Sabredenler Kulübü 2012 :)

Daha güzel keşke benimki alsa Ben utanıyorum her ay eczaneye gitmekten Sürekli farklı eczaneden alıorum ..
oturduğum semtteki gebelik testi fiyat ortalamasını fln istatistik rakamlar gibi dökebilirim

eşimde her seferinde farklı eczaneden alıyormuş canım

kızlar ben gider namaz kılıp dizimi izliycem sonra yemek falan yapıcam belki akşam girerim nete görüşürüz

eşimde her seferinde farklı eczaneden alıyormuş canım

Walla sanki insanlar beni takip edicek
Neyse son testlerimi kuzenimden istedim Eczanede çalışıo ondan aldım.Şimdi evde çokca duruyolar yaa canımı sıkıyolar... İllede gidip test yapasım var daha var bata 8-9 gün

canım dur daha cok varmıs cıkmaz hem daha benım 1 gunum kaldıda sabretmeye calısıyorum tabı aksam ne olur bılınmezz....

canım dur daha cok varmıs cıkmaz hem daha benım 1 gunum kaldıda sabretmeye calısıyorum tabı aksam ne olur bılınmezz....

Mecbur durcam zaten ama beni gıdıklıyo onlar orda... Ha söyliyim en fazla c.tesine kadar dururum :)) C.tesi bi yaparım sonra gelmezse bidahaki cuma anca yaparım artık...

Mecbur durcam zaten ama beni gıdıklıyo onlar orda... Ha söyliyim en fazla c.tesine kadar dururum :)) C.tesi bi yaparım sonra gelmezse bidahaki cuma anca yaparım artık...

son 1 testım var bata son 1 gun varrr yapasım varrr ama beklemekte ıstıyorum bılmıyorum am a adettlerım hep 2gun 1 gun one atarak gıder o yuzden umudum var hıc adetım aynı gun olmadııı

Yaa kızlar kafayı yemekı üzereyim ne olur bana bir akıl verin.şimdi ben test yapmıştım akşam resimde ekledim göreniniz varsa söylesin.az önce gene yaptım demiştim ya çizgi yoktu şimdi aynı belirginlikte çizgi tekrar çıktı.bu nova marka testte böyle yaşayan oldumu:44:
Ben anlamadım ki bugüne kadar yaptıklarımda hiç böylede olammıştı.neler oluıyor çözemedim.madem bu çizgi sonradan neden çıkıyor ki ya.çıkmasın kardeşim madem negati,fse neden çıkıor

son 1 testım var bata son 1 gun varrr yapasım varrr ama beklemekte ıstıyorum bılmıyorum am a adettlerım hep 2gun 1 gun one atarak gıder o yuzden umudum var hıc adetım aynı gun olmadııı

Ay hadi inşallah hamilesindir canım dur bugün yapma iki gün geçsin dayanabilirsen ozaman yap..Bu ay olacak yaa bende hissediorum bu ay olacakkk :)))

Canım sen bu akşam gitmiomusun doktora kan testi yaptır bitsin gitsin kurtul meraktan.İnşallahta pozitifdir...Haktan hayırlısı canım

Gidiyorum iş çıkışında gideceğim kısmetse.ama kızlar tahlil çıkana kadar bende biterim herlade
Sadece çok zor .bu ay tamda artık tedaviye başlayacaktık.doktor adetin olunca 3, günü olabn hormonları tekrarlayalım klomene başlarız dedi.
Aslında bu yüzden de pozitifi çok istiyorum.bunlara gerek kalmadan gelsin bebişim diye
Bu testler bile benimle dalga geçiyor resmen

Öyle düşünmeeee....
Bende bu ay olmazsa senin gibi tahlillere başlıcam.Sonrasında klomendi çatlatma iğnesiydi,işte sırasıyla aşılama fln ... Olana kadar devam yılmak yokkkk.İki defa gittim doktora yumurtlamışsın dedi.Şükür onda problem yok.Ne dertler var.Hiç hamile kalma şansı olmayan insanlar var hayatta.Dua edelim halimize şükredelim bu ay olmaz öbürüne olacak bilioruz buna şükür

doğru diyosun canım biliyorum haklısın ama insan ilk başat böyle üzülüyor.sonrada alışıyor.bir nedeni olmadanda kalamamak çok yıpratıcı.
olsun bakalım.eğer hamiş değilsem birdahaki aya hayit tohumu içmek istiyorum.kızlar bilen vartmı.klomenle birlikte içsem bir zararı olur mu ki:44:

arkadaşım yorum için tşkler doktora gttim muayene oldum kist varmış sol yumurtalıgımda zeytin buyuklugunde ilaç vermedi eger adet olursam gidermiş halilede kalabilirmişim bidahaki ay gel dedi hamilede kalırsan adetde olursan bitiminde gel dedi bakalım ne olucak ayy ne zormuş insan bebek isteyince böle şeler cıkınca gercekten cok can sıkıyormuşş şimdi herkesi dahada iyi anlıyorumm

Ah canım ahhh ben bu çizgiler yüzünden kafayı yiyodum,hikayemi okuduysan biliyosundur,inanma güzelim onlara:18:

Kan testi yaptır,inşaallah hamilesindir canım benim,Rabbim gönlüne göre versinnnn

merhaba, ohh ohh ne canlı burası. Maşallah. Ben ilk üyeliğimle birlikte "Umudumuz 2012" ye katılmıştım. Fakat kimsecikleer yok orda sanırım oradaki arkadaşların bir kısmı da burada. Konu içerikleri aynı olduğuna göre, beni burayada kabul edersiniz..burada sizlerle de paylaşımda bulunmak güzel.. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…