- Konu Sahibi minikgelin
-
- #3.401
Amin. İnşallah cnm.
Çaktırmadan değerlendir bari günleri. Misafirin 1 günlük değilki anacım.
Kestanesekeri ay evet ya bende cok severim ikizleri bakilir ya
Rabbim kaldiramayacagimiz yuku asla vermez kismet cok isterdim ikizimin olmasini ama bizim ailede hic yokki sizde varmi
ayyy hiç sorma anacım palas şubesi benım ev biri gider diğeri gelir:119: zaten plan yaptık ooffff 13 gun bugun zaten gece yıkanmıcam pis ps yatcam sabahta anlamazlar bişey belkıde ben kalkana kdr cıkarlar hiç çakmazlar bebiş için neler yapıyoruz Allahım affetsin
hahaaaa datlu bacummmkiz inşallah bu ay bu çabalarına karşın rabbim sana da yaşatır hamişlik duygusunuda zahmetlerine karşılık hediye gibi geliverir bebişin
Caducuk Insaallah degerlerin hep yukselirde saglikli bir hamilelik. Gecirirsin sonrada bi guzel dogurur kucagina alir ohh mis gibi koklar durursun bebeginiInsaallah
Yani sonradan yatisda onemlimi sag veya sola ayaklarini ice dogru cekmen falan bu havluyu anlamadim canim sirt ustu yatip havlu nerdeydi ve nicinmis bu havlu peki
Ay cok sordum kusura bakma
Sevgul Insaallah hamilesindir hic gecikmen oluyrmuydu senin peki
Benim hic olmaz birgun olurda gecikirse cok umutlanirim eger kirmizilarda gelirse ardindan yikilirim herhalde zor bi durum
Zamaninda veya erken adet olunmasi en guzeli
Canım Allah affetsin,ben de öyle yapıyordum,aylardır hep aynı şekilde yapıyorum.Ama henüz nasip olmadı bana.:18::18:canım inan çok dikkat etmedim benim bu ay yumurtlama dönemimde karışık oldu beklediğim dönemde 3 gün test yaptım negatifti ay sonuna doru akıntım yumurtlama akıntısına benzedi sanki acaba şimdimi yumurtluyom dedim o gece beraber olduk kuzenimin tavsiyesiyle hiç kalkmadan bacak arama bi havlu koydum ve kıpırdamadan yattım sırt üstü gece bi ara uyandım vücudum ağırmış o zamanda sağımın üstüne döndüm cenin pozisyonunda yattım sabah yıkandım tatlım allah affetsin ben normalde en fazla yarım saat 40 dk yatıp banyo yapıyodum değerimde olması gerekenden biraz düşük çıkıyo yaa duyorum belki geç döllenmeyle o gece tutturmuş olabiliriz
kızlaaaaaaarrrrrr alakaya azcık marul maydonoz olcem ama bugün çalışmalara başlicaaaaammmmmmmayy çok mutluyum sonunda bitti adetim
Caducuk Insaallah degerlerin hep yukselirde saglikli bir hamilelik. Gecirirsin sonrada bi guzel dogurur kucagina alir ohh mis gibi koklar durursun bebeginiInsaallah
Yani sonradan yatisda onemlimi sag veya sola ayaklarini ice dogru cekmen falan bu havluyu anlamadim canim sirt ustu yatip havlu nerdeydi ve nicinmis bu havlu peki
Ay cok sordum kusura bakma
Sevgul Insaallah hamilesindir hic gecikmen oluyrmuydu senin peki
Benim hic olmaz birgun olurda gecikirse cok umutlanirim eger kirmizilarda gelirse ardindan yikilirim herhalde zor bi durum
Zamaninda veya erken adet olunmasi en guzeli
sğl cnm benım inşallah ilk defa evde biri varken bu işi yapcam gecen sene 2.5 ay kaldı mısfir hiç yapmamıştık bebek için hersey bi daha hamiş kalana kdr kımseyı kabul etmıcem dıyorum eşıme
hadi hayırlı olsun cnm sonunda eli kolu düzgün sağlıklı salıh ve salıha evlatlar nasip etsin rabbim
Canım Allah affetsin,ben de öyle yapıyordum,aylardır hep aynı şekilde yapıyorum.Ama henüz nasip olmadı bana.:18::18:
bebeğim senin bu misafirler nerden geliyor böyle hemde uzun süreliay bana basarlardı heralde bende eşime boşver gülüm alma sen misafir falan çocuk olana kadar bende annemleri çok özledim ama sırf şu çocuk çalışmaları yüzünden biyere kıpırdayamıyorum napalım sıkıcaz az dişimizi
ay aynen bende öyle hatta şimdi birbirimize söylerken bile acaba örnek olup gunaha giriyormuyuz dıye düşünmeden edemıyorum öyle yatarken gece kaçkez uyanıyorum vıcdan azabından sabah olsada banyo yapsam diyorum Allah affetsın valla dediğin gibi gerci bana yaramadı aylardır ama adam yıkandırmıyor benı
ay aynen bende öyle hatta şimdi birbirimize söylerken bile acaba örnek olup gunaha giriyormuyuz dıye düşünmeden edemıyorum öyle yatarken gece kaçkez uyanıyorum vıcdan azabından sabah olsada banyo yapsam diyorum Allah affetsın valla dediğin gibi gerci bana yaramadı aylardır ama adam yıkandırmıyor benı
bu ay geçti artıkım kuşum çalışmalara start vericezbebeğim bunlar hep eşimin akrabaları adamda istemiyor ama vicdanım el vermıyor işte tanrı mısafiri diyorum istanbuldada tek biz olduğumuz için işi düşen kız istemeye gelen tayını cıkan kendını bızde buluyor napim annenler uzakta sanırım cnm sende regl haftanda git
valla bacım kuzenim bana söledinde bende çok tutmadım ilk bu fikri yıkanmadan yatmak istemedim ama zaten geçen ay bi yumurtladımı düşündüm zaman yaptım bunu ama bi dahaki ayada kalsaydı yine denicektim özellikle banyo yaptıktan sonraki iki gün çooook önemlimiş
valla bacım kuzenim bana söledinde bende çok tutmadım ilk bu fikri yıkanmadan yatmak istemedim ama zaten geçen ay bi yumurtladımı düşündüm zaman yaptım bunu ama bi dahaki ayada kalsaydı yine denicektim özellikle banyo yaptıktan sonraki iki gün çooook önemlimiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?