Yaaa ne demezsin çok renkli ve bebişli rüyalar gördüm. Rüyamda (hayırdır inş deyin) sıkışmışım wc arıyorum en sonunda buluyorum ama mutlaka ya bir yer delik olur ya biri görürse.... hep böyledir benim rüyalarım.Neyse bol bol büyük tuvaletimi yapıyodum. Gördüğüm göreceğim bu işte benim

bakıyım bi tabirine merak ettim güzel bişey çıkacağını pek sanmıyorum ama....
Benimde 3-4 gün acayip ağrıdı bugün rahatladı sanki .Şu an itibariyle hiçbir hamilelik belirtim yok.Çaktırmadan adımı yanlış mı yazsam famusay gibi.Kendime hamilelik belirtisi üreteyim

ayyy yok napıyım yokkkk
Canım aynısı bana da oldu biliyomusun ben geçen sene bir okuldaydım.Hepimiz genceciğiz kimi hamile kimi yeni doğurmuş biz kalan 4 kişi de hamilelik için çıldırıyoruz.Neyse araya yaz tatili girmişti ki 2 kişi aynı anda hamile kalmış. Bana başkası söyledi ayyy niye bunlar arayıp da söylemediler benim ne kadar sevineceğimi bilmiyorlarmı dedim.Esra çekinmişler senden senin olmadı ya sen üzülürsün diye söylememişler dedi.Öyle şaşırdım ki onlarda kendince haklıydı. Onlara çok sevindim ağzım kulaklarıma vardı ama kendim için de üzüldüm tabi bir yandan da.
Ayyyy ben de yaşımı yanlış yazıyorum hamile olabilir miyim .Sen tecrübelisin 1 yaş büyük mü yazmak gerekiyor?
Ayyy inşallah karınlarımızdadırlar.Bir kaç güne kadar huniciler patır patır müjdelerini versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnn senin kaç günün kaldı Bat a.Dur listeden bakıyım seninkine.
Ayy ben de 12 de uyandım bu kadar olmaz ki ama kendimi ben de camış gibi hissettim.Günün bereketi kalmadı yaaa:44:
Aminnn canım Rabbim tamamına erdirsin inş.