Sabredenler Kulübü 2012 :)

bizim güvencemiz ssk canım,diyorum ya benimde aklım takıldı bu rapor olayına sabah bakarız eğer çok külfetli bişeyse rapor alır yaptırırız,imkanım varsa neden değerlendirmiyeyim.bölümün çok güzel,sonunu getirirsin inşallah,bu sene son benimkide hayırlısı olsun.

sabah saat sekizde bende gidicem eşimle,onikiye kadar yıkama işlemi felan olur heralde ondan sonrada aşılama,şuan heyecanlandım cemre,aslında korkuda ben heyecana vuruyorum.bende panik atak var,herşeyden korkuyorum.ilk alttan muayene olduğumdaki korkumla,yarın ki olacağım aşılamadaki uygulama aynı,hala korkuyorum.

yarın devam ederiz haber veririm sana,buğün liseden arkadaşımla görüştüm sınıf öğretmeni 40 tane öğrencisi varmış onlardan dua isticekti:))) dur kız senide söylim çocukların duası kabul olur..

canimsin, Allah o mucizeyi baslatir insallah ve rahminde yeni bir hayatin tohumlari atilir...
ben de heyecan yaptim bak simdi...ya su topikde insallah hepimizin mesajlarinin altinda bir bebek takvimi olacak...
bu arada senin brans nedir? ben de babamin isi geregi diyarbakir'da dogup buyudum...oralari cok ozledim, malatya, elazig...izmir'e giderken maras'dan geciyorduk sanirim...benim icin bir cigkofte ye diyecektim ama artik gec kaldik, asilama olacagin icin gebeymissin gibi dikkat etmen gerek kendine...mayones, maydonoz yasak, cigete dokunmak yasak...neyse, omazsa iclikofte yersin benim icin...

günaydın herkese ve hayırlı cumalar dün doktorumla konuştum tahlil sonuçları güzel çıkmış,troid falan normalmiş..kan değerlerim alt sınırda çıkmış bebek 3 aylık olunca takviye yaparız dedi..ya kızlar bide ben ceviz yerken resmen mahvoluyorum yemek istemiyorum onun yerine başka bişey yesem olmaz mı hergün 10 tane yemek resmen zulüm başka bişeye midem bu kadar mahvolmuyo,kahvaltımı,öğlen yemeklerimi,meyvemi,sütümü rahat tüketiyorum bi tek ceviz yemek istemiyorum napabilirim sizce??

günaydın canım,gereknleri zaten tüketiyorsun gibi geldi,ben şu an ceviz yemiyorum mesela,evde var ama ağzıma sokmadım bikaç haftadır.fazlasıyla yediğin için tiksinti yapmıştır.O yüzden yiyemiyorsundur.

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]6 kasım
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]23 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]15 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu

[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]17 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]18 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]19 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]22 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]23 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]24 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]25 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]26 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün elsal arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Günaydın kuzularıımmm herkese hayırlı cumalar

Bugün dua günümüzün son gnübugün benim son günm aneemmm bizsiz ne etceksiniz ayol siz

egeemnnnnn kuzuuuu ceviz yiyemiyorum demişsin zorlama kendini onun yerine başka birşey yesende olur sanki şart değilya ceviz yerine finduk yiyiver :) yiyemediğin birşey için kendini zorlayıpda mideni mafetme kuzu
ben şimdi kaçar kahvaltı etcem

günaydınn kuzu nereye???

finduk da yiyemiyom ki bacım,badem de yemek istemiyorum kuru üzüm,incir yicem

bir de hergün 10 ceviz biraz fazla,onun fazlası da zarar kuzum.

çok yediğim için tiksindim heralde asla midem almıyo yemicem artık friedmanciğimiz memlekete gidiyo dikkat et kendine bacım,biz sensiz ne yaparız otobüste falan net olursa arada bir ses ver,merakta bırakma bizi

Günaydıııııın

canım yine yollara düşüyorsun bakalım, Allah yolunuzu açık etsin, sağ salim gidip dönün inşallah
akşam mı çıkıyorsunuz?

bence de fazla tüketimden doğan birşey.ben de hamileliğin ilk aylarında fazla fazla peynir yedim,süt içtim herşeyi tükettim ve şimdi onları tüketemiyorum.

hayırlı cumalar kızlarrrr,

Rabbim hepimiz için herşeyin en hayırlısını versin,en ksıa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.

bu mübarek günlerde beni de dualarınızda unutmayın nolur,bu sefer benim de bebişim sağlıklı bir şekilde gelsin inşşş

slm kızlar dun gelmedim bayram tamızlığı malum nys bugunde kımse yok fazla takılmam bugun son rutuşlarımı yapcam yarın bıleciğe kardeşimn nişanlısının ailesine gitcez o yuzden yokum
elocum yarın hayırlısıyla aşılaman yapılır ve tutunur ama bak sana ne dicem ben araştırmamıştım bu zamana kdr kafam karışmasın dıe ama bak cok az ihtimalmış kendıne kaptırma cnm sonra cok üzülmemen adına bunu protokol olarak düşün gelirse bebeşin on numara olur ama olmama ihtimalinde aklında olsun ki cok yıpranma anladın dimi beni ayyy inşallah tutar yaaa
friedman hayırlı yolculuklar ne zaman döncen bayramdan hemen sonra dön sen olmayınca sessiz oluyor buralar
ya bak herkese yazcaktım unuttum ne yazacağımı herkesler yazmış kabul etsin kızlar benımde 2 gundür akşamları baş ağrım var suratımda sivilce doldu ve ulennn acaba varmı demeden edemıyorum kasığımdada batmamı ağrı sızımı kestiremediğim bişey var bence beynimin oyunu bana ama acaba demeden gecemıyorum işte hergece değişik rüyalar görüyorum ya hsg cekılcem adam aneztezi yapıyor yada kadın doğum doktoruna gidiyrum alttan bakcakmısınız diyorum oda hormon testlerini yaptır oyle gel dıo ohhh yırttım dıyorum muayeneden die çıkıyorum işte benden böyle sizler nasılsınız
şimdik cıkacam işlerimi yapacam sonrada içim rahat temız temız geccem pc nin basına hadi öptüm sizleri hayırlı cumalar

canım inşallah inşallah rabbim mübarek günler yüzü suyu hürmetine hiç birinizi daha fazla bekletmeden yollasın meleklerinizi inşallah

temizliğin hayırlısı ossun canım,güle güle kirlet evini yarın için de hayırlı yolculuklar,şimdiden iyi bayramlar bilinç altına çok yer etmiş bebek işi o yüzden rüyalarında görüyosun hep,ben de kanamam olduğunu görüyorum sık sık,aman allah korusun şimdiye kadar olmadı öyle lekelenme falan çok şükür,spora da başladım,doktorum yürüyüş,yüzme yapıyosan bırakma devam et dedi,bn de devam ediyorum sabah-akşam 15 dk saatte 4km hızla yürüyorum yani günde 2 km yürüyorum 1 haftadır hem kontrollü kilo alırım,hem kan akımı hızlı olur,bebek için iyi olur

:):):):): gülümsedim yazını okuyunca hani diyordun ya ben herşeyi yiyorum diye bende oyleydim sandımki hep oyle gidecek ama olmuyorrrrrrrrr:)
ben ceviz fındık badem yemeyeli 2 ay oldu tiksindim ama artık başlıycam mecbur
yalnız 10 tane çok fazla cnmmm fındık ceviz ve bademden 5 er tane yiyceksin hatta 3 er tane bile olur fazlasıda iyi deil gereksiz kilo yapar cnm bnm:)
aşırı tiksindiysen yeme zorlamakta iyi deil zaten ilk 3 ay bebek senin yediklerinden deil depondan kulanıyor sen sadece kendin için yiyceksin halsiz düşmemek için ..onun için zorlama ilk 3 ay yiycem diye kendimi bak ben 3.5 aylıkım şimdi başlıycam yemeye

anammmmmmmm anammmmmm yarın aşılanamnmı olacakkkk ve 12 gun sonra testtttttttt oley dört gözle guzel haberini bekliycem cnm bnm:)
bu arada devletin tüp bebegi karşılaması için 3 senelik evli 5 senelik sigorta priminin yatması rahim flimi çekilip aşılama denemesi lazım..yani ölme eşegim ölemmmm...
biz 9000 tl verdik ama bizim işlemler çok oldu eşimin amlytı sperm dondruma embriyo dondurma falan derken baya para gitti ama normali 5000-6000 tl arasında..
kuzucuguma deil 9000 tl 90000000000 tl feda olsun tabi elimizde olursa o para yokken var edemiycegimize göre:)
bide rabim yardım ediyor hiç darda bırakmıyor kızlar yani imkansız anda para gelmişti bize hemde 4000 tl inanamadım:)beş kuruş yokken başlamıştık tedaviye..

gecmiş sayafalara bakamıyorum kızlar iş yerinde rahat olmuyor internetimizde kapandı bu ara maddi olarak biraz sıkışıgız dün kaynanama gittik bayramlık alın bana dedi deli oldum kanamam lekelenmem olmasına ragmen benkadın tutamadım bayram temizligine olmayınca olmuyor cebimde ...koskoca kadın 2500 tl emekli maaşı varken bizden bayramlık istedi hala çok sinirliyimmm...çocuk gibi kaynanam var istekleri bitmiyor...
benim karnımı göstererek çocugum ne yapıyor diyor sinir oluyorum nerden senin çocugun diycem olmuycak....
buzlugumda et vardı onu getir dedi götürdüm kızıyla bölüştüler...neymiş biz et sevmiyormuşuz....
10 tane yelek örmüş çok çirkin özellikle dedimki düz bneyaz yelek seviyorum 1 tane örmüş inadıma yapıyor sanki....bende evde giydiririm dedim aaaaaaaaa niye negüzeller gezmede giydirirsin dedii... yum yorgan yapayımmı dedi yok dedimmmmm olmaz yapacam diyor geri madem yapacan niye soruyorsun...bana park yatak al bize bırak bebeke bakarken onda yatsın diyor beeee kadın kendin alsanaaaa ayıp ya oglunun çocugu ...
daha anlatsam bitmez kızlar çok sinrileniyorum dogumdan sonra kimbilir ne gelecek başıma

Ayy ne gıcıklar yaa hamile halimizle bizi strese sokmaya bayılıyorlar. Bizimki de benim yün saten yorgandan nefret ettiğimi sevmediğimi biliyor ama yaptırmış ve diyor ki eltime bunu kullanmayacak biliyorum e be kadın madem biliyorsun benim sabrımımı deniyorsun. Herşeyimiz tamam hiç bir eksiğimiz kalmadı sakın alma dedik ben de olan şeyleri alıp duruyor ne yapacaksam. Bir de öyle örgü yelekler hırkalar patikler sevmiyorum ben söyledim de sakın yapma giydirmem dedim hala para veriyor eltime yün ip al diyor eltim de kızmış ona anne istemiyorum diyor kız giydirmem diyor neden hala örmeye çalışıyorsun demiş ayy kadın resmen damarıma basmaya çalışıyor. Eşim diyor ki bana biri birşey getirdiği zaman bu bende vardı ya da ben bunu sevmiyorum deme diyor yani annesini kasdediyor valla dedim annen kasdediyorsun biliyorum ama annen de benim sevmediğimi istemediğimi bildiği halde inadıma yaparmış damarıma basmaya çalışırmış gibi davranıyor tamam tabii ki birşeyler yapacak hevesleniyor o da ama neden özellikle benim sevmediğim istemediğim şeyleri yapıyor kızıyorum çok sinir oluyorum kusura bakma dedim. Bu kadın bilmiyor mu durumunuzun sıkışık olduğunu senin buzdolabındaki etini istemek de neymiş bir de kızıyla bölüşüyor çok ayıp şeyler bunlar allah akıl fikir versin

hepsi aynı bunların malesef sinir etmekte üstlerine yokkk kalp kırmıyorum diye yüz buluyor sanki kadın..
şimdide eşim geldi canımı sıktı işteyim bizemaaşımızı düzenli yatırmıyorlar 2-3 ayda bir maaş yatırırlar zaten aldıgımda çok bşy deil 1300 ama çok şükür tabi..
neyse bugun maaş yatacak dediler eşim gledi iş yerine biliyor ya yatacagını bana 1000 tl ver dediii bende neyapacaksın kart borcum var 1100 tl onu vercem 200 de harclık kalsın cebimde dedim..diyorkiii bi işim varrrr yahu söyle ne işin var bana 5 e kdr bugun para lazım 1000 tl...vermem dedim ne yapacagını söylemessen bana sen ver salı gunu vercem paranı diyor... zaten kredi kartı ile benzin ve market alışverişi yapıyoruz kişisel bşy aldıgımda yok yanii..sinir oluyorummm yaaa 1.5 sene oldu çalışalı adam akıllı maaşımı harcayamadım ...şuanda herşeyden nefret eder bi ruh halindeyim ya altı üstü aldıgım maaş belli oda 2-3 ayda bir alıyorummmm kaynanam kocam maaşımla kafayı bozmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…