- Konu Sahibi minikgelin
-
- #31.581
bacılarımm merhaba demeden lafa daldım geçmişten okuyarak gelince öyle oldu..
bugün hava süpr hala yazdıklarla işe geliyoru ve şuanda terledsim güneş yakıyor burayı
eşimle konuştuk başkent hastanesine gitmeye karar verdik ...
hem rapor hem tahlil hemde diğer bütün işlemler için en ileali hemde aşılama fiyatı tekrar denemek istersem daha uygun burda diğer merkezde ağrı kesiciywbile para verip aldım özel diye sgk ile anlaşması yok diye neyse bu yüzden ve başarı oranı daha yüksek diye oraya karar verdik ama bu ay geçti bu gün 3, günüm ve ben randevu alamadım vucudum dinlensin dedim kafam dağılsın son bahar yeni geliyo burayalara bu ay tadını çıkarayım ev kış temizliği hepsi biter sonrada bu işe girerim hemde aldığım ilaçların şişkinliği gitmiş olur diye allah kısmet eder ise gelecek aya gideceğim ama bu hafta gidip muayene olup görüşeceğim.. öyle işte...
rabbim hayırlısını nasip etsin ...
zaten anesteziye gerek yok kuzum ama benim ard arda yaşadığım depremler psikolojimi bozdu hatırlarsan rüyalarıma giriyordu benim....
gece kaç kez bağır çağır uyandıurdı eşim beni heğ riyamda bişiler dokmaya çalışıyolar spekulüm takmaya çalışıyolar falan fila..
film 3 dk da çekiliyor zaten ve ağrısını ben dayanmaıştım hemde değil 3 dk benim film 23 dk dan fazla sürmüştü ona bile dayandım hatta bağırıp çağırtacak bir ağrıda değildi
cumayı sabırsızlıkla bekliyorum inş filminde tertemiz çıkar ... iyi haberler alırsın inş canım benim...
hadi bakalım, başkent hastaneleri tecrübeli hastaneler. ankaradaki zaten bayağa eski. abimin eşi de orada doğum yaptı. ordaki hastane nasıldır bilemiyorum ama inşallah yüzünüzü güldürür, sgk ile anlaşması olması önemli tabi.reçete edeceği şeyleri alman kolaylaşır. 1 aylık dinlenme arası da iyi gelir eminim. bu süreçte gidip doktorla konuşursun dediğin gibi. adet olunca nasıl adım atacağın belirlenmiş olur.
vallahi kuşum cuma gününü ben de iple çekiyorum eşimden gizli iş çevirdiğim için de acayip heyecanlıyım ama olsun. ona süpriz bir bebek versem ne şahane olur
doktorun tavrını da merak ediyorum açıkçası, bakalım nasıl yaklaşacak bana...
evet cnm bende hsg de o yuzden bişey cıkcağını sanmıyorum nettende okudum aynen öyle bunlar teferruatmı nedir anlamadım ama doktor rahım yapını görim bi dedi belkı doğuştan terslık falan olur ya onun için sanırım git bakalım cuma günü ne dicek böyle oturunca sana güzel güzel anlatcak senı yönlendircek kafandaki soruları çözecek olan doktora git
ya canım o doktor hangisi bilemiyorum..nedense evime yakın olana gitmek işlerimi kolaylaştıracakmış gibime geliyor. bir de kadının ses tonu tavrı falan sıcak. bir şikayetim olmadı bugüne kadar. inşallah gebe kalırsam doğumu onunla mı yaptırırım bilemiyorum ama hamile kalana kadar bir süre ona giderim gibi. bir de muayene ücretleri daha uygun... sgk anlaşması var