Sabredenler Kulübü 2012 :)

cnm ateşin yükseldimiiiii:)

ogluşuna yeri dar geliyor cnm ondan snei rahatsız ediyor artık az kalmış doguma inş bende ogunleri görürüm zaman hiç geçmiyor sanki bugun tam 18+0 olduk :)

Cnmmmm cok tatlisinizzz yaaaa gozunaydinnnnnnn
allah razı olsun cnm bnm:)görüşemedik bayadır nslsın:)

durum degerlendirmesi:
ovulasyondan sonra 11. gun...pozitif ovulasyon testi...negatif gebelik testi...
herkese iyi tatiller...
not:farkli bisey olursa gelir hemen yazarim
valla cnm benim hiç bi zaman adet zamanı ovulasyon testim koyu çift çizgi çıkmadı....sen önceki aylarda denedinmi hiç koyu çıkmışmıydı adet tarihinde...genelde böyle olup hamile olanda var olmayanda ..bu arada ben pozitif sonucu alınca ertesi gün gebelik testi yaptım negatifti ondan belli olmaz kan gelene kdr ümit vardır:)

cnm nekdr tedavi olcan yeni spermlerin çıkması için 3 ay gerekiyor bence tedavini tam 3 ay yap sonra test ver derim..

egemmmm kız bebiş nsl migde bulantısı ne alemde :)ben habire yiyorum 5 kilo aldım bile:)yuvarlanacam doguma giderken oley oley :)her şeyi güzel bu hamileligin mide agrısı kusma yanma çok şükür yaşıyorum ya bugunleri daha ne isterim ben:)rabbim herkese nasip eder ins bu topiki açalı 11 ay oldu inş tam senesi doldugunda daha eklenerek iyicene azalır 2013 dede kimsecikler kalmaz herkes hamiş olur:)

stdive bacım geçmiş olsun dikat et allah kjorusun ben korkuyorum araba kulanmaya ehliyette avr arabada ama kendi canımı gectim birine sebeb olurum diye korktugumdan kulanmıyorum

selammlarrr kızlarrrr.....

bugün kendimi pek bi amaçsız hissediyorum,bu beni mutsuz kılıyor....çok değişik hislerdeyim..
dün gece çok midem ağrıdı gece yarısı süt ısıtıp içtim,sonra uyumuşum...bişey dokundu herhald.e:26::26:

canım benim,eşinle problemlerinin tekrardan başlamasına ve önemli günlerde ayrı kalmanıza,kalacağınıza üzüldüm,Rabbi'm inşallah hiç ummadığın anda bebeğinle yüzüne güler.

stdive bacım geçmiş olsun dikat et allah kjorusun ben korkuyorum araba kulanmaya ehliyette avr arabada ama kendi canımı gectim birine sebeb olurum diye korktugumdan kulanmıyorum

sağol canım, trafikte her an herşey olabilir. psikolojik olarak herşeye hazırlıklı olmak lazım. araba kullanmak büyük rahatlık. kimseye muhtaç olmuyorsun. bebğin olunca mesela istediğin gibi atar biner arabaya gezersin. kocam beni gezdirse diye beklemezsin

geçmiş olsun...

canım benim,eşinle problemlerinin tekrardan başlamasına ve önemli günlerde ayrı kalmanıza,kalacağınıza üzüldüm,Rabbi'm inşallah hiç ummadığın anda bebeğinle yüzüne güler.

üzüntümü paylaştığun için teşekkür ederim. bu duaya amin demekten öte hiçbirşey gelmiyor elimden... kader kısmetten ötesi yok

minikgeliciğim çoook teşekkür ederim,iyiyim çok şükür bulantı falan yok,iştahım açıldı iyice yiyorum ben de sen de fena gitmiyosun kilon gayet iyi bence maşalaah 18.haftalık olmuşsunuz sen diyosun ya doğumun yaklaştığı günleri görebilecekmiyim diye ben de 18 haftalık olduğumuzu görebilecek miyim diyorum karnın çıktı mı? bebiş hareketleri hissediyo musun? şimdilik hissetmesen de az kaldı,2 haftaya falan hissedersin artık çok dikkat et kendine,canın ne istiyosa ye gitsin bacım,doğumdan sonra verilir allahın izniyle

sdtiveciğim gerçekten üzüldüm aynı sorunların nüksetmesine,çok sinir bozucu bişey maalesef,doktorun dilersen çatlatma iğnesi verelim demişti sanırım ama yarın gidiyomuşsun zaten,hayırlısı olsun elden ne gelir uzaklaşmak belki iyi gelicektir sana,biraz özlersin eşini..umutsuz olmamaya çalış hiçbir zaman umutsuzluk haram,dualarım seninle,sizlerle hepinizin olucak rabbim nasip edicek bundan eminim

hayalimduam nası kendini amaçsız hissediyosun yaa çalışıyosun ekmek parası kazanıyosun yuvan için,yavrun için ayrıca artık hayattaki en büyük amacımız aklı başında,kendine güvenen,sevgi dolu,huzurlu bireyler yetiştirmek sürekli kitap okuyorum ben de çok güzel 2 kitap hediye etti arkadaşım haftasonu inanılmaz bilgiler var içinde,normal doğumu bile canlı canlı fotoğraflamışlar,ilk önce bakmıyım dedim sonra dayanamadım açtım baktım korkunç gelmedi valla,gözüm kesiyo yapıcam inşallah bi sağlık sorunu olmazsa sen ne düşünüyosun canım? doğumdan sonra çalışıcan mı? biraz miniklerden bahsedelim de keyfin yerine gelsin

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]7 aralık
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]23 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]19 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]15 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]24 kasım
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu

[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]8 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]9 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]12kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]13 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]14 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]15 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]16 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]19 kasım
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7 kasım
[/TD]
[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Bugün betsel arkadaşımızın dua günü
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Son düzenleme:
allahım yarabbim inşallah hayırla ve sağlıkla hemncik yollar meleğini,tedaviniz hızla cevap verir inşallah,her zaman herşey gönlünce olsun inşallah,rabbim yar ve yardımcın olsun

doktorum klomen ve çatlatma iğnesi en kolay tedavidir, hatta tedavi bile sayılmaz kendini sıkıntıya sokma bu süreçte dedi. 1 kaç ay deneriz olmazsa rahim filmi çekeriz sana dedi. ama düşünüyorum da, çatlatma iğnesi olunca bir ilişki programı verecek, uyabilecek miyim peki ben?! hiç sanmıyorum... eşime söylesem iyice stres yapıcak, söylemesem bütün stresi ben tek başıma yaşayacağım Allahım öyle zormuş ki bu durum...

gitmek iyi gelmeyecek çünkü gideceğim bu lanet olası sıkıcı eğitim yüzünden bebek hayallerim yine suya düşüyor. bir dahaki ay da eşim yok... bu konularda tutunacak bir dal, güç alacak bir iyi taraf bulamıyorum bazen

anladım canım haklısın..eşini uzak tutmasan mı acaba tüm bu olaylardan yada cinsel gücü artırıcak bi ilaç falan mı kullansa? onun hormonlarında bi sorun vardı sanırım o sorun halloldu mu? hakikaten çok zor,insan artık bunalıyo,senin kadar olmasa da ben de kendimde yaşadım 1,5 sene her ay doktordaydım çok zor bi süreç,rabbim yardımcın olsun..şimdi ezan okunyo gidiyim namazımı kılayım sizlere de dua edeyim elden başka bişey gelmiyo maalesef

hormonlarında bir problem yoktu en son yaptırdığımız tahlilde. zaten herşey psikolojik, çok belli...
ben bu moral bozukluğuyla namazları da aksattım zaten, y.dışında hiç kılamayacağım... Rabbim beni affetsin...duaların için Allah razı olsun tatlım

kızlar sagolun, valla gozlerim doldu. moral vermeniz cok iyi oldu. bazen iste boyle fenalıklar geciriyorum. hele cemre nin video harika. Hicsukretmiyorum hakkaten. kadın her isini goruyor ya. işte oyle. kimse gelip kalmasa bile bir suru kadın tek basına bebelerini buyutuyorlar. cogu insanın ne anne ne kayınvalide gibi yardımcısı olmuyor. insan dert etmemeli boyle seyleri. ama hamilelik bu hormonları coook degistiriyormus. hersey ustune geliyor resmen. ne gereksiz seyleri dert ediyorum bir bilseniz...

cnm migde agrısına ilaç verdi doktor aşırı agrıdıgında içiyorum iyi geliyor sende iste yazsın bir ilaç çok kötü olunca içersin...amaçsız can sıkıntısı falan banada ugruyor ara ara heleki havalar kötü hiç elim kolum kalmıyor ama hep şükrediyorum sevdiklerim saglıklı sıhatli çok şükür halimize insan rutin hayattan kimi zaman sıkılıyor malesef

egemmmmmmmmmmm
kız aramızda bşy yok kuzum 6 hafta var görceksin inan zaten bu sıralar cinsiyetini ögrenmekle gececek ya zaman gecer hemen..ikili test üçlü test ayrıntılı ultrason derken 20. haftaya gelmiş olcan inş:)
karnım çıktı kuzum ama hamile kalmadan öncede göbegim vardı onun etkisiyle 6 aylık gibi duruyor ama geniş giyindigimden kimse anlamıyor hamile oldugumu:)
3-4 gundur böle deişik bşyler hisediyorum bebekmi deilmi emin deilim ama bebek diye düşünüp mutlu oluyorum:)

stive bacım senın ruh halini çok iyi anlıyorum aynı şeyler hep benimde başımdan gecti ama inan siz bizden 10bin kat daha öndesiniz ya hiç sperm olmasaydı ya hiç yumurtan olmasaydı bide böyle düşün inan o daha umutsuz caresiz..bu ay olmassa diger ay oda olmassa öbür ay denersiniz çok şükür saglıgınız yerinde olsun er gec olur nş...ama beklemek zor her ay adet olmak zor koskoca 1 ay içinde sadece adet oldugum gün bıraz iyi oluyordum ondan sora yumurtladınmı yok ilişki oldumu olmadımı kaçtımı kaçmadımı derdi gercekten stres yapıyor insanı...ama rbabim buyuk inan bugunlerını unutturacak minik bi yavru gönderecek rabbim sana ve isteyen herkese...

annemlerde kaldım hafta sonu komşusu geldiii 35 yaşında 10 senelik evli ve cocugu olmuyor inan onun yanında kendimi çok kötü hisettim içimden dua ettim inş rabbim onada nasip eder diye göbegime bakıyordu sürekli anlatamam sana nsl üzüldügümüüüüüüü bebek konusu hiç açmadım yanında onu iyicene üzmemek için

Son düzenleme:
minikgelin, sen demissin ya, kanda ogrendigim gun idrar negatifdi diye...kan degerin kac cikmisti o gun? yani sunu merak ediyorum, kaset tipi testlerin pozitif gostermesi icin hcg'nin kac olmasi gerekiyor acaba diye bir tahmin yurutmek istiyorum...

Son düzenleme:
sdtive, klomenmis catlatma ignesi imis, vala bosuna ugrasmis olacaksin kuzum...senin de dedigin gibi belki daha cok stres yaptiracak o sekilde...yaptir asilamayi bitsin gitsin...zaten asilamada da klomen kullanacaksin bildigim...

canım bizi en çok üzen hiç aklımıza gelmeyen şeyler yaşamamız ve nasıl altından kalkabileceğimizi bilmememiz. eşim cinsel isteği hep çok fazla olan bir adamdı. evlenmeden birlikte olmadık tabii ama nişanlıyken falan yalnız kaldığımızda, yakınlaştığımızda farkedebiliyordum değişimleri. evlendikten sonra da başlarda bir sıkıntı yoktu. ama son 1 1buçuk senedir sıkıntı yaşamaya başladık. isteksizlik oldu, isteksizlik ereksyon sıkıntısını doğurdu ve yaşanan sıkıntı tekrar isteksizlik yaprı. bir kısır döngüye girdik. terapiye başlayınca biraz azalmıştı. hatta yaz tatilinde her gün birlikte oluyorduk otelde günde 3 olduğunu bilirim 1 keresinde ama şimdi yeniden haftasonu aynı şey oldu, biz yakınlaşmaya başladığımız anda aklına "ya olmazsa, beceremezsem" fikri geliyor ve direk bozuluyor zaten öyle olunca. acayip bir kaygı gelişti eşimde ve aşamıyoruz. böyle olunca çocuk bir tarafa, zaten hamile kalmam mümkün olmuyor, bir de evliliğimizde sıkıntı oluyor. eşimi çok fazla seviyorum, o da deli gibi aşık bana. o yüzden böyle bir sıkıntıyı kabullenemiyoruz. inşallah bir çaresini bulabiliriz...

yoksa bebek aşılamayla tüple olur, Rabbim ksmet ederse, ama cinsellik evlilikte önemli... ha hiç mi ilişkiye girmiyoruz, giriyoruz tabi ki... ama bu arada yaşanan sıkıntılar bazen çok büyüyor

merhaba ya erkekler değişik biraz sanırım bizde de hemen çok kısa sürede oluyo bitiyo erken boşalma diyolarya o sanırım sorun ama ben bozulmasın diye güzel şeyler falan söylüyorm ne biliyim ilk aylara göre azaldı sanki bizde de gerçi hergün birlikte ollaım diyo yaşadıktan sonra ama ya da bnm çok hoşlanmadıgımı düşünüyo tekrar yaparız diyo ama hevesi kaçmış oluyo. ilk gebeliğimde kolay hamile kalmıştım. şimdi korkuyorum korunmayı bırakınca çok uğraşırsak diye ne biliyim bi yandan beklemek istiyorum 4 ay oldu kaybedeli ocak ayından itibaren doktorum önerdi tekrar çocuk düşünmeyi yaş gidiyo bi yandan bilmiyorum ve eşimle konuşamıyoruzz tekrar bebek konusunu herkesn bi sıkıntısı var maleseff... inşş düzelir siz de de herşey ama ona moral ver biraz bence sen iyisin falan süpersin :) erkekler sevio böyle gazları sanırım :))

nedensiz sıkılıyor canım,sonra geçiyor...Şimdi geçti mesela,belim ağrıyor şimdik de.ç..

Allah izin verirse ben de normal doğum istiyorum,inşallah probelmsiz bir şekilde normal doğumla dünyaya getiririm oğlumu.Doğumdan sonra çalışacağım canım ve kısmete 2.çocuğa kadar da çalışmayı planlıyorum.

çarşamba doktora gideceğim,o zmn yazdırmama lazım mutlaka canım.Dün geceyi hatırladıkça öleceğim sanmıştım....Çok şükür geçti yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…