- 30 Eylül 2012
- 1.182
- 90
- 158
- 39
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #30.941
günaydın herkeseve hayırlı cumalar dün doktorumla konuştum tahlil sonuçları güzel çıkmış,troid falan normalmiş..kan değerlerim alt sınırda çıkmış bebek 3 aylık olunca takviye yaparız dedi..ya kızlar bide ben ceviz yerken resmen mahvoluyorum yemek istemiyorum onun yerine başka bişey yesem olmaz mı hergün 10 tane yemek resmen zulüm başka bişeye midem bu kadar mahvolmuyo,kahvaltımı,öğlen yemeklerimi,meyvemi,sütümü rahat tüketiyorum bi tek ceviz yemek istemiyorum napabilirim sizce??
Günaydın kuzularıımmm herkese hayırlı cumalar
Bugün dua günümüzün son gnübugün benim son günm aneemmm bizsiz ne etceksiniz ayol siz
egeemnnnnn kuzuuuu ceviz yiyemiyorum demişsin zorlama kendini onun yerine başka birşey yesende olur sanki şart değilya ceviz yerine finduk yiyiver :) yiyemediğin birşey için kendini zorlayıpda mideni mafetme kuzu
ben şimdi kaçar kahvaltı etcem
finduk da yiyemiyom ki bacım,badem de yemek istemiyorumGünaydın kuzularıımmm herkese hayırlı cumalar
Bugün dua günümüzün son gnübugün benim son günm aneemmm bizsiz ne etceksiniz ayol siz
egeemnnnnn kuzuuuu ceviz yiyemiyorum demişsin zorlama kendini onun yerine başka birşey yesende olur sanki şart değilya ceviz yerine finduk yiyiver :) yiyemediğin birşey için kendini zorlayıpda mideni mafetme kuzu
günaydın canım,gereknleri zaten tüketiyorsun gibi geldi,ben şu an ceviz yemiyorum mesela,evde var ama ağzıma sokmadım bikaç haftadır.fazlasıyla yediğin için tiksinti yapmıştır.O yüzden yiyemiyorsundur.
bir de hergün 10 ceviz biraz fazla,onun fazlası da zarar kuzum.
Günaydın kuzularıımmm herkese hayırlı cumalar
finduk da yiyemiyom ki bacım,badem de yemek istemiyorumkuru üzüm,incir yicem
çok yediğim için tiksindim heralde asla midem almıyoyemicem artık friedmanciğimiz memlekete gidiyo dikkat et kendine bacım,biz sensiz ne yaparız otobüste falan net olursa arada bir ses ver,merakta bırakma bizi
canım inşallah inşallah rabbim mübarek günler yüzü suyu hürmetine hiç birinizi daha fazla bekletmeden yollasın meleklerinizi inşallahhayırlı cumalar kızlarrrr,
Rabbim hepimiz için herşeyin en hayırlısını versin,en ksıa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin.
bu mübarek günlerde beni de dualarınızda unutmayın nolur,bu sefer benim de bebişim sağlıklı bir şekilde gelsin inşşş
slm kızlar dun gelmedim bayram tamızlığı malum nys bugunde kımse yok fazla takılmam bugun son rutuşlarımı yapcam yarın bıleciğe kardeşimn nişanlısının ailesine gitcez o yuzden yokum
elocum yarın hayırlısıyla aşılaman yapılır ve tutunur ama bak sana ne dicem ben araştırmamıştım bu zamana kdr kafam karışmasın dıe ama bak cok az ihtimalmış kendıne kaptırma cnm sonra cok üzülmemen adına bunu protokol olarak düşün gelirse bebeşin on numara olur ama olmama ihtimalinde aklında olsun ki cok yıpranma anladın dimi beni ayyy inşallah tutar yaaa
friedman hayırlı yolculuklar ne zaman döncen bayramdan hemen sonra dön sen olmayınca sessiz oluyor buralar
ya bak herkese yazcaktım unuttum ne yazacağımı herkesler yazmış kabul etsinkızlar benımde 2 gundür akşamları baş ağrım var suratımda sivilce doldu ve ulennn acaba varmı demeden edemıyorum kasığımdada batmamı ağrı sızımı kestiremediğim bişey var bence beynimin oyunu bana ama acaba demeden gecemıyorum işte hergece değişik rüyalar görüyorum ya hsg cekılcem adam aneztezi yapıyor yada kadın doğum doktoruna gidiyrum alttan bakcakmısınız diyorum oda hormon testlerini yaptır oyle gel dıo ohhh yırttım dıyorum muayeneden die çıkıyorum işte benden böyle sizler nasılsınız
şimdik cıkacam işlerimi yapacam sonrada içim rahat temız temız geccem pc nin basına hadi öptüm sizleri hayırlı cumalar
günaydın herkeseve hayırlı cumalar dün doktorumla konuştum tahlil sonuçları güzel çıkmış,troid falan normalmiş..kan değerlerim alt sınırda çıkmış bebek 3 aylık olunca takviye yaparız dedi..ya kızlar bide ben ceviz yerken resmen mahvoluyorum yemek istemiyorum onun yerine başka bişey yesem olmaz mı hergün 10 tane yemek resmen zulüm başka bişeye midem bu kadar mahvolmuyo,kahvaltımı,öğlen yemeklerimi,meyvemi,sütümü rahat tüketiyorum bi tek ceviz yemek istemiyorum napabilirim sizce??
sen biliyorsan ssk binasını o dökümü sen çıkart pc den götür imzalasınlar.. giderken yanında evlilik cüzdanı götür hiç itiraz etmezler.. muhasebeci olduğumdan her işin hilesini öğrendik şükür..
ama şimdi boşver tüp bebeği bence aşılama yapınca tutabilir.. belkide o evraka hiç gerek kalmaz aşılama yapmadan tüp bebek yaparsan bu evraka gerek yok çünki devlet ödemiyor katkı payını bende geçen hafta tüp bebeğe gittim heveslendim hemen tüp bebek yapak diye ama olmaz dedi doktor size 10 bin tl mal olur dedi devlet aşılamasız tüp ödemez dedi neyse hakkında hayırlısıolsun cnm bak biz pat diye aşılamaya başladık dün hsg çekindim sabah kontrolde yumoşum büyümüş dendi bu gece göbekten iğnemi yapacam c.tesiyede sabah eşim gidip sperm verip gelecek 1,5 saat sonra ben gidecem aşılamam yapıalacak kısmetse öyle birde bakarsın olaylara sürklenir gider kocanitiraz edemez sana..
gecmiş sayafalara bakamıyorum kızlar iş yerinde rahat olmuyor internetimizde kapandı bu ara maddi olarak biraz sıkışıgız dün kaynanama gittik bayramlık alın bana dedi deli oldum kanamam lekelenmem olmasına ragmen benkadın tutamadım bayram temizligine olmayınca olmuyor cebimde ...koskoca kadın 2500 tl emekli maaşı varken bizden bayramlık istedi hala çok sinirliyimmm...çocuk gibi kaynanam var istekleri bitmiyor...
benim karnımı göstererek çocugum ne yapıyor diyor sinir oluyorum nerden senin çocugun diycem olmuycak....
buzlugumda et vardı onu getir dedi götürdüm kızıyla bölüştüler...neymiş biz et sevmiyormuşuz....
10 tane yelek örmüş çok çirkin özellikle dedimki düz bneyaz yelek seviyorum 1 tane örmüş inadıma yapıyor sanki....bende evde giydiririm dedim aaaaaaaaa niye negüzeller gezmede giydirirsin dedii... yum yorgan yapayımmı dedi yok dedimmmmm olmaz yapacam diyor geri madem yapacan niye soruyorsun...bana park yatak al bize bırak bebeke bakarken onda yatsın diyor beeee kadın kendin alsanaaaa ayıp ya oglunun çocugu ...
daha anlatsam bitmez kızlar çok sinrileniyorum dogumdan sonra kimbilir ne gelecek başıma
Ayy ne gıcıklar yaa hamile halimizle bizi strese sokmaya bayılıyorlar. Bizimki de benim yün saten yorgandan nefret ettiğimi sevmediğimi biliyor ama yaptırmış ve diyor ki eltime bunu kullanmayacak biliyorum e be kadın madem biliyorsun benim sabrımımı deniyorsun. Herşeyimiz tamam hiç bir eksiğimiz kalmadı sakın alma dedik ben de olan şeyleri alıp duruyor ne yapacaksam. Bir de öyle örgü yelekler hırkalar patikler sevmiyorum ben söyledim de sakın yapma giydirmem dedim hala para veriyor eltime yün ip al diyor eltim de kızmış ona anne istemiyorum diyor kız giydirmem diyor neden hala örmeye çalışıyorsun demiş ayy kadın resmen damarıma basmaya çalışıyor. Eşim diyor ki bana biri birşey getirdiği zaman bu bende vardı ya da ben bunu sevmiyorum deme diyor yani annesini kasdediyor valla dedim annen kasdediyorsun biliyorum ama annen de benim sevmediğimi istemediğimi bildiği halde inadıma yaparmış damarıma basmaya çalışırmış gibi davranıyor tamam tabii ki birşeyler yapacak hevesleniyor o da ama neden özellikle benim sevmediğim istemediğim şeyleri yapıyor kızıyorum çok sinir oluyorum kusura bakma dedim.Bu kadın bilmiyor mu durumunuzun sıkışık olduğunu senin buzdolabındaki etini istemek de neymiş bir de kızıyla bölüşüyor çok ayıp şeyler bunlar allah akıl fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?