- Konu Sahibi minikgelin
-
- #31.061
doktordan geldik şükür kist yok ama rahmimdeki myom büyümüş(((((
ben temizliğe devam ediyim,az kaldı bide yerleri siliyim toz alıyım sonra da ağda yapcamhadi görüşürüz kızlar
canım küçük mucizeler dükkanı'nı sen mi tavsiye etmiştin? sendin gibi geliyor aklıma da valla ogünden beri aklımdaydı,sonunda aldım hafta sonu.hem onu aldım hem de 'evrenden torpilim var' diye bi kitap aldım,onu da nette görmüştüm.benim çok olumsuz bir tavrım var hayata karşı.herşeyin en kötüsüne hazırlıklı olmak için hep en kötüsünü düşünüyorum.iyi çıkarsa bahtıma,kötüsü çıkarsa da hazırlıklı olduğum için üzülmem derdim hep.ama artık iyi düşün iyi olsun felsefesine kendimi alıştırmaya çalışıyorum.umarım pozitif düşünmeyi ve hep olumlu şeyleri etrafıma çekmeyi başarabilirim
aynen canım uyuyorum ben de dayanamıyorum,nasıl olsa çook kalcam uykusuz:18: karnın mesanene baskı yapıyo galiba sürekli wc isteği oluyo,bi de çok su içiyoruz ya ben de şimdiden hep tuvaletteyim..anaaaam çok heyecanlandım haa doğum diyince az daha dursun 1 ay daha çok iyi olur,normal düşünüyosun galibaepidural düşünebilirsin belki
aman şükürler olsun canım demek miyom yaptı bel ağrısı,miyom bildiğim kadarıyla çok ciddi bişey değil,yani en azından gebeliğe engel değil:26:
canım ben hsg çektirmedim ki ultrason çektirdim ama sevindim sende sorun çıkmamasınakorkma tatlı 2 kez çekildim birincisinde kendimi kastığım için çekilenemedim rahat bırakırsan hiçbişi hiddetmiyorsun sadece hafifi bi şişkinlik hafifi bi adet sanıcı oda 1 dk sürüyor hepsi bu.. inş sorunsuz geçer kuzu
bende geçen çarşamba çekildim tüplerim açık çok şükür... darısıda sana olsun...
canım ameliyat olucam doktorum demişti zaten herhalde ara tatilde olurum
canım ben hsg çektirmedim ki ultrason çektirdim ama sevindim sende sorun çıkmamasına
valla cnm bi ara rahat ediyosun wc isteğin ilk aylardaki gibi olmuyo normale dönüyor ama sonra tekrar başlıyor ki fena bir şekilde bir de sıvı tüketimi hat safhada tabi suyu zaten çok içen bir insandım ben bir de üzerine günde 1 lt süt içiyorum..meyve suyu fln da eklenince ömrüm tuvalette geçiyor resmen :)
valla bende diyorum sıpaya oğlum acele etme çıkınca nerden geldim ben bu dünyaya diceksin zaten tadını çıkar oranın dur vaktine kadar diye:) inşallah dinler en az 1 ay daha dursun istiyorum bende cnm bu ayın 2 sinde 8 aylık olacak..8,5 tamamlasın en az sonra isterse gelebilir :) küvezlerde sürünmesin hiç istiyorum ya doğar doğmaz kucağıma alıp koklayabileyim alıp emzireyim istiyorum ama bakalım sağlıklı olsun da nasıl olursa olsun da diyorum bazen..
şaka maka şurda 1 ay gibi bi süre kaldı inanasım gelmiyor heyecan hat safhada...
doğuma gelince ben normal düşünüyodum hep hala da öyle hatta doktorumla konuştuk normal doğurursan göbek kordonunu sana kestiririm dedi :) ama 2 aydır kordonu boynunda benim oğlanın normal doğum riske atabilir ya da zorlayabilirmiş..düzelmezse mecburen sezeryan olucam..sanırsam doktorum da sezeryandan yana çünkü muayenede söyledi bizimki zor elde edilen bir bebek az çok biliyorsunuz..hamilelikte zor geçti kaç kez düşük tehlikesi atlattım bilmiyorum..eh daha önce yaşadığım 2 kayıp da malum o yüzden direk sezeryan olabilir bebeği oluşabilecek herhangi bir riske atmamak için..
yani durum karışık gönlümden geçen normal doğum o anı o acıyı yaşamak istiyorum..ama mantığım sezeryan diyor bebeğim için :)
ama canım siz çok yoğun çalışıyosunuz ben istediğim zaman gidiyorum işe,ve işim ağır değil,onun için rahat yapıyorum temizliğimi ama yarın elini çabuk tutsan iyi olur,erken kalk bi an önce koyul işeohhhhhhh ne güzel millet temizliğini yapmış bilene,çalışkan bayanlar kendini belli ediyogüya ben de dün yavaştan temizliğe başlıycaktım.ama evde fasulye vardı oturup onları kırayım dedim konserve yapıcam kış için.mutfağım o kadar dağılmıştı ki,işten çıkıp eve gittim bi hazır çorba yapıp içtim,sonra mutfağa giriştim,bulaşık diz,bulaşık yıka,bulaşık yerleştir,derken bi saaten fazla zamanımı aldı valla peki 3 kiloya yakın fasulyeyi kaç saatte kırdım dersiniz,2 saatten fazla da o sürdü valla yazarken bile utanıyom
anlıycağınız hiç bişey yapamadım.artık arife gününe kaldı benim temizlik.arife günü ne yapacağımı şaştım ben de,çarşıya gitmem gerek,kuaföre gitmem gerek,temizlik yapmam gerek,ohooooo bende ki bu hızla yılbaşına yetiştiririm artık hepsini
canım ameliyat olucam doktorum demişti zaten herhalde ara tatilde olurum
allah kolaylık versin bacımmmm temizlik kolayda ağda işi pek yoruyor insanı deel mi
ay dikkat et cnm kendine,bayram güzel geçsinben de temizlik yapıyorum şimdi süpürüp,silcem tamam dün biz de geç çıktık işyerinden,eşimin kardeşi tatile gitti biz kapattık işyerini normalde biz 5 te çıkıyoduk neyse akşam 7:30 da evdeydik başım çatlıcak gibiydi,aklıma geldin valla allah kolaylık versin dedim,kesinlikle kadın dediğin en en geç 5 te evde olmalı öbür türlü çok zor..yarın sabah erken kalkıp önce evi toplayabilirsin sonra baklava börek yaparsınız köy insanı der bacım takma ben de kist ameliyatı oldum ya 15 günlük evliyken bile bebek soranlar sormamaya başladı direk çocuğum olmaz diye kestiler sormayı halbuki doktor kaç kere söyledi gebeliğe engel değil diye ama anlarlar mı anlamazlar takma sen de bebek ne zaman diyenlere allah bilir,hayırlı zamanda olsun inş de geç,sorular bitmez,maalesef çoook meraklı bi milletiz
cnm benim geçmiş olsun sende içseydin sanada iyi gelirdi rahat rahat uyurdun sende ...
eşin bayrama kadar toparlar inş cnm..
soranlarıda kafana takma bende takmıyorum ki artık 4yıl oldu evleneli soran olmuyor...
ohhhhhhh ne güzel millet temizliğini yapmış bilene,çalışkan bayanlar kendini belli ediyogüya ben de dün yavaştan temizliğe başlıycaktım.ama evde fasulye vardı oturup onları kırayım dedim konserve yapıcam kış için.mutfağım o kadar dağılmıştı ki,işten çıkıp eve gittim bi hazır çorba yapıp içtim,sonra mutfağa giriştim,bulaşık diz,bulaşık yıka,bulaşık yerleştir,derken bi saaten fazla zamanımı aldı valla peki 3 kiloya yakın fasulyeyi kaç saatte kırdım dersiniz,2 saatten fazla da o sürdü valla yazarken bile utanıyom
anlıycağınız hiç bişey yapamadım.artık arife gününe kaldı benim temizlik.arife günü ne yapacağımı şaştım ben de,çarşıya gitmem gerek,kuaföre gitmem gerek,temizlik yapmam gerek,ohooooo bende ki bu hızla yılbaşına yetiştiririm artık hepsini
ama canım siz çok yoğun çalışıyosunuz ben istediğim zaman gidiyorum işe,ve işim ağır değil,onun için rahat yapıyorum temizliğimi ama yarın elini çabuk tutsan iyi olur,erken kalk bi an önce koyul işe
anladım canım hayırlısı olsun,peki laporoskopi falan mı olcan,nasıl alıncak miyom:26: inşallah ondan sonra hayırlısyla gelir bebiş
günde 1 lt süt mühelal olsun sana,ben günde en fazla 2 su bardağı içiyorum az mı ay valla bizde çok heyecanlıyız inanki yazdıklarının arasında doğum kelimesini görünce bile heyecanlanıyorum valla canım sağlıklı olsun da sezeryan,normal hiç farketmez..tabiki normalin avantajı çok fazla adı üstünde normal,doğal olan bu ama hele de dediğin gibi zor olan bi bebek hakkında hayırlısı olsun canım,en sağlıklı şekilde hallolsun inşallah
ben çıkıyım arık kızlar,gidiyim kendime bi kese atıyımhadi görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?