Sabredenler Kulübü 2012 :)

anladım ... demekki zamanı var bebişiinin herşeyde bir hayır vardır benim kuzenimde 7 yıl bekledi kızcağızzz ama bir anda geldi meleği demekki zamanı o zamanmış herşeyde bir hayır vardırr rabbim bilir ama bazende çocuğunu doğurup sokağa atanlar varken .... Allahım neden böylelerine veriyorda bizlere isteyenlere aylarca yıllarca vermiyor dediğimde eşimm öle konuşma allah bilir... Evet allah bilir tevekkül ve sabırlaaa beklicezzz

canım listeleri fenrir ve fdeda yapıyor. Söyleyelim eklesinler seni de adını da söyle dua listesine eklesinler.

ay çok sevinirim toplu dualarına kudretine çok inanırım ismim özlem reglim 11 şubat walla eklerseler çok mutlu olurum nasıl ulaşabilirim bu arkadaşlar 1 aydır bu sitedeyiim

vahsihatun durumumuz gittikçe vahimleşiyor mu ne? ben de 3 yıldır bekliyorum daha tık yok . acaba bizim " amaaaannn boşver olursa olur olmazsa olur" deme zamanımız ne zaman dersin? benim pek umudum yok da öyle demeye. her ay adet yaklaşırken seninle aynı şeyleri yaşıyorum (

ay çok sevinirim toplu dualarına kudretine çok inanırım ismim özlem reglim 11 şubat walla eklerseler çok mutlu olurum nasıl ulaşabilirim bu arkadaşlar 1 aydır bu sitedeyiim

Evet başkasının senin için ettiği dua daha makbul oluyormuş hem de kendine dua etmiş oluyor.Bu arkadaşlara özel mesaj atarak ulaşabilirsin şu an yoklar.Ya da gelirler belki birazdan.

Canımmmmm evet ya. Sen de sınıf öğretmeniydin benim gibi değil mi? Neyi merak ediyorum biliyo musun? Bu kadar zamandır bekliyoruz ya acaba farkında olmadan hiç düşük yapmış mıyızdır? Ben şahsen adetim geçmeden hiç test yapmam.(gerçi saat gibi düzenli olan adetim de (birkaç kere geçti stresten 12 gün , 10 gün,8 gün,6 gün hem de)
Senin de aklına geliyor mu hiç düşük yapmış olabilir miyiz hiç mi hamile kalmadık biz ya

hehehe evet ben de sınıf öğretmeniyim :)) nedir bizim talihsizliğimiz yaaaaaaaa ((( canım ben 1 kere ayda 2 kere adet olunca doktora gittim düşük yapmış olabilirsin dedi vee sevindim biliyormusun hamile kalabiliyormuşum diye. amaa düşük değilmiş (( stresten dedi doktor. ben zannetmiyorum düşük falan yaptığımı.

bu düşük olayını ben bu ay düşündüm çok sancılı bir ağrım oldu ve en önemlisi adet kanım çok fazla geldi 3 günde yeni bir paket orkidi bitirdim resmen normalda bir paketi 2 ay kullanırdımdm ve çok kötü kokuyordu :S acayip bir kan kokusu geliyordu kusucak gibiydim resmen kokuyu aldıkçaa benimde aklıma acaba düşükmü yaptım dedim çünkü bazayı kaldırdıktan 1 saat sonra adetim geldi ve çok ağrıdı

Bazen kafayı yiyorum düşük olsa sevineceğim sanki töbe töbe. Ama gerçekten hamile kalamamak çok kötü ya.Eminim düşük yapmanın acısı da farklıdır hiç yaşamadığımız için bilmiyoruz. Ben 1 yıl zaten normal diye öyle bekledim.Sonra küçük bir yerdeydik doktora gittim tahlil istedi tahlil sonuçlarını götürdüğümde doktor tatile ayrılmıştıSonra memlekette test sonucu eşimde varikosel çıktı.Sonra ameliyat oldu.Ameliyattan sonra 6 ay beklemek lazım normale dönmesi için dediler.Sonra ben de polip varmış,tüplerin de yapışıklık var ameliyat olman gerek dediler.Sonra rahim filmi esnasında basınçlı sıvı rahme bile ulaşmadı.Doktor et parçasını rahmi çekerek kıtır kıtır kesti.(uyuşturmadan etmeden)Kestikten sonra tekrar rahim filmi çekildi şükür tüpler açıkmış.Meğer tüplerde falan yapışıklık yokmuş.Eğer ameliyat olsaydım göbek deliğinden iki delik de yanlardan bir de rahim ağzından 4 yerden deleceklerdi beni.Hemde yapışıklık var diyen doktor yılların profu.Şimdi şükür hiçbirşeyimiz yok bekliyoruz.Sadece sperm hızımız sayımızda biraz düşüklük var. Sen hiç aşılama denedin mi? Biz eğer şu an ben hamile değilsem (1 hafta var BAT 'a.) aşılama yaptırcaz randevu aldık. Siz de ne sorun var. Amma konuştum hea

Valla olabilir de olmayabilir de .Aslında bilmememiz daha kolay bir de ona üüzlcez.Bi ker ben de şüphelenmiştim .Acayip bir sancı oldu ardından wc ye gittim tak diye bişey düştü. Et parçası hiç öyle ses çıkarırmı.Bi baktım tavuk ciğeri gibi bişey taş gibi de sert.
özel msj hakkım yok umarım burda görüp eklerler

Canım ben görürsem söylerim ismin özlem ,bat da 11 şubat dimi

valla yarama bastın ben de susmam ari :) benim eşimde de varikosel vardı. oda ameliyat oldu. onun da sperm hızı düşük. bende herşey normaldi takii klomen denen ilaca başlayana kadar. klomende yumurta takibi gerekiyormuş benim doktor takip yapmadı. başka bir doktor "hemen hemen hormon testi yaptırıyorsun.yumurtalıkların ne durumda bakalım" dedi ve sonuçç hormonlar alt üst olmuştu sonra ilacın etkisi geçti ve hormonlar normale dönmeye başladı. tabi doktorumu değiştirdim. şimdiki doktorum "aşılama diye yola çıkalım hormonların çok yüksekti belki tüp bebeğe döneriz " dedi ve tüp bebek denedik. doktorum benden umutsuz olduğu için aşırı doz verdi ve yumurta toplama günü yumurtalarım 3 taneyken 2 si önceden çatladı. 1yumurtayla tüp bebek denedik ama olmadı mayıs ayında. şimdi 15 tatili fırsat bilip 2. tüp bebeği deneyeceğim.

valla yarama bastın ben de susmam ari :) benim eşimde de varikosel vardı. oda ameliyat oldu. onun da sperm hızı düşük. bende herşey normaldi takii klomen denen ilaca başlayana kadar. klomende yumurta takibi gerekiyormuş benim doktor takip yapmadı. başka bir doktor "hemen hemen hormon testi yaptırıyorsun.yumurtalıkların ne durumda bakalım" dedi ve sonuçç hormonlar alt üst olmuştu sonra ilacın etkisi geçti ve hormonlar normale dönmeye başladı. tabi doktorumu değiştirdim. şimdiki doktorum "aşılama diye yola çıkalım hormonların çok yüksekti belki tüp bebeğe döneriz " dedi ve tüp bebek denedik. doktorum benden umutsuz olduğu için aşırı doz verdi ve yumurta toplama günü yumurtalarım 3 taneyken 2 si önceden çatladı. 1yumurtayla tüp bebek denedik ama olmadı mayıs ayında. şimdi 15 tatili fırsat bilip 2. tüp bebeği deneyeceğim.

Canım ben engin tecrübelerime dayanarak söylemeliyim ki sen bu çok uzayan şeffaf akıntının bir gün öncesinde ilişkiye girmişsin ve gece öyleye uyumuşsun wc ye gitmeden ve banyo yapmadan. Ya da inş hamilesindirrr[/QUOTE]

Canım tüm samimiyetimle söylüyorum biz sadece iğne haftasında çalışma yaptık yani bir haftadır hiç çalışma yapmadık.Bu sıvı durduk yere geldi.sıvı da değil baya uzayan jelimsi yumurta akı kıvamında bişi. benim bu 14.gün civarlarında olurdu adete yakın olmazdı da.dedim bu ne şimdi????

Ayy canımmm neler yaşıyoruz değil mi inş en yakın zamanda Rabbim bunları unutturacak mis kokulu bebişler verir.Önce ikiz olsun diye dua edenlere aman yapmayın ben çalışıyorum ikisine nasıl bakarım diyordum.Şimdi istiyorum vallaBir kız bir erkek hem de kız olanın siparişini verdim bile benim sınıfta çok şeker bir kız öğrenci var yürürken bile zıplıyo kız çok akıllı Özge Ulusoya benziyor zilli .Öyle bir kızım olsun isterdim valla.Erkek olan da Hüremin en küçük oğlu var ya maviş onun gibi olabilir.Biz isteyelim Rabbim versin inş.Ayyy bu arada Hürremin kızına bitiyorum resmen yaa
Rabbim en hayırlı en tez zamanda bebek hasretiyle yanıp tutuşan bizlere; imanı kamil,ahlakı Peygamber Efendimiz(sav) gibi güzel ,yumuşak huylu,akıllı,sağlıklı,ömürlü,neşeli,edepli, güzel, tatlı mı tatlı evlatlar nasip kısmet etsin inş aminnnnnnn.
İnş tüp bebişiniz tutar.Dua edicem.İşte bizde 15 tatili fırsat bilip aşılama yaptıralım dedik.İnş gerek kalmaz da...

aynen o et parças bendede düştü elime aldığımda kemik parçası gibi sertti :S evet düşükte olsa en azında gebe kalabilmiş olmakta insanı nedense rahatlatıo cnım yaa :)
evet çok sevinirim allah razı olsun eğer söylersen dua ederim bol bol özlem 11 şubat canımm

Canım tüm samimiyetimle söylüyorum biz sadece iğne haftasında çalışma yaptık yani bir haftadır hiç çalışma yapmadık.Bu sıvı durduk yere geldi.sıvı da değil baya uzayan jelimsi yumurta akı kıvamında bişi. benim bu 14.gün civarlarında olurdu adete yakın olmazdı da.dedim bu ne şimdi????[/QUOTE]

O zamannnn inşallah hamilelik belirtisidir canım

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ner19min
[/TD]
[TD]1 ocak
[/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]7 ocak
[/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]12-14 ocak
[/TD]
[TD]hamileee
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]25 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]everythingwillbegreat
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]31 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 Şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda
[/TD]
[TD]10 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu[/TD]
[TD]13 şubat[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

O zamannnn inşallah hamilelik belirtisidir canım [/QUOTE]

inşallah canım yaaa peki çalışma yapalım mı bugün yumurtlama olma ihtimali hiç yok dimi...Ya hamileysem de son dönem ilişki olmasa iyi olur diye duymuştum... peki hamilelikte bu şekilde akıntı olur muymuş????

inşallah senin de aşılamaya gerek kalmaz. aşılama olacaksa da inşallah tutar. canım bence çok beklemişsiniz yaa. keşke daha önce deneseydiniz aşılamayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…