Sabredenler Kulübü 2012 :)

Ben de şimdi sağlık ocağından geldim salı günü tahlil yaptırmıştım sonuçlarını aldım bir de tetanoz aşısı vurulmuştum anam kızlar oneydi öyle vurulurken hiç acımadı birkaç saat rahattım ama sonrasııı vuhuuuuuu :52: sabaha kadar uyuyamadımm yatağımda yatamadım kolumda buz jeli evin içinde dört döndüm çok ağırdı ve şişti bir yandan karnım taş kesildi çocuk da inadına kudurdu karnım şekilden şekile girdi belim çok ağırdı yatamadığım için dün ateşim çıktı etlerim dökülüyordu sanki kabus gibiydi yaaa kasımın 12sinde yine çağırdılar vurmak için ama istemiyoruuuummm :14::14::14: bu arada tahlil sonuçlarımda iyi yanlızca b12 eksikliği var vitamin kullanamadım ben içtiğim anda çıkarıyorum doktorum kesmişti vitamini o yüzden sağlık ocağındaki hemşire de büyük ihtimalle 1 kutu iğne verir dedi ilaç kullanamıyorsan 1 kutuda da 5 tane iğne varmış :53: :53::53: ayyyy ne problemli bir gebeyim ben yaaa ne narin birşeymişim bunu hamilelikte anladım üff sinir oluyorum kendime :47::47::47:
geçmiş olsun canım,ben de 1 ayı aşkındır süt ve süt ürünlerini yiyemiyorum.Yetersiz kaldı,kalsiyum ve magnezyum takviyesi almam lazım,yarın doktora gidiyorum,bunları söylemem lazım.
ben de sadece tetanoz aşısı olacağım 8 kasımda.

ya bu tetanoz aşısı çok gerekli mi acaba? doktor bana birşey demedi şimdiye kadar. ben de sormayı unutuyorum. bir dahaki gidişte unutmazsam sorayım bari.
bu arada çamaşır suyuna koyacağım bardak vs hepsini bulaşık makinesine atmıştım ya şimdi de bulaşık makinesinin dibi köpük dolmuş. gitmiyor :( güya iş çıkmasın dedim yine iş çıktı nasıl gideceko ya. hem kısa bardak vs. programında hem de tek durulama programında da çalıştırdım yine de gitmiyor köpükler off

ya bu tetanoz aşısı çok gerekli mi acaba? doktor bana birşey demedi şimdiye kadar. ben de sormayı unutuyorum. bir dahaki gidişte unutmazsam sorayım bari.
bu arada çamaşır suyuna koyacağım bardak vs hepsini bulaşık makinesine atmıştım ya şimdi de bulaşık makinesinin dibi köpük dolmuş. gitmiyor :( güya iş çıkmasın dedim yine iş çıktı nasıl gideceko ya. hem kısa bardak vs. programında hem de tek durulama programında da çalıştırdım yine de gitmiyor köpükler off

canım bildiğim kadarıyla,tetanoz aşısı gerekli,hamilelik sırasında,doğum esnasında,doğumdan sonraki komplikasyonlarda (sonuçta dikiş,ameliyat,makas vb.şeylerde)korunuluyor.

Benim doktorum da birşey demedi sağlık ocağı takip ediyor aşıları ama sen doğurmak üzeresin güzelim geçmiş senin aşı zamanın ama sen yine de sağlık ocağına sor

ben de unutmayıp sorayım bari bir. zaten belki haftaya falan yine doktora giderim. iki ayrı yerde takipte gibiyim ya. birine gittim de diğerine gitmeye üşendim hiç ses etmedim. çağırırlarsa gideriz bakarım.

Benim doktorum da birşey demedi sağlık ocağı takip ediyor aşıları ama sen doğurmak üzeresin güzelim geçmiş senin aşı zamanın ama sen yine de sağlık ocağına sor

ya işte ben sağlık ocağına gitmediğimden böyle şeyleri atlayabiliyorlar. güya doktor yakınısın ya daha çok ihtimam gösteriyorlar ama en sıradan şeyler atlanabiliyor :)

ya işte ben sağlık ocağına gitmediğimden böyle şeyleri atlayabiliyorlar. güya doktor yakınısın ya daha çok ihtimam gösteriyorlar ama en sıradan şeyler atlanabiliyor :)

Hiç aramadılar mı sağlık ocağından :26: ben doktora gittiğim anda aradılar beni hamilesiniz dimi şu gün şu saatte şu hastaneye gitmişsiniz dediler evet dedim ben de. Takip etmek zorundalar seni zaten çocuk doğduktan 1 hafta sonra kontrole gittiğinde artık sağlık ocağı takip edecek herşeyi diyor doktor hastaneye sadece işitme testi ve kalça ultrasonu için gidiyorsun ordan aldığın sonuçları da tekrar sağlık ocağına götürüyorsun. Yani çok ciddi birşey olmadığı sürece sağlık ocağı ilgileniyor herşeyle

ayyyyy canıımm benim yaaaa tebrik ederimm çook ama çookk sevindim adına tüylerim diken diken oldu resmen rabbim sağlıkla sıhhatle ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok öpüyorum seni :54::54::54: :16::16::16:
çoooook teşekkür ederiöm allah razı olsun:16: canım yaa bişey sorcam bn şimdi korkuyorum bişey olcak diye,içimi ferah tutmaya çalışıyorum,kan testi sonucu güzel çıktı ama kalp atışları için sabırsızlanıyorum,ne zaman duyulur kalp atışları? bat 2 gün geçti bgn itibariyle,ne kadar geçmesi lazım tahminen???
kızlar aniden çıktım görüşemedik....sağlık ocağından geldim şimdi,bebeğimin kalp atışını duydum,Çok şükür RABBİ'me:nazar::nazar:

ayy inşallah ben de duyarım,ne zmaan duymuştun sen?

aman da amaaannn çiçeği burnunda hamişimiz gelmiişşşşş :49: :nazar:

ayy böyle söylüyosunuz ya ne kadar mutlu ediyosunuz beni anlatamam:16: biraz bişeyler anlatsana bana nolur,ne zmaan duycam kalp atışını? doktorum pazartesi çağırdı bat 1 hafta geçmiş olcak,o zaman duyar mıyım ki???

çoooook teşekkür ederiöm allah razı olsun:16: canım yaa bişey sorcam bn şimdi korkuyorum bişey olcak diye,içimi ferah tutmaya çalışıyorum,kan testi sonucu güzel çıktı ama kalp atışları için sabırsızlanıyorum,ne zaman duyulur kalp atışları? bat 2 gün geçti bgn itibariyle,ne kadar geçmesi lazım tahminen???

ayy inşallah ben de duyarım,ne zmaan duymuştun sen?

canım kalp atışların için daha çok var senin,öncelikle ultrasonda keseyi göreceksiniz hayırlısıyla,sonra kalbini duyacaksın ve bu da 7,8.haftaya tekabül ediyor.
ben kalp atışlarını görmüştüm,duymak yeni nasip oldu canım.bugün.

canım kalp atışların için daha çok var senin,öncelikle ultrasonda keseyi göreceksiniz hayırlısıyla,sonra kalbini duyacaksın ve bu da 7,8.haftaya tekabül ediyor.
ben kalp atışlarını görmüştüm,duymak yeni nasip oldu canım.bugün.

hmm anladım..değer 300,74 çıktı normal dimi? doktor normal dedi ama ben çok endişeliyim iyi düşünmek istiyorum çok dua ediyorum lekelenmem falan yok ama ne biliyim bi tuhafım düşündükçe ateş basıyo beni

hmm anladım..değer 300,74 çıktı normal dimi? doktor normal dedi ama ben çok endişeliyim iyi düşünmek istiyorum çok dua ediyorum lekelenmem falan yok ama ne biliyim bi tuhafım düşündükçe ateş basıyo beni

canım kalbini böyle kötü şeylerle doldurma değerlerin gayet iyi.
ben ilk yaptırdığımda 20 küsürdü sanırım.sonra da 1 hafta yaptırmadım 2500 küsürdü ve kese gözükmedi daha.Sonra 7.8 haftada gittim kese de göründü,kalp atışları da.
Sabret,bebeşin senle Allah'ın izniyle....

canım kalbini böyle kötü şeylerle doldurma değerlerin gayet iyi.
ben ilk yaptırdığımda 20 küsürdü sanırım.sonra da 1 hafta yaptırmadım 2500 küsürdü ve kese gözükmedi daha.Sonra 7.8 haftada gittim kese de göründü,kalp atışları da.
Sabret,bebeşin senle Allah'ın izniyle....

tamam sabredicem,dua edicem çok,sen de et bana nolur:54:

Back
X