- Konu Sahibi minikgelin
-
- #31.041
slm kızlarrrrrrr. sabah kimse olmaz diye gelmedim ama gelenler olmuş,muhabbet olmuş,kaçırmışım herkescikleri
bende betsel gibi herkesi yazmaya çalışayım diyorum,çok hoşuma gidiyor tek tek hepimizi sorması ama ben yazarken,kime ne diyecektim unutuyorum yaff:26:
sdtive,canım kocana çok geçmiş olsun,elosercenin verdiği tarif güzele benziyor,bende hasta olmadan yapıp içesim geldierkeğin hastalığı hiç çekilmiyor,genelde çok nazlı oluyorlar,bilmiyorum sizde de öylemidir?ben babamdan biliyorum,çok nazlı oluyo hasta olunca.neyse ki eşim başının çaresine bakıyor,çok hasta olmazsa
eloserce,sen de dikkatli yap temizliğini canım,inş bebişin seninledir
egemn,senin için de aynı şey geçerli,sakın temizlik yapıcam diye ağır kaldırayım filan deme,üst dolaplara filan da uzanma sakın,gerçi sen bunlara zaten dikkat ediyorsundur,di mi
raravis,bacım annenin evi artık o kadar da rahat gelmiyor değil mi,tuhaf şey gerçekten ama insan kendi düzenini kurunca başkası kendi evinin yerini tutmuyor.ama madem eşin yanında duramıyor çok fazla sen de annenler de kalsan daha iyi olur.benim de eşim pek evde olmuyor,o gelene kadar evin içinde tek başımayım,sabah da iş yerinde tek başımayım.anlayacağın bütün gün kafayı yememek için uğraşıyorum.insan yalnız kaldığı zaman sürekli kendiyle konuşuyor ve sürekli kafasında olayları kurup duruyor.bi yerden sonra herşey batmaya başlıyor gözüne.son zamanların şimdi senin annenlerle filan daha çok vakit geçirsen çok iyi olur bence senin için.
ben de kendi temizliğimi kendim yapıcam,iki günde parça parça yaparım,zaten duvar filan silmiycem.evin genel bi temizliği var.bi de camları silecektim ama bu yağmurda nasıl olacak bilemiyorum.burda dün geceden beri fena bir yağmur vardı,şimdi biraz durdu.bu arada uzun zamandan beri eşimle dünkü kadar güzel zaman geçirmemiştik baş başa.alışverişe çıktık,yemek yedik,eve dönünce sağanak yağmura tutuldukakşam da birlikte tv izledik,başka zaman olsa oturuyoruz tv önüne bişey yapmıyoruz diye isyan ederdim heralde ama dün nedense hoşuma gitti
minikgelin,hayalimduam,friedman,betsel,60gelsin,şaşkınanne ve ismini şu an hatırlayamadığım tüm arkadaşlarım,sizler de iyisinizdir umarım.hepinizi kocamannnnn
güzel arkadaşım inan ki yaparsın,takma kafaya,diyorum ya sende o kapasite var gördüm sende bunu,ayrıca anladığım kadarıyla istesen 5 dak.kanı bile dolu dolu geçirebilirsin.zaten aklından çıkarmadığın için takıntılısın,attım de kafamdan,takmıcam de.inan bende öyleydim düşünmediğim tek an sadece uyuduğum zamanlardı:))mesela aşılamam ayın kaçında oldu,ne muhtemel sat ı bile bilmiyorum hesaplamıcam dedim ve hesaplmadım.
ben sana güveniyorum canım,kendini bırakma güzel şeyler düşün,olucak inşallah ya bana güven olucak bunu hissediyorum.inan kendime nasıl dua ediyosam sana da isim olarak aynısını ediyorum.
üzülmüyoruz,takmıyoruz,keyfimize bakıyoruz.
dua ve muhabbetle canım.bu arada 7 saat geri demişin nerdesin ki?
ahh canım yaa dikkat et kendine,tam da bayram öncesi,ilaç al,sıcak şeyler iç bol bol,çok geçmiş olsunselammm... :2: :2:
hasta hasta yazıyorum, çok fena üşütmüşüm, sizi özleyip geldim ama çıkmalıyım malum, oturamıyorum :2:
tam da bayram önü :2:
hepinizi çook öpüyorum, ama yok öpmeyim de geçmesin
sabah ultrason çekilecek çok korkuyorum kötü bişey çıkar diye
günaydın kızlar...
eşim iyileşmedi, işe göndermedim ben de sabah. işin kötüsü bende de bir halsizlik, hafif geniz yanması falan var.inşallah bana da bulaşmamıştır...
öğleden sonra eve gittiğimde eloserçenin verdiği tarifi yapıp içirdim, iyi geldi dedi. teşekkür ederim kuşum sana
ama eşim tüm gün evde olunca ev biraz dağıldı, yarn da annemle baklava börek falan yapıcaz ilgilnemeye vaktim olur mu bilmiyorum. bir sürü de ütüm var... bayramın sonuna doğru misafirim gelebilir, evin derli toplu olması lazım...
bugün işyerinden erken kaçamayabilirim. yine de fırsat kollayacağım ama... bu arada adet yaklaştıkça hafif bir hüzün kaplıyor içimi yineşimdi k.pederin memeleketine gidersek orada da sorup duracaklar. zaten köy gibi yer, kibarlık edip, sormayalım zihniyetinde insanlar olmayacaklar yani... neyse elimden gelen hiç birşey yok
Günaydın kuzularr......
büyük tatile az kaldı,yaşasın uyuyacaaaammmmm
doktordan geldik şükür kist yok ama rahmimdeki myom büyümüş(((((
sabah ultrason çekilecek çok korkuyorum kötü bişey çıkar diye
Kızlar nasılsınız?
egemn cnm uykucu olman çok normal ilk zamanlar çalışırken ben de öyleydim yemeği yiyince koltukta sızıp kalıyodum :) şimdi de uyku problemi yaşıyorum rahat yatamamaktan ve mide yanmasından :)) heh bir de çok sık tuvalete çıkmak zorunda kalıyorum..gece uyur gezer gibiyim anlayacağın..tadını çıkar o yüzden bu günlerinin :))
dün ilk defa doğumdan kokrktum kızlar ben..akşam eşimle alışverişe çıktık azıcık yürüyeyim dedim allahım nasıl bir sancı girdi anlatamam dedim ben bu gece doğurucam herhalde hemen eve döndük ayaklarımı diktim yattım şimdi biraz daha iyiyim ama hala canım acıyor nasıl doğurucam ben bilmiyorum :))
günaydın kızlar...
eşim iyileşmedi, işe göndermedim ben de sabah. işin kötüsü bende de bir halsizlik, hafif geniz yanması falan var.inşallah bana da bulaşmamıştır...
öğleden sonra eve gittiğimde eloserçenin verdiği tarifi yapıp içirdim, iyi geldi dedi. teşekkür ederim kuşum sana
ama eşim tüm gün evde olunca ev biraz dağıldı, yarn da annemle baklava börek falan yapıcaz ilgilnemeye vaktim olur mu bilmiyorum. bir sürü de ütüm var... bayramın sonuna doğru misafirim gelebilir, evin derli toplu olması lazım...
bugün işyerinden erken kaçamayabilirim. yine de fırsat kollayacağım ama... bu arada adet yaklaştıkça hafif bir hüzün kaplıyor içimi yineşimdi k.pederin memeleketine gidersek orada da sorup duracaklar. zaten köy gibi yer, kibarlık edip, sormayalım zihniyetinde insanlar olmayacaklar yani... neyse elimden gelen hiç birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?