Sabredenler Kulübü 2012 :)

birde hoca olmuş !!! hiç gözyaşını akıtmaya değermi ya bak oğlunda varmış..demekki bebek yapamamak gibi bi problemin yok..zamanı var sadace..rabbim en hayırlı zamanda vercek hepimize inşallaaaaaaah.

aslında var kuzum var okumuşsundur 7 yıl olmadı benim çünkü eşim azosperm.son dört yıldır da yine olmuyor işte.anaam nasip işte ne biliyim.beklerim ben yeter ki sağlıklı hayırlı olsun

millet giderken bi zahmet edip de "iyi geceler"bile dmiyor haaa!ne ilginç de mi? sohbet hoş beş...sonra selamsız çık git ohhhhhhhhhhh!

2 hunili, bir taze hamile 3 kişi kalmışız. Benimde geç güncelliyor sayfa. Çıkıyorum bacım. Yatalım dinlenelim. Hepinize iyi geceler.

tamam canlar yatalım hadi,iyi geceler hepinize Allah!a emanet olun inşallah bebeklerimiz de karnımızda uyuyordur sabah görüşürüz

manyaaaaaaaaaaaaaak öldüm gülmekten deliiii kocam uyandı diyor ki "hayrola geldiler mi" dedim "bna değil sevgül'e gidiyorlar" "o kim" diyor ayy adamı da delirttim:))))))))

aaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy bende öldüm şimdi. Sevgül' e gidiyorlar ha. Ay ben hazırlık yapayım o zaman. Hadi şekercim grşrz. oyalama beni. Allah' a emanet ol sende.

Gecenin bu vakitlerine kadar burda kalırsak Allah bize ne bebeği verecek? Eldeki kocayı almazsa iyidir. Bak kimse kalmadı bu gece :) Akıllılar anladı koca gidecek :) Biz ? Hâla :)))

Kallkkk çok güldük başımıza bi gelcek var ! :))

Gecenin bu vakitlerine kadar burda kalırsak Allah bize ne bebeği verecek? Eldeki kocayı almazsa iyidir. Bak kimse kalmadı bu gece :) Akıllılar anladı koca gidecek :) Biz ? Hâla :)))

Kallkkk çok güldük başımıza bi gelcek var ! :))

başını bilmem ama rüyana gelecek var hem de kalabalık:)))

Tamam gittim. Hadi cnm görüşürüz. Allahta hep seni güldürsün inşallah :) Neşen ve huzurun hiç eksik olmasın.

Herkese iyi geceeler. :)

Back
X