Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım yazdığın ii oldu çünkü listede bu şekilde görükmüyo :26: ayşecim bugün sana dua ediyoz o zaman

canım bugün mübarek cuma günü inş. bugün yapılan dualar kabul olur ve sende en kısa zamanda bebeişini kucağına alırsın

benim regl günüm ya dündü ya da bugün bazen 28 günde bazen 29 günde bir oluyorum yani regl günüm henüz geçmemişti ben pazartesi yaptıracağım. İnşallah bir problem çıkmaz yaa biraz korkuyorum.

Caducuk sagol canim cok tesekkur ederim iyi dileklerin ve dularin icin
Sen gunasirimi uyguladin yoksa yuumurtlama zamaninda pespesemiydi calismalarin canim

Fdeda canim hiiic uzulme adet olabiliyorsun hic olmazsa baska bi sorunda yoksa sadece zamana ihtiyac va sabret canim sabretki mukafatini gor
Hem hayirli evlat istiyoruz hemde saglikli bunun icinde bizden sadece dua ve sabir istiyor Rabbinm cokmu yani dimi

Yeni ay yeni umut yeni heycan ve yeni guzel haberler getirsin Insaallah

Cok sagol canim benim icin ettigin tum dualarin kabul olsun Rabbim sana iki katini versin Insaallah
Bakarsin ikizin olur

Canım ben okudum öğlen vaktine. Allah inşallah kabul etsin hepimizin dualarını. Hergün hepimiz için, ve sonrasında burada belirttiğimiz isim için istiyorum. İnşallah rabbim hepimize nasip edecek.

"Bana Allah yeter O'ndan başka İlah yoktur, ben O'na tevekkül ettim ve büyük arşın Rabbi O'dur" (başka bir topikten bir arkadaş paylaşmıştı)

Bu güzel duyguyu bu topikte gündeme getiren arkadaşlarımıza tekrar teşekkürler.

Cok sagol canim benim icin ettigin tum dualarin kabul olsun Rabbim sana iki katini versin Insaallah
Bakarsin ikizin olur

ayy negüzel olur ay valla öyle bakamam zorlanırım falan da demem hiç şikayetçi olmam çalışmama rağmen hayırlısı kuzum hemiz için rabbim yüce katından hayırlı olanı versin biz kullarına

Sevgul canim cok sagol harika bir paylasim bende dun senin icin dua etmistim ama bugunde diger gunlerde edecegim dularimi ben sona dogru tek tek isim ekleyip okuyorum Rabbim kabul etsin

Senin durumun ney batin gecmis sanirim bi belirti varmi yada test yapmayi dusunuyormusun

canım inan çok dikkat etmedim benim bu ay yumurtlama dönemimde karışık oldu beklediğim dönemde 3 gün test yaptım negatifti ay sonuna doru akıntım yumurtlama akıntısına benzedi sanki acaba şimdimi yumurtluyom dedim o gece beraber olduk kuzenimin tavsiyesiyle hiç kalkmadan bacak arama bi havlu koydum ve kıpırdamadan yattım sırt üstü gece bi ara uyandım vücudum ağırmış o zamanda sağımın üstüne döndüm cenin pozisyonunda yattım sabah yıkandım tatlım allah affetsin ben normalde en fazla yarım saat 40 dk yatıp banyo yapıyodum değerimde olması gerekenden biraz düşük çıkıyo yaa duyorum belki geç döllenmeyle o gece tutturmuş olabiliriz

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız mıssefirlerm var fazla giremıyorum telden girip dua edılcek kişiye bakıp cıkıyorum Allah dualarımızı kabul etsin göbüşlerimiz dolsun inşallah

slm kızlar nasılsınız mıssefirlerm var fazla giremıyorum telden girip dua edılcek kişiye bakıp cıkıyorum Allah dualarımızı kabul etsin göbüşlerimiz dolsun inşallah

bacım hoşgeldin misafirlerinize bulamadınızmı ev henüz????

Kestanesekeri ay evet ya bende cok severim ikizleri bakilir ya
Rabbim kaldiramayacagimiz yuku asla vermez kismet cok isterdim ikizimin olmasini ama bizim ailede hic yokki sizde varmi

Canım ben idrar testinde bakmıştım 3 gün önce (gecikmeden 4 gün sonra) negatif çıktı. Açıkçası bu arada tekrar negatif görmeye korktum idrarda bakmadım. Dün bir heyecan kan vermeye gidecektim ondada eşim bekle biraz dedi :)) ara ara özellikle geceleri karın ağrım oluyor sanki olacakmışım gibi ama günde bir kez falan. Sarı akıntım var gecikme başladığından beri. Göğüslerde şişlik var fakat dayanılmayacak kadar değil, dokununca hissediyorum dolgunluk ve ağrı. idrarda koku var :)

ama işte bekliyorum ya bekliyoruumm. Bir yıldır test yapıp yapıp negatiflerden sonra bu kadar gecikmeye hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. Gelmezse reglim p.tesi kesin kanda baktırıcam. Çünkü yoksa bebiş kadın doğum uzmanına gitmem şart cnm

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
bat
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 OCAK
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Amin. İnşallah cnm.
Çaktırmadan değerlendir bari günleri. Misafirin 1 günlük değilki anacım.

dayanamadım geldim.. iyi olmam lazım, iyi olmam lazım...

canım benim dün gece buradaki herkese çok dua ettim özellikle senin için de ama olmadı demek ki hayırlısı böyleymiş kuzum üzülme diyemem tabii ki üzülüyorsun çok kötü bir psikoloji ama kendini toparlamaya çalış

hb bacummm bulduk cnm bulduk yarın esya bakcaklar pazarda tasınırlar ınşallah bugunde ovu gunum adamla planlar yapıp duruyoruz offf

çaktırmadan görün işinizi tatlım napalım misafirlerde uzun süreli oldu yapcak bişi yok kapatın kapınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…