Sabredenler Kulübü 2012 :)

seldacım geçmişi yad ettim şöle bi okudum göz attım kimler ne belirtiler yaşamış nasıl fos çıkmış ne ümitler gelmiş geçmiş bizi bıktıramamış diye... seviyom lann siziiiiiiiiiii hepiniziiiiiiiiiiiiiiiii iyiki varsınız iyiki minik açmış burayı toplamış bizi bir araya ....

neler paylaşmışık neler,gözlerim doldu hafiften...
Rabbi'm olmayan can arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah,Sabrın sonu selamettir.Sen arkadaşllarımı selamete ulaştır Ya Rabbi'm...

yine test yaptım şimdi,bol su içmiştim.negatif çıktı kızlar,tek çizgi.Ben demiştim güven olmaz,inanamıyorum diye,yok işte.

canım benim çok sıklıkla aldığım bi test değildi,ben daha çok m.tech markayı alıyodum,şimdi onla denedim,çıkmadı.yok canım,boş yere telaşa soktum başlığı.

geldim canım,işim vardı çıktım.
inanamıyorum,yanlşlık olmuştur diye düşünüyorum ben.

ahhh ahhh o günler....bikaçını paylaşam dedim...dediğiniz gibiymişim kızlar,aşırı evhamlı...
seldacım tepkini okuyunca şimdi daha da bi güldüm...

demek buradayızzz, öncekilke 1. yılımız kutlu olsun
Lakin bu sabah çok kötü bir haber aldım...işyerinde hamile kalan arkadaşım bebeğini kaybetti 2-3 haftadır lekelenmesi vardı ama kesenin etrafında kanamalı alan da yoktu ama dün lekelenmesi artmış, kanama gibi olmuş. kontrole gitmiş başka doktora ve kalp atışı alamamışlar, ilaçla atılmasını sağlıyorlarmış şimdi... çoook üzüldüm yaaa, nasıl kötü olmuştur şimdi kızcağız

canım Allah sabırlar versin arkadaşına,inşallah en yakın zamanda tekrardan bebeği düşer rahmine.

hadi bakalım yıldönümünüz kutlu olsun kızlar,topic açıldığında ben yoktum ama sonrasında pek bi sevdim burayı ve kopamadım.sizlerle tanışmış olmak çok güssellllll. ve ben de burda ki smile ları çok özledim

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

yihhhuuuuuuu hepsinden yapmak istiyom laaa

kızlar yarın doktora gitcektim ya ben,aradım hastaneyi doktor öğleden sonra geliyomuş benim de işim var diye bugüne aldım randevuyu 14:30 a:) temizlik yaptım yeni bitti,birazdan yıkanıcam..öğlen eşim alcak beni evden sonra hastaneye geçicez çok heyecanlıyım:)

bebişini göreceğin için mi heyecanlısın yoksa önemli bişey var mı bugün,tahlil filan yani?

yıldönümümüz kutlu olsun kızlaaarrrr hep birlikte daha nice yıldönümlerine inşallah umudumuz kasım ayı topiğinden aralık ayına transfer oldum ordan da sabredenler kulübüne.. Sizi tanıdığım için çok mutluyummm hepinizi eeennn toocamanında öpüyoruumm

kutlu olsunnn 1. yılımızzz....

çok tuhaf hissettim şimdi ilkgözağrımız burasıı

:118: :118: :118:

eve geçeyim de kuzularr, pastamızı yaparımm

okuldayım ben de çaktırmayınnn

mide bulantımın gizini çözdüm acıkınca hemen çıkaracak gibi oluyorum çok da yersem oluyor az ve sı sık yiyecem ne sıkıcı kardeşim bugün gidiyooo çok duygusalım akşam eşime ağlar dururum artık pazara gittim büssürü yeşillik aldım yiyem diye yarın ıspanak var yemekteeee niden kisme yookk gerçi bende olamicam kardeşi yolcu etcem

kuzum, sağlıkla gitsin kardeşin... ve Allah kavuştursun...
mide bulantının sebebini bulmuş olmana çok sevindim, çözümü varsa sıkıntı yoktur
hımmm, ıspanak da pek güzel, ben yıkamaya üşendiğimden hazır paketlilerden alıyorum "tembel avrat reyonu"ndan sanırım bir de ıspanağın en çok börek halini seviyorum

kuzum nasıl geçti kontrolün... oğluş nasıl annesi... haberlerini bekliyoruzz

geldim kızlar:) oğlum maşallah pek iyi herşeyi iyi yolunda,gelişimi falan normal haftasıyla uyumlu doktorun tartısı bozukmuş tartılamadım,bi dahaki sefer tartılcam.haftaya bi daha gitcem,kardeşlerimi götürcem doktora sordum sakıncası yok getirebilirsin dedi:) bir sürü fotosunu verdi,pipisinin bile fotosu var

Slm kızlar topigımızın yıldönümü 1 sene geldı geçtı
Kımımız hamıleyız
Kimimiz dogum yaptık
Kimimiz beklemedeyiz
Bu bır sene benı cok yordu
İki günlük dünya da rabbım kimseyııı evladıyla ve evlatsızlıkla sınamasın inş..
Sevıyorum guzel bacılarımı :)

anaa bir fırsat bulup selam vereyim dedim, topiğin yılbaşısıymış pek hoş oldu!
kızlar herkesleri özledim ama veledim bu aralar beni yoruyor wcye gidecek vaktim olmuyor bazı zaman inanın.
kayınvalidemler buradaydı, onlar gitti tekrar annem geldi, şimdi biraz daha rahatım. bebeğim de iyi ama gazı çok. ortalığı yıkıyor bazı zaman sancıdan dolayı. rezene tavsiye edenler çok oldu ben de rezeneli çay içeceğim ama direk bebişe vermekten emin değilim henüz. neyse işte günler emzir, gaz çıkar, alt değiştir, uyut, uyumaya çalış, uyumaya çalışırken bebek uyansın zombi gibi kalk şeklinde geçiyor :)))) yemek flan bile araya sıkıştırıyorum kimi günler. aha da gözlerini açtı şimdi, sinyal vermeden gideyim yavaştan selamlar!!!

biz de seni çook özledik kuzumm. sağlıklı olun da değil mi her şey gelip geçiyor... oğluşunu bizim yerimize öp kuzum...

Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

oy maşallah oğluşuna rabbim kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…