- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
-
ah bu kocalar bide onlar vardi demi doktorun söylediklerini soyle ins düzenli olur:)Minikgelin merhabahayırlı olsun topiğin?!
Ben bugün sabah doktora gittim kontrole. bir sorun yokmuş kist veya başka birşey. rahim ağzında bir kızarıklık var ama dursun şimdilik dedi, bi doğur sonra duruma göre bakarız dedi. bir yumurtam varmış 13mm falanmışbebek istiyorsanız yumurtanın çatladığı dönemde ilişkiye özel önem gösterin dedi kadın resmen bana halvet takvimi çıkardı bu c.tesiden başlayark 1 hafta içinde 5 kere olması gerekiyormuş. 7 günde 5 defa bu benim kociş için imkansız dediki işte adetin (ben 28 günde oluyorum) 14. 15.ve16. günleri bir de 18 ve 20de yapmaya çalışın henüz kocama birşey demedim ama bakalım noolucak
minikgelin dualarım seninle......
Rabbim zor günlerinde seni yanlız bırakmaz.....
sabret......Rabbimdende bunaldığın anlarda hep SABIR iste......
inşallah canım ya bazen hamile oplabilirim diyorum 5 dk geçiyo geçen aylarda yaşadıklarım aklıma geliyo ya yine negatif çıkarsa diyorum bide eşimden izinsiz dışarı çıkmama kızar ondan izin almadan dışarıda çıkmıyorum testi mecburen o alıyor hadi ben neysede o negatifi görünce sanki daha çok üzülüyo kardeşinin bebeği oldu şimdi sandi dahada çok istiyo gibi belli etmemeye çalışıyo ama onu öyle görüncede ben dayanamıyorum ya bebeğin resmine bi bakışı var ya onu öyle görünce ben ağlıyorum oda kızıyo hani bebek için ağlamıyacaktın diye işte allahım biran önce bizede hayırlı evlatlar nasip etsin inşalah
kızlaar dua edın hala hasta olmadımmmmm
OLMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Olmayalım :)
ıcımde bılmedıgım bır sevınc mutluluk yuzumde ıse tebessum var kalbim sankı kus mısalı kanatlanıp ucucak hayır olsun ınsallahhh[/QUO
kız aynı şey bendede var allaıhım içim içime sığmıyo böyle ya havada güzel dışarı çıkasım var ama kociş yok ya içimdeki kuşu dışarı bıraksam uçsada uçsa ooohhh
ayy ınsallahhh rabbım duysun sesımızıbalım ve masumiyet kızlar inşallah hamilesinizdir ya allahım ne olur duy sesimizi ya rabbim hayırlı evlatlar gönder bizlere
ıcımde bılmedıgım bır sevınc mutluluk yuzumde ıse tebessum var kalbim sankı kus mısalı kanatlanıp ucucak hayır olsun ınsallahhh[/QUO
kız aynı şey bendede var allaıhım içim içime sığmıyo böyle ya havada güzel dışarı çıkasım var ama kociş yok ya içimdeki kuşu dışarı bıraksam uçsada uçsa ooohhh
aynennnn aynennn katılıyorum sevıncegım bebek dısınde bır habermı alıcaz ne vallahı bır heycan varkı anlatamam test yapmakta ıstıyorumm ıstemıyorumda gel gıt yasıyorummm bırı benı durdursunnnnnnn
ayy ınsallahhh rabbım duysun sesımızı
aynennnn aynennn katılıyorum sevıncegım bebek dısınde bır habermı alıcaz ne vallahı bır heycan varkı anlatamam test yapmakta ıstıyorumm ıstemıyorumda gel gıt yasıyorummm bırı benı durdursunnnnnnn
bende test yapmak istiyorum bakalım eşime telefon edicem işten çıksın gelirken al diycem ama bence almayacak eşim adetin 1 hafta 10 gün geçmeden bişey yok diyo ya ben o kadar bekleyemem
ayy ınsallahhh rabbım duysun sesımızı
bende test yapmak istiyorum bakalım eşime telefon edicem işten çıksın gelirken al diycem ama bence almayacak eşim adetin 1 hafta 10 gün geçmeden bişey yok diyo ya ben o kadar bekleyemem
kendın neden aalmıyorsunnn testı ben esıme desem hatta almazzz
eşimden izinsiz dışarı çıkarsam kızar biraz fazla kıskanç sanki ben dışarı çıkınca beni elinden alacaklar sanıyoalıştım 3 buçuk senedirki hastane işim ya da çok önemli bi işim olmazsa çıkmıyorum belki duygu sömürüsüyle eşimi kandıra bilirim diye düşünüyorum olaya damardan girmem lazım o zaman alır kırmaz beni kolay kolay ama bakalım ne olucak
balım ve masumiyet kızlar inşallah hamilesinizdir ya allahım ne olur duy sesimizi ya rabbim hayırlı evlatlar gönder bizlere
Ooooo benimkide hayatta almazGit kendin al yada yapma bekle der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?