- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.981
:):):):): gülümsedim yazını okuyunca hani diyordun ya ben herşeyi yiyorum diye bende oyleydim sandımki hep oyle gidecek ama olmuyorrrrrrrrr:)
ben ceviz fındık badem yemeyeli 2 ay oldu tiksindim ama artık başlıycam mecbur
yalnız 10 tane çok fazla cnmmm fındık ceviz ve bademden 5 er tane yiyceksin hatta 3 er tane bile olur fazlasıda iyi deil gereksiz kilo yapar cnm bnm:)
aşırı tiksindiysen yeme zorlamakta iyi deil zaten ilk 3 ay bebek senin yediklerinden deil depondan kulanıyor sen sadece kendin için yiyceksin halsiz düşmemek için ..onun için zorlama ilk 3 ay yiycem diye kendimi bak ben 3.5 aylıkım şimdi başlıycam yemeye
şimdilik herkese iyi günler diliyorum ben. bugün yaptığım en büyük iş çamaşır asmak oldu ama o kadar yorgunum ki anlatamam :) ben de çok tembelmişim bunu anladım. bir de bel ağrısının insanın bütün vücudunu ne kadar etkilediğini... neyse kızlar hafta sonum çok yoğun geçecek büyük ihtimal dün yazdığım sebeplerden ötürü. artık bakalım ne zaman bir daha fırsat bulurum. belki de anca doğurunca gelirim hiç bilemiyorum.
Günaydınnnnmaşallah erkenden ayaktayımmm balıklarım aç, çiçeklerim ilgi bekler yatamamki zaten biliyorsunuz sabahları erken kalktığımı
inş Nasip olur da bebişim olursa mümkünse bu noktada babasına çeksin uykucu olsunçünkü annemi bu huym çook yormuş
kahvaltılık domatesli, biberli pizzalar hazırlayayım, sonra ev işleri sonrasında da zaman bizi nereye götürür bilemiyorum
hepinizi çookk öpüyorum
günaydın şekerimbn de erkenciyim,akşam erken yatar sabah erken kalkarım pazar günü bile 6 da ayaktayım,namaza kalkıyorum bi daha uyuyamıyorum pizzalarınız afiyet bal şeker olsun yarasın ben de bgn kardeşimle alışverişe çıkıcam,sana da kolay gelsim öptüm şekerim
ayy kıyamam denk geldik kuzumla,tatlı mı tatlı hamişimizz günaydınnn
sizlere de kolay gelsin kuzum, insanın kardeşinin olması ne güzeliyikide varlar, inş bizlerde hem bebiş hem de kardeş yapabiliriz :26:
canım bnm allah razı olsun dan diye çıktım kahvaltı ettim kusura bakmaevet hele ikiz kardeş çook güzel bişey,ablam,abim bi yana o bi yana işte bgn de ikizimle takılcaz bn de istiyorum bebeğime kardeş çok güzel bi duygu o da yaşasın bunu,2 yaşına geldiğinde düşünebilirim
canııııımm inşallah herşey güzel gider aşılaman kolaylıkla yapılır,dualarımız seninle
ruhsar86 hoş geldin canımbi biz varız,nasılsın, ne yapıyorsun?
iyiyim cnm yeni kalktım bişeyler yedim öyle kendimi kaldırmaya çalışıyorum ev toplanacak ama bende kalkacak döt yok :))
sen nasılsın cnm?
sağol bebişim....
aşılamamı oldum eşim sabah sperm verdi maşallah 32 milyon sperm ve %77 hareketli...
aşılamakolay işmiş ama ksıtım kendimi spekulüm takılırken bayağı yordu beni çok halsiz hissediyorum yarınsabahtan itibaren progestan fitil kullanackmışım
bu akşam ve bundan sonraki akşamları iyi değerlendir dedi dr .... dün gecede halam yurtdışınan geldi havaalanında bekledik onu gece 3 de yatmıştım sabahın köründe kalktımheyecandan miğdeme kramplar girdi karnım ağrıdı ama tıpış tıpış gittim geldim 3 kasımda test yapacaz inşallh kanamanda gelse muhakkak kan testi yaptırcaksın dedi dr.
öyle işte gerisi allaha kalmış.. kasık sancısı çekjiyorum şuanda neden bilmşyorum ama inş yumoış çatlıyordur yada dölleniyordurda ondan sancı oluyordur hehhehe
amannn boşver kalkarsın elbet,yeni kahvaltı yapmışsın tembellik yap birazya çok şükür şimdi biraz daha iyiyim de sabah kötüydüm.dolapta süt vardısabah evden çıkmadan içeyim dedim,bi su bardağı bile değildi,soğuk soğuk içtim.ondan sonra da midem bulanmaya başladı,zehirlendim mi acaba sütten diye korktum valla bi an:18:
sağol bebişim....
aşılamamı oldum eşim sabah sperm verdi maşallah 32 milyon sperm ve %77 hareketli...
aşılamakolay işmiş ama ksıtım kendimi spekulüm takılırken bayağı yordu beni çok halsiz hissediyorum yarınsabahtan itibaren progestan fitil kullanackmışım
bu akşam ve bundan sonraki akşamları iyi değerlendir dedi dr .... dün gecede halam yurtdışınan geldi havaalanında bekledik onu gece 3 de yatmıştım sabahın köründe kalktımheyecandan miğdeme kramplar girdi karnım ağrıdı ama tıpış tıpış gittim geldim 3 kasımda test yapacaz inşallh kanamanda gelse muhakkak kan testi yaptırcaksın dedi dr.
öyle işte gerisi allaha kalmış.. kasık sancısı çekjiyorum şuanda neden bilmşyorum ama inş yumoış çatlıyordur yada dölleniyordurda ondan sancı oluyordur hehhehe
sağol bebişim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?