Sabredenler Kulübü 2012 :)

kıslaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr lpastam çok güzel olduuuuu :56: resmini çekcektim emme hamişlerimiz var ondan çekmedim yarıııınnn tarifide vercem çookk basit denemelisiniz kıslarr :52:
Ben de istiyoruuummm bana da yollaaaa o kurabiyedeeenn :56: allahıııımmmm nasıl pis boğaz birşey oldum ben böyleeee :52::52::52::52:

yolliyim kuzuumm niden pis boğaz olasın beaa sen hamişsiinnn kuzucuğunun canı isteerr :16:

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49: :52: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49:
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu

[/TD]
[TD]:49: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]:48:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]3 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]5 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]8 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]9 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]11 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]12 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]15 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]16 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün eloserce (elif) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

günaydınn kızlaaarrr:21::21: bgn cnm arkidişimiz elifin dua günüymüş rabbim inşallah büyük sabrının ve tevekkülünün karşılığını tez zamnda verir ona,kalbinden geçen bütün dua ve dileklerini hakkında hayırlı kılarak nasip etsinn:16::16::16::16:

friedmanciğim bacımm paylaş tafini merakla bekliiyorum,artık pasta yaptım dedin benim canım çekti bi kere merakla bekliyorum tarifini canımcım:1::49:

nediyon bacım sabahın köründe,ben kahvaltı yapcam şimdi..yumurtamı haşlıyorum,sütümü çıkardım dolaptan ılıyo:56:

friedmanciğim bacımm paylaş tafini merakla bekliiyorum,artık pasta yaptım dedin benim canım çekti bi kere merakla bekliyorum tarifini canımcım:1::49:
hemmeennn paylaşıyorum kuzum çok kolay ve pratik bir kurabiye. Bana çocukluğumu hatırlattı :16: biz çocukken dedelerin nenelerin küçük sandıkları olurdu orda nasıl yaparlardı bilmem ama böyle şeyler saklarlardı küflenmezdi bayatlamazdı nasıl oluyodu anlamıyorum o zaman bize kurabiye verirlerdi ogünleri hatırlattı bana sizlerde öyle birşey varmıydı bilmem ama vardıysa çocukluğu tatmak çookk güzelllllll :16:

tarifi aldığım yerden aynen kopyalıyorum
Malzemeler

• 1 su bardağı pudra şekeri (çok tatlı sevmiyorsanız bunu azaltın bence çok oldu çünkü yarım yada yarımı biraz geçiyo gibim yapın :D )
  • 1 su bardağı zeytinyağı (sıvıyağda olur)
  • 1 su bardağı nişasta
  • 2 su bardağı kadar un
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
Haşhaşlı kurabiyenin yapılışı

• Şekeri ve yağı iyice karıştırın.
  • Nişastayı ekleyin. Kabartma tozu ve unu azar azar ilave ederek yumuşak bir hamur elde edin.
  • Ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlayın.
  • Kurabiyeleri tercihen mavi haşhaşa bulayıp, 175 derecelik önceden ısıtılmış fırında üstü hafif pembeleşene kadar pişirin.
  • Çok yavaş şekilde pişerse sertleşiyor. Bu yüzden ne çok hızlı, ne çok yavaş pişmemeli.

kurabiyelerii sakıınn çok pişirmeyin sertleşir o hafif pembe şekline gelene kadar pişirin diyoya zaten haşhaştan pek belli olmuyo kızarıp kızarmadığı o yüzden şöyle elinizle hafif yoklayın bu yeter artık dediğinizde çıkartın yoksa cidden sert oluyo benim kurabiyenin altı azbişe sert oldu o yüzden ama süper oldu :16: malzemeyle ben 20 tane kurabiye çıkarttım isterseniz malzemeyi çoğaltın ama ilk deneme için süper ölçü bence. Bir de kıslar hamur böyle çok oynak bişi oluyo :D yuvarlıyosun haşhaşa bularken şekli değişiyo :D yani o katı yağla yapılan gibi değil öyle olunca korkmayın olmadımı diyin oluyo çokda gözel oluyo :D sonra afiyetle yiyin kıslaaaaaaaarrrrrrr :56: haaa unutmadn birde bu tarifi aldığım yerde yaptığımız herhangi bir kurabiyeyide haşhaşa bulayarak yapabileceğimiz yazıyodu ama ben bu tariften çok memnun kaldım yapan olursa oda paylaşsın fikrini :16:

günaydın kızlar...
neşeniz bol olsun :))
eloeserce arkadaşımızın dua günüymüş..
RABBİM hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh....

friedman bu arada gene canımı çektirdin haberin olaa :27:

günaydın kızlar...
neşeniz bol olsun :))
eloeserce arkadaşımızın dua günüymüş..
RABBİM hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahh....

friedman bu arada gene canımı çektirdin haberin olaa :27:

Günaydın şekerimm :21:

oyyy kuzum kıyamam yaa göndertim sana da :34: bazen paylaşmak istemiyorum ama ne yapim tattığım güzel lezzetlerden sizlerde tadın istiyorum :56:

günaydın kızlar,

elifcim, canım bütün iyi niyetinle, sabrınla, pozitif düşüncelerinle bekliyorsun ya bebişini... dilerim en kısa zamanda tombiş yanaklı, pamuk gibi bir bebek nasip eder sana Rabbim. :16::16:

kızlar bu arada bana yine önümüzdeki ay yurtdışı yolları görünüyor :( ikinci kez işi üzerimden atmam pek mümkün değil. paşa paşa gitmem lazım. ama ister istemez ya bu ay hamile kalırsam diye de aklıma geliyor. 6-7 haftalık olacak. nasıl giderim o zaman bilemiyorum. kafam allak bullak... yalnız bu sefer pek kaçışım yok gibi... :14::14:

günaydın kızlar,

elifcim, canım bütün iyi niyetinle, sabrınla, pozitif düşüncelerinle bekliyorsun ya bebişini... dilerim en kısa zamanda tombiş yanaklı, pamuk gibi bir bebek nasip eder sana Rabbim. :16::16:

kızlar bu arada bana yine önümüzdeki ay yurtdışı yolları görünüyor :( ikinci kez işi üzerimden atmam pek mümkün değil. paşa paşa gitmem lazım. ama ister istemez ya bu ay hamile kalırsam diye de aklıma geliyor. 6-7 haftalık olacak. nasıl giderim o zaman bilemiyorum. kafam allak bullak... yalnız bu sefer pek kaçışım yok gibi... :14::14:

kuzum benim hiiççç kafanı yorma bu konuyla.Bak şuan üzülmek için erken bu biiirrr :) ikincisi bizim endişelenip kaygı erttiğimizden daha kolay oluyo herşey aslında :34: çünkü düzen ona göre oturtulmuş hiç kaygılanma mevlam neylerse güzel eyler kuzuuu yani o zamana kadar neler neler olur bilemezsin kii yarım saat sonra ne olacağını bilmiyoruz o zamana çok şey değişebilir yeter ki sen hamile olda gerisi için çözüm elbet bulunur :16:

kuzum benim hiiççç kafanı yorma bu konuyla.Bak şuan üzülmek için erken bu biiirrr :) ikincisi bizim endişelenip kaygı erttiğimizden daha kolay oluyo herşey aslında :34: çünkü düzen ona göre oturtulmuş hiç kaygılanma mevlam neylerse güzel eyler kuzuuu yani o zamana kadar neler neler olur bilemezsin kii yarım saat sonra ne olacağını bilmiyoruz o zamana çok şey değişebilir yeter ki sen hamile olda gerisi için çözüm elbet bulunur :16:

evet canım haklısın, ben de zaten gideceğimi bildirdim başkana... eğer bebek olursa gitmem, olmazsa giderim kısmet artık. herşeyi planlayamam ya da kontrol altına alamam ya... oluruna bırakmak en mantıklısı sanırım

evet canım haklısın, ben de zaten gideceğimi bildirdim başkana... eğer bebek olursa gitmem, olmazsa giderim kısmet artık. herşeyi planlayamam ya da kontrol altına alamam ya... oluruna bırakmak en mantıklısı sanırım

haa şöyle kuuzuuuu her zaman direksiyonda olup kontrol edemeyiz :34: bırak yahuu dağınık kalsın ne yapcen kıçımızı yırtsakda hayat bize ne yaşatacaksa onu sunuyo önümüze :1: eccik kaba oldum ama niyse idare et artıkım :D

rezil bir geceden sonra herkese iyi günler!
dün gece bittiği için çok memnunum. neredeyse hiç yatamadım. sinir oldun. gidip başka odaya gittim orada da uykuya dalamadım zırt pırt uyandım. bazı geceler uyuyamamak beni çok geriyor. karnım ağrıdı vs derken zor bir gece oldu benim için. üstelik bir de kocaman bir çatlağım var. zaten olan bir çatlaktı büyüyor gittikçe. onun en sonu da böyle kızarık gibi orası ağrıyor falan gerildikçe ayy neyse velhasılı kelam hamileliğin en zor gecelerinde bulunmaktan ötürü kafayı yedim. sonra da sabahtan adet sancısı gibi ağrılar hissettim. hafiften sancılar başlıyor galiba. korku bastı içime daha erken diyorum. ay daha var sakın erkenden gelme falan diye oğlana konuşuyorum artık. o da çok dinleyecekti de sanki.
neyse birazdan çıkıp misafirliğe gideceğim biraz kafam dağılır inşallah.friedman ya kurabiye dedin bütün hamileler heveslendi. ben de tarifi aldım ama haşhaş yok evde o yüzden bir aldığımda denerim artık :)

günaydın hatunlar,geçmişe bir göz attım maşallah kaynana,görümce konuşulmuş...bende pek hoşlanmam kendilerinden kaynanam ve 2 görümcemden:37::37:
nysem bizi merak eden hatunlar,dün sağlık ocağına gittim kanımda enfeksiyon vardı,o biraz düşmüş kan sonucum iyi kansızlığım yok çünkü 2 aydır şurup kullanıyoz...kum dökme ne kadar sürüyor bilmiyorum ama sancılarım arttı sağlık ocağımdaki drum ilaç yazdı bol bol su iç dedi,üşütme sakın dedi fazla ilaç kullanmadan atlatmaya çalışalım dedi...nysem sonra hemşiremizin yanına gittik,bebekimin pıt pıtlarını dinledik eşimle beraber çok güzeldi:nazar::nazar::nazar::nazar:bu arada 3kilo vermişim çok sevindim 5.ayıma girdim hala kilo almadım inş vermeye devam ederim...22.haftamda aşım varmış....ordan çıktık 3lü test sonucumu almaya gittik Allah'a şükürler test sonucumuz çok iyi çıkmış:nazar::nazar::nazar: sonra biraz alışveriş yaptık...annem rahatsızlandı onu aldık acile götürdük tansiyonu çıkmış,iğne yapıldı eve geldik derken akşam olmuş...eve geldim yerimden kalkamadım o kadar yorulmuşumki,fenaydım...öyle işte hatunlar yine cinsiyetini öğrenemedik,rabbime şükür sağlıklı ya artık cinsiyetide bayramdan önce gidicem dra inş öğreniriz o zaman...
ammada yazmışım yahu,roman olmuş...

günaydın kızlar,

sdtive,canım çok stres yapıyorsun kendine...inş bebişin sana gelirde bu ay belki seni göndermekten vazgeçerler o zaman tatlım...kendini bu kadar üzme lütfen:20::20::20::20::20:

dün gece bittiği için çok memnunum. neredeyse hiç yatamadım. sinir oldun. gidip başka odaya gittim orada da uykuya dalamadım zırt pırt uyandım. bazı geceler uyuyamamak beni çok geriyor. karnım ağrıdı vs derken zor bir gece oldu benim için. üstelik bir de kocaman bir çatlağım var. zaten olan bir çatlaktı büyüyor gittikçe. onun en sonu da böyle kızarık gibi orası ağrıyor falan gerildikçe ayy neyse velhasılı kelam hamileliğin en zor gecelerinde bulunmaktan ötürü kafayı yedim. sonra da sabahtan adet sancısı gibi ağrılar hissettim. hafiften sancılar başlıyor galiba. korku bastı içime daha erken diyorum. ay daha var sakın erkenden gelme falan diye oğlana konuşuyorum artık. o da çok dinleyecekti de sanki.
neyse birazdan çıkıp misafirliğe gideceğim biraz kafam dağılır inşallah.friedman ya kurabiye dedin bütün hamileler heveslendi. ben de tarifi aldım ama haşhaş yok evde o yüzden bir aldığımda denerim artık :)
valla vebale giriyom haa tarif virmicaamm sizlere artıkım :1: ayyyyy kusum çok heyecanlandım yazını okurkeennn allahıımmm topiğimizin ufaklığı artık gelmekiçin çırpınıyoo :52:
:52::52: benceee bu topiğin ilk gözağrısı o olacak hep bizimleydi çünküü aneeeeeeeeeemmmm la birden heyecan bastıya benii :18: taamma şimdi sakin oluyoruuzz daha zamanımız var diyoruz sabırla bebekimizi bekliyoruuuzzzz :52:
günaydın hatunlar,geçmişe bir göz attım maşallah kaynana,görümce konuşulmuş...bende pek hoşlanmam kendilerinden kaynanam ve 2 görümcemden:37::37:
nysem bizi merak eden hatunlar,dün sağlık ocağına gittim kanımda enfeksiyon vardı,o biraz düşmüş kan sonucum iyi kansızlığım yok çünkü 2 aydır şurup kullanıyoz...kum dökme ne kadar sürüyor bilmiyorum ama sancılarım arttı sağlık ocağımdaki drum ilaç yazdı bol bol su iç dedi,üşütme sakın dedi fazla ilaç kullanmadan atlatmaya çalışalım dedi...nysem sonra hemşiremizin yanına gittik,bebekimin pıt pıtlarını dinledik eşimle beraber çok güzeldi:nazar::nazar::nazar::nazar:bu arada 3kilo vermişim çok sevindim 5.ayıma girdim hala kilo almadım inş vermeye devam ederim...22.haftamda aşım varmış....ordan çıktık 3lü test sonucumu almaya gittik Allah'a şükürler test sonucumuz çok iyi çıkmış:nazar::nazar::nazar: sonra biraz alışveriş yaptık...annem rahatsızlandı onu aldık acile götürdük tansiyonu çıkmış,iğne yapıldı eve geldik derken akşam olmuş...eve geldim yerimden kalkamadım o kadar yorulmuşumki,fenaydım...öyle işte hatunlar yine cinsiyetini öğrenemedik,rabbime şükür sağlıklı ya artık cinsiyetide bayramdan önce gidicem dra inş öğreniriz o zaman...
ammada yazmışım yahu,roman olmuş...

oooyyyyy kuzuma maşllah herşey güzel çıkmış sevindim. Annenede geçmiş olsun kuzum. Varya faltaşı gibim gözlerim açık okudum yazını ahanda cinsiyeti söylicek diye :1: ama daha öğrenmemişsin :D sağlığı iyiya çok şükür kaçmıyo ya cinsiyette öğrenirsin kuzum :16:

canım son haftalarına yaklaşıyorsun ,bunlar artık normal sanırım...bebişini kucağına almana çok az kaldı...bunu düşünerek rahatlatmaya çalış kendini...evet hamileliğin en zor günlerindesin ben bile bu haftamda bazen nasıl yatsamda rahat edemiyorum zorlanıyorum bazen...hele yüzüstü yatmayı seven ben,çıldırıyorum yüz üstü yatamadığım için kendimi bildim bileli hep öyle yatardım....çatlakta kötü olmuş,bende bebeyağı kullanıyorum inş çatlamam vücudum çok müsait çatlamaya benimde...şu kurabiye konusuna bende katılıyorum benimde canım çekti...:27::27::27:

valla vebale giriyom haa tarif virmicaamm sizlere artıkım :1: ayyyyy kusum çok heyecanlandım yazını okurkeennn allahıımmm topiğimizin ufaklığı artık gelmekiçin çırpınıyoo :52:
:52::52: benceee bu topiğin ilk gözağrısı o olacak hep bizimleydi çünküü aneeeeeeeeeemmmm la birden heyecan bastıya benii :18: taamma şimdi sakin oluyoruuzz daha zamanımız var diyoruz sabırla bebekimizi bekliyoruuuzzzz :52:

oooyyyyy kuzuma maşllah herşey güzel çıkmış sevindim. Annenede geçmiş olsun kuzum. Varya faltaşı gibim gözlerim açık okudum yazını ahanda cinsiyeti söylicek diye :1: ama daha öğrenmemişsin :D sağlığı iyiya çok şükür kaçmıyo ya cinsiyette öğrenirsin kuzum :16:

:1::1::1::1:ayyy bi öğrenemedik bacım denk gelmedi artık,millet beni yolda çevirip soruyo cinsiyeti ne diye...daha öğrenemedim diyince millet şaşırıyo valla:27::27::27::27:

Back
X