Sabredenler Kulübü 2012 :)

ayyy ben artık çıkayım,kahvaltı yaptım daha sofram duruyo...kalkayımda yavaş yavaş toparlıyayım...öptüm hepinizi görüşürüz...:54::54::54::54::54:

rezil bir geceden sonra herkese iyi günler!
dün gece bittiği için çok memnunum. neredeyse hiç yatamadım. sinir oldun. gidip başka odaya gittim orada da uykuya dalamadım zırt pırt uyandım. bazı geceler uyuyamamak beni çok geriyor. karnım ağrıdı vs derken zor bir gece oldu benim için. üstelik bir de kocaman bir çatlağım var. zaten olan bir çatlaktı büyüyor gittikçe. onun en sonu da böyle kızarık gibi orası ağrıyor falan gerildikçe ayy neyse velhasılı kelam hamileliğin en zor gecelerinde bulunmaktan ötürü kafayı yedim. sonra da sabahtan adet sancısı gibi ağrılar hissettim. hafiften sancılar başlıyor galiba. korku bastı içime daha erken diyorum. ay daha var sakın erkenden gelme falan diye oğlana konuşuyorum artık. o da çok dinleyecekti de sanki.
neyse birazdan çıkıp misafirliğe gideceğim biraz kafam dağılır inşallah.friedman ya kurabiye dedin bütün hamileler heveslendi. ben de tarifi aldım ama haşhaş yok evde o yüzden bir aldığımda denerim artık :)

ah canım ya, insan uyuyamadıkça sinir olur tabiii. ama hamileliğin sonuna doğru uykusuz geceler artıyormuş sanıyorum. anne vücusu gece uyanmalara da alışıyormuş böylece. öyle duymuştum. çatlaklar için önlemini almışsındır eminim ama hala çatladığına göre yapısal ve kalıtsal bir durum herhalde. bazıları ne yapsa çatlıyor. ben boyum uzarken bile çatlamıştım, popo basen arası çatlak dolu benim :1::1: muhtemelen hamilelikte de çok dikkat etmem gerekecek. sen de çok sıkma bunun için kendimi. yağlama operasyonlarını sıklaştır birazcık, belki işe yarar.
bebeişin erken geleceğini düşünmüyorum ben, sen de korkutma kendini. git gez bakalım şimdi, görüşürüz yine :3::3:

günaydın hatunlar,geçmişe bir göz attım maşallah kaynana,görümce konuşulmuş...bende pek hoşlanmam kendilerinden kaynanam ve 2 görümcemden:37::37:
nysem bizi merak eden hatunlar,dün sağlık ocağına gittim kanımda enfeksiyon vardı,o biraz düşmüş kan sonucum iyi kansızlığım yok çünkü 2 aydır şurup kullanıyoz...kum dökme ne kadar sürüyor bilmiyorum ama sancılarım arttı sağlık ocağımdaki drum ilaç yazdı bol bol su iç dedi,üşütme sakın dedi fazla ilaç kullanmadan atlatmaya çalışalım dedi...nysem sonra hemşiremizin yanına gittik,bebekimin pıt pıtlarını dinledik eşimle beraber çok güzeldi:nazar::nazar::nazar::nazar:bu arada 3kilo vermişim çok sevindim 5.ayıma girdim hala kilo almadım inş vermeye devam ederim...22.haftamda aşım varmış....ordan çıktık 3lü test sonucumu almaya gittik Allah'a şükürler test sonucumuz çok iyi çıkmış:nazar::nazar::nazar: sonra biraz alışveriş yaptık...annem rahatsızlandı onu aldık acile götürdük tansiyonu çıkmış,iğne yapıldı eve geldik derken akşam olmuş...eve geldim yerimden kalkamadım o kadar yorulmuşumki,fenaydım...öyle işte hatunlar yine cinsiyetini öğrenemedik,rabbime şükür sağlıklı ya artık cinsiyetide bayramdan önce gidicem dra inş öğreniriz o zaman...
ammada yazmışım yahu,roman olmuş...

testleriniz iyi çıkmış :nazar::nazar: ama cinsiyet olayı hakikaten enterasan oldu :1::1: en geç öğrenen sen olacaksın topikte. annene de çok geçmiş olsun canım...
bu arada kilo vermen değişik geldi bana. sen şimdi hamile kaldığın kilonun altında mısın?

kızlar hepinizin yazısını okudum evden çıkmadan toptan cevap vereyim dedim.
sağolun valla işte son zamanlar zorlaştıkça zorlaşıyor bir yandan da iyice hayaller kurmaya başlıyorsun. sdtive, dediğin gibi benim de aklıma geldi herhalde gece uyanmalara alışmak için şimdiden böyle kalkıp duruyoruz :)
çatlak işi için de aslında hep doğal bitki yağlarından oluşan bir krem kullanıyorum ama doktorlar bile çatlayacağın varsa çatlarsın dediklerinden ve ben de zaten kilo alıp vermekten önceden bu ve başka çatlaklar oluştuğundan koyverdim gitti. ama bu biraz canımı acıtıyor en başındaki kızarıklık gerildikçe hassaslaşıyor sanırım bir daha doktora gidince soracağım. doğum sonrası için de bazı ürünler gördüm hakkaten çatlağı düzeltiyorsa alabilirim diye düşündüm. bakalım hele bir o zaman olsun da.
recsn ne güzel testler falan hep iyi .ıkmış çok şükür. sen de artık eski zamanlardaki kadınlar gibi bu gidişle doğurunca öğrenicen bebeğin cinsiyetini. nur topu gibin kızın ya da oğlun olduğunu :P neyse sağlıkl olduktan sonra gerisi hikaye.
friedman valla benden istikrarlı gelen hamile olmadı sanırım buraya :)) ben de hatta düşünüyorum becerebilirsem doğuma falan giderken buraya mesaj atayım da herkes dualarında unutmasın, ilk fırsatta bebişin haberini veririm diye. valla beni de heyecanlar basıyor. az kaldı ya 1.5 ay falan işte ondan sonra iyice riskli. ayyy daha çocuğun ismini kararlaştıramadım bile off galiba ben de doğunca kesin karar verebileceğim.
neyse benim yolum da uzun yine. daha üstüme ne uyduracağıma karar vermiş değilim. zaten çok az kıyafet uyuyor şu an bana. onlardan bir seçim yapıp giyinmem lazım acilen. haydi herkeslere iyi günlerrr!!!!

günaydın hatunlar,geçmişe bir göz attım maşallah kaynana,görümce konuşulmuş...bende pek hoşlanmam kendilerinden kaynanam ve 2 görümcemden:37::37:
nysem bizi merak eden hatunlar,dün sağlık ocağına gittim kanımda enfeksiyon vardı,o biraz düşmüş kan sonucum iyi kansızlığım yok çünkü 2 aydır şurup kullanıyoz...kum dökme ne kadar sürüyor bilmiyorum ama sancılarım arttı sağlık ocağımdaki drum ilaç yazdı bol bol su iç dedi,üşütme sakın dedi fazla ilaç kullanmadan atlatmaya çalışalım dedi...nysem sonra hemşiremizin yanına gittik,bebekimin pıt pıtlarını dinledik eşimle beraber çok güzeldi:nazar::nazar::nazar::nazar:bu arada 3kilo vermişim çok sevindim 5.ayıma girdim hala kilo almadım inş vermeye devam ederim...22.haftamda aşım varmış....ordan çıktık 3lü test sonucumu almaya gittik Allah'a şükürler test sonucumuz çok iyi çıkmış:nazar::nazar::nazar: sonra biraz alışveriş yaptık...annem rahatsızlandı onu aldık acile götürdük tansiyonu çıkmış,iğne yapıldı eve geldik derken akşam olmuş...eve geldim yerimden kalkamadım o kadar yorulmuşumki,fenaydım...öyle işte hatunlar yine cinsiyetini öğrenemedik,rabbime şükür sağlıklı ya artık cinsiyetide bayramdan önce gidicem dra inş öğreniriz o zaman...

oh oh maşallah bebişine:nazar::nazar: sana da annene de çok geçmiş olsun tekrardan..aman dikkat et kendine,doktorunu dinle:34:

kızlar hepinizin yazısını okudum evden çıkmadan toptan cevap vereyim dedim.
sağolun valla işte son zamanlar zorlaştıkça zorlaşıyor bir yandan da iyice hayaller kurmaya başlıyorsun. sdtive, dediğin gibi benim de aklıma geldi herhalde gece uyanmalara alışmak için şimdiden böyle kalkıp duruyoruz :)
çatlak işi için de aslında hep doğal bitki yağlarından oluşan bir krem kullanıyorum ama doktorlar bile çatlayacağın varsa çatlarsın dediklerinden ve ben de zaten kilo alıp vermekten önceden bu ve başka çatlaklar oluştuğundan koyverdim gitti. ama bu biraz canımı acıtıyor en başındaki kızarıklık gerildikçe hassaslaşıyor sanırım bir daha doktora gidince soracağım. doğum sonrası için de bazı ürünler gördüm hakkaten çatlağı düzeltiyorsa alabilirim diye düşündüm. bakalım hele bir o zaman olsun da.
recsn ne güzel testler falan hep iyi .ıkmış çok şükür. sen de artık eski zamanlardaki kadınlar gibi bu gidişle doğurunca öğrenicen bebeğin cinsiyetini. nur topu gibin kızın ya da oğlun olduğunu :P neyse sağlıkl olduktan sonra gerisi hikaye.
friedman valla benden istikrarlı gelen hamile olmadı sanırım buraya :)) ben de hatta düşünüyorum becerebilirsem doğuma falan giderken buraya mesaj atayım da herkes dualarında unutmasın, ilk fırsatta bebişin haberini veririm diye. valla beni de heyecanlar basıyor. az kaldı ya 1.5 ay falan işte ondan sonra iyice riskli. ayyy daha çocuğun ismini kararlaştıramadım bile off galiba ben de doğunca kesin karar verebileceğim.
neyse benim yolum da uzun yine. daha üstüme ne uyduracağıma karar vermiş değilim. zaten çok az kıyafet uyuyor şu an bana. onlardan bir seçim yapıp giyinmem lazım acilen. haydi herkeslere iyi günlerrr!!!!

ayyyyy eveeeet ben de çook heyecanlıyım,sen sakin ol,bebek de sakin olsun,aman dikkat et kendine,bugün de gez bakalım kafayı dağıt,doğumu düşünme daha çooook var:103:

selam kızlar.nasılsınız neler yapıyosunuz bakim.

recsn cnm bebeğinin iyi olmasına sevindim.senin bebek kız mı yoksa.maaşallah çok terbiyeli.bi gösteremedi şeyini.meraktan çatlıycaz ayol:1::1:

sdtive kuzum relax olmaya çalış birazcık.herşey olacağına varır cnm.geçnkinde yurtdışı seyahatini kabul etmedin o ay bebiş de gelmedi,bu ay gitmeyi düşünüyosun bebeğin gelecek belki de.
zaten ben senin bebek sahibi olamayacağını düşünmüyorum.senin kadar karamsar değilim.en kısa zamanda hamile kalacağını hissediyorum:16::16:

Son düzenleme:

recsn cnm bebeğinin iyi olmasına sevindim.senin bebek kız mı yoksa.maaşallah çok terbiyeli.bi gösteremedi şeyini.meraktan çatlıycaz ayol:1::1:

sdtive kuzum relax olmaya çalış birazcık.herşey olacağına varır cnm.geçnkinde yurtdışı seyahatini kabul etmedin o ay bebiş de gelmedi,bu ay gitmeyi düşünüyosun bebeğin gelecek belki de.
zaten ben senin bebek sahibi olamayacağını düşünmüyorum.senin kadar karamsar değilim.en kısa zamanda hamile kalacağını hissediyorum:16::16:

sizler benim hamile kalabileceğime benden daha fazla inanıyorsunuz zaten, eksik olmayın canlarım :16::16::16:

aslında sabırsızlık etmiyim diyorum ben de bir yandan. egemnin bir sorunu yoktu ve bebişinin gelmesi 10 ayı buldu. 9. ayda kimyasal geçirdi gerçi ama sonuçta 9 ay da olsa uzun bir zaman. hayalimduam da öyle...o nedenle elbet gelecektir diyorum bazen içimden. bazen de umutsuzluğa kapılıyorum ne yapıyım. yaz çocuğu istemiyordum ama takdir Rabbimin, ben akıl ve beden sağlığı yerinde hayırlı evlat diye dua ediyorum hep. Hayırlı olacaksa nasip edecektir bu aylarda.

oluruna bırakmaya karar verdim iyice, tek istediğim eşimle sorunsuz bir hayat... isteksizlik ya da kaygı gibi sıkıntılarla boğuşmak istemiyorum artık. biraz da zayıflamak istiyorum ama o kızmı en zoru oluyor işte...

kızlar işlerim de yine nasıl yoğun anlatamam. bazen istifa ettiğimin hayalini kurarken buluyorum kendimi. kafama göre çalışacağım, evime daha erken gidebileceğim bir işim olsa keşke... herşeyin hayırlısı, hayat bizlere ne getirir hiç belli olmaz

canım maşallah her şey güzel gidiyor inş :nazar: annene de Rabbim şifalar versin kuzum...

cinsiyetini hepimiz merak ediyoruz, ayy çok meraklıyız :1: sağlıklı oldun da kuzun değil mi :34: artık alışverişi de ona göre yaparsın canım :34:

sizler benim hamile kalabileceğime benden daha fazla inanıyorsunuz zaten, eksik olmayın canlarım :16::16::16:

aslında sabırsızlık etmiyim diyorum ben de bir yandan. egemnin bir sorunu yoktu ve bebişinin gelmesi 10 ayı buldu. 9. ayda kimyasal geçirdi gerçi ama sonuçta 9 ay da olsa uzun bir zaman. hayalimduam da öyle...o nedenle elbet gelecektir diyorum bazen içimden. bazen de umutsuzluğa kapılıyorum ne yapıyım. yaz çocuğu istemiyordum ama takdir Rabbimin, ben akıl ve beden sağlığı yerinde hayırlı evlat diye dua ediyorum hep. Hayırlı olacaksa nasip edecektir bu aylarda.

oluruna bırakmaya karar verdim iyice, tek istediğim eşimle sorunsuz bir hayat... isteksizlik ya da kaygı gibi sıkıntılarla boğuşmak istemiyorum artık. biraz da zayıflamak istiyorum ama o kızmı en zoru oluyor işte...

kızlar işlerim de yine nasıl yoğun anlatamam. bazen istifa ettiğimin hayalini kurarken buluyorum kendimi. kafama göre çalışacağım, evime daha erken gidebileceğim bir işim olsa keşke... herşeyin hayırlısı, hayat bizlere ne getirir hiç belli olmaz

evet canım gerçekten de öyle.. Hayatın bize ne getireceği hiç belli olmuyor, aslında şöyle bakıyorum da en ufak sıkıştığım bir noktada en ufak yani bir kapı açılıyor ya da çıkış yolu oluyor farketmeye çalışıyorum bunları çok şükür diyorum. Rabbim daraltıp da bunaltmıyor bizi hepimizi...

bazen de farkedemiyoruz belki,o zaman da çabuk açılsın diyoruz o kapılar ama zamanı vardır... sanırım hepimiz zamanımızı bekliyoruz. ve inş gülümseyeceğimiz o anlar da yakın canım :34:

kızlara katılıyorum ben de senin için güzel hisler besliyorum :16:

hoş geldin canım. bir denk gelemedik :16: :13:

ben de iyiyim şükür, benim öğrencilerle yuvarlanıp duruyorum :1:

hah şöyle aferin böyle düşün relax ol,bak nası geliyo bebiş:49: ahh cnm bnm ya senin işin hakikaten zor akşam 7 de geliyosun eve,kışın falan hele çok zor olur,rabbim yardımcın olsun:16: kiloyu da verirsin takma,büyütme kafanda..porsiyonları küçült,kalorisiz şeylerle mideni kandır,zamanla küçülür mide:31: inşallah hemen kavuşursun istediğin kiloya:54:

hoş geldin canım. bir denk gelemedik :16: :13:

ben de iyiyim şükür, benim öğrencilerle yuvarlanıp duruyorum :1:

hoşbulduk cnm :) valla haklısın bi karşılaşamadık.ben geldiğimde kimse olmuyo.ters zamanlarda giriyorum heralde.biraz da uykucu olduğum için sabah muhabbetini kaçırıyorum:17::17:

hah şöyle aferin böyle düşün relax ol,bak nası geliyo bebiş:49: ahh cnm bnm ya senin işin hakikaten zor akşam 7 de geliyosun eve,kışın falan hele çok zor olur,rabbim yardımcın olsun:16: kiloyu da verirsin takma,büyütme kafanda..porsiyonları küçült,kalorisiz şeylerle mideni kandır,zamanla küçülür mide:31: inşallah hemen kavuşursun istediğin kiloya:54:

hiç sorma kuzum ya, 7 dediğin bildiğin gece yani... hakikaten zor oluyor. bir kadının 2-3e kadar çalışması gerekir bence en fazla. benim koşullarım çok ağır. sabah 8de çık akşam 7de gel... neyse şükür ki ekmeğimi kendim kazanıyorum, iş bulamayanları düşününce şükretmem lazım.

kilo vermem çok zor oluyor tatlım çünkü nasıl kilo aldığımı bilemiyorum. yeme düzenimde çok değişen birşey yok. hareketim biraz azalmıştır belki ama daha fazla yemiyorum sonuçta. nasıl oldu da 10 kiloya yakın kilo aldım aklım şaşıyor. acilen zayıflamam lazım benim.
sabahları evden kahvaltı yapmadan çıkıyorum. işyerinde poğaça simit falan yiyiyordum, o huyumu bıraktım. süt içiyorum ya da mısır gevreği yiyorum. öğlen yemekhanede yiyorum zaten, çorbayı yarım alıyorum, pirinç pilavı almıyorum. ne biliyim yani dikkat etmeye çalışıyorum ama gitmiyor kilolar. işin garibi eşimle bir ara spora yazılmıştık. ben o dönem yani 4-5 ay içinde de hiç zayıflamamıştım. sanırım yaş ilerledikçe kilolar kalıcı kilolara dönüşüyor...

hiç sorma kuzum ya, 7 dediğin bildiğin gece yani... hakikaten zor oluyor. bir kadının 2-3e kadar çalışması gerekir bence en fazla. benim koşullarım çok ağır. sabah 8de çık akşam 7de gel... neyse şükür ki ekmeğimi kendim kazanıyorum, iş bulamayanları düşününce şükretmem lazım.

kilo vermem çok zor oluyor tatlım çünkü nasıl kilo aldığımı bilemiyorum. yeme düzenimde çok değişen birşey yok. hareketim biraz azalmıştır belki ama daha fazla yemiyorum sonuçta. nasıl oldu da 10 kiloya yakın kilo aldım aklım şaşıyor. acilen zayıflamam lazım benim.
sabahları evden kahvaltı yapmadan çıkıyorum. işyerinde poğaça simit falan yiyiyordum, o huyumu bıraktım. süt içiyorum ya da mısır gevreği yiyorum. öğlen yemekhanede yiyorum zaten, çorbayı yarım alıyorum, pirinç pilavı almıyorum. ne biliyim yani dikkat etmeye çalışıyorum ama gitmiyor kilolar. işin garibi eşimle bir ara spora yazılmıştık. ben o dönem yani 4-5 ay içinde de hiç zayıflamamıştım. sanırım yaş ilerledikçe kilolar kalıcı kilolara dönüşüyor...

allah allah bence yaşın daha çok genç kalıcı kilolar için,sen bnce bi diyetisyene git,bu anlattıklarını ona anlat senin için özel bi beslenme programı hazırlar:34:

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49: :52: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49:
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu

[/TD]
[TD]:49: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]:48:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]3 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]4 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]5 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]8 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]9 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]11 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]12 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]15 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]16 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün friedman arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

friedmanciğimmmm canım rabbim istediğin zamanda yollasın meleğini inşallah,hakkında herşeyin hayırlısı olsun:16:

moralim bozuk :(((
grip oluyorum yine ve bu pazar sınavım var :((( nasıl üşüyorum işe giderken kat kat giyiyorum bir bakıyorum herkes t-shirt le gelmiş :52::52:
birde dün kanamam oldu neden oldu onuda anlamadım adetime 8-9 gün varken anam erken adet oldum dedim ama o da yok. korktum birazcık ama Allahtan devamı gelmedi

Back
X