Sabredenler Kulübü 2012 :)

Amin. İnşallah cnm.
Çaktırmadan değerlendir bari günleri. Misafirin 1 günlük değilki anacım.

ayyy hiç sorma anacım palas şubesi benım ev biri gider diğeri gelir:119: zaten plan yaptık ooffff 13 gun bugun zaten gece yıkanmıcam pis ps yatcam sabahta anlamazlar bişey belkıde ben kalkana kdr cıkarlar hiç çakmazlar bebiş için neler yapıyoruz Allahım affetsin

Kestanesekeri ay evet ya bende cok severim ikizleri bakilir ya
Rabbim kaldiramayacagimiz yuku asla vermez kismet cok isterdim ikizimin olmasini ama bizim ailede hic yokki sizde varmi

bebeşim bizim ailede de eşimin ailesinde de yok malesef..sağlıklı olsunda farketmez kuzum ikiz yada tek çocuk ama ikiz olsa fena da olmaz hani

hahaaaa datlu bacummm kiz inşallah bu ay bu çabalarına karşın rabbim sana da yaşatır hamişlik duygusunuda zahmetlerine karşılık hediye gibi geliverir bebişin

kızlaaaaaaarrrrrr alakaya azcık marul maydonoz olcem ama bugün çalışmalara başlicaaaaammmmmmm ayy çok mutluyum sonunda bitti adetim

Caducuk Insaallah degerlerin hep yukselirde saglikli bir hamilelik. Gecirirsin sonrada bi guzel dogurur kucagina alir ohh mis gibi koklar durursun bebeginiInsaallah
Yani sonradan yatisda onemlimi sag veya sola ayaklarini ice dogru cekmen falan bu havluyu anlamadim canim sirt ustu yatip havlu nerdeydi ve nicinmis bu havlu peki
Ay cok sordum kusura bakma

Sevgul Insaallah hamilesindir hic gecikmen oluyrmuydu senin peki
Benim hic olmaz birgun olurda gecikirse cok umutlanirim eger kirmizilarda gelirse ardindan yikilirim herhalde zor bi durum
Zamaninda veya erken adet olunmasi en guzeli

hahaaaa datlu bacummm kiz inşallah bu ay bu çabalarına karşın rabbim sana da yaşatır hamişlik duygusunuda zahmetlerine karşılık hediye gibi geliverir bebişin

sğl cnm benım inşallah ilk defa evde biri varken bu işi yapcam gecen sene 2.5 ay kaldı mısfir hiç yapmamıştık bebek için hersey bi daha hamiş kalana kdr kımseyı kabul etmıcem dıyorum eşıme

Cadicukun yatış pozisyonuna dair detayı bende merak ettim doğrusu. Açıklayıver canımcım bize bu konuyu:)

Benim ilk defa geçen ay gecikmem olmuştu. 31. ve 32 günler lekelenme 33.gün tam oldu. (Normalde 26 - 29 arası) ve çok umutlanıp çok üzüldüm. nun için bu ay bilemedim. Bu ay birde incir ve keçiboynuzu kürlerini yaptım ya onun için beklemedieyim. Düzen bozmuşmudur acaba diye. Ama fazla fazla yumurtladığımdan eminim :) İkiz hayallerine keşke bende kavuşsam diye geçmiyor değil aklımdan. Nasip kızlar

Canım Allah affetsin,ben de öyle yapıyordum,aylardır hep aynı şekilde yapıyorum.Ama henüz nasip olmadı bana.:18::18:

amin canım amin ben burdaki herkese dua ediyom biliyomki hepinizde bana dua ediyosunuz ve rabbim bu duaları hep duyuyo kabulde edecek inş inş inş..... canım havlu içten dışa akış olmasın die bacak arana koyuyosun ben tecrübelere dayanarak sırt üstü yattım önce ama sonra yine duymuştum sağa dönüp ayakları biraz yukarı çekerek yatmakda spermleri içe yönlendiriyomuş o şekilde yattım sor canım istediğini sor

sğl cnm benım inşallah ilk defa evde biri varken bu işi yapcam gecen sene 2.5 ay kaldı mısfir hiç yapmamıştık bebek için hersey bi daha hamiş kalana kdr kımseyı kabul etmıcem dıyorum eşıme

bebeğim senin bu misafirler nerden geliyor böyle hemde uzun süreli ay bana basarlardı heralde bende eşime boşver gülüm alma sen misafir falan çocuk olana kadar bende annemleri çok özledim ama sırf şu çocuk çalışmaları yüzünden biyere kıpırdayamıyorum napalım sıkıcaz az dişimizi

Canım Allah affetsin,ben de öyle yapıyordum,aylardır hep aynı şekilde yapıyorum.Ama henüz nasip olmadı bana.:18::18:

ay aynen bende öyle hatta şimdi birbirimize söylerken bile acaba örnek olup gunaha giriyormuyuz dıye düşünmeden edemıyorum öyle yatarken gece kaçkez uyanıyorum vıcdan azabından sabah olsada banyo yapsam diyorum Allah affetsın valla dediğin gibi gerci bana yaramadı aylardır ama adam yıkandırmıyor benı

Fermi kolay gelsin sana anliyorum ben seni insan cok seviniyor bende suan beklemedeyim ya
Ay tutmadiysa yumurtlama donemim gelsede calissam diyorum sanki cok calismak istiyormusum gibi nerden baksan 1hafta var bata calissana dimi iste psikolojiye bak ya sanki tutmayacakmis gibi son bir hafta Allah bilir ama ben obur ay ov zamaninda calismak istiyom

Kizlar bide bende tuhaf bir his var heyecandan olsa gerek diye dusunuyorum
Biyle sanki icim gidiklaniyor yani boyle yuregum kasiniyor resmen yerinden cikip heran patlicakmis gibi
Buda belrtimidir sizce hehee

bebeğim bunlar hep eşimin akrabaları adamda istemiyor ama vicdanım el vermıyor işte tanrı mısafiri diyorum istanbuldada tek biz olduğumuz için işi düşen kız istemeye gelen tayını cıkan kendını bızde buluyor napim annenler uzakta sanırım cnm sende regl haftanda git

valla bacım kuzenim bana söledinde bende çok tutmadım ilk bu fikri yıkanmadan yatmak istemedim ama zaten geçen ay bi yumurtladımı düşündüm zaman yaptım bunu ama bi dahaki ayada kalsaydı yine denicektim özellikle banyo yaptıktan sonraki iki gün çooook önemlimiş

Son düzenleme:

aynen canım,rahat edemiyoruz ama benim eşim de ,belki yıkanınca gider diyo yavrular
Ama Allah affetsin,çok güzel birşey için yapıyoruz,bazen içimden "yıkanmadan yatmak zorundayım,belki su kaçar,sıcak su öldürürmüş spermleri " fln.O yüzden de korkuyorum tutmaz diye.Korktuğum yıkanmadan da geldi başıma gerçi.tutmuyor aylardır

bu ay geçti artıkım kuşum çalışmalara start vericez

bunu ilk senden duydum canım genelde ben hep değerlendiririm tabi bir hafta aradan sonra bi özlem oluyor ama demekki bende tutmuyormuş bu yöntem

tatlım neyseki sen cabuk kurtuldun darısı basımıza bizim gunahlar tavan yaptı

kızlarrrrrr acil bişey sormam lazım benim akıntı düne göre berraklaştı böyle bembeyaz oldu yani şeffaf ovulasyon testi yapıcam 2 saat bişey içmiycem inş. pozitiftir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…