Sabredenler Kulübü 2012 :)

ben temizliğe devam ediyim,az kaldı bide yerleri siliyim toz alıyım sonra da ağda yapcam hadi görüşürüz kızlar

şaşkınanne ultrasın çekilcem diyince film sandım bende korkma acımaz diyom heheheh

meğer muyaneden bahsediyormuş

onda ne var bacım gıııııııııı

sayamadım kaç kez ultrasona girdiğimi heheheh

neyse gidip gelmişsin anladığım kadarıyla...

ohhhhhhh ne güzel millet temizliğini yapmış bilene,çalışkan bayanlar kendini belli ediyo güya ben de dün yavaştan temizliğe başlıycaktım.ama evde fasulye vardı oturup onları kırayım dedim konserve yapıcam kış için.mutfağım o kadar dağılmıştı ki,işten çıkıp eve gittim bi hazır çorba yapıp içtim,sonra mutfağa giriştim,bulaşık diz,bulaşık yıka,bulaşık yerleştir,derken bi saaten fazla zamanımı aldı valla peki 3 kiloya yakın fasulyeyi kaç saatte kırdım dersiniz,2 saatten fazla da o sürdü valla yazarken bile utanıyom
anlıycağınız hiç bişey yapamadım.artık arife gününe kaldı benim temizlik.arife günü ne yapacağımı şaştım ben de,çarşıya gitmem gerek,kuaföre gitmem gerek,temizlik yapmam gerek,ohooooo bende ki bu hızla yılbaşına yetiştiririm artık hepsini

canım küçük mucizeler dükkanı'nı sen mi tavsiye etmiştin? sendin gibi geliyor aklıma da valla ogünden beri aklımdaydı,sonunda aldım hafta sonu.hem onu aldım hem de 'evrenden torpilim var' diye bi kitap aldım,onu da nette görmüştüm.benim çok olumsuz bir tavrım var hayata karşı.herşeyin en kötüsüne hazırlıklı olmak için hep en kötüsünü düşünüyorum.iyi çıkarsa bahtıma,kötüsü çıkarsa da hazırlıklı olduğum için üzülmem derdim hep.ama artık iyi düşün iyi olsun felsefesine kendimi alıştırmaya çalışıyorum.umarım pozitif düşünmeyi ve hep olumlu şeyleri etrafıma çekmeyi başarabilirim

evet cnm küçük muzecizeler dükkanını ve devam serisini ben tavsiye ettim bende hala okuyorum seriyi tüm aldım 4 kitap ama bu günlerde pek okuyamıyorum öncede haftada 1 kitap okurdumda bu aralar yorungun ve yoğunluk tan okuyamıyorum çok güxel bir kitap...

evranden torpilim var ı hiç okumadım bilemiyorum ama okuyacaklarımı okuaduktan sonra onuda alırım ben bana 3-5 yetecek kitap aldım son zamanlarda sırayla okuyacam kısmetse ..

imş okuduklarından seninde felsefen değişir cnm... hayata olumlu bakmayı öğrenmek çok mühim bence...

hade ben kaçar kılzar işlerimi bitireyim hala atamamaışım yorgunluğumu akşama dinç olmam lazım eve gidip işleri bitirmem lazım ama önce koıciş mersinden sağ salim gelsin hayırlısı ile inş...

gadi herkese kolaylıklar diliyorum işlerinizde..

öptüm

valla cnm bi ara rahat ediyosun wc isteğin ilk aylardaki gibi olmuyo normale dönüyor ama sonra tekrar başlıyor ki fena bir şekilde bir de sıvı tüketimi hat safhada tabi suyu zaten çok içen bir insandım ben bir de üzerine günde 1 lt süt içiyorum..meyve suyu fln da eklenince ömrüm tuvalette geçiyor resmen :)

valla bende diyorum sıpaya oğlum acele etme çıkınca nerden geldim ben bu dünyaya diceksin zaten tadını çıkar oranın dur vaktine kadar diye:) inşallah dinler en az 1 ay daha dursun istiyorum bende cnm bu ayın 2 sinde 8 aylık olacak..8,5 tamamlasın en az sonra isterse gelebilir :) küvezlerde sürünmesin hiç istiyorum ya doğar doğmaz kucağıma alıp koklayabileyim alıp emzireyim istiyorum ama bakalım sağlıklı olsun da nasıl olursa olsun da diyorum bazen..
şaka maka şurda 1 ay gibi bi süre kaldı inanasım gelmiyor heyecan hat safhada...

doğuma gelince ben normal düşünüyodum hep hala da öyle hatta doktorumla konuştuk normal doğurursan göbek kordonunu sana kestiririm dedi :) ama 2 aydır kordonu boynunda benim oğlanın normal doğum riske atabilir ya da zorlayabilirmiş..düzelmezse mecburen sezeryan olucam..sanırsam doktorum da sezeryandan yana çünkü muayenede söyledi bizimki zor elde edilen bir bebek az çok biliyorsunuz..hamilelikte zor geçti kaç kez düşük tehlikesi atlattım bilmiyorum..eh daha önce yaşadığım 2 kayıp da malum o yüzden direk sezeryan olabilir bebeği oluşabilecek herhangi bir riske atmamak için..
yani durum karışık gönlümden geçen normal doğum o anı o acıyı yaşamak istiyorum..ama mantığım sezeryan diyor bebeğim için :)

aman şükürler olsun canım demek miyom yaptı bel ağrısı,miyom bildiğim kadarıyla çok ciddi bişey değil,yani en azından gebeliğe engel değil:26:

canım ameliyat olucam doktorum demişti zaten herhalde ara tatilde olurum
canım ben hsg çektirmedim ki ultrason çektirdim ama sevindim sende sorun çıkmamasına

canım ben hsg çektirmedim ki ultrason çektirdim ama sevindim sende sorun çıkmamasına

cnm geçmiş olsun çok büyük bir sorun olmamasına sevindim cnm ama miyom da duyduğum kadarıyla ağrı yapıyor..inşallah rahat bir operasyonla kurtulursun miyomlardan sonra da bebişin gelir sana :)

günde 1 lt süt mü helal olsun sana,ben günde en fazla 2 su bardağı içiyorum az mı ay valla bizde çok heyecanlıyız inanki yazdıklarının arasında doğum kelimesini görünce bile heyecanlanıyorum valla canım sağlıklı olsun da sezeryan,normal hiç farketmez..tabiki normalin avantajı çok fazla adı üstünde normal,doğal olan bu ama hele de dediğin gibi zor olan bi bebek hakkında hayırlısı olsun canım,en sağlıklı şekilde hallolsun inşallah

ama canım siz çok yoğun çalışıyosunuz ben istediğim zaman gidiyorum işe,ve işim ağır değil,onun için rahat yapıyorum temizliğimi ama yarın elini çabuk tutsan iyi olur,erken kalk bi an önce koyul işe

anladım canım hayırlısı olsun,peki laporoskopi falan mı olcan,nasıl alıncak miyom:26: inşallah ondan sonra hayırlısyla gelir bebiş

allah kolaylık versin bacımmmm temizlik kolayda ağda işi pek yoruyor insanı deel mi

temizlik bitti çok şükür..ağda işi zor değil artık çok şükür 2 senedir ağda ısıtıcı kullanıyorum çok memnunum,acil durumlarda da hazır ağda bandı kurtarıcım bide çok tüylü değilimdir

beni anlamışsın kuzucum vallahi, o kadar zor oluyor işte... akşam 1 saat bile erken gelmek o kadar farkediyor ki...
canım soranlara, herşeyin zamanı var diyip geçiştireceğim. ev borcu ödüyorum diycem...

cnm benim geçmiş olsun sende içseydin sanada iyi gelirdi rahat rahat uyurdun sende ...

eşin bayrama kadar toparlar inş cnm..

soranlarıda kafana takma bende takmıyorum ki artık 4yıl oldu evleneli soran olmuyor...

sağol tatlım ya, inşalah ağırlaşmadan atlatabilirim...

ya benim de iki ayağım bir pabuca girdi. sabah kaş bıyık operasyonuna girişecem, sonra baklava-börek. halim kalırsa da evi toparlarım artık... sana da kolay gelsin canım

doğru söylüyorsun canım,inş erken kalkabilirim yarın,bugün ilk defa saat 7 de kalktım bir kaç parça ütü yaptım,kahvaltı yaptım ve öyle çıktım evden,uzuuuuuuuuuun bir süredir evde kahvaltı yapmıyordum
bu arada ben arife arife diyordum hep sen yarın deyince kafama dank etti,arefe günü yarın ve yarın çalışmıyozzzzzz insan böyle düşününce motive oluyoo ya

cnm valla yakında mööleyeceğim artık..2 bardak az değil cnm ben ara ara içiyodum son 10 güne kadar şimdi bebiş biraz zayıf olduğu için daha çok içmeye başladım özellikle pekmezli sütü..
ben pekmezi hiç sevmem normalde hatta midem kalkıyo içince ama bebeğime yarasın diye içiyorum cnm bak sana da tavsiye ederim benim kuzenime doktoru önermiş hem bebeğin gelişi hem de doğumu kolay olması için..ve resmen tosun doğurdu 4,300 20 dk normal doğum yaptı :)
o bana söylerdi de ben pek sallamazdım bu durum başıma gelince netten de araştırdım biraz pekmezli sütü öneriyor herkes sende şimdiden kendini alıştır 1 bardak içmeye çalış günde..

bilmem sever misin ben ağzıma sürmezdim ama haşlama kemikli et de çok faydalıymış özellikle o kemik suyu bebeğin kemiklerini geliştiriyomuş..aklında bulunsun cnm özellikle 16 haftalıktan sonra bu tür şeylerle beslenmen faydalı olacaktır :) ben geç kaldım söz dinlemek için ama yine de yiyorum artık :)

doğuma gelince hakkımızda hayırlısı olsun cnm inan ki göz açıp kapayana kadar geçiyor zaman sen de bir bakmışsın bu telaşları yaşamaya başlamışsın :) buarada sen nerde oturuyordun cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…