- Konu Sahibi minikgelin
-
- #31.081
beni anlamışsın kuzucum vallahi, o kadar zor oluyor işte... akşam 1 saat bile erken gelmek o kadar farkediyor ki...
canım soranlara, herşeyin zamanı var diyip geçiştireceğim. ev borcu ödüyorum diycem...
sağol tatlım ya, inşalah ağırlaşmadan atlatabilirim...
ya benim de iki ayağım bir pabuca girdi. sabah kaş bıyık operasyonuna girişecem, sonra baklava-börek. halim kalırsa da evi toparlarım artık... sana da kolay gelsin canım
cnm valla yakında mööleyeceğim artık..2 bardak az değil cnm ben ara ara içiyodum son 10 güne kadar şimdi bebiş biraz zayıf olduğu için daha çok içmeye başladım özellikle pekmezli sütü..
ben pekmezi hiç sevmem normalde hatta midem kalkıyo içince ama bebeğime yarasın diye içiyorum cnm bak sana da tavsiye ederim benim kuzenime doktoru önermiş hem bebeğin gelişi hem de doğumu kolay olması için..ve resmen tosun doğurdu 4,300 20 dk normal doğum yaptı :)
o bana söylerdi de ben pek sallamazdım bu durum başıma gelince netten de araştırdım biraz pekmezli sütü öneriyor herkes sende şimdiden kendini alıştır 1 bardak içmeye çalış günde..
bilmem sever misin ben ağzıma sürmezdim ama haşlama kemikli et de çok faydalıymış özellikle o kemik suyu bebeğin kemiklerini geliştiriyomuş..aklında bulunsun cnm özellikle 16 haftalıktan sonra bu tür şeylerle beslenmen faydalı olacaktır :) ben geç kaldım söz dinlemek için ama yine de yiyorum artık :)
doğuma gelince hakkımızda hayırlısı olsun cnm inan ki göz açıp kapayana kadar geçiyor zaman sen de bir bakmışsın bu telaşları yaşamaya başlamışsın :) buarada sen nerde oturuyordun cnm?
selamlarr hanımlar
ne güzel sohbet etmişsiniz, öksürmekten, halsizlikten kalkamıyorum, okula da gitmedim bugün, eşim göndemedi ...
şu vakitlerde düne nazaran biraz daha iyiyim... çok halsiz düştüm, aman bayramda dikkat edin üşütmeyelim
yarına dek dinleneyim...
egemcim teşekkür ederim canım benim... sana da ev temizliğide kolaylık diliyorum
diğer arkadaşlarım nasıl
sağol canım ben iyiyim çok şükür.sana da çoooooooooooookkkk geçmiş olsun,inş dinlenmek iyi gelirde bayrama kadar hiç bişeyciğin kalmaz..
selamlarr hanımlar
ne güzel sohbet etmişsiniz, öksürmekten, halsizlikten kalkamıyorum, okula da gitmedim bugün, eşim göndemedi ...
şu vakitlerde düne nazaran biraz daha iyiyim... çok halsiz düştüm, aman bayramda dikkat edin üşütmeyelim
yarına dek dinleneyim...
egemcim teşekkür ederim canım benim... sana da ev temizliğide kolaylık diliyorum
diğer arkadaşlarım nasıl
gecmişi okuyamadım ne var ne yok ya c.tesi elosercoyu telden takip ettim yoldaydım cnm hadi hayırlı olsun
benım bugun batım azcık cene calım de bi evi süpüreyim karnım başlamadan dedim aslında ne oldu biliyormusun sabah 9 da kalktm testi yaptım yattım bişey yoktu şimdi gölgeli çizgi var ama inanmıyorum sadece inşallah doğrudur demeden de edemıyorum benden böyle
canım şimdi yazdıklarını okuyunca kafam karıştı,geçen gün bizde bu konuyu konuşuyorduk da,benim annem de kardeşime hamileyken doktor sağlıklı birinde olması gereken kanının yarısı yok sende demişti.annem oldu olalı kansızlık çeker zaten.o da hem süt içmiş olmak için hem de pekmez içip kanını dengelemek için sabah akşam pekmezli süt içerdi.maşallah Rabbim sağlıklı uzun ömür versin inş sağlıklı bir şekilde doğdu kardeşimama artık süte pekmez karıştırmayın ikisi birbirinin faydasını kesiyor diyorlar.ne içtiğin sütün ne de içtiğin pekmezin faydasını görmüyormuşsun,ama şimdi sen doktorum söyledi diyorsun,benim kafa iyice karıştı:44::44: ben pekmez hiç sevmem de
cnm valla kuzenime doktoru önermiş..o da faydasını görmüş ki zaten pekmezi imkanı yok tek başına yiyemem sütle bile zor oluyor..bakalım ben 10 gündür içiyorum bi sonraki kontrolde görücem işe yarayıp yaramadığını o zaman söylerim sana..
hepimizin kafası karıştı aslında birinin söylediği diğerininkini tutmuyor..ben dreneme aşamasındayım faydasını görürsem burdan duyururum size :))
cnm inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın da sevmeye sevmeye içersin o pekmezi ben de içerken öğürüyorum ama mecburen :))
gecmişi okuyamadım ne var ne yok ya c.tesi elosercoyu telden takip ettim yoldaydım cnm hadi hayırlı olsun
benım bugun batım azcık cene calım de bi evi süpüreyim karnım başlamadan dedim aslında ne oldu biliyormusun sabah 9 da kalktm testi yaptım yattım bişey yoktu şimdi gölgeli çizgi var ama inanmıyorum sadece inşallah doğrudur demeden de edemıyorum benden böyle
canım benim ne güzel bir haber bu sen şimditekrar bir test yapsan şimdi olmaz mı
ayyy çooook sevindim şu halimle ilaç gibi geldi
canım benim ne zamandır görüşemedik, çok özledim, bebişimiz de iyi maşallah
evet görüşemedik cnm ben de özledim seni :)) iyiyiz allaha şükür gün sayıyoruz bir de sıpaya kilo aldırmaya çalışıyorum zayıf kalmış biraz onun dışında bir problemimiz yok..
sen nasılsın cnm?
sağol cnm rabbim hepimizin yüzüne baksın
ayyyv kız 4 saat çok sıvı tüketme tekrar yap test tut çişini
hadi hayırlısı çok heyecan yaptım merakta ediyorum bizide haberdar et kuzu..
bende bi 15-20 dk dır aşılam ayapanların yazıdklarını okluyorum çok sancım var acxaba olduğum iğnelerden mi yoksa aşılamadan mı yoksa geçen hafta çektirdiğim filmden mi yada yadaa bebişten mi bilmem ama bazen dayanamaz hale geliyor sancılar... hatta sadece kasıkta değil aşağı kadar vuruyor ağrı... allahım bebeğim göbeimde olsunda raıyım sancıya valla ses etmem isyan etmem diyorum...
bende bi 15-20 dk dır aşılam ayapanların yazıdklarını okluyorum çok sancım var acxaba olduğum iğnelerden mi yoksa aşılamadan mı yoksa geçen hafta çektirdiğim filmden mi yada yadaa bebişten mi bilmem ama bazen dayanamaz hale geliyor sancılar... hatta sadece kasıkta değil aşağı kadar vuruyor ağrı... allahım bebeğim göbeimde olsunda raıyım sancıya valla ses etmem isyan etmem diyorum...
ay tatlım benım yok kızz aradan 3 saat gecmiş hiç umudum yok ben öyle sey olsun die anlattım yoksa nerde bende o sanş oyy guzel bacım benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?