- Konu Sahibi minikgelin
- #3.701
bacıım ya şu linki tekrar koyman mümkün mü bulamadım geri yaaa![]()
![]()
![]()
Sayfa 357 deki mesajımda canım.Linkin üzerini tıklıycan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
![]()
![]()
Canım çok pardon sayfa 367ymiş.
ne zaman ki kafamızda başka düşünceler olacak o zaman herhalde bebek olacak. benim bat 4 ocaktı tam 6 gün geçti. çok umutlanmıştım ama nasip değilmişşimdi bat 5 şubat
o gecikmeler insanı maffediyor malesef ben gecen ay tam zamanında oldum onun haricinde 5-9 gün gecikti hepp
yalnız ben neyi merak ediyorum biliyormusun mesela senin 6 gn gecikmiş ya sen diyelimki ovulaysonunu 15. günde oldugunu düşünüp ogunlerde çalışma yaptım ama halbuki ovulasyonun bittigini saydıgn zamanmı asıl ovuasyonun başladı ve adetin 6 gün gecikti..
Kızlar benim 38.gün doldu tık yok. Bu sabah yine test yaptım malesef negatif( akıntım var sürekli, göğüsler dolgunlaştı, adet belirtisi yok. Gecikme yaşadığınız zamanlarda akıntı olurmuydu. (sarı-beyaz) Oyyyy bilmiyrum. Son kesinlik için p.tesi kan testi yaptırıcam ve sonra kad.dğ. uzmanına. Keşke sürpriz çıksa. Yüce Rabbim bilir diyorum.
bugün yine test yaptırdım hcg 100'e düşmüş. yine kimyasal gebelik. ağlayıp duruyorum((
Canım beniiim üzme kendini desemde tabii ki üzüleceğini biliyorum. Bende daha önce araştırmıştım. Kimyasal gebelik; biyolojik bozukluk karşısında resmen Allah'ın mucizesi. Gebeliklerin %50 si regl ile birlikte vücuttan atılıyormuş. ( Sağlıklı gelişme gösteremeyen ) İnşallah tekrar yaşarsın cnm bu duyguyu. Tabii ki dr. kontrolüne git fakat benim anladığım kadarıyla belirli bir rahatsızlıktan dolayı olan birşey değil.
selam kızlar ben 26 sında olurum bir iki oynar bazen... fakat kasım 26 da değl aralık 4 te oldum neden gecikti anlamadım... aralık 26 da belirtim yoktu test yaptım silik bir çizgi çıkar gibi oldu ama benlki ben psikolojik olarak gördüm o çizgiyi... ama ben hala hasta olmadım... ve göğüslerim felaket şekilde acıyor bir beden büyüdü resmen... bana noldu anlamıorum...
Regl gecikmesi yaşayan biri olarak (gecikmeler konusunda bilinçsizim ) dertleşmek üzere mesajı eklemiştim. Sonra bebiş haberini alınca çok sevindiim.. İnşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla kucağına alırsın :))
ben de kullanmıştım 1 ay preseedi aslında sürekli kullanmak gerek yumurtlama dönemlerinde. tabi yumurtlama gününü denk getirebilirsem :) düzensiz bir adet olunca yumurtlama günü de karışıyor yaaa.
Bu preseed dr. onayı,tavsiyesi ya da önerisi olan birşeymi cnm?
herkese teşekkürler. ben ms hastasıyım acaba onun yuzunden mi boyle oluyor diye dusunuyorum simdibir daha da gecikme olursa ne idrar test ne hcg baktırmayacagim. en az 10 gun gecsin. boyle daha stres oluyorum.
iyi de simdi ben onumuzdeki ay hangi tarihe gore davranacagim? su 13-14-15. gunleri mi denesem of ya![]()
Bence bir kaç gün sonra olursun heralde, reglin olup bittikten sonra ovulasyon takip etmeden yeniden bek-le-me-ye-ceğin regl tarihine kadar devam arkadaşım. Tabii sen yine dr.a sorarsın ama kimyasal gebelik korunmanı falanda gerektirmiyor bildiğim kadarıyla. (Ben geçen ay böyle birşey yaşamış olabileceğimi düşünyorum mesela, ilk defa en az 4 günlük gecikme yaşadım. ilk 2 gün lekelenme sonra adet oldum. Yani 6.gün )
Aminnnn inş en hayırlı en tez zamanda imanı kamil,ahlakı Peygamber Efendimiz gibi güzel, yumuşak huylu, sağlıklı,akıllı,neşeli,güzel hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim.![]()
Amin cnm Amin. Hepimize inşallah. :))
Demek ki napıyormuşuz anamız torun sevsin diye daha çok çalışıyormuşuz sonra anamızı cep telefonundan arayıp mutlu haberi veriyormuşuz:))
Bu süperdi gerçekten Süpeeerr ::)) ya bende anamı aramak haber vermek istiyorum artık. ( Eminim ki her telefnda haber vericez diye tetikte bekliyor zaten. )
Ediyorum zaten canım merak etmeyin. Ay çok tuhaf yaaa aynı şeyi bir kaç gün önce ben söylüyordum. Rabbime şükürler olsun... Allahım herkesin gönlündeki güzellikleri alnına kader diye yazsın![]()
Amin cnm inşallah. Sende 9 ayı kolaylıkla ve sağlıkla geçir, sağlıkla kucağına al kokulu kokulu öp bebişini inşallah :))
evet canım ara ara en sonunda buldumcıks cıks cıksss hiç yakışmamış fikir çalmak
![]()
neyse sonra bunu hakkında toplanır bir mahkeme kararı alırızhayden herkese iyi geceler
![]()
Herkese iyi geceler hatunlar tatlı rüyalar, rüyanızda bebişinizi görün
Canım olmayınca birşeyler sebep oluyor.Doktora gidersin ptesi günü güzelce tedavi gerekiyorsa olursun.Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün inş. tüm bekleyenlerin
sevgul34 şimdi okudum yazdıklarını sagolasın. beklemiycem zaten. gelecek ay aynen devam edicez ne yapalım. Allah saglıklı olanından nasip etsin. Herkese hayırlı geceler diler, tüm bekleyişde olanlara sağlıklı,güzel ahlaklı,mutlu mesut hunicanlar ve huninazlar Rabbimden niyaz eylerim!
bu famusay var bu famusayyyyyy pis kokmuş bi karuu:)
bende çıkıyorum kıslar kocam istiyor pc yi gelirm yine ay lav yu hepinizi emi:)
bende iyiim çok şükür bacım acaba hamile kalmışmıyımdır diye düşünmeye başladımmm yine geçmiycek 2 hafta beklemeyle:)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim[/TD]
[TD]
bat[/TD]
[TD]
dua günü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[TD]6-8 ocak
[/TD]
[TD]12.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]13.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda (eda)
[/TD]
[TD]14 ocak
[/TD]
[TD]14.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]15.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD]18 ocak
[/TD]
[TD]16.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]20 ocak
[/TD]
[TD]17.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]18.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[TD]20.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]medne
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]30 ocak
[/TD]
[TD]21.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk
[/TD]
[TD]2 şubat
[/TD]
[TD]23.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[TD]24.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20 (pelin)
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]25.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay
[/TD]
[TD]5-7 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]26.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]8 şubat
[/TD]
[TD]27.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]11 şubat
[/TD]
[TD]28.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD]13 şubat
[/TD]
[TD]29.01.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]27 OCAK
[/TD]
[TD]19.01.2012
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ya siz bide bana deli deyiverin geçin ben size çadır çekelim demiştttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmal işte çaldılar fikirlerimiz
abla bu işe bir el at yaaa bir çözüm bul
![]()
yazıyorum yazıyorum kimse cvp vermiyooooo,biyerde yanlışmı yapıyorum huuu kimse yokmuu :S:s
yazıyorum yazıyorum kimse cvp vermiyooooo,biyerde yanlışmı yapıyorum huuu kimse yokmuu :S:s
selam canım şimdi gördüm yazdığını