olacak. 10 ay oldu şimdilik. Bana da rahim filmi çektirmeden aşılama saçma geliyor. Her ne kadar oradaki doktorlar öyle dese de dinlemeyeceğim onları. Diğer doktoruma gidip filmi çektiririm olmazsa. Artık doktor değiştirmek de istemiyorum. Sıkıldım sanki. Her doktorun farklı bir tedavi şekli var. Birine iyi ötekine kötü demek ne kadar doğru bilmiyorum. Birkaç ay herşeyi oluruna bıraksam ne kadar iyi olur

herkese hayırlı güzel günler!
bu hafta temizlik manyağı modundayım mecburen. yarın aylar sonra ayarladığım teyze gelecek ve ben adım gibi biliyorum hepsini yetiştiremeyecek. o yüzden bütün hafta azar azar iş yapmak zorunda kaldım. bugün de mutfakla meşgul oluyorum. şimdi köşe takımını bir güzel sildim. geçen teyzeye bırakmıştım beğenmemiştim mecbur oflaya puflaya yaptım.
kızlar sizden bir konuda fikir almak istiyorum. şimdi çamaşır suyuna koymam gereken sararmış kaşık bardak vs var. bunları tek tek uğraşmasam da makineye dizsem ve deterjan gözüne çam. suyu koyup yapsam olur değil mi? yine temizlenirler yani. valla bari ondan yırtayım diyorum :)

bu hafta böyle geçecek anlaşılan bel ağrısı ve temizlik işleri ile. ama haftaya iki tane misafirliğe gitmek istiyorum acısını çıkarayım. sonra d abebişin kıyafetlerini yıkamam lazım ki bavulu hazırlamaya başlayayım. az bir şey kaldı artık 37 den itibaren olab,lir dedi doktor ya en son gidişimden tırstım resmen. gerçi ben kasım ortasından önce sanmıyorum. hatta kasım 20 den önce gelmez diyorum ama hayırlısı tabii...

Keşke bırakabilsen ama kolay değil ben de cok denedim. Başardım ama bu kez de başka saçma sapan şeylere sardım kendimi.Yani çivi çiviyi söker hesabı :) Doktorundan memnunsam değiştirme tabi.Eşinin sperm sonucları, snein hormon tahlili sonuçların iyi mi?

canım bulaşık makinesinin gözüne de koyabilirsin ama bunu her zaman yaparsan daha iyi sonuc alırsın bi kereden o kadar da etkili olmaz.Yani iyice sararmışlarsa bence önce çamaşır suyunda beklet sonrada durulamadan öylece koy makineye bide o yıkasın :) mis gibi olsunlar

hmm. illa önce bir bekleteyim diyorsun yani. ben de bir kapta bekletmeden sıcak ayarda çam. suyu yaparsam yine temizlenirler diye hayal ettim. gözümde büyüdü bekletme işi şimdi, öyle yoruldum ki!

nörüyonuzz gızzlaarr benim keyfim yok yaff hemen konuya girmek istiyom yoksa kafayı yiyecem şimdiii ben üç aydır ayın dokuzunda adet oldum bu ay 12 sinde oldum sonraaa iki üç gün önce akıntımda kırmızı damar gibi kan geldi sanırım yumurtladım dedim ama dün akşamdan beri kasık ve karın bölgem acayip ağrıyo yapmam gereken dolu iş var yarın yemekli misafirim var ama ben ayakta duramıyorummki iş görem çabuk halsiz bırakıyo beni ağrı kesici de içmek istemiyorum içsem mi ki acep :26: şeeyy birde dün kocişle acaba ondan mıdır kine diyorum ayyy çok utanıyom söylemeye ama aklıma takılıyo kızlar demezsem içim içimi yiyecek şey yaa dün ben istekli olduğum haldee ben de birşey olmadı yanii şeyy rahatlayamadım kendimi çok kastım sonra üzüldüm onuna etkisi var mıdır yaa çok açık oldu biliyom özürdilerim ama ne yapimm bu bi gerçek sonra düşünmeye başladım acaba ben de bir sorun mu var diye

hmm ince mevzular bunlar dediğin ağrının bahsettiğin şeyden olduğunu hiç sanmıyorum ben ya. ikisini bağdaştıramadım. ama .ok kastım demişsin ya belki işte ondan hamlama gibi oldu diye düşünebiliriz. inşallah ağrın geçer ya. ağrı çekmek zor iş. valla eğer endişe ettiğin bir durum yoksa ağrı kesici de al. ben bazı gün bir majezik, bir aprol içmek için neler vermem şimdi ama bu velet zarar görmesin diye böyle sabrediyoum.

Kasık ağrısı falan da yumurta catlıyorsa ondan olabilir.Hap içmeyeye çalış. Bahsettiğin sorun sorun bile değil :))) yani kaç kerede kaç kere başına böyle bişey geliyor o önemli.Eminim normalde olmuyodur böyle bi sorun bi kere de böyle olmuşsa nolcak yani :) takma kafana muck sorun falan yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…