- Konu Sahibi minikgelin
-
- #3.501
Minikgelin bende duramıyorum belimin ağrısından..Bugün başımda çok döndü,bilmiyorum çok iş yaptığımdan falan mı oldu..
Yarın yada en geç Pazartesi test yapmaya karar verdim,sonuç ne çıkarsa çıksın artık,yapıcam...Hayırlısı inşaallah...
İns hamussindir cnm benim daha adetime 2 hafta var akıntım yok garip geldi anlamadım neden böle oldu
günaydın kızlar...
kimseler yok.. geçmişi okudum da geldim.çok oldu girmeyeli.hamile arkadaşlarımı tebrik ederim.allh hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin...olmayan bizlere de nasip etsin.
kızlar çok moralim bozuk.. çarşamba günü ananemi kaybettik.dün de cenazesi vardı.çok zor gerçekten.
zor olan başka birşeyde cenaze günü dayı kızlarının yanına gittim daha beni görürür görmez hemen bu ne hal yüzün gözün şişmiş kilo almışsın...falan dediler daha merhaba demeden..ilaçlardan tabi ilaçlardan demezler mi bide.yaaa nereden biliyorsuınuz benim ne ilaç kullandığımı falan.nasıl kızdım ama dua etsinler cenaze günüydü.sorun çıksın istemedim.sonrada çevreden hamile kalmış kişileri saydılar yanımda şuda hamile şuda hamile falan die..
çok içerledim unutamıorum....çok bilendim sözde akrabayız...
günaydın kızlar...
kimseler yok.. geçmişi okudum da geldim.çok oldu girmeyeli.hamile arkadaşlarımı tebrik ederim.allh hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin...olmayan bizlere de nasip etsin.
kızlar çok moralim bozuk.. çarşamba günü ananemi kaybettik.dün de cenazesi vardı.çok zor gerçekten.
zor olan başka birşeyde cenaze günü dayı kızlarının yanına gittim daha beni görürür görmez hemen bu ne hal yüzün gözün şişmiş kilo almışsın...falan dediler daha merhaba demeden..ilaçlardan tabi ilaçlardan demezler mi bide.yaaa nereden biliyorsuınuz benim ne ilaç kullandığımı falan.nasıl kızdım ama dua etsinler cenaze günüydü.sorun çıksın istemedim.sonrada çevreden hamile kalmış kişileri saydılar yanımda şuda hamile şuda hamile falan die..
Ben adetime 2 gün kaldığı halde bu sabah idrar testi yaptım tabi negatif çıktı.Göğüslerime noluyor peki? Hiç acımadığı kadar acıyor,uçları hele....Halsizlik hat safhada zaten.Psikolojimiz ne kadar bozuluyorsa artık kendi kendimize bütün belirtileri yaşıyoruz.:104::111::122::106::100:
teşekürler kızlar sağolun.hiç arkadaş ve dostum yok etrafımda.
kimslere konuşamadılkarımızı burada yazıyoruz.çünki burada kıskançlık yok..başka çıkar davaları yok.herkes aynı dertten müzdarip...
ama olsun kim ne derse desin benim yavrum gelecek hayılısı ve sağlığınla bir gün ...
acelemiz yok bekleriz...
günaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?