- Konu Sahibi minikgelin
- #29.641
geçmiş olsun canım,ben de 1 ayı aşkındır süt ve süt ürünlerini yiyemiyorum.Yetersiz kaldı,kalsiyum ve magnezyum takviyesi almam lazım,yarın doktora gidiyorum,bunları söylemem lazım.Ben de şimdi sağlık ocağından geldim salı günü tahlil yaptırmıştım sonuçlarını aldım bir de tetanoz aşısı vurulmuştum anam kızlar oneydi öyle vurulurken hiç acımadı birkaç saat rahattım ama sonrasııı vuhuuuuuusabaha kadar uyuyamadımm yatağımda yatamadım kolumda buz jeli evin içinde dört döndüm çok ağırdı ve şişti bir yandan karnım taş kesildi çocuk da inadına kudurdu karnım şekilden şekile girdi belim çok ağırdı yatamadığım için dün ateşim çıktı etlerim dökülüyordu sanki kabus gibiydi yaaa kasımın 12sinde yine çağırdılar vurmak için ama istemiyoruuuummm
bu arada tahlil sonuçlarımda iyi yanlızca b12 eksikliği var vitamin kullanamadım ben içtiğim anda çıkarıyorum doktorum kesmişti vitamini o yüzden sağlık ocağındaki hemşire de büyük ihtimalle 1 kutu iğne verir dedi ilaç kullanamıyorsan 1 kutuda da 5 tane iğne varmış
![]()
ayyyy ne problemli bir gebeyim ben yaaa ne narin birşeymişim bunu hamilelikte anladım üff sinir oluyorum kendime
![]()
ben de sadece tetanoz aşısı olacağım 8 kasımda.