- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #31.861
Selam canlarım birkaçgündür gelemiyorum. Cuma günü benim sıpam safra keseme vurdu ve taşımı yerinden oynattı accayip bir safra kese ağrısıyla apartopar hastaneye gittik. Ağlamaktan kendimi sıkmaktan karnım taş kesildi zaten kasılmalarım çoktu. Bebeğe baktıktan sonra doktor nst ye bağlayalım bir de dedi ve nst de sancım çıktı. Benim doktorum yoktu başka doktor vardı hastanede manyak kadın saçma sapan şeyler söyleyip ödümüzü kopardı. Hemen bizim dktoru aradık hastanenin hemen yanında okulun bahçesinde köpeğini gezdiriyormuş geldi ilgilendi hemen serum takıldı iğneler yapıldı dil altı falan verildi ara ara nstye bağlandım sabaha kadar hastanede müşade altında kaldım son 2 nstde sancım çıkmadı. Cumartesi zaten kontorülümüz vardı bebeğim gayet iyi ama acele ediyor sanırım gelmek için. Pazartesi tekrar çağırdı doktor nstye girdim yine çok önemli sancılar yok dedi ama hafta sonu tekrar çağırdı hem bebeğe bakarız hem de tekrar nstye bağlarız dedi. İğne yaptıklarında bana bebeğin ciğerlerine de ilaç yollamışlar ciğerler çabuk gelişsin diye olası bir erken doğum olursa doktor istirahat verdi sürekli yatıyorum ayakta dolanamıyorum hep kasılıyorum inşallah sabreder bebeğim 2 ay daha
hadi yaaa amao dediin ne onu bilmiyorum 4, harfinide versen anlayacam ama
bacılar güzel ve renkli bir sohbetti,her zaman aynı performansı bekliyoz ona göre
her gün aynı saatte buluşmak ümidiyle,hoşçakalınnnnn
Selam canlarım birkaçgündür gelemiyorum. Cuma günü benim sıpam safra keseme vurdu ve taşımı yerinden oynattı accayip bir safra kese ağrısıyla apartopar hastaneye gittik. Ağlamaktan kendimi sıkmaktan karnım taş kesildi zaten kasılmalarım çoktu. Bebeğe baktıktan sonra doktor nst ye bağlayalım bir de dedi ve nst de sancım çıktı. Benim doktorum yoktu başka doktor vardı hastanede manyak kadın saçma sapan şeyler söyleyip ödümüzü kopardı. Hemen bizim dktoru aradık hastanenin hemen yanında okulun bahçesinde köpeğini gezdiriyormuş geldi ilgilendi hemen serum takıldı iğneler yapıldı dil altı falan verildi ara ara nstye bağlandım sabaha kadar hastanede müşade altında kaldım son 2 nstde sancım çıkmadı. Cumartesi zaten kontorülümüz vardı bebeğim gayet iyi ama acele ediyor sanırım gelmek için. Pazartesi tekrar çağırdı doktor nstye girdim yine çok önemli sancılar yok dedi ama hafta sonu tekrar çağırdı hem bebeğe bakarız hem de tekrar nstye bağlarız dedi. İğne yaptıklarında bana bebeğin ciğerlerine de ilaç yollamışlar ciğerler çabuk gelişsin diye olası bir erken doğum olursa doktor istirahat verdi sürekli yatıyorum ayakta dolanamıyorum hep kasılıyorum inşallah sabreder bebeğim 2 ay daha
anaaaaam bi ütü yapmaya gittim ne muhabbetler dönmüş ya ama ben o pozisyonları biliyom kidenemediğimiz kalmadı
bi sdtive senin dediğin bölgeyi çözemedim bende.bi de bi kadın zaten her ilişkide orgazm olmazmış.olması için ön sevişmenin uzun tutulması lazım bence.ben de öyle oluyo yani
bak sen şu azgın hatunlaraaaaaaaaaaaaa...
biz burda sabahtan beri yok kapıydı yok duvardı elimizde toz bezi uğraşıp duralım..
bizim kuduruk hatunlarda pozisyonlardan pozisyonlara konmuşlaaaarr..
sizi kuduruklar sizi..
ama hakkaten fridman ve eloş bu konuda sizi kimse geçemez..
maşallahınız var..
bu geceki depreme bizde yardımcı olucaz sanırım..
şimdi benim kızkardeşim bnim yanımda kalıyo. 112 personeli kendisi
dolayısı ile 12 saat çalışıp 48 saat dinleniyo..
ve vardiyalı bi gün gündüz çalışıyo diğerinde gece..
bu günde gece çalışıyo kardeşceğiziim..
dolayısı ileee bu gece bize sabah olmaz sanırım..
o yüzden deprem olayında etkili olabilriz..
bak sen şu azgın hatunlaraaaaaaaaaaaaa...
biz burda sabahtan beri yok kapıydı yok duvardı elimizde toz bezi uğraşıp duralım..
bizim kuduruk hatunlarda pozisyonlardan pozisyonlara konmuşlaaaarr..
sizi kuduruklar sizi..
ama hakkaten fridman ve eloş bu konuda sizi kimse geçemez..
maşallahınız var..
bu geceki depreme bizde yardımcı olucaz sanırım..
şimdi benim kızkardeşim bnim yanımda kalıyo. 112 personeli kendisi
dolayısı ile 12 saat çalışıp 48 saat dinleniyo..
ve vardiyalı bi gün gündüz çalışıyo diğerinde gece..
bu günde gece çalışıyo kardeşceğiziim..
dolayısı ileee bu gece bize sabah olmaz sanırım..
o yüzden deprem olayında etkili olabilriz..
maşallah kuzum belinize kuvvet
ama benim kocam tırt olduğundan biz yine bir nane yapamadıkbenim gibi seksi hatunu harcıyor yemin ediyorum, şeytan diyor boşa git, gençliğine yazık... nasıl çocuk olsun ki bu halde!!! amaaaan yine sinirlerin tepeme çıktı!
kızlar hsg yaptırcak yer arıyordum kadıköy şifayı aradım 1200 dio acaba rahimin içine çeyrek altın falan mı bırakıyorlarbazı hastaneler resmen uçmuş yani
umut hastanesi var orayı aradım aneztezili herşey içinde 430 dedi arada bayağı fark var adamda şimdi umuta götürmez nıye oraı ucuz die napcam ben ya
sen yine iliskiye devam et ama...sonucta diger tup acik anladigim kadari ile...tupu birak tek yumurta ile bile cok rahat gebe kaliniyor...ah be kuzum çok çok geçmiş olsun ya...
bende konuştum kocişle bu gün..
önümüzdeki hafta içinde bi merkezle daha görüşmeye gidicez..
önceki gittiğim doktor sol tüpün tıkalı laporoskopi ile bakalım demişti..
eğer bu doktorda benzer şeyler söylerse önceki doktorla devam etmeyi düşünüyorum..
tabi öncesinde ameliyatın bana kazandıracakları, gerçekten çok gereklimi,ileri için önemli mi
bu ameliyatı olmasamda olur mu, olursam ve yine de bebiş gelmezse benim için zaman kaybı olur böyle bi ihtimal söz konusu mu..
bunların hepsini konuşucam doktorla..
şimdiki düşüncemiz bu yönde..
inşallah bunları uygulayabiliriz..
bu arada yine konuyu açan benim ve aldığım cevap yine aynı "sen nasıl istiyorsan öyle olsun" yahu
bu adamın hiç mi bi fikri olmaz..
şöyle yapalım böyle yapalım demez mi hiç..
anlam veremiyorum yine rahat davranışlarına..
ah be kuzum çok çok geçmiş olsun ya...
bende konuştum kocişle bu gün..
önümüzdeki hafta içinde bi merkezle daha görüşmeye gidicez..
önceki gittiğim doktor sol tüpün tıkalı laporoskopi ile bakalım demişti..
eğer bu doktorda benzer şeyler söylerse önceki doktorla devam etmeyi düşünüyorum..
tabi öncesinde ameliyatın bana kazandıracakları, gerçekten çok gereklimi,ileri için önemli mi
bu ameliyatı olmasamda olur mu, olursam ve yine de bebiş gelmezse benim için zaman kaybı olur böyle bi ihtimal söz konusu mu..
bunların hepsini konuşucam doktorla..
şimdiki düşüncemiz bu yönde..
inşallah bunları uygulayabiliriz..
bu arada yine konuyu açan benim ve aldığım cevap yine aynı "sen nasıl istiyorsan öyle olsun" yahu
bu adamın hiç mi bi fikri olmaz..
şöyle yapalım böyle yapalım demez mi hiç..
anlam veremiyorum yine rahat davranışlarına..
demkki bu erkeklerin genelinde var aynı hatadan..ya tatlım bu sefer ilişkiye yeltenmedik, yani bir başarısızlık durumu yok. çok şükür ki onu uzun zamandır tecrübe etmiyoruz
en son pazar günü birlikte olmuştuk, dün 3. gündü yani aslında ekstra bir durum yok, adamın canı istemeyebilir.zaten işleri çok stresli bu ara. ama ben geceliğimi giydim geldim odaya, bir tedirgin oldu zaten anladım, üşümez misin falan dedi. benim orda heves gitti zaten. sonra zorla yanıma yanaştı, ama görev gibi sanki, ben giyinmişim yani. ben de dokundurmadım kendime. spor yapıcam rahat olsun diye giyindim dedim. yarım saatten fazla o seksüüü halimle gözünün önünde bisiklete bindim mekik falan çektim. adamda tık yokçok şaşırıyorum hala... neyse sonra duş aldım, biraz nette takıldım, erken vakitte de yattım, tepem attı. sonra da neyin var, canını sıkan ne konuşalım diyor! artık aynı şeyleri konuşmak istemiyorum ki ben... çok sıkıldım. sonra gece boyu rüyamda eşimin peşinde koştum durdum yatıracam diye tirajikomik halim var
senin de konuşman iyi olmuş tatlım. benim eşim de bu tedavi konularında fikir yürütmeye çalışsa da genelde geldiğimiz nokta "sen nasıl istiyorsan öyle olsun" oluyor. çünkü her türlü cefayı çekecek olan kadın, ilaçlar iğneler operasyondan. erkekler için sperm vermekten öte bir durum yok ki. eşin içinde bulunduğunuz durumdan bir parça kendini sorumlu tutuyorsa o nedenle geri duruyordur.
git detaylıca görüş doktorla, aklındaki herşeyi sor. hatta unutmamak için yazı da git, çok ciddiyim. bunlar çok önemli konular çünkü. ben yarın öğlen gideceğim ya mesela, aklımdan geçiyor yazmak..
anammm dün bi kayboldum ne muabbetler dönmüş tühh tüüh kaçırdım hepsini :)
bnm uzmanlık alanım kızlar şu çocuğu yapana kadar yapmadığım maymunluk kalmamıştı :) hepsi çocuk uğruna hee yoksa gayet masum bi insanım ben
neyse valla kızacaksınız ama bu günlerinizin tadını çıkarın biz iyice kanka muabbetine girdik eşimle :)
hayır tamam bi yaramazlık yapamıyoruz eyvallah da arada küçücük cilveleşmeler olmaz mı yani o da yok..iyice odunlaştık ikimizde..
bazen tak ediyo soruyorum niye hiç yanaşmıyosun diye doğurcan lan nerene yanaşayım diyo iyice gözü korkmuş zavallının :)
öyle gecelik muabbetlerini görünce bi özendim anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?