- Konu Sahibi minikgelin
-
- #32.001
merhaba ya erkekler değişik biraz sanırım bizde de hemen çok kısa sürede oluyo bitiyo erken boşalma diyolarya o sanırım sorun ama ben bozulmasın diye güzel şeyler falan söylüyorm ne biliyim ilk aylara göre azaldı sanki bizde de gerçi hergün birlikte ollaım diyo yaşadıktan sonra ama ya da bnm çok hoşlanmadıgımı düşünüyo tekrar yaparız diyo ama hevesi kaçmış oluyo. ilk gebeliğimde kolay hamile kalmıştım. şimdi korkuyorum korunmayı bırakınca çok uğraşırsak diye ne biliyim bi yandan beklemek istiyorum 4 ay oldu kaybedeli ocak ayından itibaren doktorum önerdi tekrar çocuk düşünmeyi yaş gidiyo bi yandan bilmiyorum ve eşimle konuşamıyoruzz tekrar bebek konusunu herkesn bi sıkıntısı var maleseff... inşş düzelir siz de de herşey ama ona moral ver biraz bence sen iyisin falan süpersin :) erkekler sevio böyle gazları sanırım :))
nedensiz sıkılıyor canım,sonra geçiyor...Şimdi geçti mesela,belim ağrıyor şimdik de.ç..
Allah izin verirse ben de normal doğum istiyorum,inşallah probelmsiz bir şekilde normal doğumla dünyaya getiririm oğlumu.Doğumdan sonra çalışacağım canım ve kısmete 2.çocuğa kadar da çalışmayı planlıyorum.
çalış çalış... yoksa anneler evde kafayı yiyor, bütün hayat bebek ve ev olunca çalışmaya alışan kadın için travma yaratıyor. çocuk büyüyüp anneye bağımlılığı kalmadığında, anne de yalnız kalıyor sonra. 3-4 yaşında kreşe başlıyorlar, sonra onun da bir hayatı oluyor sonuçta. işle bağları hepten koparmamalı insan
sdtive, klomenmis catlatma ignesi imis, vala bosuna ugrasmis olacaksin kuzum...senin de dedigin gibi belki daha cok stres yaptiracak o sekilde...yaptir asilamayi bitsin gitsin...zaten asilamada da klomen kullanacaksin bildigim...
inşallah 2.çocuğum olursa oğluma kardeşi 7-8 yıl sonra düşünüyorum.İnşallah Rabbi'm izin veririse.O zamana kadar sigorta günlerim de ilerler,sonra da eşim ödeyecek dışardan.,Planımız bu,bakalım nasibimiz ne olacak?
canım işte bir umut benim ki... eşimi çok seviyorum, içinde bulunduğu duruma da çok üzülüyorum, kıyamıyorum üzülmesine...ona sürpriz yapmak istiyorum hamile kalarak. onu strese sokmadan... aşılamanın psikoljik yükü daha ağır geliyor, çatlatma iğnesi daha kolay
inşallah planladığın gibi olur herşey canım, senin yaşın genç zaten, iki çocuk arasını açabilirsin sen. ben birini bulsam ikinciyi 2-3 yıl sonra istiyorum hemen. 35 olmadan 2 tane nasip tse Rabbim ne güzel olur
canım benim inşallah dilediğin gibi olur en yakın zamanda bebişlerine kavuşursun.
ben de çatlatmayı bir ay kullanmıştım,doktor da çatlatma etkili olmazsa aşılama olur demişti,sen de normal süreci takip et bence,direkt aşılamaya geçmen dediğin gibi psikolojik olarak etkiler.Bu benim düşüncem,sakın yanlış anlama.
sdtive;
amin cnm inşş. Allah herkesn gönlüne göre versinn. inşş hamilelik haberlerimizi burda paylaşırız..
yok bitanem neden yanlış anlıyım, sizlerin fikirlerini önemsiyorum ben...
çatlatmayı da önümüzdeki aydan sonra yapabilicem galiba. çünkü eşim aralığın 10undan sonra yok. benim adetim bu ay gecikebilir çünkü yumurtladığımı hissetmiyorum. adetim gecikirse de bir sonraki ay eşim gidene kadar yetişmez yeni yumrtanın çatlaması. ocak ayına kalacak yani
inşallah canım...ben paylaşabilmek için tam 11 aydır bekliyorum
inşallah canım...ben paylaşabilmek için tam 11 aydır bekliyorum
anladım canım,çatlatma iğnesinde ilişki önemli,gün ve hatta saat bile.Ben ilac kullandığım ayda,doktor bikaç saat içinde ya da akşam ilişki olsun demişti ama eşim olmadığı için ilişki olmamıştı ve iğne boşa gitmişti.Hele hele yumurtanın çatlayıp,ilişkinin olmadığını görünce çöküntü daha da büyük oluyor.En müsait ayınızda başla bence de.
canım bu süreçte birlikteydik hep,sizinle bu yollardan geçtiğim için en yakın zamanda o güzel haberleri duymak istiyorum sizden,Çok çok mutlu olurum inan bana,Rabbi'm size de nasip etsin...
cnm nekdr tedavi olcan yeni spermlerin çıkması için 3 ay gerekiyor bence tedavini tam 3 ay yap sonra test ver derim..
allahım yarabbim inşallah hayırla ve sağlıkla hemncik yollar meleğini,tedaviniz hızla cevap verir inşallah,her zaman herşey gönlünce olsun inşallah,rabbim yar ve yardımcın olsun
canım keşke üzülmemeyi başarabilsem, ama psikoljik olarak dipte olduğum dönemlerden birinden geçiyorum. yine berbat bir haftasonu geçirdim. bir süredir yaşamadığımız sıkıntılar nüksetti yine. ilişkiye giremedik eşimlecuma günü 15mm olan yumurtam da çatlamadı ya da çatladı ve ben hissetmedim bilmiyorum. herşeyden çok sıkılmış ve bunalmış hissediyorum kendimi. bütün bu sıkıntılar nasıl aşılır, benim çocuğum gerçekten olur mu bilmiyorum. yarın gidiyorum y.dışına, aralıktada 10 gün eşim yok... hep en kritik zamanlarda..gerçi yanyana olsak da birlikte olamadıktan sonra... çok doluyum kuzum ya anlatamam
biliyorum tatlım, aslında bu fikir beni bile geriyor ama bir yerden başlamam lazım. bu işi yalnız yükleneceksem, her türlü olumsuzluğa da fikren kendimi hazırlamam lazım.
kendiliğinden gelecek bir bebek beni ve eşimi öyle mutlu eder ki... ama Rabbim bugünümüzü de aratmasın, şükür yine de halimize...
sen hamilelik haberini verdiğinde tatildeydim ben, otel odasında okumuştum, nasıl sevinmiştimhatta sen pek ihtimal vermiyordun, yumurtlamanın olduğu h.sonu eşin mi yoktu ilişki mi olamamıştı neydi, ama yine de tutmuştu Allah sonunu görmeyi nasip etsin
ah kuzum benim inan çok üzülüyorum senin bu durumuna.keşke elimden bişey gelse de yapsam.allahım biran önce sana hamile kalmayı nasip etsin.ah bi hamiş kalsan bu sorunlar bitecek.eşinin psikolojisi düzelecek buna inanıyorum.
bu ay sen yoksun,bi dahaki ay eşin.galiba çatlatma iğnesine sonraki ay başlayacaksın.dediğin gibi doktor ilişkiye girmeniz gereken günleri söyleyecek.eğer eşine bunu söylersen psikolojik açıdan o günlerin hiçbirinde ilişkiye girmeme ihtimaliniz var.benim naçizane fikrim tatlım o günleri eşine söyleme.söylemediğin takdirde birlikte olma ihtimaliniz daha yüksek.1 kere bile olmuş olsa hamile kalabilirsin allahın izniyle
eşinden dolayı üstünde daha fazla yük olduğunu,olacağını hissediyorum ama çatlatma iğnesinde de diğer tetkiklerde de en büyük etken stres.Biliyorum çok zor ama bu işi "ağır yük" olarak görmemeye çalış.Kocan da böyle olsun istemezdi.Asla da istemez.İnşalllah inşallah bebeğin gelecek,inan kendime istermiş gibi istiyorum..
evet canım yaaa...yumurtlama zamanında şehirdşındaydık ilişki olmadı 4-5 gün.eee eve gelince de tartışmıştık.sonra enfeksiyon kaptım fln.Ve yumurtlamadan önceki ilişkiden olduğunu tahmin ediyorum.Amin inşallahh,Allah hepimiz için yavrularımızla sonunu görmeyi nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?