- Konu Sahibi minikgelin
-
- #31.421
selamlar...
bu sıralar alınganlığım üzerimde,beni atladığını gördüm.
evet bende sonradan farkettimdedim bu yazar şimdi benı unuttun bende ee kuzum sen sık gelmiyorsun ya ondan derim dedim cevabım hazırdı yani
c.tesi günü hepimiz tek yürek olduk nasıl bişeydir bu ya
ayy canım rabbim gönlüne göre versin inşallahikizlik güzel bişey,ikiz çocuklara sahip olmak da eminim öyledir..benim de ikiz çocuklarımın olma olasılığı vardı ikiz olduğum için,ben hep rabbim taşıyamayacağım yükü verme diye dua ettim demekki ben taşıyamayacaktım ki benimki tek oldu,herşeyin hayırlısı
aşk olsun bacıııııımmmm,tabiki sana da dua edilir doğum bi yaklaşsın helegeçen de sordum ama görmedein herlade ayrıntılı usg nasıl geçti canım?
ya kızlar siz bizden hiç kopmadınız sizde hep bize dua ettiniz hakkınız var yani ee bakıyorum hamişlerde bi korku başladı birer kere onlarada dua etsek hiç fena olmaz dedim eğer sdtive friedman derse karışıklık olur demezler gerçi biliyorum ama hiç farketmez benım gunum üstünden edebiliriz sıra cabuk geliyor nasılsa
ruhsar senınmııydı o elti hatırlıyorum gıcık olmuştum ohhh olsun kudursun benımde cınar ismi aklımda cok güzel bir isim ama görumcem 6 ay önce doğum yaptı o koydu valla resmen isimden soğudum
dımm dımm elo gelir birazdan ay inşallah güzel haberlerle gelir
ya hiç sorma tam manyak çıktı bir de ben onun için kardeşim derdim insana zaten kardeşim dedikleri yapıyor ne yapıyorsa..şimdi 3.yü düşünüyomuş bakalım erkeği bulana kadar uğraşır bu..hayır sanki padişah soyuyuz da erkek için yarışıcaz allahım ne saçmalık..ben de kız çocuklarına deli olurum mesela..kıyafetlere baktıkça kızlar reyonunda buluyorum kendimi deli oluyorum..benim için kız çocuğu daha farklı bi yerde anneye daha yakın geliyor bana..napim şimdi bende onu mu kıskanayım kız doğurana kadar uğraşayım mı :)
deli işte bizde derler ölüsü olan bir gün delisi olan hergün ağlarmış diye gerçekten de öyle valla :))
valla cnm 2 yaş kısa bir süre heh büyüdüklerinde arkadaş gibi olurlar o yani çok güzel ama büyütünceye kadar senin için zor olacaktır ama altından kalkabildiğin sürece sorun yok 2 sene bilemedin 3 sene sıkıntın olur sonra rahatsın :)
ben doktorum da onay verirse spiral taktırmayı düşünüyorum..çünkü çalışmak zorundayım bebeğim 6 aylık olduktan sonra iş aramaya başlayacağım mecburen bu zamanda tek maaşla geçinilmiyor maalesef..iş bulup kendimi ispatlamam en az 3 yıl..ondan sonra da bebek düşünebilirim yeniden ama bu süre içerisinde düşünmem imkansız..
biz dün eşimle sohbet ederken aşılamaya oldum tutmadı tedavı oldum falan tüp bebeğe gectik ikiz olma ihtimali üzerine konuştuk galiba ben isterim ikiz olsun dedim ki 2-1 öne gecerizeşimde dedi nasıl bakarız sen emziremezsin arada mamada verirsin falan bayağa daldık hayallere ikiz olursa hemde bı dahada bu kdr uzun süreç yaşamam dedim falan öyle işte konu açılınca sey ettim
aa görmedim tatlım...
ayrıntılı çok güzel geçti.herşey normal,Rabbi'm doğum esnasında aksilik,hata,kusurla karşılaştırmasın bizi.RAbbi'm sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.Şu sıralar hep kucağıma aldıktan soınra ne kadar çok ağlayacağımı düşünüyorum.Çok duygusalım zati...
Bebeğimi 4 boyutlu da gördüm,söylemesi ayıp aynı bennnÇok güzel bir duyguydu,ilk defa 20 dkk boyunca onu izleyebildim,doya doya...
aa görmedim tatlım...
ayrıntılı çok güzel geçti.herşey normal,Rabbi'm doğum esnasında aksilik,hata,kusurla karşılaştırmasın bizi.RAbbi'm sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.Şu sıralar hep kucağıma aldıktan soınra ne kadar çok ağlayacağımı düşünüyorum.Çok duygusalım zati...
Bebeğimi 4 boyutlu da gördüm,söylemesi ayıp aynı bennnÇok güzel bir duyguydu,ilk defa 20 dkk boyunca onu izleyebildim,doya doya...
benimdi cnm maalesef :)) şimdi görüşmeyi kestim allaha şükür huzurum yerinde valla..
off görümcen koymuş valla haklısın insan soğur ne diyeyim..benim de kuzenim düşünüyodu rüzgar ya da çınar koymayı ama sağolsun bana bıraktı çınar'ı benim adımla uyumlu diye..hemen sana şöyle fiyakalı bi isim bulalım bence. bak ismini hazırla onunla çağırıyosun bebişi..ben hazırladım oğlum olursa çınar olcak dedim geldi sıpa :))
canımmm duygusal olursun tabi normaldir bu tür durumlar..hatta en sonunda eşin doğur da kurtulayım artık derse şaşırma ben duydum çünkü :))
hatta doktorum bile seninki ne bitmez hamilelik dedi o kadar yani :))
bence sevinçten de olsa ağlama aksine şöyle güzel bir kahkaha at..bebeğin seni ilk gülerken görsün :) hem de bunun için katlandık bütün sıkıntılara..
benim de uzun uğraşlarım sonucu olmayınca tüp bebek olursa 2iz,3üz diye düşünmeye başlamıştım.abooo beklediğim zamana sığacak kadar bebem olur diyordum.Rabbi'm daha fazla bekletmedi,sizleri de daha fazla bekletmez inşalllah.
kızlar normal doğum olursa inşallah ben eşimle gircem doğuma,göbek kordonunu ona kestircem tabi doktor izin verirseeşim şimdiden hayal kuruyo ben de gircem doğuma diyo,ben olmaz diyorum dayanamzsın,beni o şekilde görmen hoş olmaz diyorum olur mu öyle şey,benim de hakkım o anı paylaşmak diyo
canım RAbbi'm tez zamandan rahminizi sağlıklı sıhhatli evlatlarla doldursun inşallah.kız senınkıde uğrasmı benımkının yanında aha girdik 14.aya du bakalım sanırım artık 3 tane koymuyorlar dıe duydum yasaklanmış cok cok koydular millet bakamadı ya 2 ye düştü die biliyorum şuan o kdr bebek istiyorum ki tabi sağlıklı sıhattlı eli kolu düzgün olsunda 3üze bilem razıyım gibitabi dourmasını düşünmüyorum direk kucağımda düşünüyorum o aşamaya gelemedim henüz
canım inşallah o hayalini gerçekleştirirsin,ama ben eşimi doğumda yanımda istemezdim nedense,ya da hiç düşünmedim o türlü.Duamı okuyup,yeterince ıkınmam lazım çünkü,bi de onla uğraşamam.
kız sen kalbimi okuyosun şimdiki düşüncem rüzgar kuzeyde vardı soyadımızla uyumlu oluyordu pek bi havalı ama bu diziden sonra vazgectim şimdi rüzgar var aklımda kız içinde masaldı liseden beri oda pek bi çoğaldı kızda tam emin değilim ama oğluşum olursa rüzgar ikinci isimide duha ömer ımmm kurandan bişeyler istiyorum ama bakalım rüzgar gibide hızlı gelir inşallah
kızlar normal doğum olursa inşallah ben eşimle gircem doğuma,göbek kordonunu ona kestircem tabi doktor izin verirseeşim şimdiden hayal kuruyo ben de gircem doğuma diyo,ben olmaz diyorum dayanamzsın,beni o şekilde görmen hoş olmaz diyorum olur mu öyle şey,benim de hakkım o anı paylaşmak diyo
sinirlilik başlarda vardı,şimdi daha çok kahkaha efekti gibi gülüyorum,geçen gün gülerken ağladım mesela,of çok tuhafım begenelde ben topluyorum içimde,birden kopuyor fırtına,hıçkıra hıçkıra ağlıyorum,rahatlıyorum,uyuyorum,düzeliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?