Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım elimden geleni yapıyorum, sizin sorununuz aşılması biraz daha kolay bir problem, bizimki öyle değil ne yazık ki... ama dediğin gibi işte, herkesin bir derdi var.

inşallah korunmayı bırakınca yine hemen hamile kalırsın

çalış çalış... yoksa anneler evde kafayı yiyor, bütün hayat bebek ve ev olunca çalışmaya alışan kadın için travma yaratıyor. çocuk büyüyüp anneye bağımlılığı kalmadığında, anne de yalnız kalıyor sonra. 3-4 yaşında kreşe başlıyorlar, sonra onun da bir hayatı oluyor sonuçta. işle bağları hepten koparmamalı insan

ben de nasipse çalışacağım için çocuğumla geçirebileceğim dolu dolu 3 ay var.yarı 40'ından sonra (ilk 20 günden sonra) kimseyi istemiyorum.bebeğime bakacak cesaretim çok.

inşallah 2.çocuğum olursa oğluma kardeşi 7-8 yıl sonra düşünüyorum.İnşallah Rabbi'm izin veririse.O zamana kadar sigorta günlerim de ilerler,sonra da eşim ödeyecek dışardan.,Planımız bu,bakalım nasibimiz ne olacak?

sdtive, klomenmis catlatma ignesi imis, vala bosuna ugrasmis olacaksin kuzum...senin de dedigin gibi belki daha cok stres yaptiracak o sekilde...yaptir asilamayi bitsin gitsin...zaten asilamada da klomen kullanacaksin bildigim...

canım işte bir umut benim ki... eşimi çok seviyorum, içinde bulunduğu duruma da çok üzülüyorum, kıyamıyorum üzülmesine...ona sürpriz yapmak istiyorum hamile kalarak. onu strese sokmadan... aşılamanın psikoljik yükü daha ağır geliyor, çatlatma iğnesi daha kolay

inşallah planladığın gibi olur herşey canım, senin yaşın genç zaten, iki çocuk arasını açabilirsin sen. ben birini bulsam ikinciyi 2-3 yıl sonra istiyorum hemen. 35 olmadan 2 tane nasip tse Rabbim ne güzel olur

canım benim inşallah dilediğin gibi olur en yakın zamanda bebişlerine kavuşursun.
ben de çatlatmayı bir ay kullanmıştım,doktor da çatlatma etkili olmazsa aşılama olur demişti,sen de normal süreci takip et bence,direkt aşılamaya geçmen dediğin gibi psikolojik olarak etkiler.Bu benim düşüncem,sakın yanlış anlama.

yok bitanem neden yanlış anlıyım, sizlerin fikirlerini önemsiyorum ben...
çatlatmayı da önümüzdeki aydan sonra yapabilicem galiba. çünkü eşim aralığın 10undan sonra yok. benim adetim bu ay gecikebilir çünkü yumurtladığımı hissetmiyorum. adetim gecikirse de bir sonraki ay eşim gidene kadar yetişmez yeni yumrtanın çatlaması. ocak ayına kalacak yani

anladım canım,çatlatma iğnesinde ilişki önemli,gün ve hatta saat bile.Ben ilac kullandığım ayda,doktor bikaç saat içinde ya da akşam ilişki olsun demişti ama eşim olmadığı için ilişki olmamıştı ve iğne boşa gitmişti.Hele hele yumurtanın çatlayıp,ilişkinin olmadığını görünce çöküntü daha da büyük oluyor.En müsait ayınızda başla bence de.

slm kızlarrrr,herkese kucak dolusu sevgi ve öpücüklerrrrrr

bakın havalar bozuyor bizim morallerde hemen havaya ayak uyduruyor biraz toplayalım kendimizi, herşey çocuk demek değil şu dünya da,ne kadar çok kendimizi bu fikre kaptırıyoruz farkında mısınız.hayatta olumlu olumsuz o kadarrrrrr çok şey var ki,biz gidip sadece bir fikre saplanıp kalıyoruz.yapmayalım bacılar,etmeyelim bacılarrr
içinde bulunduğunuz durumla barışık olmayı öğrenin,barışık olmaktan kastım bugün olmayan şeyin yarın da olmayacağı garantisini vermiyor kimse,bugün yoksa allahın izniyle yarın olacaktır,yeter ki istemesini bilelim
baktınız moralinizi bozacak bir şey geldi aklınıza hemen durup o olayın bir pozitif yönünü bulmaya çalışın,örnek :"çocuğum olmadı bunca zamandır,ya hiç olmazsa..vıdı vıdı vıdı" hemen bunu olumlu hale çevirin,"demek bu zamana kadar çocuğum olsaydı kim bilir neler gelecekti başıma,vardır elbet bunun da bir hikmeti" veya "amannnn millet menapoza girdikten sonra bile Allah isterse hamile kalabiliyorsa ben de hamile kalabilirim,herşeyi en mükemmel şekilde dizayn eden Rabbim,bunu da gör ki nasıl bir düzene oturttu"...
ne bileyim bunlar benim aklıma gelenler,çok uzattım biliyorum ama lütfen bunu deneyelim kızlar,ben de bu günler de bunu deniyorum,bence faydasını görücezzz

biliyorum tatlım, aslında bu fikir beni bile geriyor ama bir yerden başlamam lazım. bu işi yalnız yükleneceksem, her türlü olumsuzluğa da fikren kendimi hazırlamam lazım.
kendiliğinden gelecek bir bebek beni ve eşimi öyle mutlu eder ki... ama Rabbim bugünümüzü de aratmasın, şükür yine de halimize...

canım bu süreçte birlikteydik hep,sizinle bu yollardan geçtiğim için en yakın zamanda o güzel haberleri duymak istiyorum sizden,Çok çok mutlu olurum inan bana,Rabbi'm size de nasip etsin...

sen hamilelik haberini verdiğinde tatildeydim ben, otel odasında okumuştum, nasıl sevinmiştim hatta sen pek ihtimal vermiyordun, yumurtlamanın olduğu h.sonu eşin mi yoktu ilişki mi olamamıştı neydi, ama yine de tutmuştu Allah sonunu görmeyi nasip etsin

cnm nekdr tedavi olcan yeni spermlerin çıkması için 3 ay gerekiyor bence tedavini tam 3 ay yap sonra test ver derim..

cnm doktor 6 aylık bi tedavi dedi.eşimin spermi var ama hareketlilik yok.dnasında sorun varmış.ondan olabilir dedi doktor.aslında 3 ay sonunda istiyo tahlil ama bi dahaki ay isteyebilirim dedi bilmiyorum.tahlil sonuçlarına göre karar verecek heralde.belki 1 ay daha bekler.nolur bol bol dua et tatlım bize.

allahım yarabbim inşallah hayırla ve sağlıkla hemncik yollar meleğini,tedaviniz hızla cevap verir inşallah,her zaman herşey gönlünce olsun inşallah,rabbim yar ve yardımcın olsun

amiiiinnn cnm benim.ne güzel dua etmişsin.rabbim inş sana ve tüm hamişlerimize kolay doğumlar,sağlıklı evlatlar nasip eder

ah kuzum benim inan çok üzülüyorum senin bu durumuna.keşke elimden bişey gelse de yapsam.allahım biran önce sana hamile kalmayı nasip etsin.ah bi hamiş kalsan bu sorunlar bitecek.eşinin psikolojisi düzelecek buna inanıyorum.
bu ay sen yoksun,bi dahaki ay eşin.galiba çatlatma iğnesine sonraki ay başlayacaksın.dediğin gibi doktor ilişkiye girmeniz gereken günleri söyleyecek.eğer eşine bunu söylersen psikolojik açıdan o günlerin hiçbirinde ilişkiye girmeme ihtimaliniz var.benim naçizane fikrim tatlım o günleri eşine söyleme.söylemediğin takdirde birlikte olma ihtimaliniz daha yüksek.1 kere bile olmuş olsa hamile kalabilirsin allahın izniyle

eşinden dolayı üstünde daha fazla yük olduğunu,olacağını hissediyorum ama çatlatma iğnesinde de diğer tetkiklerde de en büyük etken stres.Biliyorum çok zor ama bu işi "ağır yük" olarak görmemeye çalış.Kocan da böyle olsun istemezdi.Asla da istemez.İnşalllah inşallah bebeğin gelecek,inan kendime istermiş gibi istiyorum..

Son düzenleme:

evet canım yaaa...yumurtlama zamanında şehirdşındaydık ilişki olmadı 4-5 gün.eee eve gelince de tartışmıştık.sonra enfeksiyon kaptım fln.Ve yumurtlamadan önceki ilişkiden olduğunu tahmin ediyorum.Amin inşallahh,Allah hepimiz için yavrularımızla sonunu görmeyi nasip etsin inşallah.

canım eşim doktora gittiğimi bilmiyor zaten, ondan saklayacağım. ne zaman rahim filmi ve aşılama yoluna gideceğim, o zaman söyleyeceğim eşime. strese girsin istemiyorum hiç, onun için de çok üzülüyorum çünkü. Rabbin nasip etse de bitse bu sıkıntılar, en çok onun için istiyorum hamile kalmayı

canım elimden geleni yapıyorum, ama zor bir durum. Rabbim kimseye vermesin... eşim için üzülüyorum zaten, kızmıyorum ki...o benim herşeyim... iyi niyetinden hiç şüphem yok, Rabbim dualarımızı kabul etsin

amin amin

ayyy nasıl sevinmiştim ya anlamadan:))) gebelikte olabilir testin sonucu,gerçi gebelik testi negatif diyosun,inşallah geç döllenmedir ve hamilesindir şimdi.

ben leyla leyla geziyorum canım ya,şehir dışına çıkmıştık,kaç gündür ne yapıcamı bilmiyodum.aşılama daha olmadım,c.tesi sabah klomen bitti yarın da yumoşlara bakıcak,yarın akşam iğne yaparsam perşembe aşılama olur,çarşamba akşam yap derse iğneyi cuma günü aşılama olur canım.ama bu aşılamada tutmazssa 3.cüyü yaptırmıcam biraz bekleyip(3 ay felan)sonra da tüp bebek düşünüyorum.

selamlarr...

annemlerdeydim bugün mantı yaptık da ancak gelebildim kuzum benimm canım annecimm

inş. herkesler iyidir, raravisim az kalmış kuzum, inş her şeyin çook rahat geçerr dualarımdasın..

sdtivecim böyle lafta kalan sözler yazmak istemiyorum canım, yaşadığın süreci en derinlerimde hissediyorum, duygulanıyorum...

çabana, isteğine hak veriyorum bak içimdeki ses diyorki senden ben bu haberi alacağım... teselli için değil gerçekten böyle hissediyorum... canımmm

kuzularım baktım pek keyifler yerinde değilmiş bugün benim de internet yoktu giremedim nete çok canım sıkıldı yahu

ayy raraavis kuzum azcıcık kalmış ya doğuma maşlalah yaa ne güzel darısı kalanlarımıza

sdtive kuzum allahım sana sabır versin dayanma gücü versin kuzum inşallah sağlıklı bir evlatta seninn olsun inşallah herşey yoluna girer kuzum

peri kuzum inşallah bizde atlatırız sınavları da kurtarırız ne güzel sen artık stresden kurtardın öğrencileri strese sokuyorsun

egemn kuzum mu betsel kuzum mu sorduydu hatırlamıyorum bebek ne zaman düşünüyorsun diye ne yalan diyem sankimyavaş yavaş istemeye başladım gibi bakalım hayıllısı

eee kalan kuzularım nasılsınız ruhsar egemn betsel minikgelin sinhus ahsenelkasas saskınanne vee diğer kuzular hepiciğiniz iyisiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…