Sabredenler Kulübü 2012 :)

kuzum canım nasılsın bakem yahu bir etk sen kaldın nolar sen de gel bak kıs herkes geldi lütfeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :16:

ruhsarımızın kuzusu bugün de gelmedi gün içinde görüştük hala gelen giden yok dediydi bakalım cumaya kadar yine gün vermiş doktor inşalalh uzamadan günü gelir bebeği :16:

kızlar hepinize günaydın:16:

çok heyecanlıyım ruhsar için,rabbim inşallah kolay bi doğum nasip etsin,hayırlısıyla bi avazda kurtarsın:16:

raraavis de gelmiyo kaç gündür,doğurdu mu acaba:53::52:

evet yaa hepimiz onu merak ediyoruz ne zamandır yok sanırsam geldi yavrusu yanına inşallah sağlıklıdır ikisi de :52::52::52::52: ayy bugün varya namaz kılarken içim öyle bir doldu ki bebek isteğiyle anlatamam elimde olsa anında oturtacaktım bebeği göbüşüme :1: sünnetle farz arası dua ettim burdakilerin hepsinin adını tek tek diyerek rabbim karşılıksız bırakmasın inşallah hepimiz bu heyecanları yaşarız :16:

kuzum bir de sen çamaşır makinasının üzerine kurdurmayı düşünüyormuşsun ya kurutma makinasını o nasıl oluyor yaa aklıma takıldı benim sağlıklı olurmuki makina hızlanınca allah korusun ya düşerse bebek olacak sonra o elden ayaktan çıkınca oralara tırmanırsa :31: off hiç aklıma yatmadı onu iyice araştır kuzum aman diyeyim dikkatli ol yavru ceylan :34:

niye kız çiğköfteden ne oluyo ki? iyiliğimemi diyon yoksa,yapamayıp yiyemediğin için mi diyon? :))

ya canıııımmmmm ben buğün yedim yaaa,ama etsizdi etli yiyemiyorum,patetesli yedim faydalı olurmu acaba? :)) fazla irdelemiyorum ya,sadece 29 kasımı bekliyorum sabırla

Kızlar hala bekliyorum gelmiyor beyfendi. Geceleri hiç yatamiyorum agrilarim çok:( ruhsar doguma mi gitti?BBenden once doğurur bakarsiniz:p herkes iyidir inşallah. Iyi geceler duada unutmayın!

kuzum canım nasılsın bakem yahu bir etk sen kaldın nolar sen de gel bak kıs herkes geldi lütfeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :16:

ruhsarımızın kuzusu bugün de gelmedi gün içinde görüştük hala gelen giden yok dediydi bakalım cumaya kadar yine gün vermiş doktor inşalalh uzamadan günü gelir bebeği :16:
yalnız kaldım zati,bgn alabilirsem alcam bi hesap,çok işim var ama,konuşuruz canım:34:
evet yaa hepimiz onu merak ediyoruz ne zamandır yok sanırsam geldi yavrusu yanına inşallah sağlıklıdır ikisi de :52::52::52::52: ayy bugün varya namaz kılarken içim öyle bir doldu ki bebek isteğiyle anlatamam elimde olsa anında oturtacaktım bebeği göbüşüme :1: sünnetle farz arası dua ettim burdakilerin hepsinin adını tek tek diyerek rabbim karşılıksız bırakmasın inşallah hepimiz bu heyecanları yaşarız :16:

kuzum bir de sen çamaşır makinasının üzerine kurdurmayı düşünüyormuşsun ya kurutma makinasını o nasıl oluyor yaa aklıma takıldı benim sağlıklı olurmuki makina hızlanınca allah korusun ya düşerse bebek olacak sonra o elden ayaktan çıkınca oralara tırmanırsa :31: off hiç aklıma yatmadı onu iyice araştır kuzum aman diyeyim dikkatli ol yavru ceylan :34:
valla o benim de aklıma gelmedi değil,ruhsar aparatla yerleştiriyolar üstüne dedi ama görüntü de korkunç sanki,çok kafam karıştı başka forumları okuyorum bazıları çok iyi çok memnunum diyo bazıları aldım ama hiç memnun değilim çamaşırlar çekiyo,rengi soluyo,yıpranıyo diyo,şimdilik erteledim,içime sinmedi:30:
Kızlar hala bekliyorum gelmiyor beyfendi. Geceleri hiç yatamiyorum agrilarim çok:( ruhsar doguma mi gitti?BBenden once doğurur bakarsiniz:p herkes iyidir inşallah. Iyi geceler duada unutmayın!

ay biz de seni merak ediyoduk,hayırlısı olsun canım,dualarımızdasın her zaman..inşallah sağlıkla,kolaylıkla gelir meleğin:16:

ayyy kıss biz de seni merak edip duruyoruz doğurmuştur bile dediydik :D İnşallah sen de ruhsarda bir avazda kurtarırsınız dularımız hep sizinle kendinden haberdar et bizi bak merak ediyoruz kuzu :34:

egemim kuzum valla senin gelişinede çok sevindim gel facede şenlik var :32: :1: görüşürüz inşallah orda bol bol kuzum :16:

bu arada ruhsardan da haber verem size dün doğum olacak diye bekledik ama olmadı cumaya kadar ertelemiş doktor inşallah bugün yarın oda doğurur artık :16:

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]bat[/TD]
[TD]durum[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34[/TD]
[TD]15 ocak[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49: :52: :nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_[/TD]
[TD]29 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti[/TD]
[TD]16 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin[/TD]
[TD][/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi[/TD]
[TD]29 şubat[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii[/TD]
[TD]5 mart[/TD]
[TD]1,5 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu[/TD]
[TD]3 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86[/TD]
[TD]7 nisan[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55[/TD]
[TD]12 Nisan[/TD]
[TD]2,5 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she[/TD]
[TD]10 mayıs[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin[/TD]
[TD]7 aralık[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85[/TD]
[TD][/TD]
[TD]21[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam[/TD]
[TD] 25 haziran[/TD]
[TD]10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn[/TD]
[TD]3 temmuz[/TD]
[TD]18[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara[/TD]
[TD]30 temmuz[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce[/TD]
[TD][/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]23[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus[/TD]
[TD]23 ekim[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal[/TD]
[TD]4 eylül[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49:[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz[/TD]
[TD]7 eylül[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]1 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam[/TD]
[TD] 5 eylül[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]12[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn[/TD]
[TD]24 eylül[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas[/TD]
[TD]19 kasım[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel[/TD]
[TD]2 kasım[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]2 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne[/TD]
[TD]15 kasım[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive[/TD]
[TD]24 kasım[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]11[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü [/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu[/TD]
[TD]:49: :nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar) [/TD]
[TD="align: center"]:48:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif) [/TD]
[TD]24 ay[/TD]
[TD]22 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman [/TD]
[TD]3 ay [/TD]
[TD]23 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel [/TD]
[TD]2 yıl[/TD]
[TD]26 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)[/TD]
[TD]11 ay[/TD]
[TD]27 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)[/TD]
[TD]6 ay[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive [/TD]
[TD]8 ay[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne[/TD]
[TD]4 ay[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4 aralık[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün eloserce arkadaşımızın dua günü
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

cicişlerim merhaba içim o kadar tuhaf ki heyecanlı mıyım umutsuz muyum çözemiyorum.doktor 22 sine kadar gelmezse yaptır diye test kağıdı vermişti.napıyım ben şimdi.:(

kuzumm hayırlı haberlerini bekliyoruzz çok heyecanlı ve duayla :34: :34:

canım benim dualarımız seninle :16:

yalnız kaldım zati,bgn alabilirsem alcam bi hesap,çok işim var ama,konuşuruz canım:34:

valla o benim de aklıma gelmedi değil,ruhsar aparatla yerleştiriyolar üstüne dedi ama görüntü de korkunç sanki,çok kafam karıştı başka forumları okuyorum bazıları çok iyi çok memnunum diyo bazıları aldım ama hiç memnun değilim çamaşırlar çekiyo,rengi soluyo,yıpranıyo diyo,şimdilik erteledim,içime sinmedi:30:

ay biz de seni merak ediyoduk,hayırlısı olsun canım,dualarımızdasın her zaman..inşallah sağlıkla,kolaylıkla gelir meleğin:16:

kuzum bak bana da aldırdılar :1: yaramazlar ama çok beğendim sadece biz bizeyiz hadi gel sende kuzucum özledim seni de... :34:

huhuuuuuuuuuuu kızlarrrrrrr face bozuk ya girilmiyor zaten işimde hala bitmek bilmesi çok üşüyorum yorgunum uykum var işim çokkkkkkkkkkkkkkkk :14::14::14: adanaya kış geldi sanırsam ya neyse öyle bir geleyim dedim burdan faceye girlimiyor bölgesel mi herkestemi böyle bilemiyorum ama sorun var face ye hiç girmiyor... hadi öptüm herkesi bacılar öptüm..

huhuuuuuuuuuuu kızlarrrrrrr face bozuk ya girilmiyor zaten işimde hala bitmek bilmesi çok üşüyorum yorgunum uykum var işim çokkkkkkkkkkkkkkkk :14::14::14: adanaya kış geldi sanırsam ya neyse öyle bir geleyim dedim burdan faceye girlimiyor bölgesel mi herkestemi böyle bilemiyorum ama sorun var face ye hiç girmiyor... hadi öptüm herkesi bacılar öptüm..

ya evet ben de giremiyorum faceye ne telden ne pcden sinir oldum:27::27::27:

Back
X