Sabredenler Kulübü 2012 :)

slm kızlarrrrrrr. sabah kimse olmaz diye gelmedim ama gelenler olmuş,muhabbet olmuş,kaçırmışım herkescikleri
bende betsel gibi herkesi yazmaya çalışayım diyorum,çok hoşuma gidiyor tek tek hepimizi sorması ama ben yazarken,kime ne diyecektim unutuyorum yaff:26:
sdtive,canım kocana çok geçmiş olsun,elosercenin verdiği tarif güzele benziyor,bende hasta olmadan yapıp içesim geldierkeğin hastalığı hiç çekilmiyor,genelde çok nazlı oluyorlar,bilmiyorum sizde de öylemidir?ben babamdan biliyorum,çok nazlı oluyo hasta olunca.neyse ki eşim başının çaresine bakıyor,çok hasta olmazsa
eloserce,sen de dikkatli yap temizliğini canım,inş bebişin seninledir
egemn,senin için de aynı şey geçerli,sakın temizlik yapıcam diye ağır kaldırayım filan deme,üst dolaplara filan da uzanma sakın,gerçi sen bunlara zaten dikkat ediyorsundur,di mi
raravis,bacım annenin evi artık o kadar da rahat gelmiyor değil mi,tuhaf şey gerçekten ama insan kendi düzenini kurunca başkası kendi evinin yerini tutmuyor.ama madem eşin yanında duramıyor çok fazla sen de annenler de kalsan daha iyi olur.benim de eşim pek evde olmuyor,o gelene kadar evin içinde tek başımayım,sabah da iş yerinde tek başımayım.anlayacağın bütün gün kafayı yememek için uğraşıyorum.insan yalnız kaldığı zaman sürekli kendiyle konuşuyor ve sürekli kafasında olayları kurup duruyor.bi yerden sonra herşey batmaya başlıyor gözüne.son zamanların şimdi senin annenlerle filan daha çok vakit geçirsen çok iyi olur bence senin için.
ben de kendi temizliğimi kendim yapıcam,iki günde parça parça yaparım,zaten duvar filan silmiycem.evin genel bi temizliği var.bi de camları silecektim ama bu yağmurda nasıl olacak bilemiyorum.burda dün geceden beri fena bir yağmur vardı,şimdi biraz durdu.bu arada uzun zamandan beri eşimle dünkü kadar güzel zaman geçirmemiştik baş başa.alışverişe çıktık,yemek yedik,eve dönünce sağanak yağmura tutuldukakşam da birlikte tv izledik,başka zaman olsa oturuyoruz tv önüne bişey yapmıyoruz diye isyan ederdim heralde ama dün nedense hoşuma gitti
minikgelin,hayalimduam,friedman,betsel,60gelsin,şaşkınanne ve ismini şu an hatırlayamadığım tüm arkadaşlarım,sizler de iyisinizdir umarım.hepinizi kocamannnnn

selam canııımmm hepimizi yazmışsın unutmamışsın bak,çok teşekkürler düşünceli arkadaşımız dikkat ediyoruz cnm napalım işte yeterki iyi olsunlar,gerekirse 9 ay yapmam yani eşinle güzel vakit geçirmişsin ohh ne güzel,hep böyle olsun biz de evde sinema keyfi yaptık dün çok yağdı evet,biz evdeydik allahtan siz de romantizim yapmışsınız bak iyi olmuş şimdi kuaförden geldim,bayram bakımımı yaptırdım,kaşlarımı aldırdım,manikürümü yaptırdım,ohh miss yarın da temizlik yapcam,ağda yapcam kendime işte böyleeee

güzel arkadaşım inan ki yaparsın,takma kafaya,diyorum ya sende o kapasite var gördüm sende bunu,ayrıca anladığım kadarıyla istesen 5 dak.kanı bile dolu dolu geçirebilirsin.zaten aklından çıkarmadığın için takıntılısın,attım de kafamdan,takmıcam de.inan bende öyleydim düşünmediğim tek an sadece uyuduğum zamanlardı:))mesela aşılamam ayın kaçında oldu,ne muhtemel sat ı bile bilmiyorum hesaplamıcam dedim ve hesaplmadım.

ben sana güveniyorum canım,kendini bırakma güzel şeyler düşün,olucak inşallah ya bana güven olucak bunu hissediyorum.inan kendime nasıl dua ediyosam sana da isim olarak aynısını ediyorum.

üzülmüyoruz,takmıyoruz,keyfimize bakıyoruz.
dua ve muhabbetle canım.bu arada 7 saat geri demişin nerdesin ki?

selammm... :2: :2:

hasta hasta yazıyorum, çok fena üşütmüşüm, sizi özleyip geldim ama çıkmalıyım malum, oturamıyorum :2:

tam da bayram önü :2:

hepinizi çook öpüyorum, ama yok öpmeyim de geçmesin

Amerika'dayim canim...siz 7 saat ileridesiniz...
internetten ovulasyon ve gebelik testi siparisimi verdim...kendimi gebelik testi satin aldigim yerdeki cocuga cok test aldigim guldurtmiycem bu ay cok sukur..,.
bayramda ne yapiyorsunuz? benimkini hic sorma, cevabi biliyorsun, ders
bugun biraz keyif yapacagim ama...dev bir avm var oraya gidip camasir, corap vs turu seyler bakacagim. sonra da koca bir cikolatali pasta ve buz gibi kola yiyecegim yine ayni yerin yiyecek-icecek kisminda......

Son düzenleme:
sabah ultrason çekilecek çok korkuyorum kötü bişey çıkar diye

ahh canım yaa dikkat et kendine,tam da bayram öncesi,ilaç al,sıcak şeyler iç bol bol,çok geçmiş olsun

korkulcak bişey yok canım,sakin ol,bişey çıkmaz inşallah,sonucu yaz bize de..allah korusun inş kötü bişey çıkmaz

günaydın kızlar...

eşim iyileşmedi, işe göndermedim ben de sabah. işin kötüsü bende de bir halsizlik, hafif geniz yanması falan var.inşallah bana da bulaşmamıştır...
öğleden sonra eve gittiğimde eloserçenin verdiği tarifi yapıp içirdim, iyi geldi dedi. teşekkür ederim kuşum sana

ama eşim tüm gün evde olunca ev biraz dağıldı, yarn da annemle baklava börek falan yapıcaz ilgilnemeye vaktim olur mu bilmiyorum. bir sürü de ütüm var... bayramın sonuna doğru misafirim gelebilir, evin derli toplu olması lazım...

bugün işyerinden erken kaçamayabilirim. yine de fırsat kollayacağım ama... bu arada adet yaklaştıkça hafif bir hüzün kaplıyor içimi yine şimdi k.pederin memeleketine gidersek orada da sorup duracaklar. zaten köy gibi yer, kibarlık edip, sormayalım zihniyetinde insanlar olmayacaklar yani... neyse elimden gelen hiç birşey yok

ay dikkat et cnm kendine,bayram güzel geçsin ben de temizlik yapıyorum şimdi süpürüp,silcem tamam dün biz de geç çıktık işyerinden,eşimin kardeşi tatile gitti biz kapattık işyerini normalde biz 5 te çıkıyoduk neyse akşam 7:30 da evdeydik başım çatlıcak gibiydi,aklıma geldin valla allah kolaylık versin dedim,kesinlikle kadın dediğin en en geç 5 te evde olmalı öbür türlü çok zor..yarın sabah erken kalkıp önce evi toplayabilirsin sonra baklava börek yaparsınız köy insanı der bacım takma ben de kist ameliyatı oldum ya 15 günlük evliyken bile bebek soranlar sormamaya başladı direk çocuğum olmaz diye kestiler sormayı halbuki doktor kaç kere söyledi gebeliğe engel değil diye ama anlarlar mı anlamazlar takma sen de bebek ne zaman diyenlere allah bilir,hayırlı zamanda olsun inş de geç,sorular bitmez,maalesef çoook meraklı bi milletiz

doktordan geldik şükür kist yok ama rahmimdeki myom büyümüş (((((

Kızlar nasılsınız?

egemn cnm uykucu olman çok normal ilk zamanlar çalışırken ben de öyleydim yemeği yiyince koltukta sızıp kalıyodum :) şimdi de uyku problemi yaşıyorum rahat yatamamaktan ve mide yanmasından :)) heh bir de çok sık tuvalete çıkmak zorunda kalıyorum..gece uyur gezer gibiyim anlayacağın..tadını çıkar o yüzden bu günlerinin :))

dün ilk defa doğumdan kokrktum kızlar ben..akşam eşimle alışverişe çıktık azıcık yürüyeyim dedim allahım nasıl bir sancı girdi anlatamam dedim ben bu gece doğurucam herhalde hemen eve döndük ayaklarımı diktim yattım şimdi biraz daha iyiyim ama hala canım acıyor nasıl doğurucam ben bilmiyorum :))

korkma tatlı 2 kez çekildim birincisinde kendimi kastığım için çekilenemedim rahat bırakırsan hiçbişi hiddetmiyorsun sadece hafifi bi şişkinlik hafifi bi adet sanıcı oda 1 dk sürüyor hepsi bu.. inş sorunsuz geçer kuzu

bende geçen çarşamba çekildim tüplerim açık çok şükür... darısıda sana olsun...

aynen canım uyuyorum ben de dayanamıyorum,nasıl olsa çook kalcam uykusuz:18: karnın mesanene baskı yapıyo galiba sürekli wc isteği oluyo,bi de çok su içiyoruz ya ben de şimdiden hep tuvaletteyim..anaaaam çok heyecanlandım haa doğum diyince az daha dursun 1 ay daha çok iyi olur,normal düşünüyosun galiba epidural düşünebilirsin belki

cnm benim geçmiş olsun sende içseydin sanada iyi gelirdi rahat rahat uyurdun sende ...

eşin bayrama kadar toparlar inş cnm..

soranlarıda kafana takma bende takmıyorum ki artık 4yıl oldu evleneli soran olmuyor...

ahhh ahhh çok yorgunummm çokkkkk

bende dün öldüm bittim 3 parça yatak odası halım vardı onu bi su yıkadım balkaon da temizdide toz omuştu içime sinmiyordu yıkadım 5 makina çamaşaır

yıkadım evi dip bucak süpürdüm sildim toz aldım banyo wc duş kabini canımı çıkardı zaten yıkadım paspasları falan filan derken bi cam kapı silmediğim

perde yıkamadım kaldı onuda yapsam tam kökten temizlik olcaktı ama yağmur feci yağıyordu yapamazdım

akşamda belim çok ağrıdı nedense hiç bel ağrısı çekmezdim kociş bile şaşırdı kolum ve belimin sol tafaı halada ağrıyo ağır kaldırmadım çok zorlamadım

hayır olsun dedim ağrı kesici içtim uyuyamayınca sabahta iş egeldim yarın için tahsilat listesi çıkarmam lazım

nede olsa arefe para toplar bizim tahsilatçıolar

iş çok yani..

akşamada kayın validemleri yemeke çağırdım görümcem gelmişti okuyor şehir dışında

eve gidip tavuk terbiyeleyecem fırına atacam birde börek döşerim tepsiye salata pilav yeter herhalde

aklıma başka menü gelmedi pratik olarak

anammm ne çok yazmışım yahuuuuuu destean mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…