- Konu Sahibi minikgelin
- #32.301
ya cicişler ben en son bıraktıgımda burası daha aktıftı sımdı kımsecıkler yok neden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ruhsar ne yaptı haberiniz var mı?
ben dün geceyi de geçirdim işte. bakalım bu gece ne olacak?
evet canım ama dün aksam verdim kanı bugun 4.30 da cıkıcak sonuç bende beklıyorum merakla ama sanki sabahtan beri adet kapıyı calıcakmıs gibi bir agrım var sağ tarafımda belimde cok agrıyor anlıycağın pek umudum yok sadece eğer yine kendimi psikolojık olarak gecıktırıyorsam gecer bıran once dıye yaptırdım testi vücudum cok stres altında cunku
![]()
inşallah senin için hayırlısı olur. psikolojikse bile yaptırmak en iyisi en azından adetin çok gecikmeden gelir gecikmesi bile bizler için kötü o yüzden iyi olmuş yaptırdığın haberdar et bizi canımevet canım ama dün aksam verdim kanı bugun 4.30 da cıkıcak sonuç bende beklıyorum merakla ama sanki sabahtan beri adet kapıyı calıcakmıs gibi bir agrım var sağ tarafımda belimde cok agrıyor anlıycağın pek umudum yok sadece eğer yine kendimi psikolojık olarak gecıktırıyorsam gecer bıran once dıye yaptırdım testi vücudum cok stres altında cunku
![]()
Allah cemre ne söylim ne diyeyim sana kurban ne kız? :))) güldürdün beni:)) yok bacım nerde bende o yürek,çiğ köfte yapacak kadar güçlü değilim,dışardan yemiştim canım hazırdı ama tanıdık biyer temiz yapıyolar,bide türkiyede artık yasak çiğ köfteye et koyulmuyor,evde yapılabiliyo ama dışarda satılan yerlerde yasak artık.
hiç sorma ya 2 hafta varken bu kadar heyecan yapmıyosun ama 4-5 gün kalınca günler geçmek bilmiyo.herzaman adette bir hafta önce göğüs uçlarım çok acırdı şuan ağrı felan yok,belim ağrıyo bazen ve bat a çok az kaldı :)))))) kız bu sefer tutucak sanki ve ikiz olucak gibime geliyo:)))
kızlar bugün de geçti. ruhsar dan haber yok mu? hafta sonu iyice sessizleşmiş burası. ben doktora gittim. benim geç yumurtlama olduğundan 39. hafta bitti artık her an gelebilir de ama 15 gün daha bekleyeceğiz 41. haftaya kadar yani. inşallah o kadar beklemem. artık ağrılar, uykusuzluk, ağırlık derken zorluyor. ayakta duramıyorum yürümek de ayrı zor. kızlar gebeliğin 4-7. hatta 8. aya kadar olan kısmı çook iyiymiş. bu son haftalar baya zorluyormuş. şimdiden hamişleri korkutmak istemem ama hazırlıklı olun yani. ayrıca kilonuza dikkat edin. ben şimdi 8-9 kilo almış haldeyim bu bile beni zorluyor valla 20-30 kilo alanlar ne yapıyor bilemiyorum. Sonunda güzel bir şey olmasa herhalde kimse doğurmaz valla :) neyse işte benim sancılar falan biraz kuvvetli artık. bir bakarsınız 1-2 güne gelmiş bizim oğlan :) dua edin!
ruhsar pazartesi hastaneye yatıyo inş.bu sefer kesinmiş:) çok iyi kilo almışsın bravo sana,doğumdan sonra hiç kilon kalmıcaksancılar için allah kolaylık versin canım,dualarımız seninle inşallah kolaylıkla gelir oğlun:) isim hakkında hiç bişey sormadın,söylemedin karar verdiniz mi,ne koycaksınız?
ruhsar pazartesi hastaneye yatıyo inş.bu sefer kesinmiş:) çok iyi kilo almışsın bravo sana,doğumdan sonra hiç kilon kalmıcaksancılar için allah kolaylık versin canım,dualarımız seninle inşallah kolaylıkla gelir oğlun:) isim hakkında hiç bişey sormadın,söylemedin karar verdiniz mi,ne koycaksınız?
inş sağlıkla doğurur. Allah'ım kolaylıkla kavuştursun. ben de bugün pek ağırlaşmış durumdayım ama dr hala daha iki hafta bekleyebiliriz deyince moralim de bozulmadı değil. nasıl geçecek bu günler diyorum. Allah yardım etsin :) neyse bizim isim işi biraz karışık bakalım ne olacak en son. doğunca ismiyle gelir inşallah diyorum :)
çok iyi etmişsin canım,sonuç ne olursa olsun yaz bize,hayırlısı neyse o olsun![]()
inşallah senin için hayırlısı olur. Psikolojikse bile yaptırmak en iyisi en azından adetin çok gecikmeden gelir gecikmesi bile bizler için kötü o yüzden iyi olmuş yaptırdığın haberdar et bizi canım