- Konu Sahibi minikgelin
-
- #3.481
aynen o et parças bendede düştü elime aldığımda kemik parçası gibi sertti :S evet düşükte olsa en azında gebe kalabilmiş olmakta insanı nedense rahatlatıo cnım yaa :)
evet çok sevinirim allah razı olsun eğer söylersen dua ederim bol bol özlem 11 şubat canımm
ayy canımmm neler yaşıyoruz değil miInş en yakın zamanda rabbim bunları unutturacak mis kokulu bebişler verir.önce ikiz olsun diye dua edenlere aman yapmayın ben çalışıyorum ikisine nasıl bakarım diyordum.şimdi istiyorum valla bir kız bir erkek hem de kız olanın siparişini verdim bile benim sınıfta çok şeker bir kız öğrenci var yürürken bile zıplıyo kız çok akıllı özge ulusoya benziyor zilli .öyle bir kızım olsun isterdim valla.erkek olan da hüremin en küçük oğlu var ya maviş onun gibi olabilir.biz isteyelim rabbim versin inş.ayyy bu arada hürremin kızına bitiyorum resmen yaa
rabbim en hayırlı en tez zamanda bebek hasretiyle yanıp tutuşan bizlere; imanı kamil,ahlakı peygamber efendimiz(sav) gibi güzel ,yumuşak huylu,akıllı,sağlıklı,ömürlü,neşeli,edepli, güzel, tatlı mı tatlı evlatlar nasip kısmet etsin inş aminnnnnnn.
inş tüp bebişiniz tutar.dua edicem.işte bizde 15 tatili fırsat bilip aşılama yaptıralım dedik.inş gerek kalmaz da...
bak listeye eklemiş bile eda seni
O zamannnn inşallah hamilelik belirtisidir canım
inşallah senin de aşılamaya gerek kalmaz. aşılama olacaksa da inşallah tutar. canım bence çok beklemişsiniz yaa. keşke daha önce deneseydiniz aşılamayı.
Canım tüm samimiyetimle söylüyorum biz sadece iğne haftasında çalışma yaptık yani bir haftadır hiç çalışma yapmadık.Bu sıvı durduk yere geldi.sıvı da değil baya uzayan jelimsi yumurta akı kıvamında bişi. benim bu 14.gün civarlarında olurdu adete yakın olmazdı da.dedim bu ne şimdi????
O zamannnn inşallah hamilelik belirtisidir canım
ay allah binlerce kez razı olsunn herkezden inş hepimizin melekleri en güzel zamanlarda gelir yüzlerimiz güleer rabbim umudumuzu hiç eksik etmesin eda allah razı olsun gönlüne göre olsun herşeyy :)
Canım ben de snein gibi önce hep yoldan bebek buluyordum.Terkedilmiş onu emziriyordum falan.Sonra geçen aylarda kendi bebeğim oluyordu, doğum yapıyordum, bebişimi emziriyordum seviyordum.Yani bence yaklaşıyoruz.Bak sen de öyle görmüşsün.Amacımıza doğru yaklaşıyoruz benceee inş.ayy o hürremim maviş gözlü oğlunu gördükçe deli oluyorumm allahım korusun o bebeği annesine babasına bağışlasın maşallah ne güzel bebek
kızlar ben 2 ay boyunca çok tuhaf aynı rüyayı gördüm :s ilk ay bir erkek çocuk gördüm sarı saçlı mavi gözlü tombiş yumuk elleri var lokum gibi bir bebekti gülüyordu biri kaybetmiş bende alıp götüreyim benim olsun diyordum o ay hamile kalmadım sonra bu ay yine eşim ben kedimiz birde bir erkek çocuk aynısını gördüm ay aşkım baksana ne güzel bir bebek diyorum başkasının bebeğiymiş almış seviyormuşuz :) bizimde böle bir bebeğimiz olsun inş dedim ama yataktayız hepimiz uzanmışızz yüzlerimiz gülüo ve bu ayda hamiş olamadım dün gece bir rüya gördüm karnım şişmiş arkadaşlarım hamilesin diyorlar bende evet hamileyim diyorum acaba nasıl bir çocuk olucak die merak ediyordum :s
aminnnnnnncanlarım Allah'ım düşlerimizde gördüğümüz, düşlediğimiz bebekleri bizlere en yakın zamanda nasip eder inşallahhhhh.
ay allah binlerce kez razı olsunn herkezden inş hepimizin melekleri en güzel zamanlarda gelir yüzlerimiz güleer rabbim umudumuzu hiç eksik etmesin eda allah razı olsun gönlüne göre olsun herşeyy :)
canlarım allah'ım düşlerimizde gördüğümüz, düşlediğimiz bebekleri bizlere en yakın zamanda nasip eder inşallahhhhh.
canım ben de snein gibi önce hep yoldan bebek buluyordum.terkedilmiş onu emziriyordum falan.sonra geçen aylarda kendi bebeğim oluyordu, doğum yapıyordum, bebişimi emziriyordum seviyordum.yani bence yaklaşıyoruz.bak sen de öyle görmüşsün.amacımıza doğru yaklaşıyoruz benceee inş.
Aminnnnnnn
Aminnnnnn
yarın fdeda (eda) arkadaşımız için dua edicez.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayır kılarak nasip etsin sana inşallah yokluğunu aratmasın yüce Mevlam.
Evet ya helak olduk ,mahvolduk, bittik,yandık,hunici oldukİnşallah ya Allah sabrımızın karşılığını hayırlısıyla nasip etsin inşallah....Hepimizin önce göbüşleri,sonra kucaklarımız dolsunnnnnn.....Rabbim çoook yıpratmadan versin çünkü kendimizi incelemekten helaaakkkk oluyoruz...Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.... hepinizin duacısıyım....
HAMİLE KALDIKTAN BİR KAÇ GÜN İÇİNDE GÖĞÜSLERDE HEMEN DEĞİŞME BAŞLIO GERGİN DOLGUN VE HAFİF BİR AĞRI 12 TANE KUZENİM VAR KIZKARDEŞİMDE DAHİL 2. 3. ÜNCÜ ÇOCUKLARINI YAPTILAR HATTA KANKAMDA 2 AYLIK HAMİLE VE ONUN ADETİNE DAHA 20 GÜN VARKEN GÖĞÜSLERİ GERGİN DOLGUN VE AĞRI HİSSİ OLUŞMUŞTU MEĞER HAMİLEYMİŞ ONDAN ÖLEYİŞ ONUNDA ADETİNDEN 2 GÜN SONRA EŞİYLE BERABER OLMUŞ 3 GÜN İÇİNDE BU BELİRTİYİ YAŞADI ODA İLK BAŞTA GÖĞÜSLERDE BAŞLIO BELİRTİ KIZLARRR BÜTÜN HAMİŞLERDEN AYNI ŞEYLERİ DUYDUM ÇÜNKÜ[/QUOTE]inşallah canım yaaa peki çalışma yapalım mı bugün yumurtlama olma ihtimali hiç yok dimi...Ya hamileysem de son dönem ilişki olmasa iyi olur diye duymuştum... peki hamilelikte bu şekilde akıntı olur muymuş????
Morfoloji şekil bozukluğu demek canım hız demek değil.+4 hızlı olanlar sadece yumurtaya kadar ulaşabiliyormuş o yüzden hız çok önemli.Ben de eşime keçiboynuzu kürü yapmıştım bir gün içebildi sadece kusucam diyordu.Sonra keçiboynuzu özü getirttik Mersinden onun tadı güzeldi ondan içti. Yani doktor ne diyor? bu sayı hız yeterlimi diyor.Biizm ameliyattan önce 0 dı.:2canım açıkcası sayı düzeldi de morfoloji yani hızı başta pek düzelmedi.eşim 2009 kasım gibi oldu ameliyatı.mone ve evikap adında ilaç verdi ürolog.bir ara iyi gibiydi.sonra hiç baktırmadık 1 aydır keçi boynuzu kürü yapıyorum kocişime. 15 tatilde bir test de kociş yaptıracak.
Canım bu arada benim adım da ESRA[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim[/TD]
[TD]
bat[/TD]
[TD]
dua günü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda (eda)
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)[/TD]
[TD]11 şubat[/TD]
[TD]28.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 OCAK
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yarın fdeda (eda) arkadaşımız için dua edicez.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayır kılarak nasip etsin sana inşallah yokluğunu aratmasın yüce Mevlam.
canım kadın doğumcular aşılama yada tüp bebek demişti.ürologlar "sakın yaptırmayın normal yolla olur" dedi. ve biz 2 seneyi arada derede geçirdik. eşimin morfolojisi ilk başta % 4 tü sonra % 8 oldu. son durum ne bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?