- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #31.381
canım bizim de sayımızda hareketlilikte problem yok, aslında morfoloji ya da yapı da normal çıkıyordu. en son bir tüp bebek merkezinde baktırdık ve yapı 0 çıktı. yani hiç normal tipte sperm yokmuş. ama ne kadar güvenilir bilmiyorum...
ben de dediğin gibi avutuyoorum canım, daha zor durumda olanlar var. bu halimize şükür
kanımı verdim sonuç için saat 12 yi bekleyecem kuzular...
sabahın köründe düştüm yollara sanki bu şehirde herkes uyanmış sabahın kör vaktinde trafiği tıkamışlar gibi geldi sabırsızca gittim geldim hemen buraya geleyim dedim sonucu alınca yine gelecem sonuç ne olursa olsun ilk sizinle paylaşacam... rabbim hayırlısını versin.. rüyamda doktordaytdım çatala yatmıştım doktor muayene edecekti tam ışığı şleyime tuttu aman allahım bu neee dedi ne oldu dedim çok berbat yaaa offf dedi acır gibi vaktı bana bende dedimki ben aşılamadan beri progestan kullanıyom fitil olarak vajinadan dedim yok yok onla ilgili değil dedi ama ne olduğnuu sölemeden ben zıplayıp uyandım
artık rüyalarımda bile muayenelerdeyim düşününü o dereceneyse sabırla kendimi işe verip saatin 12 olmasını bekleyecez hadi öptüm herkesi...
Günaydın kızlar :))
eloserce seni çoook merak ettim kanı vermişsin sonuca az kalmış heyecanla bekliyorum cnm inşallah güzel haberlerle geleceksin bize..
bende durumlar aynı arada ağrılarım oluyor sonra kendiliğinden geçiyor anlamadım gitti sabah yine acıyla uyandım ama şimdi bişey yok. şu sıpanın ne zaman geleceğini bi beilebilseydim ne güzel olurdu :))
aaa canım şimdi dikkatimi çekti,siz de mi çınar düşünüyorsunuz bebeğin adını,bu aralar bi kaç kişiden daha duydum da görünce şaşırdım.komşum doğum yapmıştı ramazanda,adını çınar koydu oğlunun.benim kuzenin eşi de hamile onunla hamileliğiniz aynı gibi sanırım,o da çınar düşünüyormuş,bi de sen varsın.ne güzel Allahın izniyle bi sürü çınarımız olucak demek ki
evt cnm çınar patlaması var bu aralar başka topiclerde de görüyorum çınar koymayı düşünen çok kişi var..dışarda da denk geliyorum minik çınarlara..
ama benim uzun zamandır hayalimdi oğlum olursa adını çınar koyucam diye.
adımla çok uyumlu olduğu içindir belki :)
selam kızlar,naber napıyosunuz bakıyımahsenelkasas,ruhsar burdasınız galiba kızlar nasılsınız? ruhsar az kaldı inşallah 3 hafta daha durur çınarın:) çok güzel bi isim ayrıca:) benimki ne olcak acaba çok merak ediyorum
tşk ederim canım,iyiyim çok şükür.siz de iyisindir umarım,bi yaramazlık yok dimi.aklında hiç isim var mı peki daha önceden düşündüğün,hem kız hem erkek için?
selam kızlar,naber napıyosunuz bakıyımahsenelkasas,ruhsar burdasınız galiba kızlar nasılsınız? ruhsar az kaldı inşallah 3 hafta daha durur çınarın:) çok güzel bi isim ayrıca:) benimki ne olcak acaba çok merak ediyorum
iyiyim cnm sen nasılsın? hep diyorum çınar ağacı gibi olsun oğlum dimdik ayakta olsun hep..gölgesiyle huzur versin inş ..
zaten kalp atışı flndı derken insan onları atlatınca cinsiyet merakına başlıyor..
ama herkesin gönlünden geçen bişey vardır senin gönlünden ne geçiyor cnm.
evet anlamı çok güzel adıyla yaşasın inşallahbenim gönlümden kız geçiyo çünkü eşimin ailesinde hep erkek var onun için değişiklik olsun diye şaka bi yana herşeyden önce hayır ve sağlık tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?