Sabredenler Kulübü 2012 :)

aaa süper olmuş aslında cuma günü diyetini sor doktora cnm belki diyetisyenin bile bilgii vardır daha hafif diyetler uygular ona bi sor

yok yok üzülmedim işte gecikmeden gelsinler bari kırmızı kartım senin hesabını tutmuştum zati

günümden 1 gün sonra yapmıştım çıkmıştı, neyse hep birlikte hamiş kalalımm ben beklerimmm

aaa süper olmuş aslında cuma günü diyetini sor doktora cnm belki diyetisyenin bile bilgii vardır daha hafif diyetler uygular ona bi sor

diyetisyenim biliyor bebek istediğimi, kilo vermen iyi olur dedi. zaten söylemiştim ya ağır bir diyet değil benimkisi...

he illaki adama accam dun beklerken o adamı gördum tamam mı bıan ben catala yattım adam eğildi gözumun önune geldi korktum iyiki kadına aldım dedim yok kız niye deli oldun bacım deme öyle deme sadece panık yaptım bana nıe vermedi die sıkıntı yok yani vermezse benım gibi deliyle kendı uğraşcak kaç doktor böyle korkak hasta ister ki muayeneden sonra kadına bide dedim sizide yordum k. bakmayın oda önemli dedi desene olur boyle hastalrımız zamanla beraber aşarız gıcık donuk ruh gibi gözleri masmavi nazarlıcak seyımı dıe korktum elo bak sen gelınce ben tozutuyom kele bacım

bende beğeniyorum o topiği ama kendimi o hesaba bir türlü uyduramadım , eminim uydursam güzel sonuçlar alırdım

öyle bir uykum var öyle bir uykum var ki anlatamam..

dün akşamı anlatmadım sizeeeeeee ah nasıl atladım.. durun anlatim..

şimdi kociş akşam 3 arkadaşı ile yemeğe gideceklti... yer ayırttı eve giderken markete uğradık abur cubur aldım dedimki bu gün depresyon takılcam çekyatı açacam tv de arka sokskları izleyip ağlayacam yer gök aşkı izleyip ağlacam dedim ikisindede ölü vardı

neyse kocişle bi cuvara tüttürdük kociş gitti telim çaldı koştum neredeyse 11 aydır görşmediğim arkadaş ve o arkadaşın kocasıda akşam kocişle yemekte olcek yeni doğum yaptı hatırlarsanız doğum günümde bana hamileyim demişti pek bozulmuştum ya üzülmüştüm tavır aldım konuşmadım tam 11 ay olmuş arıyor ısrrala lütfen gel dedi arabayla eşim gitti dedim illaki gel özledim neden kaçıyorsun bi hatam mı oldu falan derken tamam geliyorum dedim eşimi aradım çağırdım şokoldu eşim emin misin sen onla 11 aydır görüşmüyon dedi evet dedim ve gittim sarıldı bebeğini verdi kucağıma 1,5 aylık olmuş tam görmelisiniz minnacık gözlerim doldu sonra anlattım ona yaşadıklarımı kırgınlığımı psikolojimin etrafımda hamile görmeye dayanamadığını falan bütün gece göğsümde uyudu minicikti misler gibi kokuyordu öyle işte eve gelirken fark ettim ki daha yoldayken özledim o minik bebeği... rabbim dedim mis gibi kokuyordu bizede nasip et arkadaşlarımada el açan herkese nasip diye ağlayarak dua ediyordum eşimde alkollü diye sen geç direksiyona demişti tam duanın en duygusal en şevkli yerinde polis durdurup ehliyet ruhsat sorunca eşim bayağı güldü

öyle ama çok rahatladım oraya gittiğim için samimiydik çünki

amann pek gevezelik yaptım yahuuu

bazen diyorum gittikçe bünye zayıflıyor, hemen üşütüp hasta oluyorum, çorap giymezsem ki hiç sevmem sancılar artıyor
annem de diyor, kızken daha dayanıklı olur vücut diye,

artık evlendik ve kadın mı olduk kem küm kendimde gözlemledim de annem de öyle söyledi... bebiş isteğini de iyice düşürdü bizi

canım ben hep cozutuk ve tozutuk haldeyim sizede bulaşıyor ...

bu arada seninkine nazar mı değdirceğindne kokruyon bşir dahaki muayene mavi buncuk tak git değmesin nazarı hehehehehhe

kız allah iyilikini verdin emiiiiiiiiii güldürdün beni...

ayyy yazmayı unuttummm

iyiki doğdun sinemmm iyiki doğdun sinemmm iyiki doğdun iyiki doğdun

iyiki doğdun sinemmmmm :119: :119:

sinhusummm tatlı bacımmm

hangi hesaba bacım dur hatlar karıştı o ne kıss bizim dediğim hsg topiği senın değil raravisin topiğimi onu hiç anlamadım tarihe göremı alıyon

aynen hatlarr karıştıı

raravisin dediği evet dediğim topik ama ben uygulayamadımdı

gözlerim dolu dolu okudum yahu bendede oldu gecen bebek bakmaya gittik annemde heves gelsin bana die hemen kucama verdimi annem bılmıyor bendekı durumu da Allahım bebek kucağımda uyudu o nasıl tatlı bişeydi ve şimdi ona karşı bi ilgim var çok özluyorum annesi arayıp bebek nasıl ağlıyormu meme emmiyordu alıştımı memeye falan gibi yazını okuyunca aklıma geldi cok ıyı anlıyorum seni offf Allahım hiç bekletmez inşallah kız ne dedi peki onu yazmamışsın merak ettim

ayyy yazmayı unuttummm

sinhusummm tatlı bacımmm

:119::119::119::119::119:

doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnn allah sağlıklı sıhhatli bebişli huzurlu yıllar nasip etsin nazar değmesinnnnnnnn

ayyy yazmayı unuttummm

sinhusummm tatlı bacımmm

sğl bebeğim sğl bitanem sğl tatlım ya bişey diyim mi korkudan d.günüm umrumda değildi kutladık ama aklımda hep doktor vardı nysm akşam eşim pasta almış kapıda yakmış delikten bi baktım mumlar yanıyor biz dun kutladık doktorsuz stressiz ohh daha guzeldı ama adamın aklındaki aklında kalmakla yetindi

ayyy pek bir romantikkk .... :123:

doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnn allah sağlıklı sıhhatli bebişli huzurlu yıllar nasip etsin nazar değmesinnnnnnnn

durun kızlar yapmayın 29 olduk ya la kutlama falan yok 5 sene bana 29 kalcam sanırım sğl tatlımmmmmm amin hepimize taz zamanda bir daha ki d.günümde kimseyi bu topikte görmek istemıyorum ona göre

durun kızlar yapmayın 29 olduk ya la kutlama falan yok 5 sene bana 29 kalcam sanırım sğl tatlımmmmmm amin hepimize taz zamanda bir daha ki d.günümde kimseyi bu topikte görmek istemıyorum ona göre

durun kızlar yapmayın 29 olduk ya la kutlama falan yok 5 sene bana 29 kalcam sanırım sğl tatlımmmmmm amin hepimize taz zamanda bir daha ki d.günümde kimseyi bu topikte görmek istemıyorum ona göre :47

ya biliyor aslında neden görüşmediğimizi bende dobraca söleyince psikoljim bozuk kimseyi görmek istemiyorum ondan görüşmüyorum kimseyle dedim bişey demedi lütfen kırılma darılma dedim ...

darılmadı bişe demedi haklısın dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…