Sabredenler Kulübü 2012 :)

egemmcimm önce sana yazayım dayanamadımm :16: :nazar: çoooook sevindimm :66: :66: :66: maşaallah kuzumuzaa :54:

bende eve geldim, akşam yemeğine kalkacağım birazdan size bir bakayım dedim, egeme çook sevindim..

sinhusum kuzucum benim yorulmuşsun ama dinlenirsin inş. kırmızılara gelince ben sana uydum ona göre :34: yani dediğimiz olacak inş kuzumm :34: ben hiiç üzülmedim...

face dekiler egemcim de demiş arada bize de bakın emi :54: ben sevmiyorum ki orayı :50:

betselim, sdtivecim isim yazınca da böyle oluyor, unuttuklarım olsun istemiyorum :34: hepinizi çook özledim nasılsınız

canım çok sevindim,benim oğlana kardeş geliyor yaşaasııın....:nazar::nazar:
sağlıkla sıhhatle bir ömür boyu ismiyle yaşasın inşallah.:16::16:

egemmcimm önce sana yazayım dayanamadımm :16: :nazar: çoooook sevindimm :66: :66: :66: maşaallah kuzumuzaa :54:

bende eve geldim, akşam yemeğine kalkacağım birazdan size bir bakayım dedim, egeme çook sevindim..

sinhusum kuzucum benim yorulmuşsun ama dinlenirsin inş. kırmızılara gelince ben sana uydum ona göre :34: yani dediğimiz olacak inş kuzumm :34: ben hiiç üzülmedim...

face dekiler egemcim de demiş arada bize de bakın emi :54: ben sevmiyorum ki orayı :50:

çook teşekkür ederim kızlar:16: hayalimduam isim konusunda yardımcı olursun artık,hakikaten çok zormuş ya:26: hem anlamlı olsun,hem kulağa hoş gelsin istiyorum:21: hepinize söylüyorum kızlar aklınıza gelen,sağda solda duyduğunuz güzel isimleri paylaşın fikir edinelim:34:

çook teşekkür ederim kızlar:16: hayalimduam isim konusunda yardımcı olursun artık,hakikaten çok zormuş ya:26: hem anlamlı olsun,hem kulağa hoş gelsin istiyorum:21: hepinize söylüyorum kızlar aklınıza gelen,sağda solda duyduğunuz güzel isimleri paylaşın fikir edinelim:34:

canım face sevmiyoruz diyonuz o yüzden ısrar edemiyorum ama biraz önce bu isim konusunda epeyyyyyyyyyyyyy bi konuştuk :1: valla bizlerden akıl almaya kalkarsan aklın iyice karışır söylim sana,birimizin ak dediğine diğeri kara dedi,düşün yaniii:23: hayırlısıyla oğluna yakışacak en güzel ismi bulursun inş:nazar:

bu arada biz orda da kulaklarınızı çınlatıyoruz merak etmeyin :34:

kızlar size bişey sorcam; çamaşır kurutma makinası kullanan var mı? memnun musunuz? çamaşır kurutma işi çok zorlaştı artık,bugün yıkıyorum,ertesi güne birazı kurumuş birazı kurumamış bu sefer alıyorum bide içeri onları kurutmak için uğraşıyorum..3günü buluyo resmen bir makina çamaşırı halletmek:53: çok da kullanışlı bişeye benziyo:31:

bide evinde duvar kağıdı kullanan var mı? bebek odasını duvar kağıdı mı yaptırsam,saten boya mı yaptırsam tecrübeliyseniz yardımcı olun kızlar:29:

kızlar size bişey sorcam; çamaşır kurutma makinası kullanan var mı? memnun musunuz? çamaşır kurutma işi çok zorlaştı artık,bugün yıkıyorum,ertesi güne birazı kurumuş birazı kurumamış bu sefer alıyorum bide içeri onları kurutmak için uğraşıyorum..3günü buluyo resmen bir makina çamaşırı halletmek:53: çok da kullanışlı bişeye benziyo:31:

bide evinde duvar kağıdı kullanan var mı? bebek odasını duvar kağıdı mı yaptırsam,saten boya mı yaptırsam tecrübeliyseniz yardımcı olun kızlar:29:

ilk olarak periye de sana da diyorum ki yaa facede bişiler yapmayın sadece sohbetimiz için alın nolaarrr yaaa bir tek ikiniz kaldınız lütfeeennn :16:
çamaşır kurutma makinasına kullanmadım bilmiyorum nasıldır kuzu ama iyi birşeye benziyo benim çamaşırlarda bir hafta kurumuyo evde dışarıya asamadığım için :31: ama almam ben makina koyacak yer yok çünkü :D
isim konusunda valla ahsenelkasasında dediği gibi baya konuştuk o konuda en güzeli araştırarak en anlamlı olanıı bulmak kuzu sen isim söylersin bizde yardımcı oluruz hele kesin erkek desin de doktor :D sonraaaa duvar kağıdıyla ilgilide saten boya sanırım şu silinebilen boyalar onu demek istedin sanırsam ve ve duvar kağıdının sağlıklı olmadığını duymuştum oda çok havasız kalıyomuş o boyalarda içeri hava akışı sağlanmadığı için pek uygun görmüyolar onu yatak odası ve çocuk odasında kuzu duyduğum budur yinede bir araştır
sen kuzum tamamen olmasada süs için bir kısmında duvar kağıdı kullanılabilir ama

kızlar uzun süre sonra tekrar aranızdayım.kendimi düsünceler den uzak tutarsam belkı pozitif bır cevap alablrz dıye dusunup kaybolmustum ortalıktan ama malesef hıcbır yanıt alamadım.bu süre zarfından olanlar sunlar yıne azımle calıstık olmadı eşime sperm testi yapldı hareketler bir nebze düşük baska bısey yok benn rahım fılmı cekındım problem yok.kistm vardı sokturucu verdı kullandm sonuc yok.klomen kullandm en sonunda bakalım bu ay ne sonuc alıcaz eger yıne bsey cıkmazsa asılamaya gecıcez.doktorum 22 sne kadar regl olmazsan test yaptır dedi nefesimi tutttum bekliyorum herzamanki gibi düşünmemeye calsmamın hiçbir faydası yok cnku hıc aklımdan cıkmıyor....:)

betselim, sdtivecim isim yazınca da böyle oluyor, unuttuklarım olsun istemiyorum :34: hepinizi çook özledim nasılsınız

iyi diyelim iyi olalım tatlım, bu ay yine benim için heba edilmiş bir aydı :( aralık da öyle olacak çünkü eşim göreve gidiyor...hayırlısı artık diyecek birşeyim yok

canım kurutma makinası kullanmadım ben ama çamaşırları yıpratıyormuş diye duydum...

benim evim mutfak ve çocuk odası hariç duvar kağıdı. kalite kalite duvar kağıtları var, avrupadan ithal olanlar incecik, onlar hava geçiriyormuş. eve kağıt döşeyen ustalar eğer çocuk odasına yaptırırsanız avrupa malı olandan yaptırın demişti.o tipten oturma odamda, salonda var. ama antre ve yatak odan kore malı olandan, onlar çok da sağlıklı değilmiş. yani seni zaten yönlendirirler.

kızlar uzun süre sonra tekrar aranızdayım.kendimi düsünceler den uzak tutarsam belkı pozitif bır cevap alablrz dıye dusunup kaybolmustum ortalıktan ama malesef hıcbır yanıt alamadım.bu süre zarfından olanlar sunlar yıne azımle calıstık olmadı eşime sperm testi yapldı hareketler bir nebze düşük baska bısey yok benn rahım fılmı cekındım problem yok.kistm vardı sokturucu verdı kullandm sonuc yok.klomen kullandm en sonunda bakalım bu ay ne sonuc alıcaz eger yıne bsey cıkmazsa asılamaya gecıcez.doktorum 22 sne kadar regl olmazsan test yaptır dedi nefesimi tutttum bekliyorum herzamanki gibi düşünmemeye calsmamın hiçbir faydası yok cnku hıc aklımdan cıkmıyor....:)

hiç birimizin aklından çıkmıyor tatlım. inşallah bu ay klomen işe yarar. ben de önümüzdeki ay kullanacaktım ama eşim göreve gidiyor, yumurtanın çatlaması yetişmeyecek gibi, o nedenle kullanmayacağım

iyi diyelim iyi olalım tatlım, bu ay yine benim için heba edilmiş bir aydı :( aralık da öyle olacak çünkü eşim göreve gidiyor...hayırlısı artık diyecek birşeyim yok

canım kurutma makinası kullanmadım ben ama çamaşırları yıpratıyormuş diye duydum...

benim evim mutfak ve çocuk odası hariç duvar kağıdı. kalite kalite duvar kağıtları var, avrupadan ithal olanlar incecik, onlar hava geçiriyormuş. eve kağıt döşeyen ustalar eğer çocuk odasına yaptırırsanız avrupa malı olandan yaptırın demişti.o tipten oturma odamda, salonda var. ama antre ve yatak odan kore malı olandan, onlar çok da sağlıklı değilmiş. yani seni zaten yönlendirirler.

hiç birimizin aklından çıkmıyor tatlım. inşallah bu ay klomen işe yarar. ben de önümüzdeki ay kullanacaktım ama eşim göreve gidiyor, yumurtanın çatlaması yetişmeyecek gibi, o nedenle kullanmayacağım

egmn cnm nasılsın? oğluş mu geliyo yoksa ne güzel.....

cnm ben kullanıyorum kurutma aslında çok büyük kolaylık cnm tavsiye ederim.ama kazakları kurutmaya atmanı tavsiye etmiyorum cnm yada ütü kuruluğu ayarı fln oluyo o ayarda kurutmak gerekiyor çünkü çok kırıştırıyo yada boyutlar değişiyor :)
birde cnm çamaşırları düzgünce yerleştirmek gerekiyor içine kırışıyo yoksa..bunlara dikkat edersen büyük kolaylık valla günde 5 mak. çamaşır yıkayıp kurutabiliyorsun hele ki bebiş gelecek çok zorlanacaksın yıkayıp kuruturken

ilk olarak periye de sana da diyorum ki yaa facede bişiler yapmayın sadece sohbetimiz için alın nolaarrr yaaa bir tek ikiniz kaldınız lütfeeennn :16:
çamaşır kurutma makinasına kullanmadım bilmiyorum nasıldır kuzu ama iyi birşeye benziyo benim çamaşırlarda bir hafta kurumuyo evde dışarıya asamadığım için :31: ama almam ben makina koyacak yer yok çünkü :D
isim konusunda valla ahsenelkasasında dediği gibi baya konuştuk o konuda en güzeli araştırarak en anlamlı olanıı bulmak kuzu sen isim söylersin bizde yardımcı oluruz hele kesin erkek desin de doktor :D sonraaaa duvar kağıdıyla ilgilide saten boya sanırım şu silinebilen boyalar onu demek istedin sanırsam ve ve duvar kağıdının sağlıklı olmadığını duymuştum oda çok havasız kalıyomuş o boyalarda içeri hava akışı sağlanmadığı için pek uygun görmüyolar onu yatak odası ve çocuk odasında kuzu duyduğum budur yinede bir araştır
sen kuzum tamamen olmasada süs için bir kısmında duvar kağıdı kullanılabilir ama
ya valla güzel bişeye benziyo benim de yerim yok aslında çam.makinasının üstüne koydursam diyorum o da nası oluyo anlamadım bi türlü makina sallanıyo ya yıkarken üstteki makina ya düşerse:53: evet canım saten boya silinebilir boya,evim o boyadan krem rengi boyadan memnunum ama duvar kağıdı uzun yıllar dayanıyosa temizlik derdi olmaz diye düşünüyorum:31:
hoşgeldinn özlettin kendini:16: inşallah tutar canım bebişin az kalmış zaten biz de seninle beraber tuttuk nefesimizi gelişmelerden haberdar et:34:

anladım canım çok sağol iyice bi araştırıyım ben o zaman...:54:
egmn cnm nasılsın? oğluş mu geliyo yoksa ne güzel.....

cnm ben kullanıyorum kurutma aslında çok büyük kolaylık cnm tavsiye ederim.ama kazakları kurutmaya atmanı tavsiye etmiyorum cnm yada ütü kuruluğu ayarı fln oluyo o ayarda kurutmak gerekiyor çünkü çok kırıştırıyo yada boyutlar değişiyor :)
birde cnm çamaşırları düzgünce yerleştirmek gerekiyor içine kırışıyo yoksa..bunlara dikkat edersen büyük kolaylık valla günde 5 mak. çamaşır yıkayıp kurutabiliyorsun hele ki bebiş gelecek çok zorlanacaksın yıkayıp kuruturken

iyiym canım çok teşekkür ederim,evet oğluşumuz olabilir:nazar::emir_bebek: sen nasılsın nası gidiyo? kendini nası hissediyosun? bebek nasıl? kazakların atılmadığını ben de duydum,peki pamuklular atılıyo mu? bebeğin çamaşırları hep pamuklu olcak ya ondan soruyorum..bide sen nereye kurdurdun,çam.makinasının üstüne mi? öyle nası oluyo ya :30: bide seninki hangi marka? ne zmaandır kullanıyosun? ayrıca senden ve raraavisden mesaj görünce kalbim güm güm atmaya başlıyo doğurdular mı acaba diye:52:

Son düzenleme:
günaydınlarrr hanımlarr... :71:

ders programımız değişti bugün evdeyim :66:

pırasa dolması yapacağım inş. bugün...

Son düzenleme:
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]bat[/TD]
[TD]durum[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34[/TD]
[TD]15 ocak[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49: :52: :nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_[/TD]
[TD]29 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti[/TD]
[TD]16 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi[/TD]
[TD]29 şubat[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii[/TD]
[TD]5 mart[/TD]
[TD]1,5 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu[/TD]
[TD]3 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86[/TD]
[TD]7 nisan[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55[/TD]
[TD]12 Nisan[/TD]
[TD]2,5 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she[/TD]
[TD]10 mayıs[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin[/TD]
[TD]7 aralık[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85[/TD]
[TD][/TD]
[TD]21[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam[/TD]
[TD] 25 haziran[/TD]
[TD]10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn[/TD]
[TD]3 temmuz[/TD]
[TD]18[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara[/TD]
[TD]30 temmuz[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce[/TD]
[TD][/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]23[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus[/TD]
[TD]23 ekim[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal[/TD]
[TD]4 eylül[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49:[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz[/TD]
[TD]7 eylül[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]1 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam[/TD]
[TD] 5 eylül[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]12[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn[/TD]
[TD]24 eylül[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas[/TD]
[TD]19 kasım[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel[/TD]
[TD]2 kasım[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]2 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive[/TD]
[TD]24 kasım[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]11[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü [/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu [/TD]
[TD]:49: :nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii [/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar) [/TD]
[TD="align: center"]:48:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif) [/TD]
[TD]24 ay[/TD]
[TD]8 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman [/TD]
[TD]3 ay [/TD]
[TD]9 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel [/TD]
[TD]2 yıl[/TD]
[TD]12kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)[/TD]
[TD]11 ay[/TD]
[TD]13 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]14 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)[/TD]
[TD]6 ay[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive [/TD]
[TD]8 ay[/TD]
[TD]16 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne[/TD]
[TD]4 ay[/TD]
[TD]19 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 kasım[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün ahsenelkasas arkadaşımızın dua günü
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

ahsenelkasas kuzum Rabbim dualarımızı kabul etsin inş. sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş. :16:

Günaydıınn kuzulaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr herkese güzel sağlıklı bir güğn diliyorum :21:
günaydınlarrr hanımlarr... :71:

ders programımız değişti bugün evdeyim :66:

pırasa dolması yapacağım inş. bugün...

oohh maşallah ne güzel kuzum ikinci bir haftasonuuuu :52:
pırasa dolması hiç yapmadım yaa güzel oluyomu kine :26:
kuzum yaa nolarr sen de gel faceyee bak tehdit ederim seni ona göre ama neyle tehdit edecem bilmiyom :1:

Günaydıınn kuzulaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr herkese güzel sağlıklı bir güğn diliyorum :21:

oohh maşallah ne güzel kuzum ikinci bir haftasonuuuu :52:
pırasa dolması hiç yapmadım yaa güzel oluyomu kine :26:
kuzum yaa nolarr sen de gel faceyee bak tehdit ederim seni ona göre ama neyle tehdit edecem bilmiyom :1:

ama ne güzel burada buluşuyorduk, ilk göz ağrımızdı burası :5: hepiniz gittiniz ama :5:

biz bayılırız kocişle pırasa dolmasına.. :34:

Son düzenleme:
Back
X