Sabredenler Kulübü 2012 :)

hoşbulduuuk ayyy cvp alınca cok mutlu oldum :D

güzel bacım burada kimse cavepsiz kalmaz hepimiz kardeş gibiyiz görüyorsun muhabbetten anlamışsındır gel sen de kardeşimiz ol.hamilelik belirtilerinden bahsetmişsin evet genelde kişiden kişiye değişir,hayırdır yoksa anne adayı mısın?

canım nasılsın daha iyi misin?yarın senin dua günün sabah namazından itibaren başlayacağım Allah izin verirse

yazdığımı görmedin heralde annem nasılsın daha iyi misin unutma yarın senin dua günün

geçmişi okuyordum canım benim...listede 14 ocak yazıyordu, bugündü benim dua günüm :17::17:
ama sen yarın etsen de olur :)
bu arada beni dualarına katan arkadaşlarımdan da Allah razı olsun. Rabbim onların da gönlündekini versin..
ben de bugün kırmızılarla dolu yoğun bir gün geçirdim. bu hafta onlar gitsinler diye beklerim...

Arkadaşlar çocuk düşünmeye başlayalı daha bir ay oldu ama olcakmı olmıcakmı diye kafayı yedim inanın bu gün adet günüm ormalde bikaç gün oynayabiliyo hala olmadım ama tam 9 gündür gögüslerim feci şekilde şişti ağrıyo yürürken bile sızlıyor,kasık ağrımsa çok az ve arada gelip geçiyor,söylendiği gibi kahverengi leke felan görmedim ama ben,birde tansiyonum yükseliyo hiç buzaman kadar tansiyonumun yükseldiğini görmemiştim,RABBİM uzun zamandır bekleyenlere sabır versin gercekten zormuş :s

güzel bacım burada kimse cavepsiz kalmaz hepimiz kardeş gibiyiz görüyorsun muhabbetten anlamışsındır gel sen de kardeşimiz ol.hamilelik belirtilerinden bahsetmişsin evet genelde kişiden kişiye değişir,hayırdır yoksa anne adayı mısın?

Arkadaşlar çocuk düşünmeye başlayalı daha bir ay oldu ama olcakmı olmıcakmı diye kafayı yedim inanın bu gün adet günüm ormalde bikaç gün oynayabiliyo hala olmadım ama tam 9 gündür gögüslerim feci şekilde şişti ağrıyo yürürken bile sızlıyor,kasık ağrımsa çok az ve arada gelip geçiyor,söylendiği gibi kahverengi leke felan görmedim ama ben,birde tansiyonum yükseliyo hiç buzaman kadar tansiyonumun yükseldiğini görmemiştim,RABBİM uzun zamandır bekleyenlere sabır versin gercekten zormuş :s

geçmişi okuyordum canım benim...listede 14 ocak yazıyordu, bugündü benim dua günüm :17::17:
ama sen yarın etsen de olur :)
bu arada beni dualarına katan arkadaşlarımdan da Allah razı olsun. Rabbim onların da gönlündekini versin..
ben de bugün kırmızılarla dolu yoğun bir gün geçirdim. bu hafta onlar gitsinler diye beklerim...

aaaaaaaaa kız ben günleri şaşırmışım ya olsun ben yine de ederim dua sanki yarın etsek kabul olmaz diye kural mı var yarın ki arkadaşa ederken sana da edecem dua hem de en çok sana en çok sana:)))))affet beni

Çok sağol canım :29::16: inş hepimiz o güzel haberi zamanı gelince burdan vercez.İnş hayırlısıyla tez zamanda olur.
Birşey sorcam göğüslerinde ağrıma oluyormuydu özellikle ucunda?

bir kaç gündür ağrı oluo ama adetim 19 gün gecikti benim. daha önce yoktu yani. öyle düşün yani .bir beden büyüdü zaten sütyenlerim sıkıo koluma değse acıo ya.. hele uçları birde benimkiler çok çıkık sağa sola değdikçe çok canım yanıo... hele kızımı kucağıma aldıım da gözleirmden yaşlar gelio valla 2 gündür...

hadi hayırlısı canım inşalalh buradan bize güzl haberlerini verirsin

aaaaaaaaa kız ben günleri şaşırmışım ya olsun ben yine de ederim dua sanki yarın etsek kabul olmaz diye kural mı var yarın ki arkadaşa ederken sana da edecem dua hem de en çok sana en çok sana:)))))affet beni

tabi ki ablacım ne fark eder, ha bugün ha yarın... çok çok teşekkür ederim :16::16: inşallah Rabbim seni de çok bekletmeden hayırlı bir evlat nasip eder
ben yatıyorum artık, herkese iyi geceler, tatlı rüyalar :3::3:

dils3 cnm hayırlıı olsun darısı bizlere inş bu ay güzel habrler veriz snein gibi:)
kıs famusay bacım neyapıyosun bakm benim koca nette maç izledi birazdanda yourmlarına bakcak o sıra ben bakim az dedim:)

teşekkür ederiimcanım benim darısı sana işlh... hepinizin güzel haberlerini almayı nasip etsin rrabbim bana işlh:) bend e size pzartesi bebeişim ne kadarlık onu söyleyeceğim rabbim izin verirse... ay nasıl mutluyum uyku girmio gözleirme:D allah tüm isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın işlh... rabbim bilir doğru zamanı böyle şeylerde acele etmemek lazım sakin olmak ve allaha sığınmak lazım...

sorma ben de çıldırıyorum saklayanlara sanki karınlarından söküp alacaz töbe töbe...benim okulumda da biyoloji öğretmenimiz hamileymiş 3.5 aylıkmış ben daha dün farkettim hocam hamilesin galiba dedim.öyle bi dudak bükerek "hıhı"dedi o kadar.sonra başka bir arkadaşım dedi ki"boşver ayşe hiç sorma,özellikle senden saklıyormuş zaten,senin olmadığı için nazarın değer sanıyormuş"dedi.başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki ne diyim yorum bile yapamıyorum.

terbiyesiz kadın... böyleleri varmı gerçekten... ay kız asıl sen hamile kaldığında ona söyleme kem gözlü şeytan :D bak sinir etti beni akşam akşam... ay onun analığından da bişi olmaz... kız size en büyük tavsiyem ne biliyor musunuz bakın tecrübeli bir ablanızım 25 yaşında 2 yaşında çocuk annesiyim ikinciye hamileyim :) asla ama asla böyle özelinizi biriyle paylaşmayın... başınıza kakarlar... çünkü her parmağın boyu bir değil böyl karılar çıkar aradan... böyle şeyler özel şeyler...allah o kadınında çocuunu ona bağışlasın bakalım...

terbiyesiz kadın... böyleleri varmı gerçekten... ay kız asıl sen hamile kaldığında ona söyleme kem gözlü şeytan :D bak sinir etti beni akşam akşam... ay onun analığından da bişi olmaz... kız size en büyük tavsiyem ne biliyor musunuz bakın tecrübeli bir ablanızım 25 yaşında 2 yaşında çocuk annesiyim ikinciye hamileyim :) asla ama asla böyle özelinizi biriyle paylaşmayın... başınıza kakarlar... çünkü her parmağın boyu bir değil böyl karılar çıkar aradan... böyle şeyler özel şeyler...allah o kadınında çocuunu ona bağışlasın bakalım...

canım sorma yaaaa ne geldi başıma hem de var ya benim salaklığımdan bi iki arkadaşıma söylemiştim çocuk çalışması yaptığımı ama olmadığını demek ki biri yetştirmiş.ve kadın bu lafı gerçekten demiş dedikodu değil yani lafın peşine düştüm 6-7 kişi şahit hepside duymuş aynen öyle demiş.

canım senin hamileliğine çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah:)küçük değilim işin aslına bakarsan yaşım 35.5 yaşında bir oğlum var hamdolsun Allah isteyen herkee nasip etsin ama ben salağım salak,niye söylersin millete çocuğunun olmadığını de mi ama?tutamadım çenemi işte

olamazzzzzzzzzzzz yaşımı yanlış yazmışım kızlarrrr iyice bunadım yaşım 35 yazmışım şaşırmışım oysa yaşım 32.acaba bu unutkanlık hamileleik belirtisi olabilir mi?:)))

canım senin hamileliğine çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah:)küçük değilim işin aslına bakarsan yaşım 35.5 yaşında bir oğlum var hamdolsun Allah isteyen herkee nasip etsin ama ben salağım salak,niye söylersin millete çocuğunun olmadığını de mi ama?tutamadım çenemi işte

en büyük cvbı o küçücük bebiş rahmine düştüğünde verirsin cnm hiç üzülme:d ozaman hepsi susar sen konuşursun

tabi ki ablacım ne fark eder, ha bugün ha yarın... çok çok teşekkür ederim :16::16: inşallah Rabbim seni de çok bekletmeden hayırlı bir evlat nasip eder
ben yatıyorum artık, herkese iyi geceler, tatlı rüyalar :3::3:

Topiğin neşesi, iyi geceler :)

Önce Amin diyorum. İnşallah hamlesindir cnm. Belirtilere yorum yapamıyrum ben artık :) kendim yaşadığım onca belirti ve hayal kırıklıklarından sonra. Ama göğüslerinin normalin dışında sızlaması inşallah hayırlı haberlere işarettir :)) ilk ayda hamile kalıp bizim topiğede hız katarsın inşallah. :)
Tavsiye;
1- Folik Asit almaya başladın mı?
2- Bebek düşünüyoruz diye bir k.doğ. uzmanı ile görüşmediysen görüşmeni genel bir kontrol yaptırmanı öneririm. (smear vs.)
3- Kafayı yemen için hiç bir sebep yok henüz :) Paniğe kapılma. Her istediğimiz istediğimiz zamanda elde edebilme şansımız yok. Hayatta her şey öyle değilmidir? Rabbim biliyor vereceği zamanı. Önce tedbir sonra tevekkül diyorum.

Herşey gönlünce olsun inşallah.

Back
X