Sabredenler Kulübü 2012 :)

eeeeeeeee

herkes nasıl bu gün..

bakıyorum toplaşıvermişsiniz kokunuzu aldım geldim...

hiç çalışasım yok eve gidip yatasım var akşama kayınbabam gelecek maç islemeye d-smart veriyo galatasatay maçını inş yalnız gelirse ben gider yatak odama kitap okurum uyurum rahat rahat yada salonda tv izlerim onlar oturma odasında oturur dinlenirim nedense bir tembellik var havadan mı sudan mı bilmem yemek yemeye bile üşeniyorum

canım sağol vallahi hepimizi yazmışsın...
ankarada kapalı bugün hava, serinlemeye de başladı. yarın bayağa soğuyacakmış. kaban falan giymek gerekebilir bile...

özcan denizin filmi evim sensini izleyen var mı kızlar.çok merak ediyorum.müziği zaten sevdiğim bi müzikti filmde güzel olmuştur inş

[video=youtube;LrQKqNNiHD8]http://www.youtube.com/watch?v=LrQKqNNiHD8&feature=relmfu[/video]

yavrumm benim,üzülme canım,Rabb'm size de nasip edecek inşallah,inşallahhhh

canım Allahım isteyen herekese hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yaşatsın inşşş... hamile kalmak ayrı dert biliyorum ama o hamileliği devam ettirmek de hamileliğin sonucunda mucizeni kucağına alabilmek de ayrı bir dert
ben o ultrason resimlerini gönül rahatlığıyla kimseye gösteremedim bile.sadece bir kere kalp atışlarını duyduk,kesenin içinde cenin oluşmaya başladığını sadece bir gebeliğimde gördük,ama ben bunu anneme bile gösteremedim.çünkü devam etmedi öyle olunca da ne hamile kalmanın ne de o ultrason fotoğraflarının hiç bir anlamı kalmıyor.bu yüzden sağlıklı bir şekilde nasip etsin inş Rabbim hepimize...

benim de evde olasım var, iş aslında hem kafamı meşgul ediyor o anlamda iyi...ama sıkılıyorum, evimde olmak istiyorum bazen de...
akşam gidip yemek yapmam lazım, azıcık et indirmiştim dolabın alt kısmına, inşallah çözülür de kavururum hemen

inşallah gelmezler tembellik yaparsın ben bugün öel yapıyom gardaşım çıktı herifi yolladım allaaaaaaaaahhhhhhhhhh ev benim uleyynn gelinde parti virek

yaaa kış güzel oluyo ama doğalgaz faturası olmasa

ya benbu özcan denizi semiyom nidense birde şarkızının oyuncu olması oyuncunun şarkıcı olması hiç güzel olmuyo bence beceremiyolar yaaff üzerlerinde eğreti duruyo yaptıkları iş

amiinn cnm inşilk zamanlar o arkadaşını görmek senin canını çok acıtacak hep hevesleneceksin üzüleceksin ama yavaş yavaş alışacaksın bu duruma tatlım.çünkü aynı şey benim başıma da geldi.o arkadaşımı görünce yine hevesleniyorum benim bebeğim hala olmadığı için üxülüyorum ama daha az cnm acıyo

akşam kocişle olan diyalogumzu anlatayım gülün azcık..

dün akşam eve gittim acıktım buzlukta azıcık dolma içi vardı etsiz pirinç maydanoz nane sarımsak soğan azda domates baharat salça şimdi onla çorba yapsam 1 tabak anca çıkar en iyisi annemin yaptığı gibi yoğurtla çoğaltayım bunu hem yayla çorbası olur dedim eşimde hayatta çorba içmez sade mercimek çorbası içer çok pimpiriklidir her yemeği yemez seçer burun kıvırı onada salata yaptım istedi diye..

yemeği hazırladım onada koydum çorba önce yedi 5-6 lokmadan sonra neyden yaptın bunu dedim çok mu güzel dedim eve dedi anlatınca bıraktı yemedi gerzek dedim önce yedin ama yok yemem dedi ve yemedi burun kıvırdı dedimki işte bu yemek seçme işiniz yüzünden çocuğuma benim annem bakacak dedim senin anan pimpirikli çocuk yetişrimiş hepiniz aynısınız benim çocuğum ne bulursa onu yiyecek seçme şansı olmayacak sebze meyve yopurt çorba senin gibi olmasın inş dedim..

oda allah allah dedi senin gibi pis boğaz mı olsun dedi çocuğum benim gibi olsun seçici olsun dedi allah allah dedim yokluk görsen açlıktan ölürsün seçecem diye dedim
benim çocuğum itiraz etmeyecek önüne koyulanı kuzu kuzu yiyecek dedim.. sağlıklı beslenecek dedim başladık kavgaya senin annen benim annem falan derken başladı eşim gülmeye kız sen kafayı yedin hadi de bana ne oluyor dedi olsunda pis boğaz olsun ne yapalım dedi...

gülmekten bu defa yemek yiyemedik ...

harbiden kafayı sıyırıp cozuttum mu ben acep...

ya benbu özcan denizi semiyom nidense birde şarkızının oyuncu olması oyuncunun şarkıcı olması hiç güzel olmuyo bence beceremiyolar yaaff üzerlerinde eğreti duruyo yaptıkları iş

asmalı konakta oynarken dizi hiç kaçırmadan takip etmiştim ama bu filmde nasıl oynadı bilemiyorum tatlım.gidenler beğenmiş çok ağlamış.görücez bakalım.gerçi sen ormantik filmleri pek tercih etmiyon sana vurdulu kırdılı lazım

sdtive kuzum neden havamız değişsin öyle deme üzülme de.
İnşallah bu çektiğin acıların sonu gelir kuzum bu ay son olur ne yapılması gerekiyosa kısa sürede sonuçlanır inşallah senin için herşey iyi olur kuzum üzülme desem bile üzülücen çünkü elinde değil biliyorum o anlarında çokca dua et Rabbim gözyaşıyla edilen duaları karşılıksız bırakmaz inşallah biliyorum çünkü benim duamı karşılıksız bırakmadı inşallah hepimiz için öyle olur

off ya ben cıkıyorum adam başımda belkliyor protesto edio hem size hem ona laf yetişterimiyorum ha bide özel msj geldi bana bakım çalışması varmış herkes dağılsın 2 saat sonra gelsin demişler bende iletirim arkadaşlara dedim had kızlar 16.30 da görüşürüz

bak sennnnnnnn,az üçkağıtçı değilmişsin sen de yawww hadi hadi adamı bekletme o zaman,gelince görşrz

yavrumm benim,üzülme canım,Rabb'm size de nasip edecek inşallah,inşallahhhh

elimde değil kuzum ya çok üzülüyorum, evet biliyorum vardır bir hayır... evet biliyorum bizim anladığımız adaletten daha farklıdır Rabbimin işi ama gönlüme söz geçirmek kolay değil ki... inşallah dediğin gibi bizlere de nasip olur

çok haklısın, sağlıkla kucağına alana kadar bitmiyor bu iş. Rabbim bugünlerimizi aratmasın tabi ki. sağlıklı evlatlarımız olacaksa nasip etsin gebeliği

canım benim işte bu yüzden o arkadaşımla doğuma kadar karşılaşmak istemedim...

bebeğini kucağıma almak üzmüyorda öyle sürekli etfaımda görmek üzüyordu beni...

topla kendini inş sende bir gün eşinde ultrason kağıdı ile o masada oturup bize lime bebeğimin kağıdı var yazacaksın hatta biz merak edecez tarayıp resmi bizede gösterceksin.. bak görürüsün bütün bublar olacak sadece gücünü topla sabret...

bize kandırık mı yapıyon sen bakim.sen git biz senin dedikodunu yapıcaz

hahahha bak sen pek hatrın sayılıyormuş demek ki sana haber geldi...

haber verdiğin için sağol bebişim... sen git biz de gideriz ama önce arkandan dedi kodu yapak ondan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…