Sabredenler Kulübü 2012 :)

bacılarımmmmm bacılarımmmm

ben kaçıyom kociş merinden geliyor işlerimi toparlayayaım eve gidip depresyon takılıp sonrada uzanıp kitabımı bitircem

hadi allaha emanet olun yepinizi çok çok öpüyoreeee

hoşçakalın bacularımm

bu psikolojı cok farklı ya insan bebekle ilgili bişey olunca gercekten bozuluyor kızlar eşleriniz nasıl bzim gibi mi yani benim eşimde değişik psikolojıye girdi mesela bu bebek oldu ya bakmaya ona fotograflarını cektim cıplak ayaklarını cnm bak ne kdr küçük demi falan adam bakmak istemedi sokakta bebek görmek istemıyor yada benden gizli gözucuyla baktığı yakalıyorum sizinkiler nasıl

bacım bzde gidelim karnım acıktı bişeyler yapam kendime akşama yemeğim var yanına bişey uydurcam ama şimdilik bişey ne yiyim die 1 saattır düşünüyom

iyi olmuş bence idip konuştuğun, her ne kadar bebek görmek insanın hasretini artırsa, burnunun direğini sızlatsa da iyi geliyor. sen de rahatlamışsındır. Rabbim dualarını kabul etsin canımcım. o kadar mis kokulu bir tane de sana nasip etsin inşallah

durun kızlar yapmayın 29 olduk ya la kutlama falan yok 5 sene bana 29 kalcam sanırım sğl tatlımmmmmm amin hepimize taz zamanda bir daha ki d.günümde kimseyi bu topikte görmek istemıyorum ona göre

canım kaç doğumlusun sen, 83 mü? hani bitirilen yaş söylenir ya o yüzden. 84lü isen henüz 28 yaşındasın

sen de Allaha emanet ol kuzum, ama o kadar depresyon da tekılma hani görüşürüz

ohh güzel sohbet olmuş,ben kaçırdım spor yaptım,yemek yedim,namaz kıldım,biraz ev işi yaptım birazdan eşim gelir şöyle bi selam vereyim dedim canlar hadi görüşürz

ohh güzel sohbet olmuş,ben kaçırdım spor yaptım,yemek yedim,namaz kıldım,biraz ev işi yaptım birazdan eşim gelir şöyle bi selam vereyim dedim canlar hadi görüşürz

oh olsun bizi ihmal edersen böyle olur işte aferin sana sporunu da ihmal etmiyorsun... selamını aldık bakalım, yarın daha uzun bekleriz

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]6 kasım
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]23 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]29 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]15 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]24 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu

[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]8 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]9 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]30 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]31 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]1 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]2 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]5 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]6 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün saskinanne arkadaşımızın dua günü
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

yok canım ben öyle bişey hatırlamıyorum ilişki yasağı koymadı doktorum.zaten adet bittikten sonra çekiliyo bende bi kaç gün kanama oldu bittikten sonra ilişkiye devam:)) dayanırım diyorsan dayanırsın,bende bittikten sonra 5-10 dak adet sancısı gibi bi ağrın oldu ama çok hafifti,bildiğim kadarıyla rahim filmini hiç bi kurum,özel siğorta karşılamıyo.

devlete bak ya 3 çocuk diyolar,biz daha birinciyi yapamadan rahim filmi ücretli,aşılama ücretli,tüp bebek ücretli bu nasıl iş anlamadım??
maddiyi bi noktada gözün görmüyoda sonuç olumsuz olunca kötü oluyosun.

umarım herşey istediğin gibi olur canım,inşallah zorlu yola başlamadan hamile kalırsın dicem ama eşin şehir dışına çıkıyodu galiba

canım bu ay ben, bir dahaki ay eşim ovulasyon civarlarında şehir dışındayız... bir tek bu ay ucundan yakalıyoruz, öteki ay kaçırıyoruz. kısmet artık vallahi ne diyim. ben üzerime düşeni yapıyorum ilişki anlamında gerisi hakikaten Allah'a kalmış. tutar mı tutmaz mı kısmet işte

herkese koooosskocaman bi selam..
nasılsınız arkadaşlarım..
haliniz vaktiniz iyidir inşallah..
uzun zamandan beri yoktum..
çünküüüüüü annemin yanına gittim bayramdan önce..
aileme kavuştum kocişi istanbulda bıraktımbne gittim aileme..
bayramda onların yanındaydım..
bayramdan 5-6 gün önce gittim önceki gece geldim..
müthiş bi değişiklik oldu bana..
biraz daha rahatladı kafam..
şimdi de temizliğe başladım yerler camlar derken..
ancak 3 odayı ve koridorları yaptım bitirdim..
salon ve mutfağıda önümüzdeki günlrere yapıcam inşallah..
bu arada sinhuusun doğum günüsüymüş..
nice senelere sinhusum..
bizde işte herzamanki gibi bişey yok..
kocişi alıp karşıma enine boyuna konuşacak cesaretde yok..
çünkü bu konu açıldığında gözlerim doluyo.. ve ğalıyorum..
işyte inşallah bi cesaret gelirse konuşmayı düşünüp bi yol çizmek istiyorum artık..
böle işte herkse koskocaman sevgiler..

deryacım tatlım nasılsın?

iyiyim tatlım iyi diyelim iyi olsun..
anlattım yukarda kendimi..
aslında anlatıcak o kadar çok şey varki..
nerden başlıycam bilmiyorum..
eşimin vurdumduymazlığı,umursamazlığı amaaaan yine aynı şeyler işte..
alıp karşıma konuşamıyorum bile..
psikolojim buna uygun değil...
böyle işte be kuzum sen nasılsın??

Allah yardımcın olsun canım.sımsıkı tutunun o zaman ne diyeyim benide sıkıştırdın burda:))) bol bol dua ederim canım umarım hamiş kalırsın

işyerimde benden sonra bebek isteyen arkadaşım 4. ayında hamile, nasıl olurum sen düşün? ilk öğrendiğimde dipteydim şimdi toparladım. cuma günü için doktorumdan randevu aldım, artık birşeyler yapacağım. yumurta takibi, rahim filmi aşılama neyse artık. aşılamaya geçene kadarki süreci eşşimden saklayacağım, yine strese girsin istemiyorum. belki 1-2 ay içinde tutar da ona da süpriz olur. eğer olmazsa yeni yıldan sonra aşılamaya geçeceğim ben de. yaşım genç olsa biraz daha kendi haline bırakırdım ama 28 bitip 29a giriyorum aralıkta.

üzülüyorum senin için, kendini toparlayp eşinle konuşmak zorundasın. kolundan tutup doktora götürmek ve biryerlerden başlamak zorundasın. bozulmasın moralin. Ne yapalım, biz diğerleri gibi bebek konusunda şanslı değiliz. Rabbim bir şekilde sağlıklı bir bebek versin de gerisi mühim değil. eşini seviyorsun sonuçta, ne yap et umursamazlığını aşmasını sağla.

Şimdi çıkmam lazım, yine konuşuruz kuzum

öyle kötü ki o durumlar, seni çok iyi anlıyorum..
benden sonra evlenen çevremde ne kadar insan varsa hepsi birer doğum yaptı ikinciyi bekliyorlar..
artık dalgaya vuruyorum..
millet ikinciyi doğurdu ben ne kadar becerilksizim dye..
ama ne yapayım rabbim kısmet etmeyince olmuyo işte..
eşimde hala gezme tozma derdinde..
dediğin gibi yaşımızda öyle genç değilki..
gezip tozup biraz daha ertelesek..
ben 28 bitti eşimde 37 yaşında..
işte bizde de durum bu..
ne ara bebek yapıp ne zaman büyütücez..
adam 40 yaşına değicek nerdeyse..

Son düzenleme:
ben gidip yattıktan sonra muhabbet iyi olmuş burada. sinhus yazdıklarına çok güldüm valla, 1200 hsgye istiyorlarmış altın mı koyacaklar demişsin, doktorun gözleri mavi, nazarlayacak şeyimi demişsin. gülünce karnım geriliyor kız güldürmeyin beni :))) dderya doğum günün olduğunu yazmış kaçırdım mı ben? hayırlı yaşlar olsun inşallah!

bu arada hakkaten özel hastaneler acayip fiyatlar koyuyorlar herşeye. bir hastanede bebek sarılığı için florasan lambanın altında tutuyorlar ya, ona günlük 700 istemiş. deli bunlar! paraları herhalde yoldu bulunuyor sanıyorlar...

ben doğum için sanırım en ucuz özellerden birine gidiyor olacağım. esasen çok bayılmıyorum oraya çok kalabalık bir yer ama doktor orada rahat ediyor belli ki, anlaşmasını da orayla güzel yapmış. şimdi kadını başka yere götürüp stres yaşatmaktansa, rahat olduğu yer daha mantıklı geldi. o rahat olsun ki beni de rahatlatsın.
annemlerde kalma işi için doktorun ne diyeceğine göre hareket etmeye karar verdim. eğer daha vakit var derse evime geçerim eşimin olduğu günler. yoksa kalırım diyorum.

bu arada benim kıl tüy alma topiği dediğim kk dan ayrıldı yazarı, çünkü zavallıyı burada çileden çıkardılar. google da kozmik yazın ilk çıkan blog onun sitesi. sadece kıl tüy alma tarihlerini değil saç bakımı vs. için en uygun zamanları da yazıyor. ben şimdilik hiç saç için olanı uygulamadım, doğumdan sonra belki diyorum kendimi toparlayınca anca. hatta her ay hangi günler yağlı besin tüketmek daha çok kilo aldırır vs. onları da belirtiyor. bence bir bakın oraya tabi tarihlere uyarım diyorsanız. ben bu temizlik konusunda çok memnunum. kesinlikle zayıfladı kökleri. işlemi çok koaly yapıyorum eskiye nazaran. zaten her ay yapıyoruz bu işkenceyi tabi kökten alıyorsanız benim gibi.

dderya eşin ilgisiz mi davranıyor bu bebek mevzularında? bu erkekleri anlamak mümkün değil. onlara kalsa biz çok duygusalız mantıklı hareket etmiyoruz. ne bileyim Allah kolaylık versin valla. ben de hamilelikte zorlandım bu konuda. bazı isteklerimi mantıksız ve abartı buldu. ben de mantıklı olduğunu iddia edemem ama ihtiyaç duyuyorsun işte hele bazı zamanlarda iyice...

ayyyyy nasılduygulandım anlatamam şimdiye kadar bebek fikri ben de baya bir arka planlarda kaldıydı ama bu yazıyı okuyunca içim cız etti ayyy nasıl kötü oldum anlatamam şuan ağlamamak için zor tutuyom kendimi kardeşim oturuyo sorar diye off ulan of

bugün sanırım güzel sohbet dönmüş beni karşı komşum çağırdıydı onun önceki oturduğu yerden arkadaşları gelecekmiş sen de gel dedi ben de tamam didim gittim burya geldim geleli ilk defa böyle bir ortama girdim kendimi kendimi kış uykusundan uyanmuş ininden çıkmış bir ayu gibim hissettim ordaki kızların hepside yeni evli hepside bebek istiyo onlarda onlarada üzüldüm biri hamiş bir ayı kalmış doğuma kimisinde sorun yok ama olmuyo kimisi sorun var allahımisteyen herkese versin kimseyi evlatla sınamasın Rabbim

Kızlar daha önce bahsettim mi hatırlamıyorum ama şimdi benim bacağımda ağrı oluyo hani tam böle şeye yakın yerde ayy nasıl tarif etcem bilmiyom ki yaa şimdi şeyimizden V harfi çizersek sanırım ağrıyan noktayı bulcez işte oram ağrıyo çok yürüyünce özellikle ama son zamanlarda dahada sk olmaya başladı kürtajdan önce böyle bir sıkıntım varmıydı hatırlamıyorum ama kürtaj olduktan bi,r hafta sonramı ne dışarı çıkmıştık orda öyle ağrıdı bir ondan sonra hep ağrır oldu onunla alakalımı onu bilmiyom ama artık ağrıyo takip ettim çok yürüyünce oluyo ama son iki üç haftadır da saha sık ağrıyo bugün karşı komşum benimkide ağrıyo ilişkide kasmaktan oluyo sanırım dedi. Amaaa bu internet zıkkımından araştırdığımda bacak ağrısı rahim kanseri habercisidir dedi beynimden kaynar sular döküldü eşimde saçmalama dedi kızdı bir de ben hep evdeyim biliyosunuz spor yürüyüş falan yok ben de acaba harekesiz durup durup da birden çıkınca çok yürüyorum ondan mı oluyo diyordum bir de şeyyyyyyyy eccik açık olcek ama ne edem artık ilişki esnasında otarafa çokmu yükyeniyo acep diyorum bir kaç seferdirde ona dikkat ettim de acaba ondan mı oluyo da didim yani

şimdiii doktor diyceksiniz pazartesi gidek dediydik pazar günü baya gezdik ağrım şiddetli olmayınca hatta öncekilerine bakınca yoktu bile öle olunca vazcaydım bir de ales varya hafta sonu eğer kötü birşey çıkarsa diyorum eşimin morali bozulur sınavı kötü geçer bu sınavdan da 85 üstü olması gerekiyo doktora için falan yani onun hayatıyla ilgili o yüzden onu düşündüm vazgeçtim haftaya erteledim kendimce ama haftayada adet olucam o zamanda olmaz iki hafta sonraya kalacak o zamana ne olur bilmiyorum

ammada yazdım ama ne yapim gelme gelme nbirden gelincik böle oluyosam demek ki nise çene mi kapatmadan önceeeeeeeeeeeeeee

sinhuuuuussss kuzumm nice nice huzurlu mutlu sağlıklı evlatlı yıllara bacuumm öpüyom seni doğum günü bebesiii

herkese iyi geceler saygılar efenim

künayyydınlarr efenimmm bugün 11de dersim başlıyor...

keyiflerimiz süper olsun bu gün...

benimde kırmızılar teşrif ettiler, haber vereyim dedim ne sevindim ne de üzüldüm bir garip hissediyorum bugün

gitmeden 1-2 yazılı kağıdı okuyayım, yarında kayınvalidemler gelecek hiç okuyamam...

hepinizi çook öpüyorum bu arada yeni BAT 7 aralık... ne kadar uzak geldi bir anda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…