Sabredenler Kulübü 2012 :)

valla herkes aynı telaş içinde ne güzel :)) ben de çamaşırlar birikti kaç makina oldu bilmiyorum onları yıkamam lazım..sonra ütü yapmam lazım evi silip süpürüp toplamam lazım..tüm bunları yapacak kadın nerde :)) kendimi kaldıramıyorum resmen yumurta dayandı dayanacak...ama senin kadar maharetli değilim cnm ya baklava işine girişemem hamur açmaktan acizim:)
keşke öyle becerilerim olsa bana da öğretsene cnm yaa :))

canım şimdi yazdıklarını okuyunca kafam karıştı,geçen gün bizde bu konuyu konuşuyorduk da,benim annem de kardeşime hamileyken doktor sağlıklı birinde olması gereken kanının yarısı yok sende demişti.annem oldu olalı kansızlık çeker zaten.o da hem süt içmiş olmak için hem de pekmez içip kanını dengelemek için sabah akşam pekmezli süt içerdi.maşallah Rabbim sağlıklı uzun ömür versin inş sağlıklı bir şekilde doğdu kardeşim ama artık süte pekmez karıştırmayın ikisi birbirinin faydasını kesiyor diyorlar.ne içtiğin sütün ne de içtiğin pekmezin faydasını görmüyormuşsun,ama şimdi sen doktorum söyledi diyorsun,benim kafa iyice karıştı:44::44: ben pekmez hiç sevmem de

Son düzenleme:
selamlarr hanımlar

ne güzel sohbet etmişsiniz, öksürmekten, halsizlikten kalkamıyorum, okula da gitmedim bugün, eşim göndemedi ...

şu vakitlerde düne nazaran biraz daha iyiyim... çok halsiz düştüm, aman bayramda dikkat edin üşütmeyelim

yarına dek dinleneyim...

egemcim teşekkür ederim canım benim... sana da ev temizliğide kolaylık diliyorum

diğer arkadaşlarım nasıl

sağol canım ben iyiyim çok şükür.sana da çoooooooooooookkkk geçmiş olsun,inş dinlenmek iyi gelirde bayrama kadar hiç bişeyciğin kalmaz..

bu dengesiz havalar herkesi grip etcek cok gecmiş olsun cnm bugun bol bol dinlen c vitamini ıhlamur bide terlesen hemen gecer

nasılsınız kızlar

gecmişi okuyamadım ne var ne yok ya c.tesi elosercoyu telden takip ettim yoldaydım cnm hadi hayırlı olsun
benım bugun batım azcık cene calım de bi evi süpüreyim karnım başlamadan dedim aslında ne oldu biliyormusun sabah 9 da kalktm testi yaptım yattım bişey yoktu şimdi gölgeli çizgi var ama inanmıyorum sadece inşallah doğrudur demeden de edemıyorum benden böyle

canım benim ne güzel bir haber bu sen şimdi tekrar bir test yapsan şimdi olmaz mı

ayyy çooook sevindim şu halimle ilaç gibi geldi

cnm valla kuzenime doktoru önermiş..o da faydasını görmüş ki zaten pekmezi imkanı yok tek başına yiyemem sütle bile zor oluyor..bakalım ben 10 gündür içiyorum bi sonraki kontrolde görücem işe yarayıp yaramadığını o zaman söylerim sana..

hepimizin kafası karıştı aslında birinin söylediği diğerininkini tutmuyor..ben dreneme aşamasındayım faydasını görürsem burdan duyururum size :))

cnm inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın da sevmeye sevmeye içersin o pekmezi ben de içerken öğürüyorum ama mecburen :))

Son düzenleme:

canım benim ne zamandır görüşemedik, çok özledim, bebişimiz de iyi maşallah

cnm yaa hadi inşallah :) çifte bayram olur valla hepimize...ee 1 test daha yapıversene :):)

canım benim ne güzel bir haber bu sen şimdi tekrar bir test yapsan şimdi olmaz mı

ayyy çooook sevindim şu halimle ilaç gibi geldi

ay tatlım benım yok kızz aradan 3 saat gecmiş hiç umudum yok ben öyle sey olsun die anlattım yoksa nerde bende o sanş oyy guzel bacım benm

canım benim ne zamandır görüşemedik, çok özledim, bebişimiz de iyi maşallah

evet görüşemedik cnm ben de özledim seni :)) iyiyiz allaha şükür gün sayıyoruz bir de sıpaya kilo aldırmaya çalışıyorum zayıf kalmış biraz onun dışında bir problemimiz yok..

sen nasılsın cnm?

sağol cnm rabbim hepimizin yüzüne baksın
ayyyv kız 4 saat çok sıvı tüketme tekrar yap test tut çişini

hadi hayırlısı çok heyecan yaptım merakta ediyorum bizide haberdar et kuzu..

bende bi 15-20 dk dır aşılam ayapanların yazıdklarını okluyorum çok sancım var acxaba olduğum iğnelerden mi yoksa aşılamadan mı yoksa geçen hafta çektirdiğim filmden mi yada yadaa bebişten mi bilmem ama bazen dayanamaz hale geliyor sancılar... hatta sadece kasıkta değil aşağı kadar vuruyor ağrı... allahım bebeğim göbeimde olsunda raıyım sancıya valla ses etmem isyan etmem diyorum...

çok şükür tatlım iyiyim accık ortalığın hastalığına tutulmuşum yat yat sıkıldım, sizi de özledim geldim ..

aminnn canım bebişin inş seninledir.. ben hissediyorum

cnm çatlatma iğnesinden sonra kasıkta ağrı olabiliyor korkma o yüzden bende olmuştu vücuta gebelik hormonu veriyorlar ve bünyen de ona göre tepki verebiliyor hatta göğüslerinde acıma fln varsa o da normal.. bu şikayetlerinin 10 günde fln geçmesi gerek vücut hormonu dışarı atar çünkü..eğer geçmezse o zaman bebişin seninledir ve inşallah da öyle olur..

yok kıss zaten evde testım yok eşime akşama kdr olmazsam akşam getir dedim de benm umudum yok arada zaman gecınce çıkıyor ya 2.ci çizgiler ondandır o hepsi o kdr görduğum göreceğim zaman aşımına uğramış testin çift çizgisi yani
asıl ben sende heyecan yaptım şimdi eee neymiş baktın ya ne diolar oluyormuymuş o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…