Sabredenler Kulübü 2012 :)

hadi bakalım, başkent hastaneleri tecrübeli hastaneler. ankaradaki zaten bayağa eski. abimin eşi de orada doğum yaptı. ordaki hastane nasıldır bilemiyorum ama inşallah yüzünüzü güldürür, sgk ile anlaşması olması önemli tabi.reçete edeceği şeyleri alman kolaylaşır. 1 aylık dinlenme arası da iyi gelir eminim. bu süreçte gidip doktorla konuşursun dediğin gibi. adet olunca nasıl adım atacağın belirlenmiş olur.

vallahi kuşum cuma gününü ben de iple çekiyorum eşimden gizli iş çevirdiğim için de acayip heyecanlıyım ama olsun. ona süpriz bir bebek versem ne şahane olur ben önümüzdeki hafta y.dışına çıkıyorum yine, 1 hafta kadar yokum. benim hesabıma göre eğer şaşmazsa haftasonu yumurtlamamın olması lazım. ben salı gidiyorum, bu ay çalışma yapabilirsek düzenli ve inşallah cuma günü bir yumurtam olduğu haberini alabilirsem çok güzel olacak. eşime seyahatim yüzünden yumoş günlerini kaçıracağımızı söyledim. önümüzdeki ay da kendisi gidiyor. ve o zman hakikaten yumoş günlerine denk geliyor. bir mucize olsa ve şu iki ayda gebe kalsam o da çok sevinir eminim. çünkü o kendini fikren bayağa aşılamaya alıştırdı. ben de dün dedimki bir kaç ay bebek, tedavi lafı duymak istemiyorum. nasıl istersen dedi, bekleyelim dedi. Kurban olduğum Allahım bu ay kısmet etse ne güzel olur ama hayırlısı demekten başka yapabileceğim birşey de yok...

doktorun tavrını da merak ediyorum açıkçası, bakalım nasıl yaklaşacak bana...

ya canım o doktor hangisi bilemiyorum..nedense evime yakın olana gitmek işlerimi kolaylaştıracakmış gibime geliyor. bir de kadının ses tonu tavrı falan sıcak. bir şikayetim olmadı bugüne kadar. inşallah gebe kalırsam doğumu onunla mı yaptırırım bilemiyorum ama hamile kalana kadar bir süre ona giderim gibi. bir de muayene ücretleri daha uygun... sgk anlaşması var

hımm zorlamışlardı bile senı o kdr aynen öyle kuzum inandığın yere git ne derse yap aşılamada 2.ci şansta yuksemiş ama her zaman bunu prosedür dıe düşün üzülme tüp bebek için mecburi bana önerilen bi doktor var tv de çıktı dünyada ilk bu adam bulmuş formülü ilk tüp bebekte tutturma formulu benimde aklım onda kaldıda erkek die çekindim eğer aşılama tüp bebek die devam ederse bende ona gitcem o yuzden de bu karıyı sevmedım aklım adamda ya keşke burda olsan da senı oraya götursem

cnm sıkma cannını netten şöle baktım herkese vermemişhekimler ..

ama beni 2 ayrı doktor 2 ayrı yerde hsg çekilince her ikisinde aynısını yapınca herkese veriliyo sandım ama içmeyen varmış antibiyorik korkma cnm ya bişe olmaz inşallah..

ama yinede içemke isterim dersen ismini veririm ben sana tüp bebek merkeaindeki filmi çekecek doktorum da muhakkak iç unutma 2 gün önceden başla dediydi bittikten sonrada içmeye devam et toplamda 4-5 gün olunca bırak demişti ...

netten bi araştır bakıştır bakalım sende

nerdesin ki sen kuzum uzak mısın adana ya

çok rahatsız ettim hatunu kolay muayene olamadım kafasımı bulandı kadının acaba acaba hsg yi göstermeye gidincemi yazcak bak nası cnm sıkıldı şimdi

canım, çok stres yapıyorsun bir dur hele... bu ağrı kesiciyi antibiyotiği doktorun bilerek de yazmamış olabilir. bak hsg topiği var 1 tane oradan oku, herkese aynı şeyleri kullandırmıyorlar ki... belki de gittiğin yer söyleyecek ilaçlarını

araştırmak lazım haklısın cnm bende rahim yarası tedavisi olduğum için belkide ondan verdiler antibiyotiği oda olabilir onu düşünmemeiştim ben hiç...

ya cnm bende böyle kafama göre ialç kullanamam pek mi tırsarım ama hsg cektireceğim gun kadın doğumcuya gzukuyosun onlar yapıo ya cekımı ona sorcam aklımda bulunsun sğl tatlım en azından o verir alır içerim belkide vermeme hakkında acıklama yapar yada gider kadını döverim dünkü doktorum pekmi asilzade fransız filimlerinden cıkmş gelmiş gibiiydi pekte güzel gider onun güzelliğini alırım yok kızzz saka saka kaliteli çizgimi bozmam da eşim bu kadına bi şans verelim demişti o sansı kaybettı mecbur ya bana

araştırmak lazım haklısın cnm bende rahim yarası tedavisi olduğum için belkide ondan verdiler antibiyotiği oda olabilir onu düşünmemeiştim ben hiç...

olabilir tabii, sinhus zaten muayene konularında pimpirikli davranıyor, bunu da kendine stres etmesin dedim şimdi...

kıs sinhus gerçekten pek pimpirikliymişsin sen pişman oldum vallaha kafana takma kafamıza takacak olsak ooooooooooo neler var neler....

sen aklında tut sor seni aşağıdan muayene etti bu karı değil mi belkide bi sorn görmedi rahmini sağlıklı gördü benim gibi çürük değilsin demek benim içim çürümüş kuzum yaş olmuş 29 rahim yarasıda cabası ondan vermiş olabilir baktım senin için araştırdım bi çok doktorun sitesindede yazıyor gerek yoktur diye

için rahat olsun bende düzenli 5 gün içmedim zati sıkılıyom ilaç içmekteb zaten

merhaba tatlılarımm

nasılsınız, öyle görüyorum ki hsg ile konuşuyorsunuz , sinhusum o nasıl fiyatlar öyle cidden gözlerim böyle oldu

elosercem en tecrübelimiz ve sağolsun bizi bilgilendiriyor Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş. canlarım.. sdtivecim sen de iyisindir

inş. tatlım...

bende kırmızıları bekliyorum gecikmeliler bu ay... :44: sabah test yaptım negatifti, çok fazla gecikmeden gelirler inş.

okula git gel uğraşıyorum işte perşembe günü benimde yemekli misafirlerim var, egemncim kulakların çınlasın

o topiğin tam adı ne cnm yazarmısın bi bakayım dün ben baktım ama orasımı bilemiyorum kimseden görmedim antibiyotik die ya stres yapmadım da kızdım kadına eğer enfeksiyon riski varmış eğer boyle korunması vara neden vermedi die

sğl cnm ya valla kadını sevmedim de dün nerden bıraksam die yer arıyorum galiba

bu kadar erken karar verme sevip sevmemkle ilgili, onlar da insan sonuçta her günleri aynı olamaz. hem sana karşı tavrından öte işinde iyi mi değil mi o önemli. filmi çektrip git bakalım, sonra değerlendirirsin kadını

hoşgeldin canım. elhamdüllillah halimize işte, iş güç, bebek hasreti derken geçiyor günler... önümdeki hedef şimdilik cuma günü... bu arada perşembe de diyetisyen kontrolüm var, bakalım neler olacak

hoşgeldin kuzum..

eee paylaşa paylaşa hepimiz tecrübelenecez kız....

bu arada bayıldım o fal taşı bifi ayrılan gözlerine...

neyse herşey bi kenara öyle 1 gün gecikmede çıkmıyor ki sen esirge kendini belkide bebeş vardır...

hsg rahim filmi çektirenler tecrübelerini paylaşıyor gibi birşeydi, google a yaz zaten kk çıkıyor direk

hayır cnm zaten muayene olmaktan korkuyorum şimdi başıma enfeksiyon çıkarsa die korktum dunku hanı doktorun yanına giren kız bana ne dedi biliyomusunuz bak şimdi aklıma geldi eşim bide demiş çok korkuyo yardımcı olurmusunuz olurum merak etme demiş muayene bitti kıs sen bebek istiyosun hep bu alet kullancak napcan dedi sanki bebek olunca hep aletle bakılıyor bende saf saf ona alıştım ya o çok acıtmadı dedim
kısss bende pazar gunu 29 oldumm ya doktor yasımı sordu 28 dedim 1 gundenhemen bi yas atlatmadım kendımı
sğlun kızlar tamam unuttum antibiyotik işini

o gözlerini yerim senin kuzum kız nbak rahat ol bacım 3 ay verdim sana diğer tedavili kızlara ve bana 6 ay gecenki gebelikte kaçıncı gununde çıkmıştı gerci bu ilk ay ilk ayın gunahı olmaz kuzum üzülmezsin dimi

sğl cnm ya valla kadını sevmedim de dün nerden bıraksam die yer arıyorum galiba

sen kaşınuyon bence temiz bi sopa istiyor canın niye beğenmiyon o karıyı illaki erkeğemi gideceksin ""buda annemin lafı gidip gidip elin heriflerine açıyorsunuz ergenlik çağındayken beni banyoya yanına sokmazdın diyor ondan esinlendim"" ... aman deli ettin beni vay dimez olaydım kele

şu doktor bi başlasın sen burda neler olduğunu gel anlat gıcık alınacak bi doktor ise hep birlikte karar verip gıcık alırız... daha ilk muayeneden kendi başına gıcık alıyon bizden habersin duymayayaım bir daha hımmm :94:

googleye yaz bakalım hsg öncesi antibiyotik diye aç aç oku okudum baktım senin için gerek yokmuş deli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…