Sabredenler Kulübü 2012 :)

raraavis de demiş kasmıyorum kendimi,canımın istediği herşeyden az az yiyorum,bide kilodan korkuyorum ilk 4 ay almasam bari diyorum kaçarı yok elbet alıncak ama ne kadar az o kadar kar hayırlısı olsun bakalım öyle ciddi bulantım yok çok şükür..canım kayınvalidene pess diyorum başka da bişey demiyorum yüz verme sakın park yatak falan alma,eti de niye götürdün ki anne görmüyomusun hamileyim bnm yemem lazım deseydin,resmen terbiyesiz neyse sakın sıkma canını hamileliğin keyfini çıkar,prensesin seninle

anaaaam çok heyecanlandımm hadi inşallah rabbim kolay doğum nasip etsin canım arada yaz bize mutlaka dualarımız seninle

Günaydınnnn maşallah erkenden ayaktayımmm balıklarım aç, çiçeklerim ilgi bekler yatamamki zaten biliyorsunuz sabahları erken kalktığımı

inş Nasip olur da bebişim olursa mümkünse bu noktada babasına çeksin uykucu olsun çünkü annemi bu huym çook yormuş

kahvaltılık domatesli, biberli pizzalar hazırlayayım, sonra ev işleri sonrasında da zaman bizi nereye götürür bilemiyorum

hepinizi çookk öpüyorum

hoşgeldiniz aramıza:) rabbim size ağır bi imtihan vermiş,kaldırabilecek bir kulsunuz ki size bunu yaşamayı nasip etti..hakkınızda hayırlısı olsun,gelin buraya paylaşın bizimle acınızı,üzüntünüzü,dua listesine alalım sizi dua edelim size de rabbim büyük inşallah çarçabuk gelir ocak ayı ve hemencik gelir yeni meleğiniz

ve diğer arkadaşlarım özledim sizleri yahu bi türlü giremiyorum kaç gündür,iş yerinde yoğunuz sdtive,60gelsin,raraavis,ruhsar86,sweet85,friedman,cemrecik,hayalimduam,sinhus,ve şuanda aklıma gelmeyen diğer arkidişlerim hepinizi çok seviyorum,sizleri özledimm

günaydın şekerim bn de erkenciyim,akşam erken yatar sabah erken kalkarım pazar günü bile 6 da ayaktayım,namaza kalkıyorum bi daha uyuyamıyorum pizzalarınız afiyet bal şeker olsun yarasın ben de bgn kardeşimle alışverişe çıkıcam,sana da kolay gelsim öptüm şekerim

ayy kıyamam denk geldik kuzumla, tatlı mı tatlı hamişimizz günaydınnn

sizlere de kolay gelsin kuzum, insanın kardeşinin olması ne güzel iyikide varlar, inş bizlerde hem bebiş hem de kardeş yapabiliriz :26:

canım bnm allah razı olsun dan diye çıktım kahvaltı ettim kusura bakma evet hele ikiz kardeş çook güzel bişey,ablam,abim bi yana o bi yana işte bgn de ikizimle takılcaz bn de istiyorum bebeğime kardeş çok güzel bi duygu o da yaşasın bunu,2 yaşına geldiğinde düşünebilirim

ayyy ne güzel yaaa,egemcim ben de hep ikizim olsun istiyorum,hayırlısıyla sağlıklı biri kız biri erkek ikiz çocuğum olsun istiyorumeksik dua etmemek lazım dimi ama nasıl bişey acaba annene sormak isterdim,karnında büyümesi,sonra doğumu ve tabiki doğduktan sonra bakımı,masrafı,offffff çok iş galiba

canııııımm inşallah herşey güzel gider aşılaman kolaylıkla yapılır,dualarımız seninle

sağol bebişim....

aşılamamı oldum eşim sabah sperm verdi maşallah 32 milyon sperm ve %77 hareketli...

aşılamakolay işmiş ama ksıtım kendimi spekulüm takılırken bayağı yordu beni çok halsiz hissediyorum yarınsabahtan itibaren progestan fitil kullanackmışım

bu akşam ve bundan sonraki akşamları iyi değerlendir dedi dr .... dün gecede halam yurtdışınan geldi havaalanında bekledik onu gece 3 de yatmıştım sabahın köründe kalktımheyecandan miğdeme kramplar girdi karnım ağrıdı ama tıpış tıpış gittim geldim 3 kasımda test yapacaz inşallh kanamanda gelse muhakkak kan testi yaptırcaksın dedi dr.

öyle işte gerisi allaha kalmış.. kasık sancısı çekjiyorum şuanda neden bilmşyorum ama inş yumoış çatlıyordur yada dölleniyordurda ondan sancı oluyordur hehhehe

Kızlar günaydın herkese..

benim günaydınım bu saat oluyor işte ancak ayılabildim :)

sizde ne var ne yok?

aaaaaaaaaa ne güzel sadece ruhsar var dedim baktım kızlar gelmişşşşşş,hoş geldiniz kızlarrr

eloserce hastanedemisin güzelim,ne yaptınız

iyiyim cnm yeni kalktım bişeyler yedim öyle kendimi kaldırmaya çalışıyorum ev toplanacak ama bende kalkacak döt yok :))

sen nasılsın cnm?

amannn boşver kalkarsın elbet,yeni kahvaltı yapmışsın tembellik yap biraz ya çok şükür şimdi biraz daha iyiyim de sabah kötüydüm.dolapta süt vardısabah evden çıkmadan içeyim dedim,bi su bardağı bile değildi,soğuk soğuk içtim.ondan sonra da midem bulanmaya başladı,zehirlendim mi acaba sütten diye korktum valla bi an:18:

Canıımmm hakkında hayırlısı olsun umarım herşey yolunda gider yumoşun döllenir de göbüşün bebişle dolar allah yardımcın olsun çookk öpüyorum seni kendine dikkat et

aman dikkat et cnm ya..sütte koku var mıydı gerçi olsa içemezdin..soğuk içtiğin için mideni üzmüşsündür büyük ihtimalle..off sabah sabah mide bulantısı da kötü olur şimdi iyi olmana sevindim..tuzlu bişeyler yemeye çalış ara ara bulanmasın yine..

cnm inşallah herşey gönlünce olur 3 kasım dönüm noktası olur hayatının..çektiğin kasık ağrısı da döllenme ağrısıdır umarım cnm..

selam kızlar.nasılsınız.friedman tatile gitti galiba.biz de ya pazartesi ya da salı geceriz kayınvalideme.görüşemeyeceğimiz arkadaşlarıma şimdiden iyi bayramlar diliyorum.

cnm benim hakkında hayırlısı olsun.inş bebişin sana tutunacaktır ondan kasık ağrısı çekiyosundur tatlım.3 kasımı büyük bir heyecanla bekliycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…