- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #32.421
canım öyle deme bana çok uzak geliyodu,hatta testte çıkmasına rağmen,hayır test yanlştır dedim,eşim havalara uçtu ben gayet sakindim.Yok ki gebelik,ben olamam diyodum.Ama testte çıktı,dumura uğradım,şoklardayım,toparlanmam için keseyi ve kalp atışlarını duymam lazım,o da kısmet olursa,sağlıklı bir gebelik olursa haftaya olacak inşallah.İnşallah dediğin gibi onu rahmime konduracak RAbbi'm ona alacak nefes nasip etmiştir,yaşayacak bir ömür nasip etmiştir inşallah....
Senin de oalcak Allah'ın izniyle,bol dua edelim kuzum.Sonra bi de günlere dikkat etmedik biz,rahat bıraktık,ve oldu.
yine test yaptım şimdi,bol su içmiştim.negatif çıktı kızlar,tek çizgi.Ben demiştim güven olmaz,inanamıyorum diye,yok işte.
canım benim çok sıklıkla aldığım bi test değildi,ben daha çok m.tech markayı alıyodum,şimdi onla denedim,çıkmadı.yok canım,boş yere telaşa soktum başlığı.
geldim canım,işim vardı çıktım.
inanamıyorum,yanlşlık olmuştur diye düşünüyorum ben.
ahhh ahhh o günler....bikaçını paylaşam dedim...dediğiniz gibiymişim kızlar,aşırı evhamlı...kuzuuumm inşallah koyulaşır veee bebekin seninledir yaaaaaaa çok sevindimve ilk tepkim neydi biliyo musun amaaa hayalimduam hamile benim de hamile olmam lazım sankim göbek bağımız bir kesildi hayırlısı canım inşallah yüzün gülerrr pazartesi sabahı listeye seni de hamile diye yazacam daha koyu test göster bana
demek buradayızzz, öncekilke 1. yılımız kutlu olsun
Lakin bu sabah çok kötü bir haber aldım...işyerinde hamile kalan arkadaşım bebeğini kaybetti2-3 haftadır lekelenmesi vardı ama kesenin etrafında kanamalı alan da yoktu ama dün lekelenmesi artmış, kanama gibi olmuş. kontrole gitmiş başka doktora ve kalp atışı alamamışlar, ilaçla atılmasını sağlıyorlarmış şimdi... çoook üzüldüm yaaa, nasıl kötü olmuştur şimdi kızcağız
kızlar yarın doktora gitcektim ya ben,aradım hastaneyi doktor öğleden sonra geliyomuş benim de işim var diye bugüne aldım randevuyu 14:30 a:) temizlik yaptım yeni bitti,birazdan yıkanıcam..öğlen eşim alcak beni evden sonra hastaneye geçicez çok heyecanlıyım:)
bebişini göreceğin için mi heyecanlısın yoksa önemli bişey var mı bugün,tahlil filan yani?
mide bulantımın gizini çözdümacıkınca hemen çıkaracak gibi oluyorum çok da yersem oluyor az ve sı sık yiyecem ne sıkıcı kardeşim bugün gidiyooo çok duygusalım akşam eşime ağlar dururum artık pazara gittim büssürü yeşillik aldım yiyem diye yarın ıspanak var yemekteeee niden kisme yookk gerçi bende olamicam kardeşi yolcu etcem
kuzum nasıl geçti kontrolün... oğluş nasıl annesi... haberlerini bekliyoruzz
anaa bir fırsat bulup selam vereyim dedim, topiğin yılbaşısıymış pek hoş oldu!
kızlar herkesleri özledim ama veledim bu aralar beni yoruyor wcye gidecek vaktim olmuyor bazı zaman inanın.
kayınvalidemler buradaydı, onlar gitti tekrar annem geldi, şimdi biraz daha rahatım. bebeğim de iyi ama gazı çok. ortalığı yıkıyor bazı zaman sancıdan dolayı. rezene tavsiye edenler çok oldu ben de rezeneli çay içeceğim ama direk bebişe vermekten emin değilim henüz. neyse işte günler emzir, gaz çıkar, alt değiştir, uyut, uyumaya çalış, uyumaya çalışırken bebek uyansın zombi gibi kalk şeklinde geçiyor :)))) yemek flan bile araya sıkıştırıyorum kimi günler. aha da gözlerini açtı şimdi, sinyal vermeden gideyim yavaştan selamlar!!!
anaa bir fırsat bulup selam vereyim dedim, topiğin yılbaşısıymış pek hoş oldu!
kızlar herkesleri özledim ama veledim bu aralar beni yoruyor wcye gidecek vaktim olmuyor bazı zaman inanın.
kayınvalidemler buradaydı, onlar gitti tekrar annem geldi, şimdi biraz daha rahatım. bebeğim de iyi ama gazı çok. ortalığı yıkıyor bazı zaman sancıdan dolayı. rezene tavsiye edenler çok oldu ben de rezeneli çay içeceğim ama direk bebişe vermekten emin değilim henüz. neyse işte günler emzir, gaz çıkar, alt değiştir, uyut, uyumaya çalış, uyumaya çalışırken bebek uyansın zombi gibi kalk şeklinde geçiyor :)))) yemek flan bile araya sıkıştırıyorum kimi günler. aha da gözlerini açtı şimdi, sinyal vermeden gideyim yavaştan selamlar!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?