- Konu Sahibi minikgelin
-
- #31.601
bu kadar erken karar verme sevip sevmemkle ilgili, onlar da insan sonuçta her günleri aynı olamaz. hem sana karşı tavrından öte işinde iyi mi değil mi o önemli. filmi çektrip git bakalım, sonra değerlendirirsin kadını
eşim ben cok sevdim sen canını acıttığı için sevmedin dedi ama hiç guler yüzlü değil şimdi ebnim herzaman gittiğim kadın doğumcu vardı o bana sinemcik şöyle sinemcik böyle ona alışkınım dedim belki ilk defa tanıştık ama bazı doktorlar vardır ilk gördğünde elektirk alırsın sevmedim ama dediği gibi canımı yaktı belkı ondan şu tahsilleri yaptirim hsgyi alıp göstercem sonra yumurtlama takibi edicek onuda onda yaptırcam aşılama falan derse bulamaz daha beni diğer doktorlada odaları yanyana ayıp olcak ama napim
hoşgeldin canım. elhamdüllillah halimize işte, iş güç, bebek hasreti derken geçiyor günler... önümdeki hedef şimdilik cuma günü... bu arada perşembe de diyetisyen kontrolüm var, bakalım neler olacak
o gözlerini yerim senin kuzumkız nbak rahat ol bacım 3 ay verdim sana diğer tedavili kızlara ve bana 6 ay gecenki gebelikte kaçıncı gununde çıkmıştı gerci bu ilk ay ilk ayın gunahı olmaz kuzum üzülmezsin dimi
aaa süper olmuş aslında cuma günü diyetini sor doktora cnm belki diyetisyenin bile bilgii vardır daha hafif diyetler uygular ona bi sor
sen kaşınuyon bence temiz bi sopa istiyor canın niye beğenmiyon o karıyı illaki erkeğemi gideceksin ""buda annemin lafı gidip gidip elin heriflerine açıyorsunuz ergenlik çağındayken beni banyoya yanına sokmazdın diyor ondan esinlendim"" ... aman deli ettin beni vay dimez olaydım kele
şu doktor bi başlasın sen burda neler olduğunu gel anlat gıcık alınacak bi doktor ise hep birlikte karar verip gıcık alırız... daha ilk muayeneden kendi başına gıcık alıyon bizden habersin duymayayaım bir daha hımmm :94:
googleye yaz bakalım hsg öncesi antibiyotik diye aç aç oku okudum baktım senin için gerek yokmuş deli....
o topiğin tam adı ne cnm yazarmısın bi bakayım dün ben baktım ama orasımı bilemiyorum kimseden görmedim antibiyotik die ya stres yapmadım da kızdım kadına eğer enfeksiyon riski varmış eğer boyle korunması vara neden vermedi die
hoşgeldin kuzum..
eee paylaşa paylaşa hepimiz tecrübelenecez kız....
bu arada bayıldım o fal taşı bifi ayrılan gözlerine...
neyse herşey bi kenara öyle 1 gün gecikmede çıkmıyor ki sen esirge kendini belkide bebeş vardır...
bende beğeniyorum o topiği ama kendimi o hesaba bir türlü uyduramadım, eminim uydursam güzel sonuçlar alırdım
he illaki adama accam dun beklerken o adamı gördum tamam mı bıan ben catala yattım adam eğildi gözumun önune geldi korktum iyiki kadına aldım dedim yok kız niye deli oldun bacım deme öyle deme sadece panık yaptım bana nıe vermedi die sıkıntı yok yani vermezse benım gibi deliyle kendı uğraşcak kaç doktor böyle korkak hasta ister ki muayeneden sonra kadına bide dedim sizide yordum k. bakmayın oda önemli dedidesene olur boyle hastalrımız zamanla beraber aşarız gıcık donuk ruh gibi gözleri masmavi nazarlıcak seyımı dıe korktum elo bak sen gelınce ben tozutuyom kele bacım
hangi hesaba bacım dur hatlar karıştı o ne kıss bizim dediğim hsg topiği senın değil raravisin topiğimi onu hiç anlamadım tarihe göremı alıyon
öyle bir uykum var öyle bir uykum var ki anlatamam..
dün akşamı anlatmadım sizeeeeeee ah nasıl atladım.. durun anlatim..
şimdi kociş akşam 3 arkadaşı ile yemeğe gideceklti... yer ayırttı eve giderken markete uğradık abur cubur aldım dedimki bu gün depresyon takılcam çekyatı açacam tv de arka sokskları izleyip ağlayacam yer gök aşkı izleyip ağlacam dedim ikisindede ölü vardı
neyse kocişle bi cuvara tüttürdük kociş gitti telim çaldı koştum neredeyse 11 aydır görşmediğim arkadaş ve o arkadaşın kocasıda akşam kocişle yemekte olcek yeni doğum yaptı hatırlarsanız doğum günümde bana hamileyim demişti pek bozulmuştum ya üzülmüştüm tavır aldım konuşmadım tam 11 ay olmuş arıyor ısrrala lütfen gel dedi arabayla eşim gitti dedim illaki gel özledim neden kaçıyorsun bi hatam mı oldu falan derken tamam geliyorum dedim eşimi aradım çağırdım şokoldu eşim emin misin sen onla 11 aydır görüşmüyon dedi evet dedim ve gittim sarıldı bebeğini verdi kucağıma 1,5 aylık olmuş tam görmelisiniz minnacık gözlerim doldu sonra anlattım ona yaşadıklarımı kırgınlığımı psikolojimin etrafımda hamile görmeye dayanamadığını falan bütün gece göğsümde uyudu minicikti misler gibi kokuyordu öyle işte eve gelirken fark ettim ki daha yoldayken özledim o minik bebeği... rabbim dedim mis gibi kokuyordu bizede nasip et arkadaşlarımada el açan herkese nasip diye ağlayarak dua ediyordum eşimde alkollü diye sen geç direksiyona demişti tam duanın en duygusal en şevkli yerinde polis durdurup ehliyet ruhsat sorunca eşim bayağı güldü
öyle ama çok rahatladım oraya gittiğim için samimiydik çünki
amann pek gevezelik yaptım yahuuu
ayyy yazmayı unuttummm
iyiki doğdun sinemmm iyiki doğdun sinemmm iyiki doğdun iyiki doğdun
iyiki doğdun sinemmmmm :119: :119:
sinhusummm tatlı bacımmm
ayyy yazmayı unuttummm
iyiki doğdun sinemmm iyiki doğdun sinemmm iyiki doğdun iyiki doğdun
iyiki doğdun sinemmmmm :119: :119:
sinhusummm tatlı bacımmm
sğl bebeğim sğl bitanem sğl tatlımya bişey diyim mi korkudan d.günüm umrumda değildi kutladık ama aklımda hep doktor vardı nysm akşam eşim pasta almış kapıda yakmış delikten bi baktım mumlar yanıyor biz dun kutladık doktorsuz stressiz ohh daha guzeldı ama adamın aklındaki aklında kalmakla yetindi
:119::119::119::119::119:
doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnn allah sağlıklı sıhhatli bebişli huzurlu yıllar nasip etsin nazar değmesinnnnnnnn
doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnn allah sağlıklı sıhhatli bebişli huzurlu yıllar nasip etsin nazar değmesinnnnnnnn
gözlerim dolu dolu okudum yahu bendede oldu gecen bebek bakmaya gittik annemde heves gelsin bana die hemen kucama verdimi annem bılmıyor bendekı durumu da Allahım bebek kucağımda uyudu o nasıl tatlı bişeydi ve şimdi ona karşı bi ilgim var çok özluyorum annesi arayıp bebek nasıl ağlıyormu meme emmiyordu alıştımı memeye falan gibi yazını okuyunca aklıma geldi cok ıyı anlıyorum seni offf Allahım hiç bekletmez inşallah kız ne dedi peki onu yazmamışsın merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?