Sabredenler Kulübü 2012 :)

merhaba canım hoşgeldin :)
topiği yeni açtık şimdilik baya canlı ama...
burası sanırım devrim olacak :)
DUANA KOCAMAN AMİİİİİİİİNNNNNNN

Ay hadi inşallah hamilesindir canım dur bugün yapma iki gün geçsin dayanabilirsen ozaman yap..Bu ay olacak yaa bende hissediorum bu ay olacakkk :)))
vallahı bende hıssedıyorum ben hamıleyım benceeee ezanlar okunuyorr ınsallah oyledırde allah bılır en dogrusunu tabı

canım gecen ay bende kullandım bu testen durdukca cızgı cıkıyor 2.cızgı yanııı bu nova testı boyle malesef kandırıkcıı

Son düzenleme:
canım gecen ay bende kullandım bu testen durdukca cızgı cıkıyor 2.cızgı yanııı bu nova testı boyle malesef kandırıkcıı

nova testi iyi bir markadır..
10 dakika içinde çizgi çıktıysa gebelik var demektir.
geçen ay hamileliğimi bu testle öğrendim...
üstelik 3 gün öncesinden göstermişti.

Sabredenler Kulubü naberrr

Bugün Kur'an'dan geldim,bol bol dua ettim hepimiz için,Rabbim kabul etsin
ayy ınsallahb okudugun kuranı duanı allah kabul etsın ne guzel bende kuran okuyordum ama sımdı unuttum 2 senedırr elıme aldıgım yok

selamün aleyküm bacılarım :))
nasılsınız??

hos geldın oflu bacımmm hamd olsun ıyız bekleyısteyız sen nasılsın

hoşbulduk canım...
napayım bende bekliyorum öyle ne zaman gelecek bu bebek diye :)
iyi olmaya çalışıyorum :)

nova testi iyi bir markadır..
10 dakika içinde çizgi çıktıysa gebelik var demektir.
geçen ay hamileliğimi bu testle öğrendim...
üstelik 3 gün öncesinden göstermişti.

vallahı bende kullandım gecen ay kullandım bendede durdukca cıktı ama ben hamıle degıldım

merhaba canım hoşgeldin :)
topiği yeni açtık şimdilik baya canlı ama...
burası sanırım devrim olacak :)
DUANA KOCAMAN AMİİİİİİİİNNNNNNN

hoşbulduk arkadaşım, öncelikle geçmiş olsun. Şimdi biraz içeriğe göz gezdirince gördüm.Rabbim hepimize hayırlı zamanda, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip edecek inşallah. Bende bu ay incir ve keçiboynuzu kürlerini denedim. :) Bir kaç gündür özellikle wc gittiğimde sağ kasık üzerinde, karnımın alt tarafında sertlik ya da batma hissediyorum gibi. Nedir anlamadım

selam kızlar ne yapıyosunuz....
ezan okunuyo burda...
şu ezanlar yüzü suyu hürmetine hayırlı evlatlar versin RABBİMMM....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…