Sabredenler Kulübü 2012 :)

Bak listeye eklemiş bile eda seni

ayy o hürremim maviş gözlü oğlunu gördükçe deli oluyorumm allahım korusun o bebeği annesine babasına bağışlasın maşallah ne güzel bebek

kızlar ben 2 ay boyunca çok tuhaf aynı rüyayı gördüm :s ilk ay bir erkek çocuk gördüm sarı saçlı mavi gözlü tombiş yumuk elleri var lokum gibi bir bebekti gülüyordu biri kaybetmiş bende alıp götüreyim benim olsun diyordum o ay hamile kalmadım sonra bu ay yine eşim ben kedimiz birde bir erkek çocuk aynısını gördüm ay aşkım baksana ne güzel bir bebek diyorum başkasının bebeğiymiş almış seviyormuşuz :) bizimde böle bir bebeğimiz olsun inş dedim ama yataktayız hepimiz uzanmışızz yüzlerimiz gülüo ve bu ayda hamiş olamadım dün gece bir rüya gördüm karnım şişmiş arkadaşlarım hamilesin diyorlar bende evet hamileyim diyorum acaba nasıl bir çocuk olucak die merak ediyordum :s

canlarım Allah'ım düşlerimizde gördüğümüz, düşlediğimiz bebekleri bizlere en yakın zamanda nasip eder inşallahhhhh.

O zamannnn inşallah hamilelik belirtisidir canım

inşallah canım yaaa peki çalışma yapalım mı bugün yumurtlama olma ihtimali hiç yok dimi...Ya hamileysem de son dönem ilişki olmasa iyi olur diye duymuştum... peki hamilelikte bu şekilde akıntı olur muymuş????[/QUOTE]
Evet hamilelikte akıntı oluyor ya.İnş hamilelik belirtisidir.Ama bence her ihtimale karşı ilişkiye girin derim.Ben de aynı şeyleri düşünüyorum acaba hamileysem ilişkiye girmek zarar verir mi diye ama boşuna kuruntu yapıyoruz bence millet neler yapıyor birşey olmuyor.Tutunacaksa zaten Rabbim vercekse tutunuyor.
inşallah senin de aşılamaya gerek kalmaz. aşılama olacaksa da inşallah tutar. canım bence çok beklemişsiniz yaa. keşke daha önce deneseydiniz aşılamayı.

Evet gerçekten çok bekledik ama pek imkanımız da yoktu.Çalışan olunca biliyosun rapor almak bile zor.Birde hep küçücük ilçelerdeydik hastane bile yoktu.İle doktora gidiyoruz tahlil istiyo sonuçu almaya bile gidemiyoruz.Gitsek kalsak nerde kalcaz vb vb.....
Sizin sperm sayınız hızınız ameliyattan sonra düzeldi mi? Şimdi durum nasıl mesela

O zamannnn inşallah hamilelik belirtisidir canım [/QUOTE]

İNŞ HAMİLELİK BELİRTİSİDİR İNŞ BEBEĞİN MELEĞİN RAHİMİNE YERLEŞMİŞTİRRR AMİNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O zamannnn inşallah hamilelik belirtisidir canım

inşallah canım yaaa peki çalışma yapalım mı bugün yumurtlama olma ihtimali hiç yok dimi...Ya hamileysem de son dönem ilişki olmasa iyi olur diye duymuştum... peki hamilelikte bu şekilde akıntı olur muymuş????[/QUOTE]
HAMİLE KALDIKTAN BİR KAÇ GÜN İÇİNDE GÖĞÜSLERDE HEMEN DEĞİŞME BAŞLIO GERGİN DOLGUN VE HAFİF BİR AĞRI 12 TANE KUZENİM VAR KIZKARDEŞİMDE DAHİL 2. 3. ÜNCÜ ÇOCUKLARINI YAPTILAR HATTA KANKAMDA 2 AYLIK HAMİLE VE ONUN ADETİNE DAHA 20 GÜN VARKEN GÖĞÜSLERİ GERGİN DOLGUN VE AĞRI HİSSİ OLUŞMUŞTU MEĞER HAMİLEYMİŞ ONDAN ÖLEYİŞ ONUNDA ADETİNDEN 2 GÜN SONRA EŞİYLE BERABER OLMUŞ 3 GÜN İÇİNDE BU BELİRTİYİ YAŞADI ODA İLK BAŞTA GÖĞÜSLERDE BAŞLIO BELİRTİ KIZLARRR BÜTÜN HAMİŞLERDEN AYNI ŞEYLERİ DUYDUM ÇÜNKÜ

İnşallah ya Allah sabrımızın karşılığını hayırlısıyla nasip etsin inşallah....Hepimizin önce göbüşleri,sonra kucaklarımız dolsunnnnnn.....Rabbim çoook yıpratmadan versin çünkü kendimizi incelemekten helaaakkkk oluyoruz...Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.... hepinizin duacısıyım....

canım açıkcası sayı düzeldi de morfoloji yani hızı başta pek düzelmedi.eşim 2009 kasım gibi oldu ameliyatı.mone ve evikap adında ilaç verdi ürolog.bir ara iyi gibiydi.sonra hiç baktırmadık 1 aydır keçi boynuzu kürü yapıyorum kocişime. 15 tatilde bir test de kociş yaptıracak.

ay allah binlerce kez razı olsunn herkezden inş hepimizin melekleri en güzel zamanlarda gelir yüzlerimiz güleer rabbim umudumuzu hiç eksik etmesin eda allah razı olsun gönlüne göre olsun herşeyy :)

Canım Rabbim hepimizden razı olsun, müsait olunca fermi de dua listesine ekler seni, herşey tam olur

Canım ben de snein gibi önce hep yoldan bebek buluyordum.Terkedilmiş onu emziriyordum falan.Sonra geçen aylarda kendi bebeğim oluyordu, doğum yapıyordum, bebişimi emziriyordum seviyordum.Yani bence yaklaşıyoruz.Bak sen de öyle görmüşsün.Amacımıza doğru yaklaşıyoruz benceee inş.
canlarım Allah'ım düşlerimizde gördüğümüz, düşlediğimiz bebekleri bizlere en yakın zamanda nasip eder inşallahhhhh.
aminnnnnnn
ay allah binlerce kez razı olsunn herkezden inş hepimizin melekleri en güzel zamanlarda gelir yüzlerimiz güleer rabbim umudumuzu hiç eksik etmesin eda allah razı olsun gönlüne göre olsun herşeyy :)

aminnnnnn

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
bat
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda (eda)
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 OCAK
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yarın fdeda (eda) arkadaşımız için dua edicez.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayır kılarak nasip etsin sana inşallah yokluğunu aratmasın yüce Mevlam.

Son düzenleme:

galiba meleklerimize yaklaşıyoruz bu gün çarşıda bir arkadaşımı gördüm üzülme canım dedi benim oğlum korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra oldu 4 ay boyunca hep çocuk görüyorum her ay ama benim değildi son ay benim olduğunu gördüm ve o ay hamile kaldım dedi inş meleklerimize yaklaşıyoruzdur :)

yarın fdeda (eda) arkadaşımız için dua edicez.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayır kılarak nasip etsin sana inşallah yokluğunu aratmasın yüce Mevlam.

Amin kuzum yaaa...hayırlısıysa bu kırmızıları son görüşüm olur...

Evet ya helak olduk ,mahvolduk, bittik,yandık,hunici olduk
HAMİLE KALDIKTAN BİR KAÇ GÜN İÇİNDE GÖĞÜSLERDE HEMEN DEĞİŞME BAŞLIO GERGİN DOLGUN VE HAFİF BİR AĞRI 12 TANE KUZENİM VAR KIZKARDEŞİMDE DAHİL 2. 3. ÜNCÜ ÇOCUKLARINI YAPTILAR HATTA KANKAMDA 2 AYLIK HAMİLE VE ONUN ADETİNE DAHA 20 GÜN VARKEN GÖĞÜSLERİ GERGİN DOLGUN VE AĞRI HİSSİ OLUŞMUŞTU MEĞER HAMİLEYMİŞ ONDAN ÖLEYİŞ ONUNDA ADETİNDEN 2 GÜN SONRA EŞİYLE BERABER OLMUŞ 3 GÜN İÇİNDE BU BELİRTİYİ YAŞADI ODA İLK BAŞTA GÖĞÜSLERDE BAŞLIO BELİRTİ KIZLARRR BÜTÜN HAMİŞLERDEN AYNI ŞEYLERİ DUYDUM ÇÜNKÜ[/QUOTE]
iki de bir açıp göğsümü açıyorum yokluyorum tahriş oldular resmen İlk defa göğüslerim bu kadar ağrıyor hiç bu kadar ağrımamıştı hatta birçok ay hiç ağrımaz benimkiler.Küçüçük fıçııcık içi dolu turşucuk.Ahhh ahhh ne zaman bu limonlar portakal olacak
Morfoloji şekil bozukluğu demek canım hız demek değil.+4 hızlı olanlar sadece yumurtaya kadar ulaşabiliyormuş o yüzden hız çok önemli.Ben de eşime keçiboynuzu kürü yapmıştım bir gün içebildi sadece kusucam diyordu.Sonra keçiboynuzu özü getirttik Mersinden onun tadı güzeldi ondan içti. Yani doktor ne diyor? bu sayı hız yeterlimi diyor.Biizm ameliyattan önce 0 dı.:2lma ihtimali yok dediğinde dona kalmıştım.Şimdi normalden biraz düşük ama olması ihtimallere kalmış diyor yine de.
Canım bu arada benim adım da ESRA

kızlar bu yazıyı biryerde okudum hoşuma gitti paylaşmak istedim. Hepinize iyi geceler ben çalışmaya didiyom

Hindistan'da 4 kural :

İlk kural : “ Karşına çıkan kişiler her kimse, doğru kişilerdir. Bunun anlamı şudur, hayatımızda kimse tesadüfen karşımıza çıkmaz. Karşımıza çıkan, etrafımızda olan herkesin bir nedeni vardır, ya bizi bir yere götürürler ya da bize bir şey öğretir.”

İkinci kural : “ Yaşanmış olan her ne ise, sadece yaşanabilecek olandır. Hiç bir şey, hem de hiç bir şey yaşadığımız şeyi d...eğiştiremezdi. Yaşadığımızın içindeki en önemsiz saydığımız ayrıntıyı bile değiştiremeyiz. "Şöyle yapsaydım, böyle olacaktı" gibi bir cümle yoktur. Hayır, ne yaşandıysa, yaşanması gereken, yaşanabilecek olandır, dersimizi alalım ve ilerleyelim diye. Her ne kadar zihnimiz ve egomuz bunu kabul etmek istemese de, hayatımızda karşılaştığımız her olay, mükemmeldir.”

Üçüncü kural : “ İçinde başlangıç yapılan her an, doğru andır. Her şey doğru anda başlar, ne erken ne geç. Hayatımızda yeni bir şeyler olmasına hazırsak, o da başlamaya hazırdır.”

Dördüncü kural: “ Bitmiş olan bir şey bitmiştir. Bu kadar basittir. Hayatımızda bir şey sona ererse, bu bizim gelişimimize hizmet eder. Bu yüzden serbest bırakmak, gitmesine izin vermek ve elde etmiş olduğun bu tecrübeyle ileriye doğru bakmak daha iyidir.”

Kendine iyi bak. Tüm kalbinle sev. Sonuna kadar hayatın tadını çıkar. Hayatındaki her gün bir hediyedir, kıymetini bil.......

canım kadın doğumcular aşılama yada tüp bebek demişti.ürologlar "sakın yaptırmayın normal yolla olur" dedi. ve biz 2 seneyi arada derede geçirdik. eşimin morfolojisi ilk başta % 4 tü sonra % 8 oldu. son durum ne bilmiyorum.

Olacağı zaman olacak. İnş hayırlısıyla tez zamanda olur.:103::103::103::103::103::103::103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…