- Konu Sahibi minikgelin
-
- #3.361
yaşasıııııınnnnnnnn sonunda delilik belgesi dışında değişik bir belge geccek elime yupiiii
[sıze=2]bacım benim hayırlı olur inş rabbim en kısa zamanda sana ve diğer arkadaşlarada nasip etsin inş inş inş[/sıze]
hadi o zaman cadicuk bize belirtilerini anlatsın?
canlarım ben bu ay hiç belirti aramadım aslında yani olan şeyleri bebişe yormadım ama az çok olanları anlatım elbet... ilk beni şaşırtan bi sabah tuvalete gittiğimde aldığım inanılmaz idrar kokusu çok su içerim asla öle bişeyim olmamış ama devam etmedi zaten herşey kesik kesik oldu bende bi kaç gün çok derin uyku halim oldu uykum çok hafiftir bi sabah saati kapatıp yatmışım eşim söledi sonradan ben hiç hatırlamıyom tabi eşim işe geç kaldıbir iki defada ani güçsüzlük oldu yani bişey yaparken birden yığıldım ferim kesildi sanki göğüslerim şişti ama en ufak ağrı yoktu ucunda kökünde hiç bi yerinde arılar şimdi şimdi başladı.... tabi bel kasık ağrısı, batmalarda vardı sarı akıntımda ama bunlar adettede oluyo tabi... öle yoğun bi akıntımda olmadı bu arada oda şimdi şimdi arttı... paylaşabileceklerim bunlar ama canlarım en büyük belirti rahatlamak oda kendiliğinden oluyo biraz gayret edin tabi
cnm bişey sorabilirmiyim bizim batımız aynı zamana denk geliodu bende hala adet olmadım fırsatımda olmadı doktora gitmeye belirtin varmı hiç?yada ara ara karın ağrısı oluyomu?
CANIM BEN DÜN ERKEN ÇIKMAK ZORUNDA KALMIŞTIM ÖĞRENEMEMİŞTİM SONUCUNU.... CAANIIMM ÇOK TEBRİK EDERİM NASIL MUTLU OLDUM ANLATAMAM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ
cnm bnde sana bi türlü denk gelememiştim...gerçi tebrik etmiştim ben ama şimdi kesin ve net olarak belli olduğu için bende kesin olarak tebrik edeyim dedim:) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm çookk sevindim..umarım bize öncü olursun da peşpeşe geliriz arkandan....
buarada artık göğsünü gere gere söylemişsindir herkese.............
canımmmmm hayıt tohumu ile ilgili yazdığın bilgileri okudum tatlım..çok saol canım dün aradım çayını bulamadım tohumu vardı burda oda zahmetli diye almadım bugün biyere daha bakıcam ordada bulamazsam çayını tohumunu alırım artıkEsila ve mevlüt ne yaptı acaba kuzum onlar da hamiştir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
CANIM BEN DÜN ERKEN ÇIKMAK ZORUNDA KALMIŞTIM ÖĞRENEMEMİŞTİM SONUCUNU.... CAANIIMM ÇOK TEBRİK EDERİM NASIL MUTLU OLDUM ANLATAMAM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ
canım bende tohumunu aldım bi tatlı kaşığı tohum koyuyodum ama tv de tohumu aldığınız aktarda biraz kırdırın diyodu bey amca kesinlikle al tohumunu canım...
teşekkür ederim canım aynı dilekler benden sana. Birşey soracağım senin regl günün kaç gün geçti ve değerin kaç çıktı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?