Sabredenler Kulübü 2012 :)

bacım burdasın mı ayol baktım seninle yaşımızda aynı bizim git gidi ortak yönlerimiz artıyo :) ne zamandır evlisin ne zamandır bebiş düşünüyon sen

kızlaaaaarrrrrrrrrrr yarın bu iki arkadaşımız allahın izni ile bize bebiş haberlerini verecekler inşallaaaahhhhhhhhhh

benimde dört ocak eğer iki üç gün oynama yapmazsa
önceden adetten önce öyle sancı oluyomuydu eğer olmuyoduysa bu belirti olabilir kıııızzzzz ayyyy inşallah öyledir canımm yaa

adet olduğum gün sancım oluyordu bacım öncesinde olmazdı kırmızılar geldiği gün sancım olur ertesi gün kalmazdı
daha bir hafta var bu sancı için erken geldi bana, üşütmüşümdür falan diyorum umutlanmayayım diye

yumurtalık kısmımda bir ağırlık var

Ben bi hamiş oliyim bak ne dualar edicem hepimiz inş........Allahım duysun sesimizi...Yarını heyecanla bekliyorum hemen yazıcam burayada :))

yumurtalık kısmında batmada oluyomu tatlım

bacım burdasın mı ayol baktım seninle yaşımızda aynı bizim git gidi ortak yönlerimiz artıyo :) ne zamandır evlisin ne zamandır bebiş düşünüyon sen

1 yıl 4 aydır evliyiz bacım 4 aydır denemedeyiz bir yıl korunduk erken dedik şimdi bebiş isterken sanırım o bizi pek istemiyor

bu 4 denememiz yani canım

Kızlar ben şimdi çıkıyorum hepinizi tek tek öpüyorum..Başım çok ağrıyor dayanamıcam biraz uzanıyim ben...Görüşürüz yarın güzel haberlerle inş...

İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok istiyoruz, azmettik, inanıyoruz :))))

azmin sonu bebiştir inşallah öyle olur.
1 yıl 4 aydır evliyiz bacım 4 aydır denemedeyiz bir yıl korunduk erken dedik şimdi bebiş isterken sanırım o bizi pek istemiyor

bu 4 denememiz yani canım

bende bir buçuk yıldır evliyim canım bende daha bu ay bıraktım korunmayı ilk denemem yani
ister kuzum ister bizim gibi istekli anneler hiç reddedilir mi önümüz aydınlık olacak inşallah bebeciklerimiz

ne güzel canım hemen hemen aynı bebiş düşünme zamanı hariç

evet hakkımızda bacım dualarımdasınız hep

Sabahtan beri kaç keredir tuvalete gidip duruyorum adet geldi mi gelmedi mi diye peçeteyle sil sil geçti bugün bakalım yarın ne olucak :18::18::18:

OYLE HEYCANLANDIMKI TEST YAPASIM GELDI AMA YAPMIYCAMMMMM INat ettım

maaşllah iyi sabırlısın valla ama ne kaldı şunu şurasında yarına
bu sabah çok oldu okulda ayakta duramadım o denli

şu vakitlerde daha iyiyim hafif hafif şimdilerde öyle bir ağırlık var gibi hissediyorum canım

bacım gebelikte batma olurmuş inşallah seninkide gebeliktir canıminşallah

kızlar bende hıcbır belırtı yok ne adet nede hamılelıkkk sadece cok uykum var o kadar bırde atesım sabah 36.5 ıdı sımdı 36.7 olmus

kızlar bende hıcbır belırtı yok ne adet nede hamılelıkkk sadece cok uykum var o kadar bırde atesım sabah 36.5 ıdı sımdı 36.7 olmus

illa belirti olacak diye bişi yok yahu benim arkadaşımda da hiç birşey yoktu ondaki de sadece bolca uykuydu inşallah seninde öyle tatlım

maaşllah iyi sabırlısın valla ama ne kaldı şunu şurasında yarına

:

aksınee hıc sabırlı degılım ama nedense ıcımden bır sess sabret yapma test dıyorrr yok sa adetıme 6 gun kalaa yapmıstım negatıftııı sımdı ıse sabredıyorum cunku test yapıp negatıf cıkarsa uzulcem ama kırmızıları gorunce uzulmıycem cunku teste umutla beklıyorsunnnn ama adettteee pat dıe gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…