Sabredenler Kulübü 2012 :)

ya cnm bende cok istedim aman forumları okuyunca şaşırdım kaldım yok su akıtyor yok şu yok bu memnun kaldıkları ürünlerde 2000 tl falan vazgectim sende alırsan sölersin bize egemn bimden aldı memnun kaldı sanırsam bide sdtivede var ona sor

iyi bari bak sizin ailede zayıf geliyor demek ki bebişler. için rahat olsun. ben de belki babasına çeker diye düşünmüştüm ama anlaşılan oğlan anasına çekti. güdük olacak. zaten eşlerde boy farkı varsa genelde oğlanlar kısa kızlar uzun oluyor nedendir bilemiyorum :)))

cnm doktorumun ultrasonunda 1900 çıktı geçen aydan bu yana 300 gr almış gözüküyodu..bizi korkutan o oldu dopplerde 2179 çıktı onun verileri tabi daha sağlıklı senin de öyledir eğer renkli dopplere girmediysen 2200 çok net bi veri olmayabilir..benimle kıyaslayacaksan kilosunu 1900 olarak dikkate al çünkü normal ultrasonda gözüken o..
35 haftalıkken normali 2400-2500 civarıymış cnm seninki normale yakın çok zayıf değil korkma :))

çöp adam tanımına çok güldümm aynı tepkiyi ben vermiştim dün :)) benimki tam çöp adam olacak kollar bacaklar uzun ve zayıf cin ali gibi bişey olcak
allahtan saçları çıkmış kel olmayacak :)

huhuhuuuuuu....Helloooo;Can you hear me??acep:26:

ahh be ruhsar,bak sana sen kendin söylüyon 2200 doğmuşum diye,daha ne üzülüyon bacım,sadece sağlıklı olması için dua et sence,kızların da dediği gibi anasına çekmiş anlaşılan oğluşun

hayalimduam,yes i can what do you do acep

bana da babam alma dediğim halde h2o almış. amanın bir denedim (gerçi orijinal değil galiba) eziyet. bir mutfağı silmek için en az iki kere su doldurdum. gerçi mutfağım büyük. hemencecik bezi kirlendi. camı falan sileyim dedim acayip ıslak bıraktı. e ozaman ne anladım ben dedim. kaldırdım kutusuna. geri iade edebilseydim hemen şutlayacaktım.

alf almayı düşünüyordum. burada methedenler pek çok sadece geçen gün biri hiç memenun olmadığını yazmış ondan da soru işareti oluştu kafamda.
dediğin gibi bir de çok pahalı olanlar var. onları da hadi zora girdim aldım diyeyim ki eşimi ikna edebileceğimi hiiç sanmam o kadar pahalısı için, ya kullanmazsam ne olacak kenara mı atacağım? işte o yüzden ben de bakınıp duruyorum.
bir de benim eşim klasik adam. böyle ben almak istiyorum falan dediğimde, ya anam babam usulü eline bez alıp silmek gibi olmaz bir kenara atarsın boşver deyip duruyor. mikrofiber bezleri bile gereksiz gören bir şahıs nihayetinde

:18::18: al işte kafama kafama vurdun şimdide o ağrıyo acaba beyin hücrelerşim öldümü hafızamı mı kaybettem acaba valla haklısın kuzum yaa gelcem inşallah yine burduyuuummmm
huhuhuuuuuu....Helloooo;Can you hear me??acep:26:

yeeeeeesssssss ay dont forget mi may lav gotu sukull hayde şimdi baga cup virin

valla cnm dua ediyorum ben de :) tek dileğim sağlıklı olması gerisi gelir zaten..

cnm valla bnde h2o istiodum hatta eşime dedim bundan al diye ama senin anlattıklarından sonra biranda vazgeçtim..fakirinkini sormuştum ama o da pek tavsiye edilmedi buhar çıkması için bastırmak gerekiyomuş o da yorucu olur zaten bastıra bastıra bütün eli silmek :)
ama 2000 tl civarı olanlar var demiş sinhus onlara da güvenip o parayı vermem ben..
alflar reklamda çok güzel duruyo valla ama cesaret edemiyorum bende..sen alırsan bize de bilgi ver

ya benim holle mutfak fayanslarım bembeyaz ama araları cabuk kirleniyor derz temizliyici alıyorum fırçala Allah fırçala onra 3 su sil geberiyorum dedim alim derz aralarını temizlerim ama okudukça kafam karıştı bıraktım öyle keşke iade etseymiştin o senın yasal hakkın boşuna alınmış oldu bak işte bende onu istemıyorum gercekten işimi görsün diyorum ama onlarda 2000 tl sonra ver kullanma ben cabuk sıkılırım bişeyden kaldı öyle ama gene teknosada falan bakıyorum 300 500 lük bişey işimi görcek

ne diyin kele bacım

işte baaakkk böle ingilizce konuşurum ben kisme anlamaz bu dil kuzey kutbu ingilizcesi birgün yolunuz düşerse oraya ayıların size zarar virmemesi içüünn bilinmesi şart gerçi bir çok bilim adamımız bu dili sadece kutuplarda diil ayunun olduğu heryerde konuşabilirsiniz diyo

ne saçmaladım ben de yaaff

anammmmm ilk kez bukdr kalabalık goruyorum uzun zamandan sonra burayı :)
3 lü test sonucumu aldım temiz çıktı haber vereyim dedim şimdi azcık işim var iş yerinde bitince gelmeye çalışcam muck:)

hiç saçmalamadın geldiğin belli oldu yarıldım gulmekten kızz banada öğret adama sinirlendiğim zman ondan konuşurum belkı anlaşırız

hakket yaa,ne güzel herkescikler burada,bir iki eksiğimiz var ama olsun,onlarda birazdan damlar nasıl olsa
haydi halaya,kalabalıkta en güzel şey halaya girmek,hamileler çok sallanmayın benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…