Sabredenler Kulübü 2012 :)

tabi cnm kan değeri de güzel çıktı ya içim rahat,belirtilere seviniyorum havaya giriyorum

ooohh maşallah ne güzel kıısss heves ettim geri korunmayı mı bıraksam niy şaka bir yana dinlenmem lazım kafamda onu düşünecek zaman yaratmak istemiyorum yoruyo beni hele kiminle konuşsam ilaç verilmeden kürtaj olduğunu söyleyince içim cız ediyo ben resmen doğum sancısı çektim ve o an o bebeği hiç de düşünmüyodum biran önce sancımın bitmesini istiyodum çünkü sonunda kucağıma alacağım bir bebek yoktu kurtulmak istiyodum resmen kimse anlamıyo ama şimdilik bebek fikri yakın gelmiyo bana hayırlısı bakalım

kuzum biraz daha bekle netteki hesaplar hemen öyle vermiyo sen bir aylıkken onlar yanlış tarih diyo bir kaç güne yaparsın bekle kuzum

tamam cnm öyle yapıyım bari..cnm senin yaşadıkların da çok zor rabbim hakkında hayırlı olanı hayırlı zamnda nasip etsin inşallah

kızlar dan diye çıkmak zorunda kalıyorum kusura bakmayın nolur..işyerinde başkalarının bilgisayarından yazıyorum sahibi gelince de dan diye kapatıveriyorum:26:

evet gelmemsi çok iyi aslında,pek gelmesini istemiyorum zaten konuşacak konuda bulamıyorum onunla
uyumak iyide korkuyorum çok ağırlaşırım diye,şimdiden böyleysem ilerleyen aylarda hiçyerimden kalkamam sanırım korkuyorum zaten biraz kilolu hamile kaldım aldıkça alırım...sen ne güzel almamışsın fazla zaten fazla kilonda yok...benim karnımm daha çok erken olmasına rağmen dediğin gibi top gibi çıktı ama bakalım...Rabbim hakkımızda hayırlısı versin...bazen kendimi 4 aylık değilde 6 aylık gibi hissediyorum gerçi 5.ayıma girmek üzereyim...öğrenir öğrenmez ilk buraya yazıcam cinsiyetini teyzesi...kolay gelsin sana fazla yorma kendini sık sık mola ver[/QUOTE]

uykuyu bu kadar dert etme. zaten insan normale göre daha düşük tempo ile yaşıyor. internette de yazıyor zaten ileriki aylar için de gün içinde uyuyun falan diye. emin ol 4 aylıkken falan uyumak en güzeli şimdi çok yorgun olsam bile kolay kolay uyuyamıyorum. bir defa rahat yatamadığından sık sık uyanıyor insan. o yüzden tadını çıkar. herkesin dediğini ben de onaylıyorum. kesinlikle hamileliğin en güzel ayları 4-6 ay hatta 5. ve 6.aylar. hem vucüt adapte oluyor. hem de sen de alışmış oluyorsun. ondan sonra bebek büyüyüp seni kısıtlamaya başladıkça da geri sayım yapıyorsun ben gibi. bak hiç olmazsa alternatif isimlerin var. bizde de bir alternatif isimler ortada dolanıyor ama sanırım doğunca tam isim ortaya çıkacak. dua ediyorum Allah'ım rüyamda falan isim göreyim diye. aramaktan kurtuluruz :)

EGEM cnm inan senden bu haberi duyacagim umidiyle giriyordum bir kac gundur. Rabbim tamamina erdirsin ins. sag saglim kucagina al bebisinisenin adina cookkkk sevindim yaaa

cnmmm çok sevindim..hayırlı olsun bebişin sağlıkla gelsin kucağınıza :))

kızlar ben de girmedim bikaç gündür aslında hiçbişey yapmayı canım istemedi..sürekli eşimle kavga ediyoruz..zaten sinirler iyice laçka oldu bir de onun sorumsuzluğu iyice canımı sıkıyor..ne bileyim çok soğudum ondan görmek bile istemiyorum bazen.aynı evde yaşamak ağır gelmeye başladı bilmiyorum kafam çok karışık anlayacağınız sevgimin azaldığını ona karşı tahammülümün kalmadığını hissediyorum her nedense..bunlar birikti birikti artık dışa vuruyor bende.

sizde ne var ne yok? friedmancım merak etmişsin beni çok saol cnmm..çok sükür sağlık açısından bir problemimiz yok.

kuzum eşinle olan problemin hamileliğinden kaynaklanabilir.kolay değil.hormonlar tavan yaptı ve son aylara yaklaştıkça iyice daralıyorsun bunalıyorsun.inan tüm hamileler senin dönemlerinde hep aynı şeyden şikayetçi.sabret canım.bebişin dünyaya gelince rahatlayacaksın eminim aranızda da bi problem olmayacak bebeğiniz sevginizi pekişterecek

EGEM cnm inan senden bu haberi duyacagim umidiyle giriyordum bir kac gundur. Rabbim tamamina erdirsin ins. sag saglim kucagina al bebisinisenin adina cookkkk sevindim yaaa
allah razı olsun canım çok sağoll

çok teşekkür ederim cnm çok sağol

ben betsele sonuna kadar katılıyorum,senin hormonlar tavan yaptı,eşinin sorumluluğu daha da artıcak doğum yaklaştı o da geriliyo haliyle bi doğsun da bebek nası şenlenicek yuvanız

ve kendime bilgisayar ayarladım kızlar,ohh bee eşimin eski bilgisayarı çalışmaya başlamış şansıma..benimkini de geri gönderdik servise eşim aradı ağzına geleni saydı çok özür dileriz beyefendi gönderin tekrar ilk sizinkini yapcaz demişler nolursa olsun bi daha da almam

canım bu aralar eşiyle sıkıntı yaşayan biri de benim. ben de soğuyor muyum diye düşünüyorrum ama yaşanılan sıkıntılar sebep oluyor. senin de hem hamilelik sürecin hem de eşinin ileriye dönük endişeleri bu tartışmaları yaratıyordur. sakın çok kafana takma bunları. işyerinde bir arkadaşım da bunları yaşadı. ağlardı eşinden hamileyken. onun için birbirinize yüklenmemeye çalışın...

aaaa takvim oldu ama doğum tarihi muhtemelen yanlış,doktora gidip öğrenince değiştiririm

hımmm takvimin de pek yakışmış

tbkler cnm coookkkkkkk sevındımmmmmmm ilk önce kese sonra pıtpıtlarını sonra buyumesi sağ salim kucağına alman dileğiyle cnmmm cok mutlu oldum

gecmişi okuyamadım cok yazmışsınız yahu bende temızlık yaptım giremedim bugun meğerse coşkuyu kaçırmışım ama girdiğim zaman cok takılıyorum hiç açmim dedim hatunda benı ekınce temızlık bana kaldı tertemiz yaptım evımı napim camlar kaldı tabı öptm sizleri yarın görüşürüzzzzz

aminn kuzum birlikte alalım inş o güzel haberi kalbi temiz arkadaşım benim

görüşürüz inş bacım maşallah işini görmüşsün, rahat bir nefes almışındır yarın da dinlenirsin inş kuzum

birazdan sülüman başalayacak bana şimdilik müsade

ayy egemcim hala sevinçliyim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum, çook seviniyorum...

ah canım ben bütün hamilelik boyu senin gibi sıkıntı yaşadım sayılır. kesinlikle hormonlar çok pislik yapıyor bize. çok alınganlık oluyor. eşinden de normal üstü bir anlayış ve ilgi bekliyorsun karşılık da bulamayınca insan çok kötü oluyor. eşine alttan alarak konuş o daha çok işe yarıyor tartışmaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…