Sabredenler Kulübü 2012 :)

rüyaların gercek olacak yakında inş kuzum:)
adet oluyorsan korkma yumurtlarsın çatır çatır hemdeeeee içleri doplolu olcak korkma iyi düşün iyi olsun..cuma haber ver tamammı:)

yok be cnmmm bnm zaman gecmıyor valla yolun yarısına gelmek bie sanki 1 sene gibiydi geriye yarısı kaldı belki karnım buyuyp bebegin hareketlerini hisedince daha keyifli olur şimdi hiç bşy yok ya sıkıcı

20. haftada başlıyo hareketleri gerçekten çok harika duygular :))
sıkılmak yok yola devam...

yazmaz olurmuyuz kız,her zmaan kapımız açık bekleriz,hamişlerimiz çoğaldı burda bebişlerle ilgili sohbet ederiz çok az kalmış doğuma,hazırlıklar herşey tamam mı? doğum şekli ne düşünüyosun?
benim 13. haftada belliydi kız dedii tabi kesin diyemiyor ilk başta..ama erkekse bence görebilir benim çogu erkek doguran arkadaşlarımın 11.hafta belli olmuştu:)çok merak ediyor insan demiii :)gönlünden gecen ne:)

vay bee o zaman 2 hafta sonra bi ihtimal belli olabilir senin kız da maşallah hemen göstermiş evet çok merak ediyorum kızım,yada oğlum diye sevmek istiyorum artık..gönlümden geçen kız,ailede nerdeyse hiç kız yok çoğu erkek torunların falan değişiklik olsun diye kız istiyorum ben de,ama oğluşum da olsa fena olmaz hani aman ne biliyim ikisi de farklı duygu,ikisini de istiyorum

hoşbuldum canım arada yazıyorum cevap gelmiyo ya da kimse olmuyo ama haberleri okuyorum :)

bazen dua listemizi beğendiğini görüyorum, diyorum oflu uğramış... ama yazmıyordun pek

rüyaların gercek olacak yakında inş kuzum:)
adet oluyorsan korkma yumurtlarsın çatır çatır hemdeeeee içleri doplolu olcak korkma iyi düşün iyi olsun..cuma haber ver tamammı:)

inşallah öyle olur artık üzülmek istemiyorum ben
cuma günü öğleden sonra yazarım buraya. doktorum tedavi için bir yol haritası çizerse onu da sizinle paylaşacağım...

ben de hep erkek çocuklarını severdim, eskiden hep oğlum olsun isterdim... ama eşimin yeğenleri erkke, benim yeğenim erkek derken kız bebeğe hasret kaldık ben de eşim de. Rabbim kısmet ederse kız evlat istiyorum ben de....
aslında hayalim hep 3 çocuktu, 2 kız 1 oğlan şeklinde... keşke nasip etse yüce Rabbim

20. haftada başlıyo hareketleri gerçekten çok harika duygular :))
sıkılmak yok yola devam...

ay inş hisederim ya vala sabırsızlanıyorumm ozaman daha 2-3 haftam var hisetmeye:)
benimde gönlümden gecen kız dı...eşimin erkek:)
kaynanam tarafında hep erkek var herkes kız istiyor annem tarafındada hep kız var erkek istiyorlardı:)yanikiiii herkesin gönlünü hoş etmek zor :)bana hep kız çocuklar daha işveli cilveli sevimli gelmiştir erkek bebekler biraz soguk geliyor tabiiiiiiii oglumolsaydı yine cokkk cokkk sveinirdim zaten benim durmumunda brinin kız erkek seçme lüksü bile olamaz çok şükür evlat sevgisini tadayım daha ne isterimki:)

herşey guzel olacak inan evde her ay adet gununu beklemek daha yorucu ve uzucu bak doktora gitmek takip halinde olmak bile ayrı moralini düzeltecek çünkü çabalayınca insan daha iyi hisediyuor kendini :)

inşallah öyle olur artık üzülmek istemiyorum ben
cuma günü öğleden sonra yazarım buraya. doktorum tedavi için bir yol haritası çizerse onu da sizinle paylaşacağım...

sdtiveciğim selam bacıımm.. cuma günü hayırlısı neyse o olsun bakalım,doktora ne hissettiğini söyle,artık sıkıldığını bişeylerin yoluna girmesini istediğini söyle..ben bebekten önce en son gittiğimde artık patlamıştım doktora,bitmek bilmeyen bi kahve akıntım vardı hatırlarsın,yeter artık dedim kaç ay ilaç klullandım bi türlü geçmedi,benim sinirlerim bozuldu,ben artık rahatlamak istiyorum,ilaç falan istemiyorum 10 ay oldu hala hamile kalamadım faln diye bayaa saydırmıştım doktora,sonra karar vermiştik kahve lekelnme için ilaç kullanmamaya,önmümüze bi 6 ay daha koymuştuk olmazsa tedaviye başlıcaktık ama çok şükür o ay geldi meleğim cuma günü doktora gittiğinde plan program olsun,otursun artık kafanda ,zihnen rahat olursun çok

nasip edecek inş tatlım benimmmm bende iki çocuk isterim hep ama tüp bebekle olacagı için ikinciyi yine istermiyiim emin deilim:)

olur tabi uğrarım bundan sonra ama sizde çok boş bırakıyosunuz :))
hazırlıklarım tamam canım.
oğluşumun oyun parkını aldık kurduk elbiseler yıkandı ütülendi yerleştirildi...
normal düşünüyorum inşallah bi aksilik olmazsa..

baya zaman girmediğim oldu 1 ay kadar bu aralar giriyorum sabahları bakıyorum friedmanımız oluyo o yazıyo tam yazıcam çıkmış oluyo..
ama dua listemizi okuyorum dua ediyorum yazmasam bile takipteyim.. :))

aynen eşiminde gönlünden geçen erkek,hiç birimizin seçme lüksü hangisi hayırlı olcak rabbim bilir,rabbimin takdiri,yeterki sağlıklı ve hayırlı olsun,eli ayağı düzgün,özürsüz,tatlı mı tatlı bebekler,çocuklar olsun yeter

az kaldı az sık dişini

ohh maşallah,sağlıla gelsin bakalım,güle güle kullansın bütün eşyalarını inşallah inşallah rabbim gönlüne göre versin kolay sağlıklı doğum nasip etsin

inşallah canım inşallah rabbim gönlüne göre versin,ben de hep kalabalık aile hayal ederim inşallah rabbim nasip eder hayırlısıyla

aynenoyle cnm bnm 3 lü test sonucunu alcam akşam üstü saglıklı olsunda en önemlisi o inan

ayyyyyyy ofluuu neguzeeeee herşey tamam demı aslında resim eklesen daha keyıfı olur kıs cok seviyorum bebek kıyafeetlerıne odasına yatagına bakmayı:)

ben de çok seviyorum yaa oflu ekleyebilirsen ekleene bizlere de fikir olur

inşallah sonuç temiz çıkmıştır bizlere de yaz merak ederiz

herşey guzel olacak inan evde her ay adet gununu beklemek daha yorucu ve uzucu bak doktora gitmek takip halinde olmak bile ayrı moralini düzeltecek çünkü çabalayınca insan daha iyi hisediyuor kendini :)

ben de öyle olmasını umuyorum tatlım, en azından birşeyler yapıyorum diyebileceğim...

selam kuzum, tam olarak bunları söyleyeceğim zaten. ben kendi kafamı rahatlatmayı bir yere kadar becerebiliyorum. belki 1 sene daha kendi haline bıraksam bebk gelir. ama o kadar beklemek istemiyorum ben. en azından sürekili kontrol altında olayım istiyorum. mesela tam olarak yumurtam hangi gün çatlıyor, kaç mm oluyor bilmiyorum hiç. sadece bir ay adetimin başında gittiğimde çatlamayan bir yumurtam olduğunu biliyorum, zaten hissetmiştim de... şimdi artık yumurta takibi mi yapar, çatlatma iğnesi mi verir ne yapar bilemiyorum ama bir müdahale istiyorum artık...
en büyük hayallerimin biri doktora hamile kaldıktan sonra gitmekti. yani herkes gibi "normal" bir süreçten sonra. ama tabii hayatta her istediğimiz olmuyor. durumu kabul edip ona göre adım atmak zorundayım

nasip edecek inş tatlım benimmmm bende iki çocuk isterim hep ama tüp bebekle olacagı için ikinciyi yine istermiyiim emin deilim:)

sen değil miydim, tüp bebekle olduğunu bile unuttum, ben ki iğneden korkarım yaptırdım diyen... yine istersin merak etme

çok haklısın canım,hayırlısı olsun inşallah,rabbim böyle uygun görücek demekki,yine de umutsuzluk yok,inşallah tedavi esnasında kendiliğinden gelir allah büyük olmaz diye bişey yok,nasıl hamile kalırsan kal,inşallah şöyle tadını çıkara çıkara,bulantısız,kanamasız lekelnmesiz risksiz,stressiz güzel bi hamilelik geçirirsin

Rabbim biliyor ya kendiliğinden gelmesi en büyük dileğim öyle özeniyorum ki bunu yaşayanlara...hergün şükretmeniz lazım...
yakın çevremde tedavi ile bebk sahibi olan yok (bildiğim) teyzelerim, kuzenlerim, yengem görümcem herkes doğal yoldan hamile. sanırım biraz da bu yüzden bu süreci kabullenmek ağırıma gidiyor...ama yapacak birşey yok. Allahım bana, eşime aile sağlık versin. birbirimizin acısını göstermesin yeter ki

meraba kızlar...

dün berbat bir gün geçirdim giremedim o yüzden şimdi de dün yaşadıklarımı aklımdan çıkarmaya çalışıyorum sizinle paylaşmazsam çatlayacağım..
binbir heyecaanla oğlumu görmeye gittim ama bebeğimde hala gelişememe problemi var..kilo alamıyor olması gerekenden daha zayıf gördü doktorum..bu durumda da damarların tıkalı olmasından şüphelendi ya da rahim besleyemiyormuş bilmiyorum neden olduğunu..
bu durumda hemen renkli dopplere yönlendirdi oradan çıkacak sonuca göre belki haftaya sezeryene alırız dedi..ömrümden ömür gitti kızlar ağlamaktan harap oldum resmen çünkü kg 1900 ölçülmüştü ultrasonda ve bebeğimin sağlıklı doğar mı onu bile bilmiyodum..

neyse o halimizle görüntüleme merkezine gittik allaha şükür kan basıncı normal çıktı herhangi bir tıkanıklık söz konusu değil..bebeğim 2179gr ölçüldü tabi olması gerekenden geri durumda ama diğer gelişimleri gayet normal beslenmesi problemli..bir de suyum alt sınırda allah korusun sürekli hareketlerini takip etmem gerek çünkü bu tip bebeklersa sıvı azalabiliyormuş ve bebek ölebiliyormuş..şimdi haftaya tekrar kontrole gidicem doğum için biraz daha zaman kazanmış gibi gözüküyoruz ama tam olarak haftaya belli olaca herşey..zaten bnm sıpa şuan doüum pozisyonunda kafası kasığımda ve felaket canımı yakıyo..doktor bu da çıkmaya çalışıyor dedi:)
sanırım topiğin ilk doğumu benden gelecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…