- Konu Sahibi minikgelin
-
benimde dört ocak eğer iki üç gün oynama yapmazsa
önceden adetten önce öyle sancı oluyomuydu eğer olmuyoduysa bu belirti olabilir kıııızzzzz ayyyy inşallah öyledir canımm yaa
kız vallahıı forumdada yazdım ıcımde bır sevın cvar anlatamam dıee galıba sevıncez bır haber alıcaz dıeee bakkk bebısımızz banaaa hısseddırdı gelıcegınıı vallahııı cok sevındım canımmm ınsallah rabbım yarın banadaa guzel sonucu gosterır hamılenın duası kabul olurmusss bızler ıcın duanı eksık etme
adet olduğum gün sancım oluyordu bacım öncesinde olmazdı kırmızılar geldiği gün sancım olur ertesi gün kalmazdı
daha bir hafta var bu sancı için erken geldi bana, üşütmüşümdür falan diyorum umutlanmayayım diye
yumurtalık kısmımda bir ağırlık var
bacım burdasın mı ayol baktım seninle yaşımızda aynı bizim git gidi ortak yönlerimiz artıyo :) ne zamandır evlisin ne zamandır bebiş düşünüyon sen
kızlaaaaarrrrrrrrrrr yarın bu iki arkadaşımız allahın izni ile bize bebiş haberlerini verecekler inşallaaaahhhhhhhhhh
kızlaaaaarrrrrrrrrrr yarın bu iki arkadaşımız allahın izni ile bize bebiş haberlerini verecekler inşallaaaahhhhhhhhhh
yumurtalık kısmında batmada oluyomu tatlım
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çok istiyoruz, azmettik, inanıyoruz :))))
1 yıl 4 aydır evliyiz bacım 4 aydır denemedeyiz bir yıl korunduk erken dedik şimdi bebiş isterken sanırım o bizi pek istemiyor
bu 4 denememiz yani canım
azmin sonu bebiştirinşallah öyle olur.
bende bir buçuk yıldır evliyim canım bende daha bu ay bıraktım korunmayı ilk denemem yani
ister kuzum ister bizim gibi istekli anneler hiç reddedilir miönümüz aydınlık olacak inşallah bebeciklerimiz
OYLE HEYCANLANDIMKI TEST YAPASIM GELDI AMA YAPMIYCAMMMMM INat ettım
bu sabah çok oldu okulda ayakta duramadım o denli
şu vakitlerde daha iyiyim hafif hafif şimdilerde öyle bir ağırlık var gibi hissediyorum canım
maaşllah iyi sabırlısın valla ama ne kaldı şunu şurasında yarına
bacım gebelikte batma olurmuş inşallah seninkide gebeliktir canıminşallah
evet inşallah bebeiğimizde aynı ay olurne güzel canım hemen hemen aynı bebiş düşünme zamanı hariç
evet hakkımızda bacım dualarımdasınız hep
kızlar bende hıcbır belırtı yok ne adet nede hamılelıkkk sadece cok uykum var o kadar bırde atesım sabah 36.5 ıdı sımdı 36.7 olmus
maaşllah iyi sabırlısın valla ama ne kaldı şunu şurasında yarına
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?