- Konu Sahibi minikgelin
-
- #31.741
burda vala yağmur soğuk uuuuvvv kış geldi kıışşş :18:
cnm burda hava yağmurlu değil kısa koluyla oturuyom valla evde ama sıcaklıklar 10 derece düşecekmiş galiba akşama vaya yarına buralarada yağmur gelebilir
estağfirullah tatlım herşey sizleri mutlu etmek için
topiğin havasını bozmak istemiyorum ama buraya yazmam lazım ağlamamk için...
işyerinde hamile olan arkadaşım öğlen doktora gitmiş keseyi görmüşlerultrason resmini gösterdi bana, minnacık bir baloncuk...içim nasıl doldu anlatamam..yalvarıyorum Rabbim bu duyguyu yaşamayan herkese yaşatsın, isteyen herkese hamileliği tattırsın
işyerinde hamile olan arkadaşım öğlen doktora gitmiş keseyi görmüşlerultrason resmini gösterdi bana, minnacık bir baloncuk...içim nasıl doldu anlatamam..yalvarıyorum Rabbim bu duyguyu yaşamayan herkese yaşatsın, isteyen herkese hamileliği tattırsın
eeeeeeeee
herkes nasıl bu gün..
bakıyorum toplaşıvermişsiniz kokunuzu aldım geldim...
hiç çalışasım yok eve gidip yatasım var akşama kayınbabam gelecek maç islemeye d-smart veriyo galatasatay maçını inş yalnız gelirse ben gider yatak odama kitap okurum uyurum rahat rahat yada salonda tv izlerim onlar oturma odasında oturur dinlenirim nedense bir tembellik var havadan mı sudan mı bilmem yemek yemeye bile üşeniyorum
inşallah gelmezler tembellik yaparsın ben bugün öel yapıyom gardaşım çıktı herifi yolladım allaaaaaaaaahhhhhhhhhh ev benim uleyynn gelinde parti virekeeeeeeeee
herkes nasıl bu gün..
bakıyorum toplaşıvermişsiniz kokunuzu aldım geldim...
hiç çalışasım yok eve gidip yatasım var akşama kayınbabam gelecek maç islemeye d-smart veriyo galatasatay maçını inş yalnız gelirse ben gider yatak odama kitap okurum uyurum rahat rahat yada salonda tv izlerim onlar oturma odasında oturur dinlenirim nedense bir tembellik var havadan mı sudan mı bilmem yemek yemeye bile üşeniyorum
yaaa kış güzel oluyo ama doğalgaz faturası olmasaaktarma kablom yanımda olsa güneş altında bi resmimi gönderiridim ısınırdınız
çok sıcak ya burda kış gesin istiyom gelmiyo bazen ben çok istiyom ondan mı gelmiyo diyom kociş gülüyo saçmalama diyo...
özcan denizin filmi evim sensini izleyen var mı kızlar.çok merak ediyorum.müziği zaten sevdiğim bi müzikti filmde güzel olmuştur inş
[video=youtube;LrQKqNNiHD8]http://www.youtube.com/watch?v=LrQKqNNiHD8&feature=relmfu[/video]
bak madem ki anlamını bilmiyon,ben söylim ne demek : her havsın the baynı demek sanırsam
ya benbu özcan denizi semiyom nidensebirde şarkızının oyuncu olması oyuncunun şarkıcı olması hiç güzel olmuyo bence beceremiyolar yaaff üzerlerinde eğreti duruyo yaptıkları iş
off ya ben cıkıyorum adam başımda belkliyor protesto edio hem size hem ona laf yetişterimiyorum ha bide özel msj geldi bana bakım çalışması varmış herkes dağılsın 2 saat sonra gelsin demişler bende iletirim arkadaşlara dedim had kızlar 16.30 da görüşürüz
yavrumm benim,üzülme canım,Rabb'm size de nasip edecek inşallah,inşallahhhh
canım Allahım isteyen herekese hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yaşatsın inşşş... hamile kalmak ayrı dert biliyorum ama o hamileliği devam ettirmek de hamileliğin sonucunda mucizeni kucağına alabilmek de ayrı bir dert
ben o ultrason resimlerini gönül rahatlığıyla kimseye gösteremedim bile.sadece bir kere kalp atışlarını duyduk,kesenin içinde cenin oluşmaya başladığını sadece bir gebeliğimde gördük,ama ben bunu anneme bile gösteremedim.çünkü devam etmediöyle olunca da ne hamile kalmanın ne de o ultrason fotoğraflarının hiç bir anlamı kalmıyor.bu yüzden sağlıklı bir şekilde nasip etsin inş Rabbim hepimize...
off ya ben cıkıyorum adam başımda belkliyor protesto edio hem size hem ona laf yetişterimiyorum ha bide özel msj geldi bana bakım çalışması varmış herkes dağılsın 2 saat sonra gelsin demişler bende iletirim arkadaşlara dedim had kızlar 16.30 da görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?