- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #31.621
ya biliyor aslında neden görüşmediğimizi bende dobraca söleyince psikoljim bozuk kimseyi görmek istemiyorum ondan görüşmüyorum kimseyle dedim bişey demedi lütfen kırılma darılma dedim ...
darılmadı bişe demedi haklısın dedi...
öyle bir uykum var öyle bir uykum var ki anlatamam..
dün akşamı anlatmadım sizeeeeeee ah nasıl atladım.. durun anlatim..
şimdi kociş akşam 3 arkadaşı ile yemeğe gideceklti... yer ayırttı eve giderken markete uğradık abur cubur aldım dedimki bu gün depresyon takılcam çekyatı açacam tv de arka sokskları izleyip ağlayacam yer gök aşkı izleyip ağlacam dedim ikisindede ölü vardı
neyse kocişle bi cuvara tüttürdük kociş gitti telim çaldı koştum neredeyse 11 aydır görşmediğim arkadaş ve o arkadaşın kocasıda akşam kocişle yemekte olcek yeni doğum yaptı hatırlarsanız doğum günümde bana hamileyim demişti pek bozulmuştum ya üzülmüştüm tavır aldım konuşmadım tam 11 ay olmuş arıyor ısrrala lütfen gel dedi arabayla eşim gitti dedim illaki gel özledim neden kaçıyorsun bi hatam mı oldu falan derken tamam geliyorum dedim eşimi aradım çağırdım şokoldu eşim emin misin sen onla 11 aydır görüşmüyon dedi evet dedim ve gittim sarıldı bebeğini verdi kucağıma 1,5 aylık olmuş tam görmelisiniz minnacık gözlerim doldu sonra anlattım ona yaşadıklarımı kırgınlığımı psikolojimin etrafımda hamile görmeye dayanamadığını falan bütün gece göğsümde uyudu minicikti misler gibi kokuyordu öyle işte eve gelirken fark ettim ki daha yoldayken özledim o minik bebeği... rabbim dedim mis gibi kokuyordu bizede nasip et arkadaşlarımada el açan herkese nasip diye ağlayarak dua ediyordum eşimde alkollü diye sen geç direksiyona demişti tam duanın en duygusal en şevkli yerinde polis durdurup ehliyet ruhsat sorunca eşim bayağı güldü
öyle ama çok rahatladım oraya gittiğim için samimiydik çünki
amann pek gevezelik yaptım yahuuu
durun kızlar yapmayın 29 olduk ya la kutlama falan yok 5 sene bana 29 kalcam sanırım sğl tatlımmmmmm amin hepimize taz zamanda bir daha ki d.günümde kimseyi bu topikte görmek istemıyorum ona göre
bacılarımmmmm bacılarımmmm
ben kaçıyom kociş merinden geliyor işlerimi toparlayayaım eve gidip depresyon takılıp sonrada uzanıp kitabımı bitircem
hadi allaha emanet olun yepinizi çok çok öpüyoreeee
hoşçakalın bacularımm
ohh güzel sohbet olmuş,ben kaçırdımspor yaptım,yemek yedim,namaz kıldım,biraz ev işi yaptım birazdan eşim gelir şöyle bi selam vereyim dedim canlar hadi görüşürz
yok canım ben öyle bişey hatırlamıyorum ilişki yasağı koymadı doktorum.zaten adet bittikten sonra çekiliyo bende bi kaç gün kanama oldu bittikten sonra ilişkiye devam:)) dayanırım diyorsan dayanırsın,bende bittikten sonra 5-10 dak adet sancısı gibi bi ağrın oldu ama çok hafifti,bildiğim kadarıyla rahim filmini hiç bi kurum,özel siğorta karşılamıyo.
devlete bak ya 3 çocuk diyolar,biz daha birinciyi yapamadan rahim filmi ücretli,aşılama ücretli,tüp bebek ücretli bu nasıl iş anlamadım??
maddiyi bi noktada gözün görmüyoda sonuç olumsuz olunca kötü oluyosun.
umarım herşey istediğin gibi olur canım,inşallah zorlu yola başlamadan hamile kalırsın dicem ama eşin şehir dışına çıkıyodu galiba
deryacım tatlım nasılsın?
iyiyim tatlım iyi diyelim iyi olsun..
anlattım yukarda kendimi..
aslında anlatıcak o kadar çok şey varki..
nerden başlıycam bilmiyorum..
eşimin vurdumduymazlığı,umursamazlığı amaaaan yine aynı şeyler işte..
alıp karşıma konuşamıyorum bile..
psikolojim buna uygun değil...
böyle işte be kuzum sen nasılsın??
işyerimde benden sonra bebek isteyen arkadaşım 4. ayında hamile, nasıl olurum sen düşün? ilk öğrendiğimde dipteydim şimdi toparladım. cuma günü için doktorumdan randevu aldım, artık birşeyler yapacağım. yumurta takibi, rahim filmi aşılama neyse artık. aşılamaya geçene kadarki süreci eşşimden saklayacağım, yine strese girsin istemiyorum. belki 1-2 ay içinde tutar da ona da süpriz olur. eğer olmazsa yeni yıldan sonra aşılamaya geçeceğim ben de. yaşım genç olsa biraz daha kendi haline bırakırdım ama 28 bitip 29a giriyorum aralıkta.
üzülüyorum senin için, kendini toparlayp eşinle konuşmak zorundasın. kolundan tutup doktora götürmek ve biryerlerden başlamak zorundasın. bozulmasın moralin. Ne yapalım, biz diğerleri gibi bebek konusunda şanslı değiliz. Rabbim bir şekilde sağlıklı bir bebek versin de gerisi mühim değil. eşini seviyorsun sonuçta, ne yap et umursamazlığını aşmasını sağla.
Şimdi çıkmam lazım, yine konuşuruz kuzum
öyle bir uykum var öyle bir uykum var ki anlatamam..
dün akşamı anlatmadım sizeeeeeee ah nasıl atladım.. durun anlatim..
şimdi kociş akşam 3 arkadaşı ile yemeğe gideceklti... yer ayırttı eve giderken markete uğradık abur cubur aldım dedimki bu gün depresyon takılcam çekyatı açacam tv de arka sokskları izleyip ağlayacam yer gök aşkı izleyip ağlacam dedim ikisindede ölü vardı
neyse kocişle bi cuvara tüttürdük kociş gitti telim çaldı koştum neredeyse 11 aydır görşmediğim arkadaş ve o arkadaşın kocasıda akşam kocişle yemekte olcek yeni doğum yaptı hatırlarsanız doğum günümde bana hamileyim demişti pek bozulmuştum ya üzülmüştüm tavır aldım konuşmadım tam 11 ay olmuş arıyor ısrrala lütfen gel dedi arabayla eşim gitti dedim illaki gel özledim neden kaçıyorsun bi hatam mı oldu falan derken tamam geliyorum dedim eşimi aradım çağırdım şokoldu eşim emin misin sen onla 11 aydır görüşmüyon dedi evet dedim ve gittim sarıldı bebeğini verdi kucağıma 1,5 aylık olmuş tam görmelisiniz minnacık gözlerim doldu sonra anlattım ona yaşadıklarımı kırgınlığımı psikolojimin etrafımda hamile görmeye dayanamadığını falan bütün gece göğsümde uyudu minicikti misler gibi kokuyordu öyle işte eve gelirken fark ettim ki daha yoldayken özledim o minik bebeği... rabbim dedim mis gibi kokuyordu bizede nasip et arkadaşlarımada el açan herkese nasip diye ağlayarak dua ediyordum eşimde alkollü diye sen geç direksiyona demişti tam duanın en duygusal en şevkli yerinde polis durdurup ehliyet ruhsat sorunca eşim bayağı güldü
öyle ama çok rahatladım oraya gittiğim için samimiydik çünki
amann pek gevezelik yaptım yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?