- Konu Sahibi minikgelin
-
- #31.901
kizlar ya, gebe oldugunu ogrenmeye yakin ovulasyon testi yapan oldu mu? deneme amacli? tekrar koyulasmaya basladi benim ovulasyon testleri' bu sabah ki iyice pozitif...regl'e 5 gun var...
böyle hamile olduğunu öğrenen cok oldu yarın tekrar yap bakalım daha koyuysa hamilesin inşallah hamilesindir ve arastır arşiblerde var ovulasyon testleri gebelikte gösteriyor yada düşük bir ihtimal 2.yumurtluyorsun
sabah yapip yazayim...bugun ovulasyondan sonraki 9.gun...kurtajdan sonra duzensizlesti folikuler faz, kuteal faz, hepsi karmancorman oldu...
yap ve bugunkiyle kıyasla cnm ay koyuysa hamile olabılırsın sey sen yurtdışındamısın
yurtdisi sinhus. eger sen de Turkiye'de isen aramizda 7 saat fark var. simdi burda saat aksam 5.15:)
evet trkiyedeyim ondan sormadım sizde aşılama tüp bebek anlatmıssın bayağı pahalı o yuzden inşallah doğal yollarla hamile kalmışsındır ve ilk tbk edende ben olmuş olurum
hem de ne pahali. tup bebek 20 bin dolar
iyi bir yerde ise girersem sigorta karsilayabilir, is yerinin sigortasi...ama iyi bir yerde ise baslamak demek egitimimin yavaslamasi demek, doktora egitimi cok uzar yani...en az 2 seneden once esim de memlekete gelemeyecek...dogal yolda olmasi lazim, ben de bir de o stres var iste, dogl yoldan olmali diye...
bu spermlerde hava ortaminda yasamiyo ki mubarek, cebime koyup turkiye'ye gelip tup bebek yaptirayim
20 bin dolar burda hemen hemen 6 kere denersin kız onlar sperm yerine 100 tane ceyrek altın mı bırakıyorlar o ne öyle bak google a yaz ovulasyon testi gebelik gösterir mi die bir cok kişi öyle hamile olduğunu anlamış yarın kesin yap ama biz buyuk ihtimal yarın gece öğreniriz spermcikler sadece dışarıda yarım saat kalabilirler buda senın havalanına gitmen demek doğal yol daha kolay
tam mesajini okumaya basladigim sirada cayimi yudunluyordum ki ceyrek altin kelimesini okuyunca gulmekten agzimdakinin disari fiskirmasi bir oldu. Allah da seni guldursun sinhus...valla cok iyi geldi bu kahkaha...
burada uzmanlik gerektiren hersey cok pahali maalesef. manikur pedikur mesela...el emegi gerektirdigi icin cok pahali...ama velhasil hamilelik ovulasyon testiymis, arabaymis, onlar gayet uygun fiyata...20 bin dolara gayet guzel bir jip alabilirsin mesela, aynisini Turkiye'de 50-60 bin dolara denk gelecek sekilde alabilirsin...
esasen cok umudum yok, en ufak bir kasik agrisi, halsizlik yok...yarin ola hayrola...du bakalim nolcak
evet cnm kuagörde randevu bulmak bile aylar alırmış bizim burda kuaförlr adam başı manıkur 15 tl gibi bir para cnm türkiyem
kız ceyrek 100az demişim 1000 ceyrek valla Allah kıa zamanda hepimizi güldürsün cnm bak 5 kişiden 1 kişide yanılma payı olurmuş ovulasyon testinde lh hormonu hamillelikte de artığı için gösterebilirmiş gebeliği inşallah öyledir sende 20 bin doların cebine kalırjeepini alırsın sen neden kurtaj oldun bebişten mi
canim benim bos gebelikti, cok erken dusukmus diger ismi ile..ancak her nasilsa bebek kesesi gittikce buyuyordu...
8 haftalikken alindi canim kese kurtaj ile, tabi benim sevgili melek embriyom da gitti
eskiden ultrason olmadi zamanlarda boz gebelik yasayanlar arasinda doguma kadar giden bile olurmus..hava dogurdu denilirmis...
bugun gelemedim anneme gittim annemın kolu ağrıyordu kışlıkları cıkarmış yıkamış tam tamına 23 gömlek ütüledimbakim kıızlar neler yazmış dedim az yazmışsınız bugun yarın 13.00 burda olcak makara yapmak isteyenler toplaşsın gecen eksik kaldım kıskandımda sölemesi ayıp bayağı muhabbet etmişsiniz sdtive bilem açılmış düşün artık yarında gelin ya haftanın son günü hadi hadi lütfen anam kime yokkanda sapıtıo insan nysm gelirseniz görüşürüz anlatcaklarım var size
Herkese günaydın, friedman tatlım Rabbim tez zamanda muradını versin, sağlıklı evlar bahşetsin sana...
canım vallahi kocama hasret klaınca ben de cozuttum...dün akşam yine kötü bir akşamdı, özlemiştim eşimi yanaştım ama karşılık alamadım. istemedi canı...zaten günlerdir moralim bozuk ya, bir ağlamaya başladım ben mutsuzum diye anlatamam sana...yıktım ortalığıbiraz isyana da kaydım galiba, Rabbime 1 yıldır yalvarıyorum neden bana bunu yaşatıyor diye...
Ama yüce Allahım bana bu sabah bunun hesabını sordu, aklımı başıma getirdi... öyle kötü bir olay yaşadım ki hayatım mahvolmak üzereydi..kendimi bu gece cezaevinde bulabilirdimkaza yaptım sabah ve yayaya çarptım, binbir şükür olsun ki yavaştım ve adama hiçbirşey olmadı... ama ya olsaydı...
Allahın sopası yok derler ama var işte... çok şükür Rabbime, bana öyle bir ders verdi ki, bugüünkü sıkıntılarıma şükrettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?