Sabredenler Kulübü 2012 :)

ah bu kocalar bide onlar vardi demi doktorun söylediklerini soyle ins düzenli olur:)

minikgelin dualarım seninle......
Rabbim zor günlerinde seni yanlız bırakmaz.....
sabret......Rabbimdende bunaldığın anlarda hep SABIR iste......

Allah razı olsun cnm bnm sizde olmasanız neyapwrdim ben Rabbim sagliklarimizla sevdiklerimizin yokluguyla sinamasin ins :)

Amin canım......Rabbim elbet birgün sesimizi duyacak....
inşallah hayırlısı ile en yakın zamanda bebişimiz olur...

Kızlar az önce bir idrar testi daha yaptım ve negatif çıktı.ilk idrarı alırken çizgi belirdi.oley hamileyim diye sevindim.bu kez de sonra yok oldu çigi.bu idrar testlerinin bana garezi var.yada pozitifi görmek istediğim için başıma geliyor.anlıyacağınız çok üzgünüm.hamile değilim büyük bir ihtimal.akşama hastaneye gidekcektim zaten.gitmişken birde kan veririm.emin olmak için.üzülüyordum ama sonra dedim neden üzüleyim ki.elbet bir gün kavuşacağım bende bebişlerime.olmadıktan sonra elden ne gelir ki

Selam kızlar
Benimde bugün adet olmam gerekiyordu hala olmadım çok şükür. Sabah da ateşim 37.0 çıktı iyi güzel ama idrar testinde ikinci çizgiyi yakalayamadım henüz
yarın da adetim gelmezse çok iyi olucak

ıcımde bılmedıgım bır sevınc mutluluk yuzumde ıse tebessum var kalbim sankı kus mısalı kanatlanıp ucucak hayır olsun ınsallahhh

balım ve masumiyet kızlar inşallah hamilesinizdir ya allahım ne olur duy sesimizi ya rabbim hayırlı evlatlar gönder bizlere

MeRaßa Minik GeLin TopiğiN HayırLı UğuRLu oLsunn .

balım ve masumiyet kızlar inşallah hamilesinizdir ya allahım ne olur duy sesimizi ya rabbim hayırlı evlatlar gönder bizlere
ayy ınsallahhh rabbım duysun sesımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…