- Konu Sahibi minikgelin
-
- #3.381
Oncelikle hayirli cumalar diliyorum
Bugun benim dua gunum yana aysenin
Dua eden ve edecek olan arkasadlarima simdiden cok tesekkur ediyorum
Allah razi olsun
Hamile olan arkadaslarimida tebrik ediyorum
Rabbim herkezin gonlune gore versin
Dualarinizi eksik etmeyin opuldunuz
Allah razi olsun
tatlım bende aynı şeyi sana soracaktımbenim günüm 3 gün geçtiğinde ilk testimiyaptırdım 62 çıkmıştı doktor olması gerekenden biraz az iki gün sonra tekrar bakalım artıyomu dedi dün tekrar kan verdim bu sefer 236 çıktı şimdi daha netleşti yani senin bu sonuç kaçıncı gününde çıktı canım ???
Allah razi olsun
Cok sagol canim benim icin ettigin tum dualarin kabul olsun Rabbim sana iki katini versin Insaallah
Bakarsin ikizin olur
Caducuk sagol canim cok tesekkur ederim iyi dileklerin ve dularin icin
Sen gunasirimi uyguladin yoksa yuumurtlama zamaninda pespesemiydi calismalarin canim
Fdeda canim hiiic uzulme adet olabiliyorsun hic olmazsa baska bi sorunda yoksa sadece zamana ihtiyac va sabret canim sabretki mukafatini gor
Hem hayirli evlat istiyoruz hemde saglikli bunun icinde bizden sadece dua ve sabir istiyor Rabbinm cokmu yani dimi
Yeni ay yeni umut yeni heycan ve yeni guzel haberler getirsin Insaallah
slm kızlar nasılsınız mıssefirlerm var fazla giremıyorum telden girip dua edılcek kişiye bakıp cıkıyorum Allah dualarımızı kabul etsin göbüşlerimiz dolsun inşallah
bacım hoşgeldinmisafirlerinize bulamadınızmı ev henüz????
Sevgul canim cok sagol harika bir paylasim bende dun senin icin dua etmistim ama bugunde diger gunlerde edecegim dularimi ben sona dogru tek tek isim ekleyip okuyorum Rabbim kabul etsin
Senin durumun ney batin gecmis sanirim bi belirti varmi yada test yapmayi dusunuyormusun
slm kızlar nasılsınız mıssefirlerm var fazla giremıyorum telden girip dua edılcek kişiye bakıp cıkıyorum Allah dualarımızı kabul etsin göbüşlerimiz dolsun inşallah
dayanamadım geldim.. iyi olmam lazım, iyi olmam lazım...
hb bacummm bulduk cnm bulduk yarın esya bakcaklar pazarda tasınırlar ınşallahbugunde ovu gunum adamla planlar yapıp duruyoruz offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?