Sabredenler Kulübü 2012 :)

Canım rahmine konan minik yavruya Rabbi'm uzun ömürler,sağlıklı,sıhhatli güzel günler nasip etsin inşallah...VE inşallah doğmak üzere,bir ömür boyu yaşamak üzere rahmine konmuştur rahmine.

ay allah razı olsun çok teşekkür ederim:54: sen de inşallah özürsüz,kusursuz,hayırla ve sağlıkla kolayca kucaklarsın oğlunu:nazar:

ayy böyle söylüyosunuz ya ne kadar mutlu ediyosunuz beni anlatamam:16: biraz bişeyler anlatsana bana nolur,ne zmaan duycam kalp atışını? doktorum pazartesi çağırdı bat 1 hafta geçmiş olcak,o zaman duyar mıyım ki???

canım ben kalp atışını ne zaman duyduğumu hatırlamıyorum ultrason resminden bakiim dedim ama bulamadım. Alttan bakmştı bana kalp atışlarını duymak için istemezsen bakmıyor ben olur dedim o yüzden baktı bir de benim düşüğüm oldu ya ondan bi süre bana çok titiz davrandı doktorum ama ilk gidişte duymayacaksın kalp atışını onu bil yani neden duyamadım diye vahlanma şuan sadece keseyi görmeye çalışacak doktor endişe etme hiçbir konuda doktorundan da memnunsan güven ona

canım ben kalp atışını ne zaman duyduğumu hatırlamıyorum ultrason resminden bakiim dedim ama bulamadım. Alttan bakmştı bana kalp atışlarını duymak için istemezsen bakmıyor ben olur dedim o yüzden baktı bir de benim düşüğüm oldu ya ondan bi süre bana çok titiz davrandı doktorum ama ilk gidişte duymayacaksın kalp atışını onu bil yani neden duyamadım diye vahlanma şuan sadece keseyi görmeye çalışacak doktor endişe etme hiçbir konuda doktorundan da memnunsan güven ona

evet memnunum güveniyorum..hayalimduam da öyle dedi 7-8 haftada duyuluyomuş..şimdi pazartesi gidersem keseyi görürüm hayırlısıyla:52: çok teşekkür ederim:54:

canım muhtemelen 7.veya 8.haftandadır bu durum.benim de alttan baktığımızda kalp atışını duyarsın ama ekranda görünüyor kalp atışı gerek yok demişti.

canım muhtemelen 7.veya 8.haftandadır bu durum.benim de alttan baktığımızda kalp atışını duyarsın ama ekranda görünüyor kalp atışı gerek yok demişti.

ilk gittiğimde keseyi gördük sonraki gidişte kalp atışını gördük sonraki gittiğimizde de kalp atışlarını duyduk dediğin gibi 7. 8. hafta gibiydi sanırım Ağlamıştık eşimle hatta :38: aayyy çok duygulandım şimdi de :14:

ilk gittiğimde keseyi gördük sonraki gidişte kalp atışını gördük sonraki gittiğimizde de kalp atışlarını duyduk dediğin gibi 7. 8. hafta gibiydi sanırım Ağlamıştık eşimle hatta :38: aayyy çok duygulandım şimdi de :14:

ay ben çift çizgiyi görünce ağladım,kalp etışını duyunca hepten koparım heralde:52::16:

ay ben çift çizgiyi görünce ağladım,kalp etışını duyunca hepten koparım heralde:52::16:

ben ilkinde bişey anlayamamıştım,ikinci gidişimde ekranı bana çevirip göstermişti sıpayı...o zaman çok duygulanmıştım,gözlerim yaşlanmıştı.:43:

selam kızlarr...
nasılsınız?
egemn tebrik ederim canım..
RABBİm kucaklarımızda görmeyi de nasip etsin.
darısı diğer kardeşlerimize inşallahh...
bu arada ben kalp atışını sanırım 7. haftada duymuştum.
tam hatırlayamıyorum :50:

ilk gebeliğimi öğrendiğimde ben de çok ağladım resmen böğüre böğüree ama ikinci de gayet sakindim azıcık gözlerim doldu okadar eşim de aynı şekilde ilkinde bi amuda kalkmadığı kalmıştı bunda patikleri masanın üstünde görünce dayanamadın yaptırdın kan testini dimi dedi hafif tebessümle güldü ve hayırlısı olsun dedi

kuzum eşinle olan problemin hamileliğinden kaynaklanabilir.kolay değil.hormonlar tavan yaptı ve son aylara yaklaştıkça iyice daralıyorsun bunalıyorsun.inan tüm hamileler senin dönemlerinde hep aynı şeyden şikayetçi.sabret canım.bebişin dünyaya gelince rahatlayacaksın eminim aranızda da bi problem olmayacak bebeğiniz sevginizi pekişterecek

allah razı olsun canım çok sağoll:16:

çok teşekkür ederim cnm çok sağol:emir_bebek:

ben betsele sonuna kadar katılıyorum,senin hormonlar tavan yaptı,eşinin sorumluluğu daha da artıcak doğum yaklaştı o da geriliyo haliyle bi doğsun da bebek nası şenlenicek yuvanız:16::16::16::16::16:

canım bu aralar eşiyle sıkıntı yaşayan biri de benim. ben de soğuyor muyum diye düşünüyorrum ama yaşanılan sıkıntılar sebep oluyor. senin de hem hamilelik sürecin hem de eşinin ileriye dönük endişeleri bu tartışmaları yaratıyordur. sakın çok kafana takma bunları. işyerinde bir arkadaşım da bunları yaşadı. ağlardı eşinden hamileyken. onun için birbirinize yüklenmemeye çalışın...

hımmm takvimin de pek yakışmış :21::21::21:

ah canım ben bütün hamilelik boyu senin gibi sıkıntı yaşadım sayılır. kesinlikle hormonlar çok pislik yapıyor bize. çok alınganlık oluyor. eşinden de normal üstü bir anlayış ve ilgi bekliyorsun karşılık da bulamayınca insan çok kötü oluyor. eşine alttan alarak konuş o daha çok işe yarıyor tartışmaktan.

valla fena ayarlar değişti bende :))

Hiç aramadılar mı sağlık ocağından :26: ben doktora gittiğim anda aradılar beni hamilesiniz dimi şu gün şu saatte şu hastaneye gitmişsiniz dediler evet dedim ben de. Takip etmek zorundalar seni zaten çocuk doğduktan 1 hafta sonra kontrole gittiğinde artık sağlık ocağı takip edecek herşeyi diyor doktor hastaneye sadece işitme testi ve kalça ultrasonu için gidiyorsun ordan aldığın sonuçları da tekrar sağlık ocağına götürüyorsun. Yani çok ciddi birşey olmadığı sürece sağlık ocağı ilgileniyor herşeyle

yo kimse aramadı. bizim buradakiler ilgisiz mi nedir? :) aman ne bileyim işte ben şimdi hastanedeki doktorlarla görüşürüm gerekli görürlerse tetanoz vs orada yaptırırım. ama sağlık ocağının beni arayıp ulaşamam durumu da olmuş olabilir diye düşünüyorum. buraya taşınalı bir yılı geçti gerçi hani adres değişikliği vs. kayıt olmamış desem. ama ilk hayalimduam ve senden duydum böyle takip edildiğini...

kızlar bugün hiç uğrayamadım topiciğe.kayınvalidemler bendeydi.ancak fırsat bulabildim.geçmişi okudum.hamişler döktürmüş maaşallah.onları aramızda görmek ne güzel.herzaman bekleriz...

biz de doktorun verdiği ilaçları sipariş vermiştik ancak geldi.yarın sabahtan itibaren nasip olursa eşim kullanmaya başlayacak.rabbim inş şifa verir.
tedaviye başlamamız tesadüfen mübarek bir güne geldi.rabbim bu mübarek cuma gecesi hürmetine hepimizin gönlünden geçenleri hayırlısıyla versin,hayırlı sağılıklı evlatlar nasip etsin bize inş:16::16:

selam kızlarr...
nasılsınız?
egemn tebrik ederim canım..
RABBİm kucaklarımızda görmeyi de nasip etsin.
darısı diğer kardeşlerimize inşallahh...
bu arada ben kalp atışını sanırım 7. haftada duymuştum.
tam hatırlayamıyorum :50:
çok teşekkür ederim cnm allh razı olsun..seninki de kocaman olmuş maşallah:16: nasılsın iyi misin? hazırlıklar ne aşamada:52:
kızlar bugün hiç uğrayamadım topiciğe.kayınvalidemler bendeydi.ancak fırsat bulabildim.geçmişi okudum.hamişler döktürmüş maaşallah.onları aramızda görmek ne güzel.herzaman bekleriz...

biz de doktorun verdiği ilaçları sipariş vermiştik ancak geldi.yarın sabahtan itibaren nasip olursa eşim kullanmaya başlayacak.rabbim inş şifa verir.
tedaviye başlamamız tesadüfen mübarek bir güne geldi.rabbim bu mübarek cuma gecesi hürmetine hepimizin gönlünden geçenleri hayırlısıyla versin,hayırlı sağılıklı evlatlar nasip etsin bize inş:16::16:

ayy cnm inşallah inşallah bu ilaçlar vesile olcak size,rabbim hiç kimseyi daha fazla bekletmesin inşallah bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine cümlemizin kalbden geçen dua ve dilekleri hakkında hayırlı kılarak nasip eder inşallah:16: hepinize günaydın ve hayırlı cumalar kızlar:21: doktorum gerek görmemişti ama bnm içim rahat etmedi,yine kan verdim:49: inşallah katlamıştır değer:31:

canımm Rabbim gönlünüze göre versin inş. senin de o mutlu haberlerini buradan okumayı nasip etsin inş kuzumm :16:

şifa olsun...

Back
X